LONGREAD: De politieke verkrachting van Zweden

screenshot_61

(Door: “Fjordman” – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De eerste tekst die ik ooit, op 20 februari 2005, onder het pseudoniem Fjordman schreef, ging over de geïmporteerde verkrachtingsgolf in Zweden. Hoewel ik uit Noorwegen kom, heb ik waarschijnlijk meer teksten over Zweden in het Engels geschreven. Sommige essays die ik in 2005 of 2006 schreef, worden, vele jaren later, nog steeds op het internet  verspreid en aangehaald. Waarom deze interesse in Zweden? Misschien is dit te wijten aan het sterke “merk”. Veel buitenstaanders hebben nog steeds een erg positief beeld van Zweden. Ze zijn geschokt wanneer iemand beschrijft hoe het er eigenlijk vandaag de dag met het land voorstaat.

Zweden is niet het vreedzame Utopia dat sommige bewonderende buitenstaanders denken dat het is. Premier Olof Palme werd op 28 februari 1986 doodgeschoten. Deze moord werd een nationaal trauma. De minister van Buitenlandse Zaken, Anna Lindh, werd op 10 september 2003 neergestoken en raakte dodelijk gewond. De spanningen in de Zweedse samenleving zijn nog erger geworden dan ze toen al waren.

Ik was een van de eersten die voor een internationaal publiek schreef over de problemen in Malmö. De op twee na grootste stad van Zweden is waarschijnlijk de meest geïslamiseerde stad in Scandinavië. Onder de vorige generatie is de onrust in Malmö geëscaleerd van steekpartijen naar het regelmatig terugkerende opblazen van auto’s. Soortgelijke problemen verspreiden zich naar andere gebieden.

In het huidige Zweden vrezen veel mensen voor hun toekomst. Sommigen voelen zich vreemden in hun eigen land. Verschillende vrienden van mij hebben of serieuze plannen om Zweden te verlaten of ze zijn al vertrokken. Ze willen daar niet oud worden en ze willen niet dat hun kinderen opgroeien in een sfeer van geweld, criminaliteit en zelfhaat.

Zweden heeft tegelijkertijd een hoog immigratie– en emigratiegehalte. Hetzelfde patroon kan men in andere West-Europese landen, zoals Italië en Duitsland, zien. Heel vaak gaan goed opgeleide autochtonen weg, terwijl ongeschoolde immigranten uit de islamitische wereld of Afrika binnenkomen. Dit is zogenaamd “goed voor de economie”.

In minder dan 40 jaar is Zweden van een land dat door de wereld werd benijd, geworden tot een slecht functionerende staat. De enige en grootste oorzaak van deze negatieve transformatie is massa-immigratie van mensen uit heel verschillende culturen. Gebeurtenissen die twee generaties geleden in Scandinavië ondenkbaar, of op zijn minst uiterst zeldzaam zouden zijn geweest, zijn gemeengoed geworden. Daarbij moeten we denken aan autobommen en aan dodelijke schietpartijen tussen bendes in woonwijken. Handgranaten zijn herhaaldelijk gebruikt om restaurants of woningen aan te vallen. Het geweld beperkt zich niet meer hoofdzakelijk tot de grote steden. Kleinere Zweedse steden worden er ook door besmet.

De Noorse publieke radio en televisie omroep NRK is in handen van de overheid en wordt door die overheid gefinancierd. Deze heeft vaak een uitgesproken linkse voorkeur, is over het algemeen voor de massa-immigratie en staat positief tegenover de islam. De multiculturele “diversiteit” problemen in het buurland Zweden zijn nu echter zo groot dat die bijna onmogelijk kunnen worden verdonkeremaand.

screenshot_62

De journalist Anders Magnus van NRK bezocht in 2016 een aantal multiculturele probleemgebieden in Zweden. De overwerkte en onderbemande Zweedse politie verklaart openlijk dat zij op het punt staat om de controle over bepaalde gebieden te verliezen. Veel Zweedse politieagenten zijn door deze situatie diep gefrustreerd en overwegen te stoppen met hun baan. In sommige districten hebben misdadige etnische bendes in feite de controle al overgenomen. Dit is gedeeltelijk het geval in de buitenwijken Rinkeby, Tensta en Husby van Stockholm. De econoom Tino Sanandaji noemt deze gebieden een tikkende tijdbom.

Relschoppers in Husby

Verschillende door immigranten gedomineerde gebieden in Zweden werden in 2013 opgeschrikt door gewelddadige rellen. Sindsdien is geen van de fundamentele problemen opgelost. De niet-Europese immigratie blijft doorgaan. Net als in soortgelijke stedelijke gebieden in delen van Frankrijk, België, Nederland en elders in West-Europa wordt de politie, wanneer zij in door moslims gedomineerde gebieden komt, opgewacht door stenen gooiende immigranten. Hetzelfde gebeurt met het Zweedse brandweer- en ambulancepersoneel. Zij gaan nooit dergelijke stadsdelen binnen, tenzij de politie eerst aanwezig is.

Een officieel rapport van de Zweedse politie uit 2014 telde ten minste 55 gebieden waar de autoriteiten in feite niet meer de controle over de openbare orde hebben. Dit aantal blijft groeien. Na herhaalde aanvallen heeft het Zweedse ambulancepersoneel een soortgelijke beschermingsuitrusting als gebruikt wordt door mensen die werkzaam zijn in oorlogsgebieden.

Zweden heeft in 2016 een reeks autobranden meegemaakt. De brandweerman Kaj Engelke uit de stad Malmö viel uit tegen jonge brandstichters die de samenleving de schuld van hun problemen gaven en daarop reageerden door auto’s in brand te steken. Een mannelijke immigrant die in de stad Västerås woont, beweerde dat sommige allochtonen vandalisme plegen en auto’s in brand steken als gevolg van racisme en omdat de maatschappij geen interessante “activiteiten” voor hen regelt.

Op 10 augustus 2015 werden twee willekeurige Zweden, een moeder en haar zoon, bij een IKEA-filiaal in Västerås doodgestoken door een Afrikaanse asielzoeker. De moordenaar kwam uit Eritrea en heeft verklaard dat hij besloot om een aantal blanken dat er Zweeds uitzag aan te vallen, uit wraak omdat hem geen asiel in Zweden werd verleend.

