“Ik kies voor eigen land eerst, dat is politiek”

screenshot_51

(Door: Tobias den Hartog en Hans van Soest)

Geert Wilders kreeg veel kritiek op zijn miniverkiezingsprogramma dat hij zonder toelichting de wereld instuurde. Die geeft hij nu. En een uitwerking in een Plan voor Nederland. ,,De kern van je verhaal moet op één A4 passen.”

Op de televisie in zijn werkkamer vermeldt Teletekst de laatste ontwikkelingen in het proces dat gaande is tegen de PVV-leider. Sinds hij besloot er zelf niet bij te zijn, volgt hij de zaak op tv. Toch staat het kanaal niet afgestemd op de live-uitzending, gretig als hij is om over zijn plannen voor het land te spreken.

U komt met een Plan voor Nederland. Is dat vanwege de kritiek dat uw programma slechts één A4’tje was?

“Nee, daar hebben we bewust voor gekozen. Ik vind namelijk dat je belangrijkste punten op één A4’tje moeten passen, wat iedereen daar ook van vindt. Dit is een uitwerking.”

pvv-nieuw

Lees verder>>>
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Ik kies voor eigen land eerst, dat is politiek”

 1. uitstekende visie met heldere keuze voor behoud van natuur, volksgezondheid en openbare orde

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat cordon sanitair komt er zeker. Men zal alles uit de kast halen, om de PVV buiten de regering te houden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Wie Geert Wilders nu nog steeds een haatzaaier noemt, is een volkomen krankzinnige landverrader!

  Like

 4. Dan is dit het einde van de democratie.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Off topic: Ik lees net op http://www.dedagelijksestandaard.nl dat 5 gemeenten in Nederland, roetveegpieten invoeren, waaronder nota bene ook Maastricht. Wat een laffe bende. Daarbij nog het bericht, dat de fascistisch linkse club: “knock out Zwarte Piet”, GEWELD gaat gebruiken tegen elke Zwarte Piet, die ze tegen komen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 5 november 2016 om 18:42

   [quote] de fascistisch linkse club: “knock out Zwarte Piet”, GEWELD gaat gebruiken tegen elke Zwarte Piet, die ze tegen komen! [/quote]

   Als ze dat dan alleen maar doen bij Zwarte Pieten die met hun reet omhoog in de moskee liggen, is dat niet erg.

   Like

   • kruisridder zegt:

    Rond deze tijd heb je die schooi-acties ook weer op tv van zielige kindertjes in Afrika. Altijd tegen Sinterklaas en Kerst. GEEF ER NIET AAN WANT ELKE EURO DIE JE GEEFT GAAT TEN KOSTE VAN HET CADEAUTJE VAN JE EIGEN KIND. EIGEN KINDEREN EN EIGEN VOLK EERST !!!!!!

    Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het AD wordt geschreven door de PvdA.
  Vandaar dus opmerkingen als:

  Quote: U belooft meer handen aan het bed. Instellingen kunnen nu toch al geen mensen vinden?
  Wat natuurlijk waanzin is: het personeel wordt massaal ontslagen. Alleen vrijwilligers zijn nog welkom. (was het trouwens ook niet zo dat de massa-immigratie moest om mensen in de zorg op te leiden?? Niks van waar dus)

  Quote: U vergelijkt de islam met nazisme. Dat slaat toch nergens op?
  Nou ik dacht het wel, vraag maar aan Joden, homo’s, ongelovigen en vrouwen.

  Quote: U bent tegen de EU. Maar de meest succesvolle maatregel tegen de immigratie was een Europese maatregel, namelijk de Turkije-deal.
  Die lui leven in een andere wereld. We betalen miljarden aan de Turken, die nog steeds alle moslims door laten en daarvoor beloond moeten gaan worden met lidmaatschap van het Vierde Rijk en vrij reizen voor apothekers uit Istanboel. En criminelen en terroristen. Wat een merkwaardig succes.

  Het is droevig gesteld met de kwaliteitsmedia.

  Like

 7. Tom ik heb al eerder vermeld dat er een stel zeer agressieve klootzakken bezig zijn met bedreigingen. Ik ben ook bedreigd, er zou wel iemand naar mij toekomen.

  Like

  • kruisridder zegt:

   Gewoon laten komen. Ze weten toch niet waar je woont. En mocht je wat vermoeden, gooi je gewoon zoutzuur in hun gezicht. Zijn ze de eerste tijd wel even onder de pannen. Kan je bij een doe het zelver wel kopen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 21.44. uur. Helaas is het door toedoen, van de linkse- en policor partijen al zover gekomen, Marian.

   Like

 8. kruisridder zegt:

  De PVV krijgt altijd selectieve verontwaardiging. Daar zijn we doof door geworden. We hebben schijt aan wat de andere partijen vinden. We moeten gewoon gaan voor de volle buit. Om alleen te gaan regeren.

  Like

 9. Jan zegt:

  Oordeel zelf: dit is het plan van Geert Wilders

  Pim Fortuyn, de held van Rotterdam, de man die ons land wakker schudde, zei ooit: “Ga niet uit van het haalbare, maar van het denkbare.” Daarmee wilde hij duidelijk maken dat voor ons, Nederlanders, niets onmogelijk is.

  Pim Fortuyn had gelijk. Voor ons is niets onmogelijk. Wij zijn Nederlanders.

  Kijk maar naar ons land. Dit unieke en prachtige land hebben wij zelf gemaakt. Wij zijn het enige volk ter wereld dat een land bewoont dat het grotendeels zelf heeft geschapen. Een geweldige prestatie.

  Wij creëerden niet alleen ons eigen land, maar wij verkenden ook de wereld. Wij bevoeren alle zeeën. Wij hebben New York gesticht en Australië ontdekt. Soms lijkt het alsof we dat allemaal zijn vergeten. Vergeten waar we toe in staat zijn. Wat we allemaal kunnen als we maar willen. En misschien is dat wel ons probleem. We moeten weer groots durven denken. Want waar een wil is, is een weg.
  …..
  http://www.ad.nl/binnenland/oordeel-zelf-dit-is-het-plan-van-geert-wilders~a1627bbc/

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik vraag me elke dag meer af waaróm de linkse “Gutmensch” zo dol is op de mohammedaanse (ver)neucqnegert en ALLES voor hem doet en waaróm hij de eigen bevolking zo minacht en haat???
  Waaróm moeten die vreemde indringers zo in de watten gelegd worden en waaróm mogen onze bejaarden en zieken in de ogen van de “Gutmensch” gerust creperen?
  Waaróm mogen we niet meer opkomen voor onszelf?
  Waaróm mogen we niet meer van onszelf en van onze eigen cultuur houden?
  Waaróm worden wij gedwongen om onszelf te verloochenen?

  Als we niet meer van onszelf mogen houden, zijn we niets en niemand meer.
  Van iemand die niet van zichzelf mag houden, kan onmogelijk verwacht worden -geëist worden zelfs – dat hij van een ander houdt; zéker niet als die ander een op ons parasiterende, ons hatende, mohammedaan is!
  Een mohammedaan die er de oorzaak van is dat alle ouderen straks letterlijk in de goot liggen omdat het belastinggeld dat ze hun hele leven hebben moeten afdragen, opgemaakt is door de kalifaatrat met zijn grote bek en zijn vele eisen!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s