EU verbiedt ondernemingen Brexit-deals met Londen

screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU verbiedt ondernemingen individuele Brexit-deals met de Britse regering. De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft nog voor de officiële Brexit-onderhandelingen ondernemingen in Europa gewaarschuwd voor het maken van zelfstandige afspraken met de Britse regering. In enkele landen en industriebranches zouden er al pogingen zijn geweest om voor de eigen sector met de Britten een overeenkomst te sluiten, zei Juncker in een zaterdag gepubliceerd interview met de Belgische krant “Le Soir”.

dwn

“Ik zeg tegen hen dat zij zich niet moeten mengen in het debat, want ze zullen vaststellen dat ik hen de weg versper”, zei hij tegen de krant. De onderhandelingen zouden tussen de andere 27 EU-landen en Groot-Brittannië plaatsvinden.

Na Brexit-toezeggingen door de Britse regering aan de Japanse autofirma Nissan hadden zich ook andere branches gemeld voor hulp als vergoeding voor de negatieve gevolgen door de geplande EU-uittreding in Londen. Minister-president Theresa May had het concern hulp gegarandeerd mits het concurrentievermogen van de Britse Nissan-fabriek in Sunderland ten koste zou gaan van het anti-EU-referendum. Als tegenprestatie willen de Japanners op het eiland nu twee nieuwe modellen produceren. Bedrijven maken zich vooral zorgen om de toegang tot de EU-binnenmarkt na een uittreding van Groot-Brittannië uit de EU. Er dreigen tol, het moeilijker verkrijgen van toestemmingen en het wegvallen van EU-subsidies.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europese Commissie, EUSSR, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

47 reacties op EU verbiedt ondernemingen Brexit-deals met Londen

 1. Sabeltant zegt:

  Er mag niets ontsnappen aan de sociaal democratische dictatuur Europa. Stel je voor dat bedrijven uit zichzelf afspraken gaan maken.
  We moeten af van de EU dat is wel duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een dictator in optima forma. Dat is ongewenst in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 3. cefas zegt:

  De linkse elite gaat zich steeds dictatorialer opstellen, dat eindigt in een linkse politiestaat, Zoals de vroegere DDR- staat, maar nu op Europees nivo. Extreem gevaarlijke ontwikkeling.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Droplul juncker, de zaken gaan gewoon door met de britten daar hebben we de EU echt niet voor nodig.

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Tss, alcoholist Juncker. Ik neem aan dat dit voor de zuidelijke staten van de EU zijn. Rot toch een keer op man. Ga zelf wat verdienen i..p.v. in de ivoren toren van de EU te zitten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  De smerigste zatste onbetrouwbaarste dictator kan het niet laten dus moeten wij die dictator stoppen. Hoe? Poepsimpel door dat EU zootje te overladen met mails waarin wij eisen dat die jeneverfles buiten gesmeten wordt “zonder oprotpremie”, daarna sluiten we alle deuren van die misdaadinstelling en jagen de leeglopers de straat op, uiteraard zonder enige vergoeding want ze hebben veel te veel ellende veroorzaakt en veel te lang ongestoord ons kunnen bestelen.
  Wij gaan daardoor miljarden besparen, dus een win win situatie voor ons, meer geld en minder klaplopers resp. volksverraders resp. Dictators.

  Geliked door 1 persoon

 7. Stef zegt:

  Als links verliest worden dreigementen en vuile streken uit de kast gehaald! Laten we hopen dat mensen als trump en Wilders winnen zodat we een hardere maar zuiverdere wereld kunnen bereiken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Golden Girl zegt:

  oom Juncker zal het wel even zeggen, weg met die man, ik heb op Google gekeken, hij is 61 jaar ik dacht dat hij in de 70 was, ja als je uit de EU stapt worden ze kwaad, ze willen de macht over Europa houden, wie er zo nodig 1 Europa moest? Het is 1 brok ellende geworden, straks schaffen ze contant geld ook af, weten ze precies hoeveel we hebben en wat we uitgeven

  Geliked door 1 persoon

 9. Sjaak zegt:

  Die dat doen, schijten op de EU want jullie hebben helemaal niks te willen !
  En julle baantjes staan zowiezo op de tocht !
  En nu opflikeren stelletje EU Parasiten !
  FUCK THE EU !

