BIJ HUURACHTERSTAND VLAARDINGEN INBOEDEL NAAR VLUCHTELINGEN

screenshot_84

Het stadsbestuur van Vlaardingen laat weten: ‘De beleving van de burger is over het algemeen positief. Dit blijkt uit de bereidheid tot het doen van vrijwilligerswerk voor deze groep, het aanbieden van spullen en de reacties op de berichtgeving. We kunnen stellen dat er nog steeds maatschappelijk draagvlak is voor de Vlaardingse aanpak van gespreid huisvesten.’ (foto: sticker op Liesveld Vlaardingen).

VLAARDINGEN- Verhuurder Waterweg Wonen in Vlaardingen heeft afgesproken dat onder bepaalde voorwaarden spullen van woningen die geruimd moeten worden, gebruikt kunnen worden voor de inrichting van de huizen van vluchtelingen. Dat laat het gemeentebestuur weten in de deze week verschenen voortgangsrapportage over de verplichte huisvesting van vluchtelingen.

Vanuit de Welkomcampagne van VlaardingenWerkt zijn er bij ruim honderd Vlaardingers spullen opgehaald ten behoeve van vluchtelingen, en honderdvijftig keer zijn er spullen afgeleverd bij de nieuwkomers. De welkom-campagne maakte in eerste instantie gebruik van de Welkomwinkel op de Hoogstraat. ‘Deze winkel heeft zijn rol gehad en wordt gesloten’, zo laat het gemeentebestuur weten.

Het stadsbestuur van Vlaardingen heeft ook laten weten het wenselijk te vinden om minderjarige vluchtelingen maandelijks zo’n 200 euro aanvullende bijstand te geven bovenop de gebruikelijke uitkering van 778 euro. De bijstand voor deze groep minderjarigen wordt dan gelijkgetrokken met de uitkering van een jongere van 21 jaar, die ontvangt 924 euro.

Eerder werd al bekend dat 12% van de bereikbare sociale huurwoningen in Vlaardingen met voorrang gaat naar vluchtelingen. Zij komen niet op een wachtlijst. De huisvesting van de vluchtelingen gaat samen met 1,3 miljoen euro aan extra bijstandsuitkeringen in Vlaardingen, alleen al dit jaar.

Bron:
www.schiedamsnieuws.nl
(h/t Ron V)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op BIJ HUURACHTERSTAND VLAARDINGEN INBOEDEL NAAR VLUCHTELINGEN

 1. Karen zegt:

  Wie discrimineert en polariseert hier nu eigenlijk? Is het zo dat je nog geen gruwelijke hekel had aan deze “vluchtelingen” dan zorgt dit soort gemeentes er wel voor dat je dat heel snel krijgt.
  Ik hoop dat ik het echt helemaal verkeerd begrijp maar ik maak eruit op dat een minderjarige Nederlander een uitkering krijgt van 778 euro en dat de gemeente het wel een heel goed plan vindt een minderjarige “vluchteling” 200 euro extra dus 978 euro te gaan geven?! Nee het kan niet ik begrijp het niet goed toch?

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Jawel Karen,
   Je hebt het heel goed begrepen!

   Like

  • elisah zegt:

   Een MEERderjarige Nederlander van 21 jaar, krijgt het zelfde als een MINderjarige azielzoeker, omdat ze die minderjarige asielzoekers zomaar 200 euro extra menen te mogen geven. Is dat trouwens niet in strijd met de wet gelijke behandeling?
   Lekker gevoel moet dat zijn, om Jezus te spelen met het geld van de belastingbetaler, wat een stelletje omhoog gevallen verraders zijn dat.

   Like

 2. Mary zegt:

  Schandalig eigenlijk de totale inhoud van het bericht, de regering bepaald, de gemeente bepaald, de belasting betaler betaald en als mensen het b.b. niet meer kunnen betalen en dus hun huis ontruimd wordt gaan hun spullen ook nog naar de uitvreters. Nou nog geen stuk gebruikt toiletpapier krijgen ze!.

  Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Wat gebeurt er als een asielzoeker met verblijfsvergunning huurachterstand heeft?

