Oorlog in toeristenbuurt in Parijs: Duizenden “migranten” gaan op elkaar los

screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de sociale media gaan op dit moment schokkende beelden rond uit de Franse metropool Parijs. Complete hordes “migranten” voerden daar de afgelopen dagen – vooral in de nachtelijke uren – regelrechte burgeroorlogen met elkaar. Rondom het metrostation “Stalingrad” (nomen est omen) escaleerde een ruzie tussen elkaar vijandig gezinde buitenlandse groeperingen.

ongecensureerd-at

Het Europese, oude Parijs gaat ten onder

Met houten stokken, planken, platen en alle andere niet goed vastzittende voorwerpen gingen honderden “asielzoekers” of illegale migranten op elkaar los. Midden in een tot nu toe voornaam stadsdistrict ontbrandde een regelrechte oorlog, aldus de Britse krant “Express”. Daar, waar men normaal gesproken in het 10e district van Parijs graag uitging, veel toeristen te zien waren en een veilige sfeer heerste, slaan de buurtbewoners nu op de vlucht. De bergen afval evenals de permanente stank van urine en stront zorgen ook bij winkeliers voor ongelooflijke problemen, zoals een ondernemer vertelt.

Verplaatsing van de “Jungle” van Calais

De afgelopen dagen vestigden zich daar al duizenden “migranten” om zo tegen de sluiting van het kamp in Calais te protesteren. De hoofdzakelijk uit Soedan, Libië, Afghanistan en Eritrea afkomstige “migranten” zorgden zelf voor tenten en tijdelijke wooneenheden. De politie probeerde hier weliswaar hard tegen op te treden, maar boekte tot nu toe slechts armzalige successen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Oorlog in toeristenbuurt in Parijs: Duizenden “migranten” gaan op elkaar los

 1. Golden Girl zegt:

  ze kunnen elkaar al niet uitstaan, laat staan dat ze de Fransen wel mogen, vecht lekker ergens op het platteland, heel Parijs gaat naar de klo…
  waarom mogen deze mensen blijven, wat dragen ze bij aan de samenleving ?

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   ……………ergens op ,t platteland…………! , alsjeblieft zeg, laten ze daar blijven, ,t is net zo rustig hier.
   Zien zelfs nooit een sluiertje of zo,n kerel in ,n wit laken gehuld.
   Platteland ?????, erg plat is ,t hier niet.

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    ik bedoel alleen dat ze het niet in Parijs uitvechten, en sowieso niet in Nederland, dat heb ik er niet bij geschreven, bij ons zie ik er steeds meer lopen, dan heeft u nog geluk, maar voor hoe lang?

    Like

 2. Wanneer gaan ze dit smerige schorem er nou eens uitgooien. Ze maken alles kapot daar. Misschien dat de burgers zelf eens een handje mee moeten helpen dit schorem er uit te timmeren. Dan maar een complete burgeroorlog, daar draait het toch op uit.

  Geliked door 2 people

 3. danny zegt:

  Met waterkanon en gummi’s erop, als ze dan niet luisteren, echte kogels.
  Wie niet luisteren wil, moet maar voelen.

  Moet nou eens afgelopen zijn.

  Laat die hersenloze bonobo’s hun oorlogjes thuis in hun eigen landen uitvechten.

  Sterker nog ze hadden nooit Europa binnen mogen komen.

  Bedankt Merkel en Hollande.

  Like

 4. danny zegt:

  Niets hier over in de MSM.

  Past natuurlijk niet in het wereldbeeld van de policor.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Al deze migranten horden worden ondersteund en bevoorraad door extreem links multiculturele antifa verenigingen welke op hun beurt via duistere wegen financieel gespekt worden door het links liberale esthablisment dat uit is op vernietiging van de West Europese cultuur en het West Europese burgerdom. Wat hun via politiek weg niet optimaal is gelukt proberen ze nu te bereiken door zolang als mogelijk openhouden van de grenzen met doel de Europeaan te confronteren met een fait a comply. Gemeenten worden zelf gedwongen via boetes tot het opnemen van vluchtelingen. De chaos die daarna ontstaat krijgen de realistische partijen zoals front National, PVV en FPÖ in de schoenen geschoven betreffende hun vermeende intollerantie. De afgelopen 50 jaar werden onze kinderen geïndoctrineerd dat tollerantie een deugd is en intollerantie verwerpelijk. De algemene verdraagzaamheid is niet het doel van de linkse elite want hun morele bombardementen via de media gaan altijd een richting uit, De richting van de zogenaamd racistisch geïnstitutionaliseerde witte blanke man en vrouw. Hun algemene doel is de mond te snoeren van iedereen die kritiek uit op hun tactiek van volksvermenging en volks vervanging. Het is de totale controle op de media die nu nog voorkomt dat het volk massaal de straat op gaat. Hoe lang nog?

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds:12.07. uur. Klopt, met LINKS inderdaad als de grootste 5e colonne! Maar er steekt nog veel meer vuiligheid achter, Guus. Namelijk het feit, dat ook de zogenaamde liberalen en christendemocraten zich hier ook voor ingespannen hebben. Denk maar aan: ” De Resolutie van Straatsburg”, en “het Coudenhoven-Kalergiplan”. Bewust worden wij opgeofferd, met deze rotzooi. En duivelse organisaties als: Bilderberg, de EUSSR, de NWO en de Illuminati, wrijven in hun handen. Hun agenda in praktijk gebracht!

