Gebeten honden: Duitse “goedmenschen” verontwaardigd over Trump´s islamiseringvideo

screenshot_76

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitse media en “goedmenschen” zijn verontwaardigd – een actuele verkiezingsreclamevideo van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump waarschuwt op identieke wijze zoals bijvoorbeeld de burgerbeweging Pegida of immigratie-kritische partijen voor de islamisering van Duitsland als gevolg van de immigratiepolitiek van bondskanselier Angela Merkel.

duits-zuerst

De ongeveer anderhalve minuut lang durende video met de titel “Welkom in de islamitische staat Duitsland” laat o.a. de Dom van Keulen als moskee zien, de Brandenburger Tor met ISIS-vlaggen, het Oktoberfest in München met een bier- en alcoholverbod evenals volledig versluierde vrouwen in Duitse binnensteden. Mediavertegenwoordigers, maar ook juristen, discussiëren er nu serieus over of de video wellicht voldoet aan de delicten van belediging of volksophitsing.

De Brandenburger Tor zou nu een symbool van islamitische macht zijn, zegt een mannenstem is de als reisreclame gemaakte video en zegt: de “islamitische staat Duitsland” zou mogelijk zijn gemaakt door de “infiltratie door Syrische vluchtelingen”.

De video werd geproduceerd door de organisatie “Secure America Now”, een conservatieve belangengroepering die strijdt voor een verkiezingsoverwinning van de Republikein Donald Trump.

De perswoordvoerster van de stad Keulen beschouwt de video inmiddels als “onderaards” en “smakeloos” – waarbij zij de gebeurtenissen in de Oudejaarsnacht in Keulen blijkbaar consequent buiten beschouwing laat, toen duizenden, meest islamitische, mannen vrouwen deels massaal seksueel geïntimideerd en verkracht hadden. De advocate Eva Dzepina uit Düsseldorf overweegt volgens een WDR-bericht zelfs om aangifte te doen wegens belediging en een spoedprocedure om de video te laten verbieden. Bij delicten met een islamitische achtergrond reageert de Duitse justitie in de regel niet zo snel.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Gebeten honden: Duitse “goedmenschen” verontwaardigd over Trump´s islamiseringvideo

 1. Merkel is hier verantwoordelijk voor. Wij moeten in principe hard tegen ingaan en die lui eruit schoppen.

  Like

 2. Steven zegt:

  Mediavertegenwoordigers, maar ook juristen, discussiëren er nu serieus over of de video wellicht voldoet aan de delicten van belediging of volksophitsing…

  En hoe heet het dan als al die MOSSELS in de UK met bordjes staan en staan te schreeuwen….Islam will dominate the world..en..Sharia for the Netherlands?
  Laat me raden…vrijheid om te demonstreren om alle moslims er toe aan te ropen in actie te komen? of heet het ‘vrijheid van meningsuiting”?

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven:17.16. uur. Precies. Voor moslims gelden andere regels. Die staan nu “boven de wet”, en de oorzaak ligt in het verleden. In 1975, heeft de politieke kongsi, onder leiding van de socialisten, en met steun van liberalen en christendemocraten, besloten Europa uit te leveren aan de islam. Dat deden deze ploerten, door aanname van de “Resolutie van Straatsburg”, ook wel genoemd: ” Oil for Immigration”. De islamisten worden dus gesteund in Nederland door: PvdA,VVD,CDA,D66.

   Liked by 3 people

 3. Pieternel zegt:

  Haha. Als men zo boos en in krachttermen reageert zal er een grote kern van waarheid in de video schuilen.
  De waarheid doet pijn bij de Gutmensch die zo graag goed wil doen. De mensen gaan hun spelletjes doorzien en ook dat is pijnlijk.

  Like

  • fleckie zegt:

   En wie is er eigenlijk ‘ dominant’ bij die zogenaamde ..’gutmenschen’? ….. LINKSEN?
   Men mag niet vergeten HOELANG er al MOSLEMS in onze landen bivakkeren, ( pardon, hun domicile hebben,) en hebben kunnen constateren dat er een grote tolerantie was / is…ten opzichte van …VREEMDELINGEN, en daar gewoonweg gebruik van hebben gemaakt, door…INFILTRATIE op ALLE gebied!

   Liked by 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  Versproken ?

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Bericht aan alle gutmenschen, val eindelijk is een keer dood, dan zal de wereld er een stuk beter uitzien.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Onderzoekers demonstreren aanval op stemcomputer VS.
  Onderzoekers hebben aangetoond dat het eenvoudig is om de resultaten van een bepaalde stemcomputer die in de Verenigde Staten voor verkiezingen wordt gebruikt aan te passen. Een aanvaller die fysiek toegang tot de machine heeft kan via een pcmcia-card de firmware van de stemcomputer aanpassen en direct de uitslagen in het geheugen aanpassen, zo meldt beveiligingsbedrijf Cylance.
  https://www.security.nl/posting/491713/Onderzoekers+demonstreren+aanval+op+stemcomputer+VS

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De waarheid mag dus niet gezegd worden!

  Like

 8. Voor de Koning Fahd moskee in Sarajevo,onbekende persoon heeft de koran verscheurd……….http://www.avaz.ba/clanak/260884/pocjepan-kur-an-ispred-dzamije-kralja-fahda-u-sarajevu

  Like

 9. Jan zegt:

  De ARD (te vergelijken met NL-StaatsTV) geeft zich vanavond in Tatort helemaal over aan de islam, die lieve religie van de vrede. Het vermoorde wicht had haar heil in de islam gevonden en ik steek mijn hand er voor in het vuur dat dat kind door eigen broer werd vermoord, een Duitser natuurlijk. Kan Merkel weer rustig slapen.

  Tatort: Borowski und das verlorene Mädchen Fernsehfilm Deutschland 2016 | Das Erste Tipp
  http://programm.ard.de/TV/daserste/tatort–borowski-und-das-verlorene-m-dchen/eid_2810618737720276

  Bijzonder, Sarah Brandt wordt gespeeld door een Turkse en nog wel iemand die uit de porno-industrie komt, Sibel Kekilli Schijnheilig zootje bij elkaar. Nederland is overigens niet beter

  Like

 10. er zijn slechts enkele dapperen die de overheid bekritiseren met haar chronische import van moslims: Le Pen, UKIP, Wilders, Fortuyn, Philip de Winter, Hans Janmaat en gelukkig nu ook dhr. Trump. Wanneer gaat de publieke omroep dit ook doen?

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 12. Jan zegt:

  Debiel links Den Haag:

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 08.12. uur. De debielen van links, te weten de PvdA en de VVD. laten hun achterlijkheid zien.

   Like

   • Jan zegt:

    De advocate Eva Dzepina uit Düsseldorf overweegt volgens een WDR-bericht zelfs om aangifte te doen wegens belediging en een spoedprocedure om de video te laten verbieden.

    Dat mens lijkt wel die linkse malloten die zich voor de microfoon in de tweede Kamer verdrongen en zeiden dat het ééééécht niet kan dat Rutte ‘tuig van de richel’ had gezegd, ook toen had je van die nepverontwaardigden

    Like

 13. Jan zegt:

  Nigel Farrage: Het voelt net zo als de dag dat men voor Brexit kon kiezen

  Like

 14. Jan zegt:

  Dit ziet er hoopvol uit.

  HILLARY SUPPORT CRASHES IN REUTERS LIKELY TURNOUT POLL=> Down 8 Pts. in 4 Days to 36% …Update: Reuters Deletes Poll
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/wow-hillary-support-crashes-reuters-likely-turnout-poll-36-percent/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s