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Denk dat er dan wel 10tallen hulpverleners klaar staan om ze te helpen te wennen.
    Of ze trekken weer een ander paspoort uit de koffer en vragen opnieuw asiel aan in een andere gemeente.

    Like

   • Karen zegt:

    Blijkbaar is de uitkering dan niet hoog genoeg. We willen natuurlijk onze verantwoordelijkheid nemen en voorkomen dat deze zielige mensen gaan klagen en ongelukkig zijn. Ik denk dat we ten eerste excuus aanbieden en dan vertellen dat we vanzelfsprekend de huurachterstand kwijtschelden. Vervolgens vragen we ze wat ze een redelijk bedrag vinden om in het vervolg van ons te ontvangen. Want dergelijke probleempjes willen we natuurlijk voorkomen. Tja en omdat het geld toch ergens vandan moet komen gaan we daarna bekijken wie er nog een poot heeft die uitgedraaid kan worden. De oudjes vallen af, die hebben geen poot meer maar we vinden vast nog wel andere Nederlanders waarbij er in dat opzicht nog wat mogelijk is. Komt echt allemaal goed!

    Like

   • Steven zegt:

    Schijnbaar ook NIKS…denk dat de gemeente dan de huur gaat betalen.
    Voor al die asielzoekersWAANZIN doen we immers alles.
    Waar de autochtoon aan alle kanten wordt genaaid, maken ze dat weer goed door alle UITVRETERS het zo GOED mogelijk naar de zin te maken. (voorrang op een woning – 10.000 euro voor het inrichten – extra uitkering van 200 euro – geen plichten alleen maar rechten en ga zo maar door..)
    En ik denk dat deze asielwaanzin nog wel veel erger gaat worden.
    Ze behandelen die gasten alsof straks de hele economie van hen afhangt.
    De winter komt er weer aan..dus moeten alle asieleisers straks weer onderdak hebben…en de dakloze autochtoon krijgt een extra dekentje zodat die weer in de vrieskou onder een brug verder kan slapen!

    Geliked door 1 persoon

   • wouteenhoorn zegt:

    Dan gaat de inboedel naar IS.

    Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Voldoet die inboedel dan wel aan de eisen van die “vluchtelingen”?

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  De Klep heeft nog een keukenkastje in de aanbieding als onderkomen voor een vluchteling, krijgen ze wel Gruwelijke Bertha erbij !

  Wahahahah , wat ben ik toch en goed mens !

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ben toch zoooooo blij dat ik al heel lang in Canada woon ! onvoorstelbaar ge(woon) !!!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Het gaat dan ook uitstekend onder Trudeau , ik lees regelmatig wat er in Canada aan de hand is en het gaat volledig de verkeerde kant op onder obama 2 !
   Wacht maar even af als de gevolgen van dit beleid gaan doordringen bij de canuk zombies .

   Maar het fleurt wel op , die politie met een kopvod .

   Like

  • Ongelovige zegt:

   Maar is daar ook geen overtuigde Linkse Rat aan de macht gekozen, vooral door de vrouwen, omwille van zijn looks?

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Ongelovige, hij is een aantrekkelijke man, hij is zo links als de pest, hij wil meer vluchtelingen in zijn land, het is een wolf in schaapskleren

    Like

  • Steven zegt:

   Wees blij dat dit tuig niet naar Canada wil…al wil Canada ze héél graag hebben voor whatever reason…
   Ik snap de houding dan ook niet van al die westerlingen die zo graag rapefugees willen importeren…ze brengen alleen maar een hoop ellende en NIKS goeds!

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    En nou schijnen er veel Amerikanen te komen. Dat zijn figuren die de Islam waarschijnlijk hoog injhet vaandel hebben. Succes ermee.

    Like

  • zonnetje zegt:

   Canada zit ook vol met migranten en Trudeau gaat er nog veeel meer binnen halen.Dus juig niet te vroeg Peter!

   Like

   • mf zegt:

    Als je al heel lang in Canada woont, moet je toch al heel lang weten dat het al heel lang niet meer zo is als heel lang geleden.