Mohammed Dame is op de vlucht voor criminele bendes die over verschillende buitenwijken van Gotenburg (Göteborg), de tweede grootste stad van Zweden, heersen. “Het is net een oorlogsgebied“, zegt hij. Zij zijn bijna elke week getuige van moorden. Mensen worden beschoten en soms gedood, terwijl zij in lokale restaurants zitten te eten. Leden van criminele allochtone bendes executeren elkaar zomaar op straat. Handgranaten worden in particuliere woningen gegooid. Mensen zijn doodsbang. Zij vrezen voor de veiligheid van hun kinderen. Mohammed Dame overweegt om terug te gaan naar Somalië. Zijn geboorteland voelt nu veiliger aan dan delen van Zweden.

In 2016 werd een enquête gehouden onder 1200 leerlingen op scholen in beruchte buitenwijken van Gotenburg, zoals Angered en Bergsjön. Meer dan elf procent – of ongeveer een op de negen – van de kinderen tussen 12 en 18 jaar op deze Zweedse scholen geven openlijk toe dat ze sympathiseren met de Islamitische Staat of met soortgelijke jihadistische groeperingen. De terrorismeonderzoeker Magnus Ranstorp denkt dat dit door de autoriteiten als een waarschuwing moet worden gezien. Ulf Boström, de politie-inspecteur voor integratie in Gotenburg, beschouwt het resultaat als “zeer beangstigend”.

Voorsteden van Gotenburg, zoals Angered, hebben een zeer hoog percentage islamitische immigranten. Veel Jihadisten zijn vanuit deze gemeenschappen uitgezonden om te vechten voor de extreem gewelddadige Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS). Gotenburg is al jaren een van de belangrijkste bases voor het werven van ISIS-terroristen in Europa. Daar staat iets positiefs tegenover: Angered richt een nieuw centrum voor kamelen op, waar de Zweden verse kamelenmelk kunnen kopen.

De Britse publieke omroep BBC is vaak bevooroordeeld als het om multiculturalisme, de islam en massa-immigratie gaat. Maar zelfs de BBC heeft zich gerealiseerd dat Zweden niet langer het stabiele en vreedzame land is dat het ooit was. In oktober 2016 liet zij een artikel zien dat als titel droeg “Hoe Zweden een exporteur van de jihad werd.” Naast België behoren de Scandinavische landen zoals Zweden tot de grootste exporteurs van Jihadisten in Europa per hoofd van de bevolking. De verzorgingsstaat wordt door radicale moslims gebruikt om oorlog te voeren tegen de westerse samenleving, die hen onderhouden.

Op 14-15 februari 2015 schoot een Deens staatsburger van Palestijns-Arabische afkomst twee mensen neer en doodde hen en hij verwondde enkele anderen in Kopenhagen, Denemarken. De Zweedse kunstenaar Lars Vilks, die tekeningen van Mohammed heeft gemaakt, was waarschijnlijk een doelwit van de eerste terreuraanslag, die gericht was tegen een debat over blasfemie en vrije meningsuiting. De tweede aanval doodde een Joodse bewaker bij een synagoge. Een jaar later werd eindelijk onthuld dat Omar de terrorist een kopie van de koran droeg tijdens zijn moorddadige aanvallen.

screenshot_63

Lars Vilks heeft voortdurend bescherming van de politie nodig. Militante moslims willen hem doden voor het beledigen van de islam en diens vermeende profeet Mohammed. Voor zover ik weet, wordt hij nu van de ene verblijfplaats naar de andere gebracht. Dat is het lot van een aardige en vriendelijke hoogleraar kunstgeschiedenis in Zweden. Zijn enige misdaad is dat hij tekeningen van een man, die al dan niet in de zevende eeuw op het Arabisch schiereiland leefde, heeft gemaakt.

Ondertussen importeren Zweden, de Europese Unie en de rest van de westerse wereld steeds meer radicale moslims

Op 12 oktober 2016 verzamelden honderden radicale moslims zich op een openbaar plein in het centrum van Stockholm, in de buurt van het Zweedse parlement en het Koninklijk Paleis. Velen van hen waren zogenaamde niet-begeleide vluchtelingenkinderen uit Afghanistan. Deze asielzoekers beweren dat zij minderjarig zijn. In werkelijkheid zijn het vaak jonge mannen van militaire leeftijd, twintigers of dertigers. Volgens een ooggetuige, de politicus Hanif Bali, schreeuwde een van de Afghaanse mannen “Moge Allah ons aantal vermeerderen. We moeten van hen allemaal moslims maken!”

Helaas hebben diegenen die Zweden willen islamiseren niet veel tegenwerking van de kerk gekregen. Hoewel christenen in meerdere landen worden vervolgd door moslims zijn veel christelijke leiders in Europa er actief bij betrokken om islamitische immigranten te verwelkomen. Sommige kerkleiders zijn voor open grenzen en voor het multiculturalisme, zoals elke bureaucraat van de EU of van de VN dat is. Zweedse bisschoppen lijken meer bezorgd over de vermeende “islamofobie” dan over de wereldwijde islamitische agressie tegen al degenen die geen moslim zijn.

Eva Brunne is bisschop van Stockholm in de Lutherse Kerk van Zweden. Ze werd in 2009 de eerste openlijk belijdende lesbische bisschop ter wereld. Brunne riep in 2015 op tot het verwijderen van kruisen en andere christelijke symbolen op de Kerk van de Zeelieden in Stockholm. Op die manier zouden buitenlandse zeelieden, die een andere religie hebben, zoals de islamitische godsdienst, niet beledigd worden. Ze wilde ook de richting naar Mekka [in de kerk] markeren, om het voor moslims gemakkelijker te maken in de kerk islamitische gebeden uit te voeren.

Er is momenteel in de hele westerse wereld een beweging die beweert dat er geen significante biologische verschillen tussen mannen en vrouwen zijn en dat het onderscheid in geslacht ‘op sociale gronden is aangebracht’, Zoals gewoonlijk bevinden progressieve Zweden zich in de voorhoede van deze beweging.

