Dom van Wilders

screenshot_46

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Zojuist lees ik wat Geert Wilders voorheeft met Nederland. Daarop zeg ik volmondig: helemaal mee eens! Wat me echter steeds weer verbaast, is dat hij het specifieke ‘criminele’ weglaat als hij het over het ‘Marokkanen probleem’ heeft. Dat is namelijk waar hij altijd op heeft gedoeld! Ook stoor ik me mateloos aan het feit dat hij in de rechtszaak niets ter verdediging inbrengt. Bijvoorbeeld over soortgelijke uitspraken van Rutte of DENK die met hun zieke allochtone discriminatie gezwets de bevolking doelbewust tegen elkaar opzet en heel bewust discrimineert en haat zaait.

Blijkbaar is het wèl geoorloofd als je allochtoon bent, want waarom hoor ik DENK niet over de discriminatie van homoseksuelen en Joden die voornamelijk door moslims worden weg getreiterd, bespuwd en mishandeld? Waarom hoor ik DENK niet als vrouwen door bepaalde groeperingen worden betast en seksueel vernederd, omdat vrouwen in hun achtergebleven ‘cultuur’ minderwaardig zijn?

Linkse nalatenschap

Dat de oorsprong van deze problemen veel verder in het verleden ligt, is evident, maar ook dat ligt tweezijdig. Enerzijds betreft het de domme, zogenaamd linkse ‘gutmensch-kijk’ op migranten en hoe ze zich aanpassen aan de maatschappij (niet dus!). Waar dit slappe beleid toe geleid heeft, is inmiddels meer dan duidelijk.

Anderzijds heeft het te maken met een volk dat zich helemaal niet aan WÌL passen en dat tot in de 3e generatie nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands spreekt. Een volk dat de Nederlandse normen en waarden niet accepteert en de achtergebleven waarden van de islam boven de Nederlandse wet stelt. Een volk dat liever Arabisch of straattaal spreekt en vervolgens klaagt dat ze zo zielig zijn en gediscrimineerd worden.

Waarom zou u in uw bedrijf iemand moeten aannemen die u niet eens kunt verstaan en die qua scholing ver onder de maat valt? Positieve discriminatie is ook discriminatie en met die onzin is alles begonnen! Allochtonen krijgen namelijk het idee dat ze minder hun best hoeven te doen en qua niveau niet gelijkwaardig hoeven te zijn aan mede-sollicitanten om aan een baan te komen.

Erin met een kaartje, eruit met een vaartje

Dat gaat in Australië wel anders. Daar krijg je als migrant heel duidelijk te verstaan wat er van je verwacht wordt en werk je daar niet in mee, dan word je met dezelfde snelheid weer buitengezet. Wat mij betreft een prima beleid dat hier per direct ingevoerd moet worden.

Tot slot een welgemeend advies aan Geert Wilders: verdedig u op dezelfde manier als waarop u aangepakt wordt. Alles is blijkbaar geoorloofd, er zijn voorbeelden te over.

pvv-normale-grootteDoor:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dom van Wilders

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Positieve discriminatie is ook discriminatie en met die onzin is alles begonnen

  Inderdaad en wat veel mensen maar niet in willen zien is het gegeven dat tegenover positieve discriminatie altijd negatieve staat.
  Het is nodeloos uit te leggen dat de autochtoon zowat altijd het slachtoffer is van deze negatieve discriminatie.
  De mensen weten dat goed genoeg maar er is geen hond die dit durft te benoemen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar had ik al mee te maken van af het moment dat ik van school kwam zo rond 1980.
   Iedere allochtoon had voorrang op het arbeidsbureau, ongeacht je diploma, vanwege een flink pak subsidie, die niet aan mij vast zat.
   Dus zo van school werd ik meteen op jaren achterstand gezet.
   En reken maar dat ik daar een partij stennis geschopt heb, ben er regelmatig uit gegooid. Ik zeg alles, overal.

   Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Nou, nou, wat een slecht stukje weer.
  Meneer Wilders heeft zich verdedigd:

  Keurig en netjes.
  Nu was de verdediging van meneer Wilders aan het woord. Het werd zelfs niet eens uitgezonden.
  Dit fopproces gaat 3 weken duren, drie weken lang deze onzin aan moeten horen, is al een veroordeling en een straf.
  De auteur studeerde wat??

  Like

 3. Onze tegenstanders ter linkerzijde verkeren steeds meer in een soort identiteitscrisis. Door het eindeloos knuffelen van onaangepaste, niet te integreren, analfabete minderheden hebben zich vele honderdduizenden allochtonen in ons land gevestigd die vergeleken met autochtonen weinig tot geen bijdrage hebben geleverd aan onze samenleving en zijn dan ook een makkelijk doelwit geworden van kwaadaardige extreem nationalistische figuren als Erdogan die ons land steeds meer begint te beschouwen als een provincie van Turkije. Deze gang van zaken vindt zijn oorzaak in het eindeloos toelaten van minderheden, zodanig dat de kiezers steeds minder vertrouwen krijgen in de huidige regering en hun laatste hoop hebben gericht op referenda teneinde paal en perk te stellen aan deze eindeloze stroom van nieuwkomers die immers, zo blijkt uit de praktijk, toch alleen maar fors op de rijksbegroting drukken. Onze tegenstanders w.o. met name de antifa hebben dus ultra-nationalistische en extreme figuren als Erdogan hierdoor enorm in de kaart gespeeld. Wellicht is dàt niet echt de bedoeling geweest want ook het filiaal van Erdogan, de club DENK is ook een extreem nationalistische beweging en zal ter zijner tijd dan ook graag korte metten willen maken met de, voor hen nu, nuttige antifa-ezels. ter linkerzijde.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Geloof niet dat Wilders grote fouten maakt .
  Hij is meer dan slim genoeg , mijn inschatting is dat ie wellicht liever wat kaarten achter zijn rug houdt en het juiste moment afwacht om toe te slaan .
  Reken er maar niet op dat ie niét wakker zou zijn !

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  LINKS + D66, willen maar 1 ding, dat is Wilders monddood maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Het Calland Lyceum is dan ook een vergaarbak van rotzooi uit het MO en Afrika. Loop je door dat deel van Osdorp waan je je in Noord-Afrika. Niet zomaar heeft men ieder jaar weer docenten nodig en worden soms zelfs de vervangers vervangen.

   Like

 6. welke rechter of minister toonde nut en noodzaak van de Koran aan? (“dood allen die niet in Allah geloven’)?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s