    Like

 6. Johan zegt:

  Ik zou de boel van drie hoog op straat mikken en dan de fik erin. Die woningverhuurder zou van mij nog geen stoelpoot krijgen en zeker niet voor die binnendringende, opdringerige ‘vluchtelingen’. Dit is werkelijk onvoorstelbaar. De idioterie waarmee de ‘vluchteling’ in dit land behaagd moet worden, wordt met de dag gekker.

  Like

 7. Hans zegt:

  Wait until the feces blow up in their faces.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Waar is de tijd gebleven van de gebitumineerde kartonnen dozen voor de zwervers, o maar die waren maar een beetje wit onder het vuil .

  Heb nog steeds dierbare herinneringen aan mijn kartonnen doos als zijnde de ex Vondelpark would be filosoof .

  De eerste doos was niet zo een succes , de open haard werkte niet goed samen met de kartonnen doos, bij de tweede hebben we er maar van een open haard afgezien maar er wel een keuken kastje ingebouwd, maar daar heb ik het al een keertje over gehad dacht ik bij mijzelf te denken .

  Denk ik of denk ik dat ik denk ?
  Weet je de realiteit van de dag is voor de meesten al meer dan genoeg , kan je toch niet verwachten dat ze over een ander realiteit gaan nadenken.
  Dat soort gedachten krijg je als je je hoofd teveel tegen het keukenkastje heb gestoten .

  Bevrijd de Klep en doneer gul !
  Laat uw hart En vooral uwer portemonnee spreken , natuurlijk speciaal voor de Vlaardingers onder ons , maar niet exclusief !

  Ook nog het vermeldingswaard is dat gruwelijke Bertha er geheel achter staat , waar achter is mij nog niet geheel duidelijk maar ze staat er achter , het is dan ook een schatje !

  Dus help de klep aan een nieuw keukenkastje !

  Geliked door 2 people

  • Sorrie, de Klep, maar ik geef niet aan Vanhiermense.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Maar de Klep is vandaar , die andere realiteit , had ik toch vermeld ?

    Dus er is geen enkele belemmering on de klep uit vandaar te ondersteunen.

    Is het niet voor een nieuw keukenkastje dan maar voor de broodnodige eerste levensbehoeften .

    Like

   • Steven zegt:

    Precies…we geven alleen GUL aan vluchtelingen..haha

    Geliked door 1 persoon

   • O, De Klep, dan driewerf sorrie, ik wist niet dat je van Vandaar was. Van hoever Vandaar vandaan ben je, want als je van kortbij vandaar bent val je toch onder de min of meer Vanhiermense. Van uit de Oekraïne mag naar mijn Vanhiergevoel nog net want die worden al door 61% van die Vanhier geweigerd.

    Like

 9. kruisridder zegt:

  Iedere dag weer spotjes over die uitvreters in Afrika. En dan laten ze vooral hun zielige volgevreten kindertjes zien die nog genoeg gehad hebben, op een enkeling na. Ik geef geen cent. Iedere cent dat er aan wordt uitgegeven, gaat ten koste van mijn eigen kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  In voorkomend geval timmer ik eigenhandig mijn huis in elkaar! Maar dan ook zo dat zelfs hoogniveau renovatie het niet meer kan redden!

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Die vlucht apen lachen zich kapot, een huis met voor rang en extra geld toe. Schandalig natuurlijk en de eigen bevolking kan verrekken,

  Geliked door 2 people

 12. Drs.P. zegt:

  Ten eerste zijn het geen vluchtelingen uit oorlogsgebieden, maar enkel en alleen maar economische parasieten. “Kinderen” van >16 worden vooruitgestuurd om later gezinshereniging te regelen voor tientallen zo niet honderden familieleden. Dat is de enige reden dat ze komen.
  Ze worden vooruitgestuurd om hier even geld regelen voor de reis van de hele familie. Het eerste wat ze proberen is aan te pappen met NL-meiden waar de ratten ook meteen niet vanaf kunnen blijven.
  Dan zijn er gristelijke stichtingen die NL kids opvingen in begeleide kamerbewoning, maar die eruit gepleurd hebben om plaats te maken voor de immigrant parasieten!! Dan werkt de nsb-club pvdafgrond ook nog ff mee om die gasten extra geld te geven zodat ze kunnen sparen voor hun familie. Het lijkt de bedoeling dat wij de komende 35 jaar zo’n 500 miljoen neuqnegerts zullen moeten opvangen in EU en half NL werk daar blijkbaar aan mee zonder het grote plaatje te zien.
  http://www.devlaardinger.nl/Voorpagina/Nieuws/tabid/3329/ArticleID/9919/mod/5245/Timon-neemt-16-AMVers.aspx