Een middelbare school in Zweden bereidt zich voor om een extra gender-neutrale kleedkamer te bouwen om tegemoet te komen aan leerlingen die zich identificeren met een ander geslacht dan hun biologisch geslacht, of die zichzelf noch als man noch als vrouw beschouwen. St Eskil’s gymnasium in Eskilstuna, een stadje ten westen van Stockholm, heeft besloten om de nieuwe kleedruimtes op verzoek van de leerlingen te bouwen. “We hebben dit besproken met de leerlingen en we zijn tot de conclusie gekomen dat hier behoefte aan is”, zei Johan Ahlkvist, het schoolhoofd, in oktober 2016 tegen de Zweedse Radio.

Binnenkort kunnen Zweedse meisjes en jonge vrouwen niet alleen worden gedwongen om de straten met agressieve moslimmannen uit oorlogsgebieden te delen. Zij kunnen soms ook gedwongen worden om toiletten of kleedkamers met hen te delen. Als u tegen een en ander bezwaar hebt, zult u door de massamedia of door linkse activisten als ‘racist’ worden gebrandmerkt en het risico lopen uw baan te verliezen.

Een negenjarig Zweeds meisje in Eskilstuna werd gedwongen om van school te veranderen vanwege seksuele intimidatie. Ze werd herhaaldelijk uitgescholden voor “kut” en “hoer”, werd geslagen en haar broek werd naar beneden getrokken. Een medewerker van de school legde ons uit dat onze dochter blond en mooi was, en dat het dus spannend was om haar aan te raken”, zegt haar moeder.

Criminelen in Scandinavië krijgen vaak een kortere gevangenisstraf en een mildere behandeling dan zij in veel andere landen zouden krijgen. Dit systeem is niet goed afgestemd op het omgaan met de massale invoer van mensen uit een aantal van de meest gewelddadige en disfunctionele samenlevingen in de wereld. In Zweden is het zelfs mogelijk om te worden veroordeeld voor verkrachting van een kind zonder dat men daarvoor zelfs maar één uur in de gevangenis belandt.

In november 2014 verkrachtte een Somalische islamitische immigrant op beestachtige wijze een 12-jarig meisje in Sundsvall, Zweden. Later werd hij schuldig bevonden aan verkrachting. Volgens de rechtbank bleef hij, terwijl hij het meisje verkrachtte, steeds maar weer de woorden “zwarte lullen zijn duur” herhalen. Zij “bloedde later hevig uit haar genitaliën” en liep “zowel lichamelijk als psychologisch” letsel op als gevolg van het misbruik. Maar in juni 2015 besloot een Zweedse rechtbank om de Somalische verkrachter er vanaf te laten komen met een straftaak van 180 uur voor de verkrachting van een kind. Er werd aangevoerd dat hij nog geen 18 was op het moment van het misdrijf en hij had “wat angst- en slaapproblemen.”

De grondslagen voor de rijkdom van het moderne Zweden werden gelegd in de generaties voordat de sociaaldemocraten aan de macht kwamen en het land tot een welvaartsstaat om vormden. Veel mensen weten dat niet, waaronder een flink aantal Zweden. Zweden werd rijk in weerwil van de verzorgingsstaat, niet vanwege de verzorgingsstaat

Toch is het waar dat de verzorgingsstaat in de Scandinavische landen redelijk goed werkte, zolang de bevolking grotendeels etnisch homogeen was. Vanaf de jaren 1970 en verder hebben de autoriteiten de grenzen opengesteld voor de massale invoer van mensen uit andere landen, ook uit gebieden buiten Europa. Dit maakte Zweden tot een gigantische sociale dienst voor een groot deel van de wereldbevolking. De autochtone Zweden worden in wezen gedwongen om hun eigen kolonisatie te financieren. Van hen wordt ook verwacht dat zij deze ontwikkeling toejuichen.

Massa-immigratie heeft de economie al enorm onder druk gezet. Deze situatie is ongetwijfeld op lange termijn niet houdbaar. De autoriteiten zijn stilletjes begonnen met het snijden in bepaalde onderdelen van de wereldberoemde Zweedse welvaartsstaat. Als u gebruik moet maken van de publieke gezondheidszorg in Zweden, wees er dan op voorbereid dat u een lange tijd moet wachten, zelfs voor een eenvoudige behandeling. Verpleegkundigen en artsen in ziekenhuizen ondergaan vaak geweld, bedreiging en mishandeling van geïmporteerde families.

screenshot_64

Veel oudere Zweden, die gezagsgetrouw zijn en hun hele leven hebben gewerkt, krijgen weinig steun van de staat. Ondertussen worden miljarden uitgegeven aan nieuwe immigranten uit Afghanistan, Somalië, Syrië, Irak, Eritrea, Pakistan, Turkije en Nigeria. Zelfs islamitische terroristen worden soms voorgetrokken ten nadele van de Zweedse gepensioneerden.

In 2015 suggereerde de soldaat Fredrik Brandberg dat hij waarschijnlijk minder hulp zou krijgen van de Zweedse autoriteiten dan ISIS terroristen die terugkeren. “Over een paar maanden ben ik terug in Zweden, nadat ik  in Afghanistan ben ingezet tegen de Taliban en anderen”, zei hij. “Er ligt geen vaste baan op me te wachten als ik thuis kom.”

Minstens 140 mensen zijn, nadat zij gevochten hebben voor terroristische organisaties in Irak en Syrië, teruggekeerd naar Zweden. De provincie Lund in het zuiden van Zweden overweegt deze door de strijd geharde Jihadisten economische prikkels te geven om te re-integreren in de maatschappij. De geopperde voordelen zijn gesubsidieerde huisvesting, schuldsanering en gratis rijbewijzen. Radio Zweden sprak Christoffer Carlsson, de auteur van een rapport dat geschreven werd voor de nationale coördinator tegen gewelddadig extremisme. Hij ondersteunt het gebruik van publieke middelen, gesponsord door de Zweedse belastingbetalers, om de islamitische terroristen te re-integreren in de Zweedse gemeenschappen.

Anna Sjöstrand is de gemeentelijke coördinator tegen gewelddadig extremisme in Lund. Zij stelt dat men ISIS-terroristen geen belastingvoordelen kan weigeren, alleen maar omdat ze de ‘verkeerde keuze’ van het ondersteunen van een genocidale terroristische organisatie hebben gemaakt, die berucht is vanwege de moord op archeologen en het houden van slavenmarkten. “We kunnen niet zeggen dat men, omdat men een verkeerde keuze heeft gemaakt, geen recht heeft om terug te keren en in onze samenleving te wonen”, zegt Sjöstrand.