  Like

  • Golden Girl zegt:

   lieve Sjaak zowiezo = sowieso, maakt verder niet uit, ik maak ook wel eens een schrijf fout

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Even voor uw informatie: Reageerder “Sjaak” is een Nederlander die al jarenlang in Duitsland woont. Het geeft daarom ook geen pas om hem op eventuele spelfouten te wijzen!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Sjaak zegt:

    E.J.Bron ! Ja inmiddels zijn het 48 jaar !
    Maar het stoort me niet in het minst, ik corrigeer
    graag wanneer ik op een fout gewezen word!
    Fijne zondag nog allemaal !

    Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Dictatuur kent vele gezichten, nietwaar Juncker?!

  Geliked door 1 persoon

 11. volksrechter zegt:

  DICTATOR !!!!……………daar is alles mee gezegd !

  Like

 12. Mary zegt:

  Haha die Juncker met zijn grote bek, nu als ik ondernemend Europa was zou ik me daar dus niets van aantrekken en doet men dat massaal wat wou de flapdrol doen dan zijn Islamitische leger inzetten? Het enige wat Juncker en de zijne hebben gedaan is Europa economisch kapot maken dus daar zou ik totaal geen aandacht aan besteden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Anna zegt:

  Kun je nagaan welk een dictatoriale groep de EU is….. stoppen ermee!!!!!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Kapot, dat moet dat hele rode gedrocht EUSSR. En liever nog vandaag dan morgen. Deze rode draak- de EUSSR- is verworden tot een grote communistische en fascistische organisatie. De EUSSR en LINKS zijn met afstand de grootste bedreiging van de vrije burger. Sterf EU, sterf!

  Geliked door 2 people

 15. Tistochwat zegt:

  Hey Juncker, schurftige, graaiende, dronken tor, hoe vaak moet ik deze link nou nog plaatsen voor je hier reageert, lulhannes? (Excusez les mots, lieve vrienden hier bij de heer Bron.)

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  Geliked door 2 people

 16. louis-portugal zegt:

  Gorbatchov zei jaren geleden al eens.
  Wij hebben het socialisme afgeschaft en jullie gaan ermee beginnen, ik begrijp er niets van.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dat is , Louis , omdat die rooien zó traag van begrip zijn , dat ze meer dan vijftig jaar nodig hebben om iets te ontdekken wat wij allang snappen .
   Zo ook hun eigen overbodigheid .
   De pvda wordt daarom ook pas over 49 jaar opgeheven .

   Like

 17. Jean zegt:

  Dictators aan de galg, zatte dictators op de kapblok. Opgeruimd staat netjes.
  Please, mag ik de eerste rotkop eraf hakken, liefst morgenvroeg al want we kunnen niet snel genoeg dergelijke rotzooi op te ruimen.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  De EU het zijn en blijven fascisten !! Dictatortjes in de dop.

  Like

 19. fransdewit zegt:

  Ze laten hoe langer hoe meer hun werkelijk dictators bloed zien en horen

  Like

 20. oud-marinier zegt:

  Wat een ARROGANT STUK STRONT die hele Junker. Wordt idd hoog tijd om dhr. Junker een titel te bezorgen….Wijlen hr. Junker.