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Een huis voor begeleid wonen voor tienerkinderen met een autistische aandoening, ging sluiten vanwege te weinig geld, de kinderen stonden letterlijk op straat. Het huis zit nu vol met vluchtelingen….waar ineens alle geld voor is.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    @Elisah,
    Weet je, de linkse en booslim kanker zit al zo diep ingevreten bij de overheid in Vlaardingen dat je nu als autochtoon zwaar gedriscrimineerd wordt, wij moeten werken voor een bijstandsuitkering maar de booslimratten niet. Nu Waterwegwonen weer, die wordt ook gedwongen om mee te doen, of met veel geld omgekocht. Blijkbaar is er geld genoeg als het om asielratten gaat voor uitwisseling van hardwerkende mensen voor parasieten, maar is er niets als het om autochtonen gaat. Hoeveel kanker moet er wel niet geruimd en uit de NL samenleving uitgesneden worden voordat we weer normaal kunnen denken??

    Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  Zijn er niet diverse alleenstaande mensen, jammer genoeg in de problemen geraakt doordat men het financieel niet meer bolwerken kon,door o.a. DRUGS, geimporteerd door …, heroïne en marihuana,, en hashhiesh door … LOVERBOYS, LOVERPIMPS kunnen ze ook genoemd worden, die dan ..” LIEFDEVOL” ..hun koopwaar ‘slijten’ aan de hun ‘aangesmeerde’…drugs, tot ONDERGANG gedoemden.?

  Geliked door 1 persoon

 14. Dit is te erg voor woorden. In WO II als de joden weggevoerd werden. Er was al eerder een lijst van de inboedel opgenomen. Zo gauw de mensen weg waren, Kwam er een bekende Nederlandse verhuiswagen het huis uitruimen. De spullen waren voor de arme Duitsers en Duitse emigranten wiens huis gebombardeerd was. Een herhaling lijk wel van de geschiedenis.

  Like

 15. Cathja zegt:

  Je zult maar in Vlaardingen wonen, met zo’n ontzettend fout stadsbestuur! Jongeren zowat duizend euro per maand geven; zijn ze wel goed snik? Dit is discriminatie van de autochtone Nederlanders die (vaak buiten hun schuld) een uitkering ontvangen, en die het met veel minder moeten stellen, zelfs als het een gezin met kinderen betreft!
  Het is gebleken dat er genoeg gezinnen met minder dan 75 euro per week zich moeten voeden, en waar kinderen op achterstand staan, omdat hun ouders niet in staat zijn om hen iets extra’s te geven.
  Het stadsbestuur heeft kennelijk meer plezier in het cadeautjes uitdelen aan wildvreemden!
  Het is een grof schandaal!

  Geliked door 1 persoon

 16. Golden Girl zegt:

  Peter v d Elzen, u bent blij dat u in Canada woont, daar zult u denk ik niet lang blij om zijn, de president Trudeau wil dolgraag vluchtelingen erbij, en Joopklepzeiker wie is Gruwelijke Bertha?
  en iemand zei wat als vluchtelingen de huur niet kunnen betalen, dan zullen er wel weer potjes zijn om de huur voor ze te betalen, en oude gebruikte inboedel hoeven ze niet, wel een bedrag van 10.000 euro om in Oisterwijk meubelen te kunnen kopen, ik zou mijn huis helemaal slopen zoals in een eerder artikel hier hoe vluchtelingen hun huis achter laten

  Like

 17. Drs.P. zegt:

  Geldt dit ook voor de asielratten, of krijgen die alleen maar gratizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geld, natuurlijk kunnen we het wel raden, dit is alleen voor blanke autochtonen om ze te vernederen!!
  http://www.telegraaf.nl/dft/geld/werk-inkomen/26968635/__Vegen_voor_een_uitkering__.html

  Smerige tering pvda-nsb-ers daar in Geleen en trouwens ook in Vlaardingen. Weet dat in Vlaardingen het stadhuis en de sociale dienst voor 75% bevolkt wordt door fucking tering kopvodden en andere lichtgetinte ratten als gevold van zogenaamde pvda-positieve discriminatie en die geven hun booslim “broeders” zoveel mogelijk geld en laten de autochtonen het liefst verrotten.