Maar, zoals de schrijver Robert Spencer in zijn kritische commentaar opmerkt: “Waarom eigenlijk niet? De Islamitische Staat is in oorlog met Zweden. Welk bewijs heeft Anna Sjöstrand dat de terugkerende Jihadisten niet zullen doorgaan met het voeren van deze oorlog?”

Scandinavië kreeg op 11 december 2010 in het centrum van Stockholm voor het eerst te maken met een islamitische zelfmoordterrorist. Gelukkig ging deze terrorist, de in Irak geboren Zweedse staatsburger Taimour Abdulwahab al-Abdaly, onbekwaam te werk en is hij er alleen in geslaagd om zichzelf te doden. Toch zou hij die dag tientallen mensen hebben kunnen vermoorden. Andere militante moslims zullen misschien wel in hun opzet slagen.

De autochtonen zijn geleidelijk gewend geraakt aan beschietingen van bendes in het openbaar, aan autobranden en aan bommen. Gebeurtenissen die in de jaren 1970 in Scandinavië uiterst zeldzaam waren, zijn routine geworden. Autochtone Zweden zullen, indien de aanwezige trends zich voortzetten, tegen het midden van deze eeuw een minderheid in eigen land vormen. In bepaalde stedelijke gebieden zijn zij al in de minderheid.

Zweden heeft een verontrustend aantal onopgeloste moordzaken en één van de hoogste, geregistreerde verkrachtingscijfers in de wereld. De autochtonen worden vervangen en ze worden misbruikt. Groepsverkrachtingen zijn zo algemeen geworden dat ze nauwelijks nieuwswaarde meer hebben. Zweden is grotendeels een natie van mietjes geworden. Ze worden te schande gemaakt, lastiggevallen/getreiterd en geïndoctrineerd om hun eigen nationale ondergang te vieren.

Zweden is uitgegroeid tot een angstige samenleving. Veel Zweden, vooral vrouwen, zijn nu bang om in hun eigen land de straat op te gaan. Ze zijn ook bang hun baan te verliezen en in de massamedia te worden lastiggevallen door linkse journalisten als zij zich verzetten tegen de massa-immigratie. De ideologische indoctrinatie is al tientallen jaren immens in de media en in het onderwijs. Krachtige onderdrukking van individuele dissidenten kwam al in Zweden voor zelfs voordat de massa-immigratie op gang kwam. De Britse historicus Roland Huntford heeft dit goed in zijn boek uit 1971, ’The New Totalitarians’, beschreven.

Zweden zijn pioniers in alles wat gender-neutraal is, zelfs in “gender-neutraal” sneeuwruimen. Ja, echt waar. Zullen de vele marxistische activisten en socialistische feministen in Zweden bezwaar maken tegen immigratie van moslims? In de meeste gevallen niet. Feministen met linkse opvattingen weigeren in het algemeen om geweld te koppelen aan immigratie. Ook al is het een gedocumenteerd feit dat islamitische en Afrikaanse mannen veel vaker betrokken zijn bij seksueel geweld tegen vrouwen dan Europese mannen, toch wordt dit onderwerp in de publieke debatten meestal vermeden.

In plaats daarvan richten veel feministen zich op het “patriarchaat” als het belangrijkste probleem, dat wil zeggen, mannen in het algemeen. Zo mogelijk zijn blanke mannen nog erger dan bruine of zwarte mannen. Volgens het marxistische raciale denken onderdrukken blanke mannen ook “gekleurde mensen”.  In het begin van 2016 heeft een aantal Zweedse vrouwen gedemonstreerd tegen ‘racistische en xenofobe’ blanke mannen en ze waarschuwden hen om hen [de vrouwen] niet te beschermen tegen allochtone verkrachters.

Blijkbaar hebben sommige Zweedse feministen liever buitenlandse verkrachters dan blanke racisten. Hun wens lijkt te worden vervuld. Zweedse vrouwen zijn nooit feministischer geweest dan nu en ze zijn ook nooit minder veilig geweest.

Brute gewelddaden gepleegd door immigranten en asielzoekers uit enkele van ’s werelds meest gewelddadige landen zijn onderdeel van het dagelijks leven in Zweden geworden. Tot nu toe treedt men deze ontwikkeling grotendeels met stille berusting tegemoet. Maar onder de oppervlakte suddert woede.

Eén groepsverkrachting leidde in oktober 2016 in Zweden tot een zeer ongebruikelijke uitbarsting van publieke woede. Dit gebeurde in Visby, de belangrijkste stad op het eiland Gotland in de Oostzee. Een aan een rolstoel gekluisterde Zweedse vrouw van in de dertig was naar verluidt in een asielzoekerscentrum verkracht door maximaal zes immigranten, toen zij had gevraagd of zij gebruik kon maken van het toilet. Ze kon uiteindelijk uit het gebouw ontsnappen. Verschillende migrantenmannen werden gearresteerd, maar kort daarna vrijgelaten. De zaak leidde tot een turbulente protestmars. Sommige boze bewoners gooiden stukken rots en stenen naar de migrantenfaciliteit. Dit wekte de aandacht van grote internationale media zoals Fox News.

De Zweedse politie stuurde versterkingen naar Gotland vanwege de demonstraties en de spanningen. De politie beschermde de lokale bevolking niet tegen geïmporteerde criminelen uit gewelddadige oorlogsgebieden. Zij beschermden de immigranten en de lokale overheden tegen boze bewoners. Intussen had de onderbezette politie in andere Zweedse steden te stellen met autobranden, bommen en openbare gevechten tussen criminele allochtone bendes, waar maar geen einde aan kwam.

screenshot_65

Zoals de dissidente schrijfster Julia Caesar opmerkte liet het Gotland-incident een woede zien die zich al jaren in Zweden heeft opgehoopt. Zweden nadert haar breekpunt. De groepsverkrachting van een gehandicapte, aan een rolstoel gekluisterde vrouw door immigranten doorbrak een psychologische grens. De politieke en media-elites – dezelfde mensen die tientallen jaren het multiculturalisme en de massa-immigratie hebben bevorderd – roepen nu op tot kalmte en terughoudendheid.