  Like

 21. Draco zegt:

  Hij staat op het spreekgestoelte en lijkt haast sprekend op die oostenrijkse bondskanselier…

  Like

 22. fleckie zegt:

  ☮️…..”BREXIT GOED VOOR RELATIE TUSSEN ISRAEL EN GROOT-BRITTANNIE”, uit …..CIDI- Israel Nieuwsbrief no. 6, nov.2016. .’ Volgens de Britse ambassadeur in ISRAEL, ,David Quarrey, schept het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de EU reële kansen voor een nog nauwere samenwerking tussen zijn land en de Joodse staat. …..Zodra Londen de uittreding inzet, naar verwachting in maart .2017, moet Groot Brittannie bilaterale handelsovereenkomsten sluiten met tientallen landen, waaronder Israel….”Het vertrek uit de EU zal zeker uitdagingen met zich meebrengen”. ,aldus Quarrey, tijdens een Soekotbijeenkomst in zijn ambtswoning. “Maar met Israel zie ik mogelijkheden voor nauwere samenwerking waar het gaat om handel,investeringen, technologie,wetenschap en veiligheid”. ……………VK..ZAL..EEN..VRIEND..BLIJVEN……………Volgens economische waarnemers zal het effect van de BREXIT op de Israelische economie beperkt zijn. Het kan wel zijn dat Israelische bedrijven die zich in het VK willen vestigen dat uitstellen……Israelische waarnemers zien met het VK wel met lede ogen een politieke bondgenoot uit de Unie vertrekken. Quarrey waarschuwde daar eerder voor:”We zijn binnen de EU een vriend van Israel geweest en zullen dat buiten de EU zijn. Maar Israels relaties met Brussel zullen in de toekomst zonder Groot-Brittannie aan de tafel worden beslist”. ……….CONSERVATIVES VS LABOUR………..Theresa MAY, die na het BEXIT-referendum het stokje overnam van David Cameron, geldt net als haar voorganger als een goede vriend van de Britse Joodse gemeenschap en van Israel. Dat geldt in het algemeen voor de regerende CONSERVATIVES,in tegenstelling tot het Labour van Jeremy Corbyn, dat te maken heeft met een reeks interne antisemitische schandalen. ……….Vorig jaar november bezocht de toenmalige burgemeester van Londen, thans minister van Buitenlandse Zaken, Boris Johnson,Israel met als doel de technologische samenwerking met het VK en in het bijzonder Londen, te bevorderen. Bij die gelegenheid benadrukte hij dat het Israelisch-Palestijns conflict natuurlijk moet worden opgelost,”maar dat het niet het enige probleem in de regio is”. Ook Johnson ziet”reusachtige kansen” voor het VK in het Midden-Oosten.*{WK}

  Like

  • fleckie zegt:

   …………………’KANSEN. EN. DILEMMA’S..VOOR…ISRAEL..BIJ…GASEXPORT’…………… ..CIDI ISRAEL NIEUWSBRIEF no.6, nov. 2016…………Decennialang washet van natuurlijke grondstoffen verstoken ISRAEL slachtoffer van de brute olie-chantagepolitiek van de ..ARABISCHE…wereld. Sinds de recente ontdekking van ..reusachtige gasvelden in Israels exclusieve economische zone(..EEZ)…in de Middellandse Zee,is de Joodse staat echter zelf een belangrijke speler op de internationale energiemarkt aan het worden. Daarmee heeft ..Jerusalem ook een politiek breekijzer in handen.Maar er moeten voor het exporteren riskante keuzes gemaakt worden. ……………De eerste twee (kleine) Israelische gasvelden werden in 1999..ontdekt voor de kust bij de zuidelijke stad Ashkelon.Die bevatten samen ca ..45 miljard m3 aardgas.Ter vergelijking:uit alle Nederlandse gasvelden tezamen( inclusief die onder de Noordzee) wordt jaarlijks ong. 70 miljard m3 gewonnen, waarvan ongeveer de helft wordt geëxporteerd.De oorspronkelijke aardgasvoorraad is geschat op ruim 2.700 miljard m3.Volgens ramingen van het ministerie van Economische Zaken bedroeg de resterende Nederlandse gasvoorraad in 2012 zo’n 1.230 miljard m3. Veruit het grootste deel daarvan,900 miljard m3, is in GRONINGEN .De velden elders in Nederland bevatten samen .168 millard m3 en die op het Nederlandse deel van het continentaal plat nog een 162 miljard m3. ……….NIEUWE..ONTDEKKINGEN……….In 2009 werden ten westen van HAIFA echter twee veel grotere velden ontdekt,die de naam LEVIATHAN en..TAMAR..kregen. De inhoud daarvan werd in eerste instantie geschat op resp. 450 miljard en 240 miljard m3. Inmiddels zijn nog meer (potentiele ) velden ontdekt. IN juni 2016 verklaarde de Israelische minister van Infrastructuur ,Energie en Water,Yuval Steinitz,dat internationale deskundigen de winbare gasvoorraad in Israels EEZ nu schatten op 2.200 miljard m3 . Maar vorige maand sprak hij op basis van nieuwe cijfers al over 3.000 miljard m3 ………..
   …PIJPLEIDINGEN en GASTERMINALS……….Ook in de EEZ’S van Egypte en CYPRUS zijn de laatste jaren enorme gasvoorraden ontdekt,waarmee samenwerking bij exploitatie en export voor de hand ligt.Tussen CYPRUS en Israel wordt al geruime tijd gesproken over het aanleggen van een gezamenlijke gaspijpleiding die via Griekenland de EU moet bevoorraden,Andere plannen behelzen het gebruik van bestaande Liquid Natural GAS (LNG) -terminals in Egypte en CYPRUS (voor de export van vloeibaar aardgas met tankschepen) en de aanleg van een pijpleiding naar TURKIJE.Overigens wordt ook Jordanie op het ISRAELISCHE aardgasnetwerk aangesloten.

