Aanslag op Trump zeer reëel. Denk aan Qatar.

screenshot_80

(Door: Joost Niemöller)

Er was niet zo heel veel aandacht voor, maar het was zeer zichtbaar in de media: In no time stonden er gisteren zwaar bewapende soldaten in de zaal, toen er paniek was over een mogelijke aanslag op Trump. Dan heb ik het over soldaten in vol gevechtstenue, met (semi)automatische geweren en helmen. Zeer gespannen keken ze om zich heen, midden tussen de mensenmassa, klaar om te schieten.

Natuurlijk zijn er bij verkiezingsbijeenkomsten als deze speciale bewakers aanwezig; de eigen beveiligers van Trump, agenten. Maar zwaar bewapende soldaten die onmiddellijk naar voren sprongen en zich dus kennelijk vlak achter of onder het podium bevonden? Dat wijst op iets anders. Het Amerikaanse staatsapparaat moet serieuze aanwijzingen hebben voor een aanslag op Trump.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Aanslag op Trump zeer reëel. Denk aan Qatar.

 1. Mary zegt:

  Uiteraard willen de Clintons, de Obama regering, Soros en vele anderen hem uit de weg hebben het ziet er nu gelukkig naar uit dat hij president gaat worden en dan gaan er een heleboel koppen rollen.

  Geliked door 2 people

 2. Sjaak zegt:

  Het is wie bij Wilders !
  Zou hun iets overkomen, zitten we ook al midden in een burgeroorlog !
  USA is natuurlijk klaar in voordeel ! Iedere derde familie heeft een goed
  gevulde wapenkast !
  En wij in Nederland moeten de wapens die in het bezit zijn van de vele
  verrijkers ( opsporing verzocht ) eerst noch afnemen !

  Geliked door 1 persoon

 3. Elena zegt:

  Off topic
  Aap komt uit de verraders mouw van……
  Procureur Generaal Herman Bolhaar.
  Ambassadeur van het Marokko Fonds.

  Aangiftegekte
  Alles wijst erop dat het OM in de persoon van de voorzitter van het College van Procureurs-Generaal, Herman Bolhaar, een vrijbrief had om de aangiftegekte te entameren. De roep om vervolging door politiek-correct Nederland werd almaar luider en door niemand getemperd. Iedereen werd geactiveerd. Van kleuters tot hoogbejaarden. Is er in die periode overleg geweest tussen het OM, de overheid en andere bestuursorganen? Een vraag die tot nu toe door niemand is gesteld laat staan beantwoord. Wel kunnen we vaststellen dat de vervolgingsdrift van de ambassadeur van het Marokko Fonds, Procureur-Generaal Bolhaar, geen strobreed in de weg is gelegd. Integendeel

  https://opiniez.com/2016/11/06/proces-wilders-ondermijnt-de-rechtsstaat/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 19.34. uur, op 6/11. Met woede en walging gelezen, via de link! Ik ben laaiend op dat linkse schoftentuig, en de laffe politiek-correcte bende. Nederland is GEEN RECHTSTAAT meer. Kapot gemaakt, door de PvdA, met hun laffe vriendjes, van D66,VVD en het CDA.

   Like

 4. Jan zegt:

  Wat iedereen wist maar nu zwart op wit staat: Email: Chelsea Clinton Accused Of Using Foundation Funds For Campaigning, Wedding, Living Expenses

  https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/52046#efmAAfAC9

  Update van dit verhaal:
  http://www.weaselzippers.us/305300-podesta-chelsea-clinton-talking-about-foundation-funny-business-not-smart-is-an-understatement/
  waarin staat: …The Clintons have claimed that they take no compensation from the Clinton Foundation. Chelsea is listed as receiving no pay……
  http://www.politifact.com/punditfact/statements/2016/sep/01/hilary-rosen/democrat-pundit-clintons-get-no-personal-benefit-f/

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Austin Crites Is A Birddogger For Hillary, Mentioned In Wikileaks, Disturbed Previous Rally & Family May Be Tied To Voter Fraud
  http://magafeed.com/austin-crites-is-a-birddogger-for-hillary-family-may-be-tied-to-voter-fraud/

  (bird dogger= hater, stalker)

  Like

 6. Jan zegt:

  Bijeenkomst voor Trump, Sioux City, Iowa

  Bijeenkomst met Tim Kaine in Milwaukee

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Wat ik niet kan rijmen , Jan , is dat er eigenlijk geen peilingen te zien zijn waar Trump een forse voorsprong heeft .
   Wel grote verschillen in bezoekersaantallen in vergelijking met Clinton , maar dat kan natuurlijk ook gemanipuleerd zijn .
   Hoe is dat mogelijk ?