Camilla Sundelius, een jonge vrouw uit Gotland, kent het slachtoffer. Ze zegt dat velen van de lokale bevolking het gevoel hebben met betrekking tot asielzoekers uit islamitische landen, zoals Afghanistan in de steek gelaten te zijn door de overheid. De meesten van hen zijn jonge mannen. Ze hebben geen respect voor vrouwen of voor de lokale cultuur. De gemeenschap is ten kwade veranderd, verslechterd als gevolg van immigratie. Zweedse meisjes worden nu op school gepest. Dat gebeurde eerder niet. “Niemand heeft ons gevraagd of we hier asielzoekers wilden. Het is niet goed om de mensen dat niet [eerst] te vragen”,zegt Sandelius.

Gezien het feit dat deze asielzoekers en beschuldigde verkrachters tegen de wensen van de lokale bevolking in naar het eiland werden gebracht, zien sommigen dit als een politieke verkrachting.

Toen de lokale bevolking boos werd en demonstreerde tegen de groepsverkrachting van één van haar eigen vrouwen door asielzoekers vergeleek de lokale krant Hela Gotland dit met de opkomst van nazi-Duitsland in de jaren 1930. Toegegeven, sommige mensen met neo-nazi-sympathieën waren mogelijk betrokken bij deze demonstraties. Toch werd het “nazi” label hoofdzakelijk gebruikt om al degenen die zich, ongeacht hun politieke ideologie, verzetten tegen de massa-immigratie, te bezoedelen.

Op 16 oktober 2016 waren er in het middeleeuwse stadje Visby op Gotland demonstraties tegen “racisme en seksisme”. Er braken geen ongeregeldheden uit, hoewel de politie de leden van de nationalistische groepering van de harde lijn, de Scandinavische Verzetsbeweging, afzonderde van de rest van de demonstranten. “Het was erg leuk, bijna een volksfeest. Er was echt fijne muziek, zodat mensen dansten”, aldus een van de aanwezigen.

Een inwoner van Gotland, Agneta Berg, zei dat ze de behoefte voelde om deel te nemen aan de bijeenkomst. “Ik ben een vrijwilliger in een netwerk rond Garda, waar accommodatie voor asielzoekers is. Mijn man werkt met twee alleenstaande minderjarige vluchtelingen. We hebben hier veel te maken met asielzoekers en ik wil dat Gotland gastvrij is voor mensen die de oorlog ontvluchten”, zei ze. “Dit is een reactie op de racisten, die zich de verkrachtingszaak toegeëigend hebben. Je wilt niet dat hun agenda wordt toegepast”, voegde ze eraan toe.

De bijeenkomst eindigde ermee dat de deelnemers de slogan “Geen racisten in onze straten” zongen. Met “racisten” verwezen ze niet naar de moslimmannen die Europese vrouwen zien als waardeloze ongelovige sletten. Nee, ze protesteerden tegen de Europese vrouwen en mannen die er bezwaar tegen hebben dat jonge moslimmannen uit wrede oorlogsgebieden worden opgedrongen aan lokale gemeenschappen als gevolg van een door de staat gesteund beleid dat onderschreven wordt door de EU en wordt toegejuicht door de VN.

De partijen die deze demonstratie tegen racisme in Visby steunden, waren de marxisten van de Linkse Partij (Vänsterpartiet), de “hervormde” communistische partij van Zweden, evenals het Feministisch Initiatief. Zweden heeft een speciale feministische politieke partij, hoewel bijna alle Zweedse politici beweren feministen te zijn.

Gudrun Schyman is een woordvoerder van het Feministisch Initiatief. Toen zij leider was van de Zweedse Linkse Partij vergeleek Schyman in 2002 de Zweedse mannen met de Taliban, de extreem repressieve islamitische beweging in Afghanistan, die was verbonden met het Al-Qaida terreurnetwerk van Osama bin Laden. Fredrik Virtanen, een mannelijke columnist in de belangrijke krant Aftonbladet, was het met haar eens. Ja, Zweedse mannen zijn net als de Taliban.

In oktober 2016 oordeelde een Zweedse officier van justitie dat de vlag van het zelfverklaarde kalifaat, bekend als de Islamitische Staat (ISIS), niet voor ‘hate speech’ staat en dus legaal is onder het Zweedse recht. Aanklager Gisela Sjövall heeft aangekondigd dat ze een 23-jarige man, die de zwarte vlag ISIS op zijn Facebook-pagina had geplaatst, niet zou vervolgen. De Zweedse politie had een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de man, die oorspronkelijk uit Syrië afkomstig was, op verdenking van ‘hate speech’. “Simpel gesteld kan men zeggen dat hij minachting voor “alle anderen” uitdrukt “en niet voor een bepaalde etnische groep”, zei Sjövall tegen SVT, de publieke omroep in Zweden. Dat maakt die vlag legaal.

Zweedse autoriteiten oordeelden dat de vlag van de Islamitische Staat, een symbool van de nog steeds voortdurende slavernij, etnische zuivering, genocide en massamoord een vorm van vrijheid van meningsuiting is en dus legaal. Intussen heeft de straatkunstenaar Dan Park maanden in de gevangenis doorgebracht, omdat Zweedse autoriteiten oordeelden dat zijn tekeningen illegale ‘hate speech’ vormden.

screenshot_66

Al in mei 2005 waarschuwde ik voor de mogelijkheid van desintegratie, misschien zelfs een burgeroorlog, in Zweden:

De Zweedse cultuur verdwijnt voor onze ogen met een verbazingwekkende snelheid. Als die trend niet wordt gestopt, zal de Zweedse natie in elke zinvolle betekenis van het woord in de eerste helft van deze eeuw gewoon ophouden te bestaan. Het land dat ons Bergman, ABBA en Volvo bracht, zou weleens bekend kunnen worden als het Bosnië van Noord-Europa”.

Ik zou graag bewijs zien dat ik het, wat deze pessimistische evaluatie betreft, mis had. Tot nu toe is dit niet gebeurd.