   Like

  • fleckie zegt:

   VERVOLG OP ISraelische aardgasnet aangesloten………..OOK..KANSEN..VOOR..NEDERLAND………..De route via Egypte biedt ook voor Nederland belangrijke kansen, vanwege het potentieel van de LNG-
   Importterminals op de Maasvlakte. Deze installatie is bedoeld voor de bevoorrading van Noordwest-Europa en is een component van het Nederlandse en Europese energiebeleid met betrekking op de strategische diversificatie van de aanvoer van LNG.Geheel Europa consumeert jaarlijks zo’n 420 miljard m3……………………………………… …………….TURKSE..ROUTE…UITERST…RISKANT………..De ..Turkse route is voor ISRAEL tegelijkertijd politiek interessant en buitengewoon riskant.TURKIJE, dat..zelf..niet..over ..gasbronnen. beschikt en nu voornamelijk afhankelijk is van RUSSISCH..en..IRAANS..gas,heeft evident belang bij een derde leverancier .Bovendien is het ..islamitische bewind in ANKARA om politieke redenen geinteresseerd in het spelen van een sleutelrol in de DOORVOER van aardgas naar EUROPA.Dat alles verklaart voor een belangrijk deel de plotselinge dooi in de jarenlange stijf bevroren TURKS-ISRAELISCHE ..betrekkingen .Medio oktober bezocht minister Yuval Steinitz in ISTANBOEL.. zijn Turkse tegenhanger Berat Albayrak, een schoonzoon van de TURKSE leider ERDOGAN. Het centrale punt op de agenda: de aanleg van een onderzeese gaspijpleiding van Israel naar TURKS grondgebied. ……….MIJNEN..IN..ZEE
   ………..Ondanks de dooi in de TURKS-ISRAELISCHE betrekkingen liggen er nog veel mijnen in de politieke zee. Die kunnen het duurzaam verbeteren van de zwaargehavende relatie onmogelijk maken en die zelfs letterlijk opblazen.Het regime van ERDOGAN is de zelfverklaarde kampioen van de PALESTIJNSE zaak en een steunpilaar van de ISLAMITISCHE TERREURBEWEGING ..HAMAS,waarmee het ideologische opvattingen deelt over het onvermijdelijke eind van het”zionistische project”.
   Ook voor Europa is het natuurlijk buitengewoon riskant als het steeds radicaler islamitische regime in Ankara de mogelijkheid in handen krijgt om de gaskraan dicht te draaien. Denk daarbij alleen al aan de wijze waarop ERDOGAN c.s.de EU..GECHANTEERD hebben met de …VLUCHTELINGENCRISIS. Daar komt nog bij dat MOSKOU en ANKARA vorige maand een overeenkomst sloten voor de aanleg van de “TURKSTREAM” aardgaspijpleiding ,die niet alleen TURKIJE maar ook EUROPA moet bevoorraden. Daarmee krijgt Ankara een tweede sleutel in handen om EUROPA te..chanteren en groeit ook de machtspositie van Moskou ten opzichte van de ..EU……….
   ……….ALARMEREND ARTIKEL……….Maar dat geldt ook t.o.v. ISRAEL als dat afhankelijk zou worden. De Israelische positie is gecompliceerd.Jerusalem wil graag de betrekkingen met Ankara zo ver als mogelijk is normaliseren,al is dat in de wetenschap dat er in de bilaterale relatie aan Turkse kant uitsluitend uit opportunisme gehandeld wordt.Daarnaast bieden de Turken aan om royaal in de exploitatie van de gasvelden en de (kostbare) aanleg van pijpleidingen te participeren. De gezaghebbende Israelische politieke analist Ariel Ben Solomon van het Begin-Sadat Center for STRATEGIC Studies(BESA), waarschuwde onlangs in een alarmerend artikel tegen de Turkse deal die in de maak zou zijn. Hij schreef dat”op ieder moment een crisis kan uitbreken die de wispelturige antisemiet..Erdogan..ertoe kan brengen de gastoevoer te stoppen en ISRAEL daarmee feitelijk in gijzeling te nemen.[…]De verslechtering van de al koude relatie is slechts een kwestie van tijd”…………….IRONIE……………De sleutel ligt denkelijk in Europa. Lang konden de Arabische staten de Europese politiek ten aanzien van Israel met hun oliedollars beinvloeden. Het is ironisch dat juist de Joodse staat nu EUROPA met energieleveranciers kan helpen om te voorkomen dat men gevaarlijk afhankelijk wordt van MOSKOU ..en..ANKARA.Maar er lijkt voor de Europeanen geen tijd te verliezen terwijl de Israëli’s nog eens goed de tijd zouden moeten nemen om de logica van een levensgevaarlijke deal met Erdogan-regime..te..heroverwegen.*[WK]

