Duitse militaire inlichtingendienst ontmaskert 20 radicale islamieten in het Duitse leger

screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook bij het Duitse leger zou sprake zijn van radicale islamieten. Meestal melden de verdachten zich voor een korte opleiding om militaire vaardigheden te leren. Daarna zouden ze vertrekken naar de oorlogsgebieden. In het vervolg dient iedere sollicitant verplicht een veiligheidscontrole door de militaire veiligheidsdienst te ondergaan. Dat was tot nu toe niet het geval.

contra-magazine

Blijkbaar proberen radicale islamieten het Duitse leger te infiltreren: de militaire veiligheidsdienst (MAD) zou 20 radicale islamieten in het leger ontmaskerd hebben en 60 verdachte zaken onderzoeken, deelde de MAD volgens de kranten van de Funke-mediagroep mee. “In “radicaalislamitische kringen” zou men voorstander zijn van de dienst in het leger om het omgaan met wapens te leren. Vanuit de rekruteringsbureaus zouden “individuele aanvragen van sollicitanten bekend zijn, die op opvallende wijze geïnteresseerd zijn voor de dienst in het Duitse leger, zich hiertoe maar enkele maanden willen verplichten en nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in een intensieve opleiding in wapens en materieel”, aldus de MAD.

Men zou zich er zorgen over maken “dat tot geweld bereide extremisten gevolg geven aan de propaganda.” Minister van Defensie Ursula von der Leyen (CDU) wil daarom vanaf juli 2017 iedere sollicitant voor de militaire dienst onderwerpen aan een veiligheidscontrole. Bovendien zou het Duitse parlement hierover volgende week al vergaderen, schrijven de kranten. Het Duitse leger rekent op 20.000 extra veiligheidscontroles per jaar.

De MAD, die tot nu toe verantwoordelijk is voor de soldaten, moet sollicitanten al voor hun toetreding tot de strijdkrachten checken. De defensiedeskundige van de Groenen, Agnieszka Brugger, zei tegen de kranten dat de controles op zich “niet kritiek-waardig” zouden zijn, maar de MAD “zou opgeheven moeten worden en diens taken zouden beter overgenomen kunnen worden door zinvol hervormde diensten.”

In het wetsontwerp staat dat er op dit moment aanwijzingen zouden zijn dat “radicaalislamitische kringen” proberen om zogenaamde “kort verband vrijwilligers” het leger binnen te sluizen om zodoende een goede wapenopleiding te krijgen. In het wetsontwerp verwijst het ministerie van Defensie ook naar voorbeelden bij de Afghaanse strijdkrachten. Daar zouden radicaalislamitische terroristen steeds opnieuw soldaten aanzetten tot aanslagen op hun kameraden of op strijdkrachten van bondgenoten.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitse militaire inlichtingendienst ontmaskert 20 radicale islamieten in het Duitse leger

 1. Ja, dat hadden ze eigenlijk al meteen moeten doen. Is dit nou eigenlijke nalatendheid omdat het bij ons al zolang vrede is?. Dan wordt je wat nochanlant..

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Natuurlijk. Je constateert dat je misbruikt en belazerd wordt en dan ga je ruim een half jaar later pas over tot het beter controleren van sollicitanten.
  Waarom niet pas in 2025? Dat zou een hoop geld kunnen uitsparen want het zou zomaar mogelijk kunnen zijn dat dat controleren helemaal niet meer hoeft. U weet wel waarom!

  Like

 3. Karen zegt:

  Dat had nou echt niemand verwacht zeg, wat een verrassing!
  Mohammedanen met 2 paspoorten horen beslist niet in de politiek of in het leger. Het is simpel ze horen gewoon helemaal niet in Europa te zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Maar 20…???
   Kom nou! En die rest dan?

   Like

   • Karen zegt:

    Ik heb er toch even over moeten denken wat jij bedoelt met ‘en die rest dan?’ Met ‘ze’ in de laatste regel bedoel ik ALLE mohammedanen. Jij dacht dat ik met ‘ze’ alleen die 20 bedoelde?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    In ieder geval denken we op dezelfde wijze over de mohammedanen.
    Dat geeft mij een warm gevoel.
    Vandaar dat ik mohammedanen met een kleine letter schrijf

    Like

 4. Thoth zegt:

  Hebben wij ook hoor, de allochtonen :

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/defensie-start-proef-met-lichte-criminelen-zo-geven-we-ze-weer-een-kans?utm_content=buffer2fe71&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Vorig jaar heeft b.v. een ‘nederlandse’ militair heeft zich aangesloten bij IS in Syrië. Het betreft een 26-jarige sergeant van de Koninklijke Luchtmacht.

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  de mensen die zich tegen je gaan keren zelf een opleiding geven,je toekomsige vijand, scheelt de radicale islamieten weer een reisje Syrie

  Like

 6. titaan1992 zegt:

  Moslems in de krijgsmacht is hetzelfde als Nazis recruteren als soldaat. Een gematigde moslem is netzozeer een illusie als een gematigde Nazi.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @titaan1992: 13.41. uur. Dat heeft U uitstekend uit de doeken gedaan. Het paard van Troje is al binnen, maar wordt nu ook nog eens vertroeteld door de idioten van: SPD,CDU,CSU,Die Linke,B90/Die Grünen, en de FDP. Als de Duitsers hierop blijven stemmen, zie ik het donker in.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo kan het dus ook.
   Die Belgen zijn kampioenen in het improviseren.
   Ze krijgen geen wapens. Nou, dat vind ik wel héél ver gaan.
   Ik had eigenlijk gedacht, de Belgen kennende, dat ze ze losse flodders zouden geven om ze niet teleur te stellen.
   Nee we ontslaan ze niet, als we verliezen kunnen we ze nog altijd als laatste reserve in zetten. Hahahahahahaha!

   Like

   • Harry zegt:

    Nou , met hun achtergrond stelen ze die wapens wel .
    Desnoods door de soldaten van achteren met een mes te besluipen en te doden .
    Ze hebben geen scrupules , ook al hebben ze jaren met iemand opgetrokken .
    Geen soort is valser en verraderlijker dan een moslim .

    Like

 7. Elena zegt:

  Hoe achterlijk zijn de Duitsers om moslims in militaire dienst toe te laten.
  Hetzelfde geldt voor de andere Europese landen.
  We weten toch allemaal dat moslims aan taqyyia mogen doen naar de ongelovige honden?
  Dan heeft men ongeveer 20 radicale moslims in het vizier…nah..dat is slechts het topje van de ijsberg.
  Op Europees niveau is het een gigantisch groot getraind leger van moslims, die zich op een dag gewapend tegen ons zullen keren.

  Ga vooral zo door, imbeciele roverheden !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s