   Like

   • Jan zegt:

    Ik vrees dat Hillary gewoon geïnstalleerd wordt want alles blijkt te zijn gemanipuleerd door de marxisten. De Clintons hebben iedereen in hun macht en de zittende junta is even rot als de kliek van Stalin. Dat mensen van de FBI zouden zijn bedreigd of familieleden zou mij niets verwonderen. Al dat schorem gaat letterlijk over lijken.

    Like

 7. Duchesne zegt:

  Wie o wie zou Trump nu toch dood willen…..ik denk zelfs onze Europeese regeringsleiders gezien hun uitspraken. Tsja, dat krijg je als ze niet langer zeker zijn dat hun kliek aan de macht blijft….gaan de ratten bijten.

  Wat ik me meer afvraag, wat als Trump dood word gemaakt. Wat als Wilders ineens zomaar sterft, natuurlijk dat niemand schuld is, ten slotte leven we in een democratie en respecteren we elkaars mening. Stel dat Wilders word vermoord, het zou de machthebbers goed uitkomen, ineens de enige oppositie opgeruimd. PVV zakt af tot een klein iets, voor de vorm worden een paar PVV ers even opgenomen in een toekomstige coalitie, en uitiendelijk blijft er een splintergroepering over. Ik vraag me wel eens af wat de beveiligers van Wilders doen als hun opdracht word gewijzigd van beschermen naar bewaken, naar het gevangen nemen en eventueel ombrengen. Zouden ze het doen? Ik gok erop dat ze kort voor deze verandering worden vervangen door lieden die zonder aarzelen voor koning en vaderland Wilders zullen hemelen. Hoe ze het doen, gif is een goede mogelijkheid en een natuurlijke dood roept de minste weerstand op. Iedereen gaat toch ooit dood? Wie zijn de beulen van de staat: ex politie of leger lieden, het type dat de vlag op koningsdag uithangt en een portert van de koning op hun kast hebben staan, of gewoon gladde jongens die ergens mooi wonen op kosten van de gemeenschap, meestal op een landgoed dat door semi overheid word beheerd in stichtingen van landschappen. Het zijn soms wereldjes op zich, waar mooie villa’s worden bewoond door loyaal overheidspersoneel dat ander werk doet dan op hun werkomschrijving staat. Lieden die hun loyaliteit ofwel berekenen, ofwel blind alles doen wat word bevolen, in naam van koning en vaderland. Ze zijn eng, en ik ken er. Narcisme is een kenmerk.
  Wat zal het volk doen als een Wilders naar zijn graf word gedragen? Niets, behalve overal in de cafe’s en op verjaardagen boos worden en de sfeer ter plekke verpesten. Wat is er na de dood van Fortuyn met extreem links gebeurd? Niets! Volkert loopt vrij rond, zeer waarschijnlijk met een wia uitkering en toeslagen want links beheerd de sociale kassen en bepaald de regels.
  Misschien is de klootzak Volkert wel de enige flinke vent die dit land heeft, en Tanja Nijmeier de enige echte heldin, gewoon omdat ze achter hun overtuiging staan met woorden daad. Al die Rotterdammers hoor ik nog schreeuwen dat ze Volkert wel zouden pakken, wel, Rotterdammers zijn schreeuwerds.

  Kort door de bocht: democratie is enkel geldig als het de massa het zwijgen oplegd. Anders is het gewoon lastig of een bijzaak, net als wetten. Kwestie tegen wie je ze wil gebruiken en of die persoon veel vrienden heeft die iets betekenen.

  Geliked door 1 persoon

  • dutchdl zegt:

   Heel goed geschreven Duchesne! Als Wilders wordt gedood, dan heeft hij geen opvolger. Als Trump wordt neergeknald, tja, dan is het Victory for KILLARY! Op sommige site in Amerika staat al dat de familie Clinton al meer mensen hebben vermoord of laten verdwijnen. Nederlanders moeten niet gelaten, afwachtend zijn maar tot actie gestimuleerd worden. Na de dood van PIM & THEO werd het stil. Ik heb dat nooit begrepen!! Op de herdenking bij Pim waren er dit jaar weer weinig mensen. Ook hij heeft gevochten en is gestorven voor onze vrijheid.

   En nu?? Sterft ook de Vrijheid van Meningsuiting met 2 rechtszaken: Wilders & Raffie?
   Natuurlijk gaan er meer volgen, maar is men ziende blind en horende doof? 🇳🇱🇳🇱🇳🇱

   Like

 8. Steven zegt:

  Zal mij niet verbazen..dat LINXE ZOOITJE doet er alles aan om te winnen….zelf moorden en dan een ander de schuld geven. In LIEGEN zijn ze heer en meester!