   Like

  • fleckie zegt:

   ……..VVD-DELEGATIE..BEZOCHT…ISRAEL……..CIDI Israel Nieuwsbrief no.6, nov.2016.
   Van 18 tot 23 oktober bracht een VVD-delegatie van 20 personen een in samenwerking met CIDI georganiseerd werkbezoek aan Israel en de Palestijnse gebieden. Het gezelschap bestond uit zittende en kandidaat-Kamerleden en enkele zogenoemde ‘ high-potentials’ binnen de VVD. De leiding was in handen van..FRED..TEEVEN………………….
   De liberalen maakten een rondreis die begon in Tel Aviv en die via Sderot( het veelvuldig door Hamas bestookte dorp nabij de Gazastrook ) leidde naar de Dode Zee. Jericho Jerusalem en de Palestijnse stad Ramallah. Via de Golanhoogvlakte en Israels noordgrens reisde men weer terug naar Tel Aviv. ……….De Nederlandse politici spraken onder meer met voormalig minister van Defensie Moshe ‘Bugi’ Ya’alon, voormalig minister van Binnenlandse ZakenGideon Sa’ar, de vooraanstaande militaire en politieke analist Elliot Chodoff, voormalig premier v.d.Palestijnse Autoriteit Salan Fayyad,de Palestijnse onderhandelaar EREKAT,veiligheids-en terrorisme-expert generaal (b.d.) Nitsan Nuriel en Knessetlid Yair Lid. Ook bracht de delegatie een bezoek aan Yad Vashem, met een kranslegging namens de VVD. ……………HARDE..REALITEIT……………
   Daarnaast ging de groep een kijkje nemen in de Palestijnse stad in aanbouw Rawabi,overnachtten zij in een kibboets nabij TIBERIAS en ervoeren zij op de grens met Syrie de harde realiteit v.d.strijd in Syrie,toen tijdens hun bezoek aan de Golan op slechts 1,5 km van hen verwijderd een explosie plaatsvond. Uiteraard werden zij ook rondgeleid door de PUDE STAD..van ..JERUSALEM.*[NM]