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De zachte linkse heelmeesters maken stinkende wonden.
  Het hele zooitje dobbernegers in landingsvaartuigen laden en droppen op de Afrikaanse kust !!

  Like

 7. Jan zegt:

  Mij lijkt de beste oplossing om het Colosseum in ere te herstellen waar dat volk elkaar kan afmaken.

  Geliked door 3 people

 8. Mary zegt:

  Of het leger gaat dit te lijf en hard, of wat eigenlijk nog veel beter is ze roeien elkaar uit!!!!!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Misschien beter het blankle vreemdelingen legioen er op af te sturen met licence to kill.
   Afknallen en/of oppleuren met al die domme kudt neuqnegerts uit Europa.
   Frankrijk is het eerste land dat hieraan kapot gaat, want ze blijven maar naar binnen gehaald worden door de EU veerdienst.

   Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   An sich een goed idee Mary maar daar zit een zogenaamd Silvanatje Simons (lees aap) op zolder.
   Het leger krijgt de opdracht van de regering om op te treden en dat zie Ik nou net niet gebeuren met die landverraders in Den Haag.

   Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Voor al diegenen die bang zijn dat het in Nederland (en Duitsland en … vul zelf maar in) ook zover komt kan ik slehts zeggen: weest niet bang want dit is slechts een incident en daarenboven zijn de “immigranten” die zich in Nederland en Duitsland enz. gevestigd hebben, wèl fatsoenlijke mensen die alleen gekomen zijn om hard te werken en een flinke bijdrage aan het gastland te leveren. Ook aan hun “religie” zullen ze slechts marginaal aandacht besteden.
  Ze gaan varkensvlees eten en zullen niet eens naar autochtone (foei, fout woord) kijken.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Zoals deze wezens ?, die waarschijnlijk al ….tallen jaren in NL wonen !
   Hebben zich ook al goet aangepast…………..en hebben ook zo,n goed gevoel voor HUMOR…..

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Met toch wel een stukje zelf kennis, anders zegt ie niet dat ie een vette mongool is.
    Ik zou het niet zeggen over mezelf.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @delamontagne: 13.10. uur. Wat een verrijking, zijn deze marocs toch, kots!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zielige figuren die in feite stateloos zijn.
    Ze haten Nederland en in mocro-land worden ze met de nek aangekeken
    De laatste jaren worden ze daar namelijk als ook als afvalligen gezien.

    Like

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Onze linkse maar ook de geldbeluste liberale en christen vrienden EISEN de ondergang van onze maatschappij en hebben daarvoor de barbaren binnengehaald, gaan daar onder aanvoering van EU krankzinnigen nog rustig mee door, Rwanda wordt ons lot! Dank u Messias Obama, Dank u!
  Duizenden jaren geschiedenis, maar wij verdomme het om er van te leren.
  De val van Rome? De intocht van de barbaren.
  De ondergang van de wereld? De door gekken bejubelde intocht van de barbaren!
  Wat je ook zegt het maakt niets uit, de grote meute slaapt door, in slaap gesust door pulp tv van een geldgeil rupsje Nooitgenoeg.

  Like

 11. Bas zegt:

  Deze figuren putten hun overlevingsstrategie uit de chaos op straat van de stad die ze kennelijk in hun eigen land gewend waren. Hun losgeslagen doen en laten en hun oorlogsachtergrond vormen een potentieel gevaar voor onze maatschappij. Het waterkanon zal voorlopig de enige oplossing zijn, vermoedt ik.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En onze zombie-kiesbevolking snurkt gewoon verder!

  Like

 13. dit alles is het gevolg van de irrationele welkomst-oproep aan Afrikanen van het grootste gevaar voor de Europese welvaart: de Koran en Angela Merkel

  Like

 14. Baksteen zegt:

  Wat me opvalt aan de fotos is dat ze allemaal met dezefde blsnk geschaafde stokken op elkaar in lopen te slaan. Halen ze die bij de plaatselijke appie? Worden deze rellen “gefaciliteerd” en in scene gezet?

  Like

 15. Steven zegt:

  Ik mag hopen dat er héél véél slachtoffers zijn gevallen!!

  Like

 16. Steven zegt:

  In hun eigen land vluchten ze zogenaamd voor oorlog…en hier beginnen ze er één!

  Like

 17. leo zegt:

  Dit was te verwachten.
  Heb geen medelijden met overheden. Zij zijn de veroorzakers van dit met de minuut groter wordend probleem.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 19. Oscar de Reiger zegt:

  Er is een kleine fout in de vertaling geslopen . Het gaat niet om “vluchtelingen ” uit Libanon, maar om “vluchtelingen” uit Libië.

  Like

 20. Harry zegt:

  Moet opeens weer denken aan de enige grap die ik ooit van een neger gehoord heb .
  Een zwarte met zelfkennis , mogelijk de enige .

  God gaf drie grote stukken massief ijzer weg , één aan een Chinees , één aan een Duitser en een aan een neger .
  Na verloop van tijd vroeg god aan die Chinees wat ie van dat stuk ijzer gemaakt had .
  ” I made plenty teaspoons lord , I can sell them and make a nice profit ” .
  Daarna vroeg ie aan die Duitser wat ie er van gemaakt had , ” I made a lot of hammers out of it , so we can make plenty other things ” .
  Tenslotte aan die neger wat die er van gemaakt had , die zei : ” sorry god , I spoilt it completely ” .

  Exemplarisch voorbeeld , niet ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s