Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

screenshot_34

(Door: Joost Niemöller)

Ik vraag me af hoe het toch komt dat ik elke keer weer woedender word als ik merk hoe het establishment een onschuldig kinderfeestje criminaliseert door het voor ‘racistisch’ te verklaren. Is die Zwarte Piet nu zo’n steunpilaar van de Nederlandse cultuur? Zou ik niet zeggen in eerste instantie. In tweede instantie wel. Want het gaat over een belangrijk element van onze cultuur; de speelsheid. Dat is ook het spelen met beelden, zoals dat gebeurt met carnaval. Dat spelen met sjablonen en clichés is een essentieel onderdeel van de westerse maatschappij. Het gaat over iets veel verders dan alleen de vrijheid van meningsuiting. Het is ook de vrijheid om grapjes te kunnen maken, over jezelf en over anderen. Het is het beperken van die vrijheid om eventjes adem te kunnen halen, die zo woedend maakt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

 1. topsporter zegt:

  Asscher, het lijkt er meer en meer en meer op dat deze Asscher een lange termijn visie heeft op Zwarte Piet: een met een kopvod op zijn/haar harsens.
  De grap is wel, dat zijn kleinkinderen dan echt de zak in gaan en dat is nog mild uitgedrukt.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Aanvulling: Asscher vernietigt zichzelf, hij begrijpt dat niet, ik weer wel.

  Like

 3. 100% Mee eens. Ik heb al eerder vermeld dat er een aantal mensen achter zit die erg agressief bezig zijn om dit verboden te krijgen desnoods met geweld. Zelf ben ik ook aldoor ze bedreigd, ik zou die bekende Jerry wel aan mijn deur krijgen. Voor bedreiging of chantage ben ik niet gevoelig. Bij de club zitten ook Marokkanen. Nederland is een fijn land geworden.

  Like

 4. Luisteren naar MINDERHEDEN ? Maar dat is de PVDA op het lijf geschreven…………………….ggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr Stemmen in maart 2017 !!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Men moet luisteren naar MINDERHEDEN ?????????????? Ik dacht echt dat wij een democratisch land waren, maar, oeps, NEE dus…………………..en dat moet lijsttrekker worden van de PvdAllah .

  Like

  • elisah zegt:

   Ze helpen zichzelf helemaal om zeep bij de pvda, prima toch?
   Laatst zag ik Jaques Monasch in een programma, eindelijk iemand van de pvda die zijn hersenen gebruikt, maar ze proberen alles te doen om hem uit te schakelen…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Elisha.
    Ik denk dat ze helemaal niet gelukkig zijn bij die PVDA met die Monasch.
    Hij moet oppassen dat hij hij het niet te bont maakt… zodat hij als lid wordt geroyeerd, want dan mag hij niet meer meespelen met de verkiezing van Lijsttrekker van de partij.

    De enige reden waarom ze dat tot nu toe niet gedaan hebben is de angst dat hij dan zijn eigen partij zal proberen op te richten.
    Dat zou de PVDA nog veel meer stemmen gaan kosten bij de verkiezingen.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Goed geschreven meneer Niemöller. Wat er wel degelijk achter steekt, is, dat wij geboren Nederlanders, gedwongen worden door de PvdA, en de andere linkse partijen, om onze cultuur op te geven. Zwarte Piet, is onderdeel van deze strategie. Maar straks wil men ONS ook het Kerstfeest, Carnaval, Pasen en Pinksteren gaan afpakken. Dat steekt er m.i. achter. Het “weg met ons”, de lijfspreuk van links.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   En dat allemaal dooi diezelfde partij die héél vroeger zo ontzettend veel goeds heeft gedaan voor de sociaal zwakkeren…
   Geen wonder dat Drees, die de partij zelf heeft opgericht, er op een gegeven moment al van walgde.

   Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Van mij schaffen ze al die zgn. onze cultuurbepalende feestdagen af, middeleeuwse Rommel, niet meer van deze tijd. Wie weet nog wat pinksteren behelst??!!

  Like

 8. ildiko zegt:

  ja, Asscher is een draak, altijd ook een draak geweest.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Ze kunnen voor mijn part met lullen, zalen vullen,
  het interesseert me geen barst meer wat zo een lul
  ons te vertellen heeft !
  Dit soort piellemannekes moeten we ignoreren en geen
  aandacht aan besteden !

  Like

 10. Ons wordt min of meer verweten dat wij het al zolang goed hebben gehad. En vinden zij dat hun tijd is aangebroken. Wij hebben nou eenmaal een slappe lullen regering, waar inmiddels allang geen sprake meer is van democratie. Helaas is dat vergane glorie geworden.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Marian Inderdaad.
   Het credo van de PVDA bijvoorbeeld is nivelleren.
   Voor de bevolking natuurlijk en niet voor de linkse zakkenvullers.
   Maar je maakt een fout door te stellen dat we een slappe lullen regering hebben maar mijn mening is dat de maffia Nederland over genomen heeft.
   En op die Maffia blijven de slappe lullen Nederlanders stemmen.
   Ook de Nederlander krijgt de regering de ze verdient.