   Like

  • fleckie zegt:

   HET CITAAT/Stop de irrationele haatcampagne tegen…ISRAEL. Uit CIDI Israel Nwsbrief no.6, nov.2016. ……….”Niet alleen de academici roepen op tot boycot van Israel, maar ook de organisaties die de …christelijke..naastenliefde…en de vredesgedachte […].Vanwaar toch die obsessie van goedbedoelende mensen zich op Israel ,en ALLEEN..op Israel ,vast te bijten?[…]”……………Het ISRAELISCH-PALESTIJNS CONFLICT IS ZOALS EEN GRIEKSE TRAGEDIE:ONOPLOSBAAR EN ZONDER GROOT GELIJK. …..Een tragedie waarvan de landen uit EUROPA zelf een historische schuld dragen.Zij waren het die de joden vervolgden en ze verjoegen, en PALESTINA..was ..EEN van de weinige plekken waar ze terecht konden.Het zou de Europeanen sieren zich bescheidener op te stellen, want hun rol was niet mooi. De enige uitweg uit dit conflict zal open liggen als de Palestijnen de opbouw van hun staatsinstellingen(gerecht,economie,scholen,wetgeving) verkiezen boven het verlangen om ISRAEL te VERNIETIGEN.[…]…Zolang het verjagen of elimineren van de Joden prioriteit blijft,is het conflict onoplosbaar.Voor de grote twistpunten JERUSALEM,nederzettingen,diaspora,grenzen,liggen de blauwdrukken klaar. De Ten tweede Europeanen moeten de Palestijnen blijven steunen bij het opbouwen van hun staat.Dat doen ze al:geen volk ter wereld ONTVANGT..MEERHULP..per capita als de Palestijnen. Maar de Europeanen moeten strenger eisen dat de Palestijnen een eind maken aan de irrationele haatcampagne tegen Israel en aan hun droom om dat land te vernietigen. ……….Ten tweede verdient Israel politieke steun tegen de existentiële bedreigingen uit het noorden.,uit het oosten en uit het zuiden. DUS GEEN boycots of sancties die het conflict verder polariseren.Europese staten moeten ook ophouden zich in de VN te laten opjagen,en zich afzetten tegen die nooit aflatende reeks haatresoluties om Israel TOT ZONDEBOK TE MAKEN………..Steun aan de palestijnse staatsvorming en politieke ruggesteun voor Israel,is niet enkel morele plicht,maar ook verstandige politiek.De evidentie van zo’n aanpak zouden de intellectuelen uit onze BELGISCHE universiteiten toch moeten inzien? Helaas niet,evenmin als voor de vredesactivisten en de andere goed bedoelende pleitbezorgers van een boycot.Het lijkt wel alsof zij geplaagd worden door een obsessionele afkeer van Israel.”. ……………………………………….
   -Mark Geleyn,voormalig directeur generaal van het Belgisch ministerie van Buitenlandse Zaken ,gewezen ambassadeur in Israel en in Duitsland, in het Belgische tijdschrift ..KNACK van 4 oktober 2016. *<<<<<<<<<<

   Like

 23. Harry zegt:

  Kan die lul nou niet eens slachtoffer worden van een persoonsverwisseling bij een afrekening in het criminele milieu ?
  Wat een arrogantie !!!