Enkele positieve trends zijn, sinds ik begon te schrijven, naar voren gekomen. De Zweedse alternatieve media, zoals de websites Avpixlat of Fria Tider, hebben nu net zoveel lezers als sommige kranten. De Zweden Democraten zijn in het parlement vertegenwoordigd en zijn uitgegroeid tot een van de grootste politieke partijen van Zweden. Ze zijn echter niet aan de macht en zijn nergens ook maar in de buurt van een absolute meerderheid. Zelfs als ze in de gelegenheid zouden zijn om hun hele partijprogramma uit te voeren, is dit waarschijnlijk niet meer voldoende om de Zweedse neergang te stoppen.

Zweden kan, net als andere Europese landen, niet de controle over zijn nationale bestemming herwinnen, als het de Europese Unie (EU) niet verlaat. Misschien moet dit worden gevolgd door het verlaten van de Verenigde Naties (VN). Zolang de massa-immigratie aanhoudt, zal Zweden haar weg naar de afgrond vervolgen.

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: “Fjordman”

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op LONGREAD: De politieke verkrachting van Zweden

 1. Thom zegt:

  Ware beschrijving maar wat schiet je er mee op? Blijkbaar is het voor dovemansoren. De linkse landverrader Olof Palme werd al vermoord op straat door waarschijnlijk een Irakees.
  Daarna tot op heden stemmen de zweden toch links want waarom blijven die kolonisten dan binnenkomen? Sommige dingen mag je niet zeggen, maar denken wel. Ze moeten alles wat links stemt gewoon spietsen, een paal in hun reet en er bij hun keel uit en dan tentoonstellen. Kijken of de rest het dan snapt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Witte raaf zegt:

  Het lijkt wel een script van een B film,
  ik ben werkelijk sprakeloos!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Sprákeloos? Méént U dat nu?
   Ach, als ik me niet vergis, reageert U nog niet zó lang, hier; dan is het nog mogelijk.
   Maar al je, zoals ik, bijvoorbeeld, die hele B film nu al zo’n 3,5 jaar gevolgd hebt, kijk je er niet echt meer van op, gelóóft U me!
   Heel Europa lijdt aan de linksgekkie-ziekte, maar Zweden en GB spannen de kroon, zo kun je het wel stellen.
   Het is een gruwelscenario, waarvan je je afvraagt, hoe het in Godsnaam zo lang kan standhouden…Waarschijnlijk kan de linkschmens er pas niet meer onderuit, als de burgeroorlog uitbreekt, niet eerder.
   Maar laten wij ons maar liever niet op de borst kloppen: Hier ziet het er ook steeds beroerder uit met die ‘politieke’ processen en die goedmenschen die maar niet aan de realiteit willen.

   Geliked door 1 persoon

   • Witte raaf zegt:

    Beste Theresa,
    Het feit dat ik hier nog niet zo lang reageer wil niet zeggen dat ik al die tijd onder een steen heb gezeten hoor,ik volg deze ontwikkeling eigenlijk al vanaf het begin en ben me zeker zeer bewust van het “linkse goedmensch” gedrocht wat dit alles samen met de linkse politiek heeft veroorzaakt maar dat de Zweden zulke gigantische lulletje rozenwaters zijn had ik nooit gedacht en verwacht,dat het softies zijn wist ik wel maar dit slaat werkelijk alles en daarom mijn uitspraak; ik ben sprakeloos en goed als een script voor een B film en idd we kunnen hier nu wel stoer lopen afgeven op Zweden maar eerst maar eens zien hoe het hier gaat lopen!

    Like

 3. Pieter zegt:

  Aan de Zweedse bevolking het tij te keren, blijkbaar is het nu nog niet erg genoeg.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Moge onze politiek-correcte ‘`elite’` – en anderen – dit lezen en er lering uit trekken, voordat het voor ons allemaal te laat is.

  Zweden = Europa. Wat daar gebeurt, zal ons allemaal overkomen, vroeger of later!

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Een paar dingetjes zo maar eruit gelicht.

  De grondslagen voor de rijkdom van het moderne Zweden werden gelegd in de generaties voordat de sociaaldemocraten aan de macht kwamen en het land tot een welvaartsstaat om vormden.
  Waaruit dus onomstotelijk kan worden gesteld dat waar de socialisten aan de macht komen een land naar de kloten gaat.
  Helaas hebben de Zweden zelf voor dat tuig gestemd en krijgen ze dus de regering die ze verdienen.
  Klinkt misschien hard maar is wel waar.

  In het begin van 2016 heeft een aantal Zweedse vrouwen gedemonstreerd tegen ‘racistische en xenofobe’ blanke mannen en ze waarschuwden hen om hen [de vrouwen] niet te beschermen tegen allochtone verkrachters.
  Waarbij Ik dus mag hopen dat deze lieve Zweedse vrouwen net zo lang verkracht worden dat ze onder verschrikkelijke pijnen kapot zullen gaan. (Dit soort gaat namelijk niet dood in mijn ogen)

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Als burger moeten we ons gaan bemoeien met de telling van de stemmen na de verkiezingen. Als we het aan de (gut)mensen overlaten die dit nu doen dan is de kans groot dat er word gefraudeerd met rampen tot gevolg.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Ik heb al tijden gewaarschuwd voor de verwoestende invloed van de ultralinkse “Frankfurter School.De bedoeling van deze linkse denktank was infiltratie van de menselijke geest van jongs af aan, zodat er een maatschappij zou ontstaan waarin de meerderheid van de mensen een klap van de linkse molenwieken had gekregen,

  Google vat het werk van deze socialisten zo samen:
  ”De Frankfurter Schule is een Duitse sociologische en filosofische stroming in de hedendaagse filosofie die ontstond in de eerste helft van de 20ste eeuw en zich bezighoudt met de maatschappijkritische, neomarxistische, kritische theorie.”

  Met deze nooit eindigende beïnvloedingsmethode probeerde linkse de bestaande westerse maatschappijen totaal te ontwrichten. Uit de puinhopen van de beoogde chaos moest daarna een heel mooie, nieuwe samenleving ontstaan.

  De geïnteresseerde lezers moeten via Google hun kennis over deze alles ontwrichtend ;;filosofie” zelf maar bijspijkeren.