  Geliked door 1 persoon

 18. ieznogoedh zegt:

  Niet bepaald een vrolijk stemmend bericht waarbij duidelijk wordt dat het gutmensch-gehalte in de Vlaardingse gemeenteraad behoorlijk hoog is.
  Daarom een tip voor die gutmenschen: Eerst bezien hoeveel woningen er nodig zijn voor de getraumatiseerde vluchtelingen, dan even vaststellen hoeveel woningen door ouderen “bezet” worden en vanuit dat laatste bestand eenvoudigweg de mooiste en best gevulde woningen ontvolken. Simpel, gewoon die nutteloze oudjes eruit maar wel met achterlating van al hun goederen zodat de vluchtelingen er zo in kunnen zonder zich druk te hoeven maken over wat dan ook. Tsja, en dan die oudjes. Misschien kan Westerbork weer worden geopend dan kunnen die notteloze oudjes nog een keer fijn een treinritje maken om uiteindelijk op hun eindbestemming te komen. Daar uiteraard geen verwarming of wat voor luxe dan ook, dan is het ouderenprobleem van Vlaardingen zo opgelost.
  Wellicht zelfs een goede tip voor “onze” politici om dit maar in alle gemeenten van Nederland te doen en zodoende twee vliegen in één klap te slaan. Wat zeg ik? Drie vliegen in één klap. De vergrijzing wordt gestopt, de oudjes hoeven niet meer bang te zijn over straat te gaan want Westerbork krijgt een goed functionerend afrastering (uiteraard onder hoogspanning) en er is weer plaats voor een ongelooflijke verrijking van Nederland.
  Voor die leden van de regering die zich niet kunnen voorstellen hoe dit in de praktijk goed moet werken, is er vast wel wat filmmateriaal uit vroeger tijden in de archieven te vinden.

  Like

 19. Uit deze berichtgeving lijkt het wel alsof de Nederlandse overheid net zo als in de tweede Wereldoorlog totaal gecorrumpeerd is door kwade machten en krachten die haar eigen bevolking minacht, ik hoop dat het nog meevalt,maar ik vrees het ergste!!Shalom van Léon van Duren

  Like

 20. Thoth zegt:

  Tuurlijk, de belastingbetaler betaald. En dit gaat elke dag opnieuw. Want de gemeentepolitiek verdienen genoeg, dus voor hun is het niks. Elke dag een nieuwe buitenlander die er komt te wonen…

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Verraad uit “eigen” gelederen is het ergste !!!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt. Maar niet heus, PvdA,CDA,VVD, en D66. Voor het merendeel schuldig aan de invasie van moslims, en de massa-immigratie. Eigen volk mag ondertussen barsten, van jullie!

  Like

 23. aegoliuscs zegt:

  Ik heb meermaals een woningontruiming in mijn omgeving meegemaakt onder politie en deurwaarderstoezicht. Er komt een vrachtwagen met grijper voorrijden en de hele zooi wordt vanaf balkon/raam op straat geflikkerd.
  Een nobel streven dat aan asielzoekers achter te laten.

  Like

 24. Bas zegt:

  Geweldig, een en al goedheid van de gemeente Vlaardingen.
  http://bit.ly/2fUyVP8

  Voor het meest actuele overzicht kijkt hier http://www.opnieuwthuis.nl.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Bas,
   Vooral die lulmetvingers met zijn ketting die daar vooraan staat kan daar meteen aan worden opgehangen aan de dichtsbijzinde lantarenpaal!! Maar de rest vindt zich ook enorme geweldige guttmenschen hoor.

   Like

 25. R.de Haan zegt:

  Schunnig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 26. AEO zegt:

  Dus in maart straks allemaal op de juiste partij stemmen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s