  Like

 24. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 25. renato zegt:

  Ik snap er helemaal niets meer van. Zo’n hoop stront is toch makkelijk door het toilet heen te spoelen? Deze alcoholische illegaal moet dan toch met middelen van gelijke strekking geneutraliseerd kunnen worden? Het zou een afschrikwekkende en mogelijk corrigerende factor kunnen zijn voor zijn gelijkgestemden. Het zou geen democratische actie zijn, maar de beginselen van de democratie zijn in die modderpoel te Brussel en ook binnen de nationale parlementen ver te zoeken en zelfs opgeheven. De spanningen en het algemene ongenoegen nemen hand over hand toe. Het wordt van kwaad tot erger. Dus het afzetten van de trekpoppen die door de op de achtergrond bivakkerende duivelse plannenmakers in het pluche zijn gedropt, zou een mogelijke aanzet kunnen zijn tot bestrijding van alle uitzaaiingen en uiteindelijk tot het elimineren van de bron van alle kwaad. Het zal wellicht een utopie blijken te zijn, want vrijwel iedereen is omkoopbaar. Noem uw prijs en ik betaal u het bedrag. En diegenen die controle over de drukpersen hebben laten deze, indien gewenst, in een wat hogere versnelling draaien. En de wereld draait door, door, door, door………

  Like

 26. Waar haalt die zuipschuit het recht vandaan een ander land wat te verbieden. Hij heeft zichzelf niet eens in de hand.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Als kind ben ik opgevoed met Christelijke waarden en normen….Als oud marinier heb ik ook hier het een en ander geleerd…Nu komt het geheel toevallig zo uit , dat bij deze meneer Juncker…evenals bij menig andere EU en NL politici de samenval van het Christelijke en Marinier zijn enorm goed van pas komt.
   Als Christen , heb ik altijd geleerd om je medemens , ongeacht huidskleur , religie , ethnische achtergrond enz enz lief te hebben en met liefde te bejegenen.
   Iemand zei me ooit eens : ” Kill your enemies with LOVE “.
   Als marinier zijnde , heb ik best aardig leren schieten….

   Nou laat ik toch graag EN met Liefde een kogel door deze meneer z’n harses willen jagen. Evenzo als bij verschillende andere EU en NL politici . Is toch een mooie combinatie lijkt me zo ….Toch ???

   Like

 27. Floor zegt:

  Juncker, zelfbenoemd alcohol verslaafd dictatortje van de Eu, blèrt weer een loze kreet.
  Wanneer worden wij bevrijd van dit stuk stront en “zijn” Eu….

  Like

 28. Antwan zegt:

  Maar het mooiste is, we laten het gewoon gebeuren en niemand doet iets. Dus het beste om niet met zijn alle te gaan lopen zanikken op internet maar om een keer in actie te komen al we er niet mee eens zijn. Er wordt toch niet geluisterd.

  Like

 29. Guardiacivil zegt:

  Elke nieuwe dag weer komt het monster steeds vaker naar buiten. De Eu onder leiding van een groep flink gestoorden laat steeds vaker zien dat zij en alleen zij de touwtjes in handen hebben en géén enkele het moet wagen hier tegen in te gaan.
  Dit betekent maar een ding en dat is die hele bende naar het schavot.

  Like

 30. Jan zegt:

  Hernieuwde poging van de eurofascisten in Brussel om Brexit te dwarsbomen komt nu uit GB zelf: rechters, die de uitkomst van het referendum als ‘voetnoot’ hebben betiteld, gaan beoordelen of het uittreden rechtvaardig is. Aangezien veel van hen nauwe banden met Brussel hebben, mag de uitslag bekent zijn:
  Next week, 11 unaccountable individuals will consider a case that could thwart the will of the majority on Brexit.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3995754/The-judges-people-week-11-unaccountable-individuals-consider-case-help-thwart-majority-Brexit-Mail-makes-no-apology-revealing-views-links-Europe.html

  Intussen verkondigt nazileider Verhofstad dat de overwinning van de Brexiters een duidelijk teken is dat GB IN de EU wil blijven, waarop Ian Duncan hem antwoord dat Verhofstad zich met zijn eigen tiefuszooi dient te bemoeien en voor de rest zijn rotkop dient te houden:
  Mind your own bloody business! Leading Brexiteer IDS gives short shrift to EU negotiator who claimed Lib Dem by election victory was a win for Remain
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3995910/Mind-bloody-business-Leading-Brexiteer-IDS-gives-short-shrift-EU-negotiator-claimed-Lib-Dem-election-victory-win-Remain.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s