  Zweden is een surrealistisch voorbeeld van waar het linkse geknoei met de menselijke geest toe leidt.
  De waanzin is compleet, de logica in denken en handelen is volkomen zoek en tijdens het lezen van de tekst moest ik mij af en toe ernstig onder controle brengen, omdat woede over zoveel misdadigheid jegens het eigen volk in mij een sterke aandrang deed ontstaan om de verantwoordelijken voor de misdaden die links in dat land begaat fysiek iets aan te doen.. Gelukkig heb ik een levensgezel naast mij ,die in momenten van vulkanische gevoelens een kalmerende uitwerking op mij uitoefent..

  Maar de les die men kan trekken uit het verval van een ultra vooruitstrevend land dat volstrekt krankzinnig is geworden, als gevolg van een dwaze theorie die men nog steeds belijdt.
  De elites en hun slaafse media in Zweden zijn op geen enkele manier nog logisch in hun denken en de beslissingen die men neemt kenmerken zich door zeer irrationele overwegingen..

  Dit mogen wij na het lezen van dit stuk toch wel concluderen..

  In Zweden gaat dus niets meer normaal in de menselijke omgang met elkaar en wie daar van de dupe worden is het volk van Zweden.Maar overal waar links aan de macht is zijn de zelfde kiemen van geestesziekte aanwezig.. Dat zien wij dagelijks in Duitsland, maar ook in Nederland is een vorm van dezelfde linkse seniliteit zeer in de mode geraakt.

  Het is NU de tijd dat politiek correct tot het inzicht komt dat het linkse denkpatroon totaal overboord moet.

  Komen de elites niet- nadat zij oneindig veel schade hebben aangericht, bij hun positieven- dan zal het volk dat men politiek heeft verraden en misbruikt met alle mogelijke middelen voor zichzelf gaan opkomen.

  Ik beschouw het politiek correcte denken als een nog groter kwaad dan het nazisme ooit was.
  Wij moeten geen regering meer willen die ons in een politiek correct dwangbuis wil persen en ons van onze vrijheden wil beroven.
  Bovendien MOETEN wij af van een machtsinstituut dat de verpersoonlijking is van het politiek correcte denken: de EU in Brussel.
  Onder de dictatuur van ”Brussel” zou niemand moeten willen leven, ook niet onder dwang van de drogreden dat een verblijf in de EU in ons voordeel is. Voordeel behalen terwijl je wordt beroofd van je vrijheid en de mogelijkheid om ZELF over je toekomst te beslissen?? Laat me niet lachen!

  Wij moeten absoluut terug naar een Europa van bevriende, ZELFSTANDIGE naties die op vrijwillige basis met elkaar samenwerken en vrijhandel bedrijven. Zo’n toekomst doet de Europeanen recht.

  Met minder nemen wij geen genoegen.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Allemaal veel te laat Henk.
   Het Europese stemvee heeft de macht over gedragen aan het linkse crapuul en die hebben zich ondertussen zo ver in de machtscentra weten in te graven dat ze er onmogelijk nog uit te krijgen zijn.
   Als je dit zo leest zou je misschien denken dat Ik van de eerder optimist een grote pessimist ben geworden, maar Ik houd het zelf eerder op realisme.
   Bovenstaand artikel van Fjordman laat duidelijk de toekomst van Europa zien want wat wij ook doen en wat laat ons zeggen Geert Wilders ook bedenkt, de multiculttrein zal doordenderen.
   Je weet maar al te goed wat er in de 70 er jaren gebeurd is ivm oil for immigration en dit id het gevolg daarvan.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ook Fjordman zegt dat de tegenkrachten waarschijnlijk te laat zijn.

    Like

   • Henk.V zegt:

    Wanneer corrigerende woorden niets meer kunnen uitrichten, dan zal iedereen de gevolgen van het niet willen, of niet kunnen luisteren aan den lijve ondervinden en in een soortgelijk gesticht als het hedendaagse Zweden belanden.

    Dat is, zoals Wachteres in haar antwoord aan jou al zegt: precies de bedoeling van de EU en onze elites.

    Wanneer de problemen die dan ontstaan te ondragelijk worden voor het volk, dan zal de enige uitweg nog zijn, dat men zich met wapens zal moeten teweerstellen, waarmee wij automatisch in een burgeroorlog belanden..
    Ik hoop nog steeds dat er NU nog genoeg mensen doorkrijgen wat er speelt in ons land en de EU en politiek in actie komen “besluiten hun stem nooit meer te geven aan partijen die deel uitmaken van het politiek correcte spectrum,maar aan Wilders.
    Eerlijkheidshalve moet ik echter bekennen dat ik eigenlijk niet meer in een vreedzame uitweg geloof.
    De wil om ons de das om te doen zit namelijk te diep in de elites verankerd en het volk wordt inmiddels succesvol bezig gehouden met ”brood en spelen”, zodat het lekker voor de buis geestelijk kan ”slapen”, zich van geen kwaad bewust…

    Dit is ongelofelijk treurig, Henk.

    Like

 8. Pingback: LONGREAD: De politieke verkrachting van Zweden - Ik zeg NEE tegen EU

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier waar het socialisme, de massa-immigratie, en de islam toe leiden.

  Like

 10. Elena zegt:

  Hoe achterlijk kan een roverheid zijn om dat zwarte en getinte islamtuig toe te laten en te pamperen?
  Waar is het Zweedse leger?
  Oh…wacht…zijn ook allemaal islamlovers.
  Het mooiste zou zijn..al dat radicale islamtuig te verzuipen.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ Elena.
   De vraag, waar is het Zweedse leger is niet erg doordacht, want zelfs al zou het leger in willen grijpen is dat een onmogelijkheid omdat het leger alleen ingezet kan worden op bevel van de regering en dat wil het linkse tuig niet want dan komt de multicult trein tot stilstand wat dan weer ten koste gaat van een aantal goed betaalde banen.
   Vergeet niet dat het linkse crapuul vuistdiep in dit soort banen vertegenwoordigt is.