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. elisah zegt:

  Met de groeten van Hilly en Billy, die mensen betalen om bij bijeenkomsten van Trump de boel te saboteren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Juan Pan Blanco zegt:

  Als dat gebeurt is er stront aan de knikker .. en niet alleen in Nederland

  Like

 12. Jan zegt:

  (Podesta Spirit Cooking Emails Reveal Clinton’s Inner Circle as Sex Cult with Connections to Human Trafficking)

  http://www.dangerandplay.com/2016/11/03/podesta-emails-reveal-clintons-inner-circle-as-sex-cult-with-connections-to-human-trafficking/

  Like

 13. Jan zegt:

  I just recently switched to Trump, & glad I did Won’t have none of that devil worship in my white house #SpiritCooking

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Michigan:

   Toespraak Minneapolis (vanaf 51:00)

   De stal dient inderdaad uitgemest te worden want voor een tweede keer is Comey niet van plan De Heks te vervolgen: It’s Rigged=> FBI Director Comey Clears Hillary a Second Time

   James Comey backs down, Clinton intimidation shook him. The FBI will never be taken seriously again. pic.twitter.com/MljbuRFmxm

   — Mike Cernovich 🇺🇸 (@Cernovich) November 6, 2016

   Like

 14. Ron zegt:

  Kwam op meerdere plekken op internet een e-mail tegen van Huma Abedin naar haar broer Hassan.

  http://inteldinarchronicles.blogspot.nl/2016/11/urgent-if-hillary-wins-anonymous-guest.html?m=1

  De inhoud komt er op neer dat Clinton een wandelend kadaver is en dat de echte machthebber straks de stille helper in de hoek is: Huma Abedin, ofwel Saudi-Arabië.

  Het is mogelijk dat het fake is omdat de achternaam van Abedin anders gespeld was, Abaddin, maar misschien heeft ze expres een afwijkende naam gekozen om niet meteen op te vallen of de gewenste gebruikersnaam was al bezet bij Yahoo.
  Als het toch echt is moeten we dat in de komende dagen in de publicaties op wikileaks of door de NYPD gaan zien.

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  FBI Director James Comey: No Criminal Charges for Hillary Clinton Based on Additional Emails

  http://www.breitbart.com/big-government/2016/11/06/fbi-director-james-comey-no-criminal-charges-hillary-clinton-based-additional-emails/

  Even snel van gedachten veranderd, zeker een voorstel gehad wat hij niet kon weigeren .

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Laat die RODE HEKS, Eucalypta Clinton, vernietigend verslagen worden!

  Like

 17. Jan zegt:

  Grootste christelijke stad bevrijd van ISIS, bewoners hopen dat Trump president wordt.

  RAQI Christians will pray for Donald Trump’s election victory after they condemned US Government for “abandoning” them to the barbaric terror of Islamic State.

  The Christian community in the latest Iraqi town to be freed from ISIS have opened up about how they were terrorised at the hands of the twisted jihadi militants.

  The once-bustling Qaraqosh, which boasted of more than 50,000 Christian residents, was recaptured from the jihadis last week.

  A man in the village said he hopes Donald Trump – a widely favoured candidate in the town – will bring a different approach to Iraqi Christians.

  He told the camera: “Obama has never helped the Christians. In fact, he despises them. In the last 26 months, he has shown he despises all of them.

  “But we have hope in the new president, Trump.”
  http://www.express.co.uk/news/world/729344/Iraqi-Christians-Trump-Obama-ISIS-terror

  Like

 18. Jan zegt:

  TRUMP ATTACKER and Hillary Supporter – Has HIS DEAD GRANDMA VOTING at His Reno Address

  Like

 19. Jade zegt:

  Enfin, We hebben gezien hoe het JFK vergaan is…
  Als Trump die Satanskliek te na komt, wacht hem hetzelfde lot.
  En dan is het net als toen een inside-job.
  Een enkeling maakt geen schijn van kans, maar als de hele wereld opstaat
  als 1 man, dan maken we gehakt van ze…

  Like

 20. Ongelovige zegt:

  Velen stemmen Hillary omdat ze denken daarmee Bill terug in het Witte Huis te halen. Wordt hij meer dan ‘First Gentleman’?

  Like

 21. Jan zegt:

  Zou Killary door beginnen te krijgen dat zij verloren heeft?
  HILLARY CANCELS HER FIREWORKS SHOW….

  Democrat Hillary Clinton called off her Hudson River fireworks show planned for Tuesday night.


  ……
  The Clinton campaign had contacted the Coast Guard for permission to pull off a 2 minute long fireworks display over the Hudson River when the election results went final. The fireworks would be visible from the Jacob Javits Center, where she’s holding her election night party.

  But the Coast Guard tells TMZ … Clinton’s camp reached out on Thursday — 2 days after her fireworks plan was uncovered — to say it wouldn’t be shooting off the 10″ aerial shells, after all.

  http://www.tmz.com/2016/11/07/hillary-clinton-cancels-fireworks-election-night/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s