   Like

 11. BertG. zegt:

  Dat was mij allang duidelijk, dat de kleine minderheid tegenwoordig bepalend is in wat wij wel en mogen zeggen, denken, vieren en vinden.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Dat is al lang duidelijk en zelfs bij een groot deel van de bevolking, dus wat gebeurd er.
   Schelden op de regering en aanverwante zakkenvullers en dan snel de TV aan en goede tijden slechte tijden kijken.
   Ik heb het Nederlandse volk al meer voor vee uitgemaakt en NMM heb Ik daar gelijk in omdat het dagelijks bewezen word.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Henk der Niederländer: 22.47. uur, op 5/11. Met je eens, Henk. Het is niet te geloven, maar het grootste deel van onze bevolking, blijft maar stemmen op, o.m. VVD,CDA,PvdA en D66. En laat dat nu juist die kliek zijn, die sinds 1972, in wisselende samenstelling, geregeerd hebben in Nederland. Moe word ik er van, doodmoe. Ziende blind, en horende doof, dat is helaas onze bevolking geworden.

    Like

 12. koddebeier zegt:

  De linkse landverrader !!

  Like

 13. Jan zegt:

  ALLES is racistisch is de ogen van de genetisch gedegenereerde linksmensen, al het Zijn van blanken is rasiesties, iedere uiting tegen ‘people of color’ is ‘microagressie of iedere vraag gesteld aan hen, is ‘dog wistle’, is ‘on-Nederlands’ en daarom dient de blanke uitgeroeid te worden want het rasiestiese zit hem in zijn genen, aldus smerige luizenkop Gloria Wekker in Buitenhof

  http://www.npo.nl/buitenhof/05-06-2016/VPWON_1250237/POMS_AVRO_3963642

  Ik moest mijn monitor weer schoonmaken, ondergekotst toen ik die gore kop zag van het zelfingenomen wijf dat dweept met leugenaar Edward Said, tevens antisemiet.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  De Roden en de Islam zijn ONS ONGELUK! Bis,bis,bis,bis tig keer!

  Like

 15. Jan zegt:

  Of zijn er zielige kindjes te vinden die aanstoot nemen aan het zingen van het Wilhelmus bij een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal.

  Is in Amerika momenteel schering en inslag dat sporters hun minachting laten zien voor Amerika tijdens het spelen van het volkslied:

  Conservatives & Liberals Feud On Twitter After Black NFL Player Refuses To Stand During Anthem

  http://occupydemocrats.com/2016/08/27/conservatives-liberals-feud-twitter-black-nfl-player-refuses-stand-anthem/

  De Dems menen dat zij hun zin door kunnen drijven door een gebouw te bezetten

  Democrats Sit On Their Butts To Protest Gun Control, Nobody Cares Except Media

  http://www.dailywire.com/news/6843/democrats-sit-their-butts-protest-gun-control-ben-shapiro#

  Columbus Day hebben de politiek correcten al kapot gemaakt en daarmee de geschiedenis van Amerika. Indianendag heet het nu, regelrecht uit de koker van de gelobotomiseerden
  https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2016/10/10/the-war-against-columbus-day/

  En kerststol heet straks weer politiek correct feesstol.

  Links volk dient spoorloos in de goelag te verdwijnen.

  Like

 16. Tjawatnu zegt:

  Een joodse blankenhater die multicult en diversiteit promoot. De rode draad door deze agenda. Ziet dit overal in europa.

  Like

 17. Pieter zegt:

  Had de man niet beter pastoor kunnen worden met zijn zalvende praatjes, ook voor een liberale Jood moet dat toch mogelijk zijn.

  Like

 18. Onno zegt:

  Wat ook vergeten wordt, is dat Zwarte Piet kinderen toont, dat iemand er wel angstaanjagend uit kan zien, maar toch vriendelijk van aard is…..
  Misschien hebben de psychopaten bedacht, dat kinderen zo ook wel eens oo het idee kunnen komen, dat het omgekeerde (prettig/charmant van uiterlijk en zéér ‘black hole’ angstaanjagend van aard, zoals bijv, Prins Bernhard, John Kerry, Dick Cheney,Ted Bundy en Jeffrey Dahmer) dus ook zou kunnen bestaan.

  Verder wordt vergeten, dat ook de meeste blanken in de Middeleeuwen lijfeigenen waren. Witte Piet kan dus ook niet en is zéér kwetsend en racistisch……..voor de voormalige lijfeigenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s