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Zweden is een mooi voorbeeld van een volmaakte gutmenschenmaatschappij. Gelijkheid man en vrouw, mooie toekomst voor de jeugd, groene energie, tolerant en ruimdenkend.
  En gedoemd ten onder te gaan aan dezelfde gutmenschen.
  Tolerant zijn tegen intoleranten, democratie laten gebruiken door ondemocratisch stemvee, importeren van achterstand en een vijandige cultuur.
  Alles weggeven is misschien makkelijker dan je verworvenheden verdedigen, maar het betekent wel het einde van Zweden.
  Jammer dat Nederlandse gutmenschen even stom zijn, zo heeft het verval in Zweden ook geen betekenis gekregen als voorbeeld hoe het niet moet. En als voorbeeld wat ons te wachten staat, als we zo door blijven gaan met het importeren van haatvolk.
  Europa faalt volkomen en alle betrokken regeringen, doen er niets aan.
  En wat voor iedereen geldt natuurlijk, indien de Zweden zelf niet schoon schip gaan maken, verdienen ze niet beter. En wij ook niet.

  Like

 12. Henk der Niederlander zegt:

  Mij lijkt overigens dat dit artikel voor een maandje of zo op een prominente plaats op de site zou moeten blijven staan Bert als waarschuwing dat wat nu in Zweden gebeurd ook de toekomst van Nederland en de rest van Europa is.
  Als wakkerhouder zogezegd.
  Ik ben namelijk van mening dat dit artikel van Fjordman het duidelijkst laat zien wat er in Europa gaande is en dat nmm veel mensen ook hier op de site nog niet echt begrepen hebben dat het een internationaal probleem is en niet alleen van NL.
  Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op Geert Wilders maar ook Geert kan het tij niet keren voor NL. als internationaal geen politieke overeenstemming is.
  Er zijn inderdaad genoeg partijen die het eens zijn met een Wilders maar het is allemaal te versplinterd.
  Geert mag in het buitenland komen spreken maar 2 dagen later is iedereen vergeten wat hij gezegd heeft.
  Niet hier in NL maar in het buitenland word hij dikwijls als marginaal beschouwd.
  Zelfs in Belgie zijn er veel mensen die de naam Wilders niks zegt.
  Een Guus Verlaets zal dat kunnen beamen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Je slaat de spijker op de kop, Henk

   Het feit dat dit artikel heel duidelijk laat zien wat er in Europa gaande is, heeft mij ertoe ‘gedwongen’ om door te gaan met deze vertaling.

   Voor mijn gevoel kwam er geen einde aan – een lang stuk – maar elk deel, ik heb er een aantal dagen over gedaan, liet op een schokkende wijze zien hoe het er met Zweden en dus met de EU voorstaat.

   Ik hoop werkelijk dat veel mensen dit artikel lezen, om daardoor tot de ontdekking te komen dat Europa – en de hele westerse wereld – willens en wetens door politiek-correcte, linkse idioten in de vernieling worden gejaagd.

   Waarom? Om hun eigen droon, EEN MULTICULTURELE SAMENLEVING, te realiseren.

   Rechts sluit daarbij aan, omdat bedrijven ook heel veel zien in een maatschappij die hun het recht geeft om mensen voor weinig geld dag en nacht te laten werken, naar Amerikaans model. In die maatschappij zullen individuen – het ‘klootjesvolk’ – steeds minder rechten krijgen. We zien dat nu al gaan gebeuren.

   Dat is de maatschappij die we onder de EU zullen krijgen: een stinkend-rijke kleine bovenlaag en daaronder een grote laag van arme sloebers, die blij mogen zijn dat ze af en toe werk hebben.

   En dan heb ik het nog niet over de ellende die de EU bewust over ons brengt, om onze maatschappij voorgoed te veranderen. Door miljoenen mensen in Europa en in de hele westerse wereld te laten binnenstromen die – vanwege hun opvattingen – hier helemaal niet passen. De islam is NIET democratisch en wil geen vrije maatschappij, waarin mannen en vrouwen gelijke rechten hebben.

   Met de islam wordt het paard van Troje binnengehaald.

   Uiteindelijk zal de EU terugkeren naar de voormiddeleeuwen, met de achterlijkheid en het immense, gruwelijke geweld die daarbij horen.

   “De islam is vrede”, maar de islamitische ‘vrede’ komt pas als de hele wereld onder het beslag van de sharia ligt.

   Fjordman heeft met dit artikel heel goed werk verricht:

   “Wie oren heeft om te horen, die hore”.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    In ieder geval hartelijke dank voor de vertaling jullie beiden.
    Ik denk niet dat veel mensen beseffen welk een belangrijk artikel dit is.
    Het gaat in ieder geval niet echt direct over de import van allerlei gelukzoekers maar als Ik tussen de regels door lees gaat het over het scheppen van chaos.
    Dit word gedaan door deze zogenaamde elite om aan de macht te blijven want die zien de bui uiteraard al hangen.
    Overal steken partijen de kop op die min of meer het gedachtengoed van Wilders en Le pen omarmen en je hoeft niet echt een groot intellect te hebben om te zien dat deze partijen steeds meer aanhang weten te vergaren maar zoals Ik al eerder schreef is het helaas te weinig en te laat en mocht er evenwel toch nog iets komen uit het gedachtengoed van Wilders en partijen die hetzelfde gedachtengoed aanhangen zal Wilders een kopje kleiner gemaakt worden, want zoals we allemaal weten, in deze gevallen komen de kogels altijd van links.

    Like

  • Henk.V zegt:

   Ik ben het helemaal eens met je voorstel, Henk!

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Weet je wat me dikwijls verwonderd Henk.
    Veel mensen die Ik ken hebben het erover om de politie meer macht te geven en als het niet anders kan het leger in te schakelen.
    Ik moet eerlijk zeggen dat Ik dan zo iets heb van (kunnen jullie niet meer bedenken) want wat gebeurd er dan: hetzelfde gespuis wat nu in Zweden zo het beest uit hangt gaat dan gewoon de grenzen over en vraagt in een ander EU land asiel aan onder het motto, in Zweden zijn we niet meer veilig en dan zullen de Maffiosie van de asielindustrie hun kansen schoon zien om weer jarenlang aan de subsidietiet te blijven hangen.

    Like

 13. fleckie zegt:

  Mag ik er bij vermelden…..’VERGEWALTIGUNGEN als..MITTEL DER….POLITIEK’, op de Duitstalige Site ‘tangsir’ , onder TURKENTUM!…..EN…’.TÜRKISCHE VERGEWALTIGUNG-KULTUR’…..ERFOLGREICH…..exportiert’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s