Vanwege passiviteit van de EU in de “vluchtelingen”crisis: Oostenrijk stuurt soldaten naar de Balkan-route

screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

Oostenrijk stuurt 66 soldaten om te helpen bij de bewaking van de Servisch-Hongaarse grens. De Oostenrijkse minister van Defensie Doskozil heeft scherpe kritiek op de “vluchtelingen”politiek van de EU.

epoch-times

De Oostenrijkse minister van Defensie, Hans Peter Doskozil (SPÖ), heeft donderdag 66 soldaten naar de grens tussen Hongarije en Servië gestuurd. Daar moeten ze helpen bij de beveiliging van  de grensinstallaties, bericht de ORF. Tegelijkertijd had Doskozil kritiek op de “vluchtelingen”politiek van de EU en de koers van Turkije.

Met betrekking tot de gebeurtenissen in de Oekraïne, Turkije, de terreursituatie in Oostenrijk en de migratiecrisis zegt Doskozil: “We hebben Europees niet echt veel geleerd van deze gebeurtenissen.”Men zou nog steeds discussiëren over de manieren van optreden, over de mogelijkheden om de situatie de baas te worden, aldus Doskozil volgens de ORF. Bovendien zou de Balkan-route “überhaupt niet” volledig afgesloten zijn.

EU-asielcrisis: Oostenrijk handelt

Over hoe “dicht” de Balkan-route op dit moment werkelijk is, zegt Doskozil dat er dagelijks nog steeds honderden mensen door mensensmokkelaars door Zuid-Europa naar Oostenrijk, Duitsland en andere landen gesluisd zouden worden. “Europese Unie: Waar moet de weg heenleiden?”, vraag Doskozil retorisch. Hij zou de verdere activiteiten zelf organiseren.

Doskozil zou een Centraal-Europese topontmoeting van de ministers van Defensie in Frauenkirchen in het Oostenrijkse Burgenland plannen met als hoofdthema: “Het verhinderen van de illegale migratie naar Europa en een wederzijdse ondersteuning bij de grensbewaking”.

Tegelijkertijd stelt de Oostenrijkse minister van Defensie de handelwijze van Turkije aan de kaak. Repatriëring van het toenemende aantal “migranten” in Griekenland zou uitblijven. Zo zou de deal niet kunnen functioneren. Ook de dreigingen van Turkije tegen de EU zouden onacceptabel zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Oostenrijk, Rotzakken, Servië, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vanwege passiviteit van de EU in de “vluchtelingen”crisis: Oostenrijk stuurt soldaten naar de Balkan-route

 1. Jan zegt:

  Er had al lang met scherp geschoten moeten worden, echter, Europa wordt door linksvolk gerund dat meent dat Europa een zelfbedieningswinkel is voor iedere parasiet. Het ‘proletarisch winkelen’ was immers van hen afkomstig.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Lees ik dat nu goed op dat bordje wat die knul in z’n handen heeft? “We don’t need food water or nothing we want u to open the border”

  En wat als “the border” open gaat en er is inderdaad geen “water food or nothing”? Waar denken ze van te leven dan?

  De centen raken op hoor mensen en dan, dan houd ik mijn hart vast…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Men moet de oorzaak benoemen, en aanpakken; en dat is de smerige, rode EUSSR dictatuur! Zolang dat rode gedrocht nog bestaat, gaat het van kwaad tot erger. Sterf EU, sterf!

  Geliked door 1 persoon

 4. john zegt:

  Wordt de lucht in de nek van de minister te heet ? De hete lucht van FPÖ bedoel ik. Maar goed. Laat hen maar eerst de uitschot eruit ruimen. Daarna weet Heinz Strache daar wel raad mee.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Ratten vinden altijd een gaatje om je huis binnen te dringen.
  De geschiedenis kan ons leren (tenminste, als je leren wilt/kund – politici dus per definitie niet) dat ratten de meest vreselijke ellende in Europa gebracht hebben. Miljoenen zijn gestorven door die ellende.
  Er is dus geen enkele reden om niet te proberen alle gaatjes dicht te stoppen en de ratten die er dan toch nog doorheen weten te komen, vakkundig te ruimen. Rattenkorrels, rattenvallen en ga zo maar door.

  Like

 6. Jan zegt:

  Ook in Oostenrijk is beweging in het politieke landschap te zien: de SPÖ geeft haar strijdt tegen de FPÖ op kort voor de verkiezing van een nieuwe bondspresident

  http://zuerst.de/2016/11/26/spoe-gibt-ausgrenzungskurs-gegen-die-fpoe-auf/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s