Golf van vernieling van sculpturen in Dülmen

screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie heeft er baat bij, wie wordt er vrolijk van wanneer christelijke sculpturen systematisch vernield worden? In het ten westen van de stad Münster gelegen Dülmen en omgeving worden op dit moment bijna dagelijks sculpturen vernield, met als gevolg een schade van meer dan € 100.000,-

pi-news

In tegenstelling tot de islamitische confessies van de sjiieten en soennieten, die elkaar over ter wereld de kop inslaan, zijn Lutheranen en katholieken al lange tijd gewend aan een vreedzaam met elkaar. Evangelische christenen kan men als daders dus hoogstwaarschijnlijk doorstrepen.

Desondanks is het de inschatting van de politie dat het gaat om een religieuze haat tegen de christelijke religie. Dan is het alleen maar de vraag van welke religie deze afkomstig is. Wellicht is het die religie, die men politiek correct niet mag verdenken en die niet alleen bij onze politici een bevoorrechte aandacht geniet, de islam dus.

Zo volstaat een neergelegde varkenskarbonade in de buurt van een vluchtelingenonderkomen al om de binnenlandse veiligheidsdienst te laten opdraven. En als het een varkenskop op een bouwterrein is, dan komt de vicekanselier persoonlijk poolshoogte nemen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Golf van vernieling van sculpturen in Dülmen

 1. Het lijken wel vampiers die kan je met knoflook op afstand houden, moslims met varkens.
  Is het Merkel nou nog niet duidelijk dat dit absoluut géén vluchtelingen zijn. Dit zijn landverhuizers die je vaderland komen bezetten. En dan duidelijk laten merken waar zij wel en niet van gediend zijn. Allemaal er uit sodemieteren.

  Like

 2. Flo zegt:

  Kwestie van tijd voor het hier gaat gebeuren….

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  was ook een Syrier van 18 jaar die zei als de Duitsers niet van vluchtelingen houden moeten ze maar weggaan, nu zijn ze dus christelijke beelden aan het mollen, een voorbode van wat Europa te wachten staat en idd als de originel bevolking een moskee in brand steekt moeten ze 4 jaar de gevangenis in

  Like

  • Karen zegt:

   Golden Girl De moskee is niet in brand gestoken en er zijn geen gewonden gevallen. Het grasveldje bij de moskee heeft wel schade opgelopen en dat werd met 4 jaar gevangenis bestraft!!! Hoeveel jaar hebben b.v. de stenengooiers naar het openbaar vervoer gekregen? Precies……en bij die aanslagen is dus wel iemand gewond geraakt. De gewonde zal waarschijnlijk “maar” een blanke Nederlander geweest zijn want anders was er door de overheid/politiek vast anders gereageerd!
   En die illegalen die durven te zeggen dat wij maar moeten vertrekken als we niet van “vluchtelingen” houden zijn nog stommer dan ze eruit zien. We wisten al dat het, i.t.t. hetgeen de politiek ons wilde laten geloven, bepaald niet de slimsten zijn maar deze opmerking laat zien dat ze wel heel achterlijk en asociaal zijn. Wij eruit? En wie gaat er dan voor zorgen dat ze hun uitkering kunnen innen?

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    Karen, oké, dan had ik dat niet goed begrepen van die moskee.dat joch die zei dat de Duitsers maar weg moesten gaan was in Duitsland, ja is dom want dat hebben die zuurstof happers geen poen meer als de bevolking massaal weg gaat, daar had hij nog niet aan gedacht toen hij riep dat ze weg moeten gaan uit hun eigen land

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Slechts enkele decennia geleden hadden de Duitsers ordediensten. Deze liepen in groepsverband dag en nacht over de straten om de orde te handhaven. Bij het vernielen van privé- of Staatseigendommen kreeg je ter plekke de doodstraf. Voor mindere zaken kwam je in resocialiseringskampen terecht. In veel gevallen werd je krankzinnig verklaard en dan hoorde niemand iets meer van je.
  Voor bepaalde tijd dit systeem herinvoeren lijkt me geen overbodige luxe. Het voorkomt een hoop problemen. Diep in hun hart zullen veel Duitsers dit ook wel willen.

  Like

 5. MGJ zegt:

  Voor mij mogen deze mensen op de brandstapel, om ze in gelijke Middeleeuwse munt terug te betalen. Dat is het enige wat ze begrijpen, de achterlijken.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  De religie van het onreine varken moet natuurlijk worden beschermd: links en islam zijn zoogbroeders van dezelfde moedergodin.

  Like

 7. Feniks.......... zegt:

  RACISME TEGEN HET CHRISTELIJKE GELOOF.
  Wel Merkel wat ga je doen????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Feniks: 14.21. uur. Antwoord NIETS…..Wat interesseert dat STASI wijf dat nou…geen zak!

   Geliked door 1 persoon

   • Feniks.......... zegt:

    Je hebt gelijk, dat merkelwijf interesseert het geen zak hoe haar volk lijdt onder deze invasie.
    het is vooropgezet en planned en.maar.vergeet niet..they the elite will crash and burn.
    Oh ja het zal ons heel veel bloed en vooral heel veel tranen kosten, maar ..keep up your spirit want wij zullen overwinnen, dat is het eindoordeel.

    Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  http://www.at5.nl/artikelen/162139/luide-gebedsoproep-leidt-tot-ergernis-bij-jordaanbewoners

  +++
  Geboren en getogen in de Randstad zag ik het van kwaad tot erger gaan. Zoals al door andere reaguurders geschreven, die minaretten zijn ons opgedrongen, de minderheid maakt op het stadhuis de dienst uit.
  .
  Ik weet het even niet meer. Ik geef in den haag les aan de doelgroep van de moskeeën. Op laag niveau, dat heeft wellicht deels met mijn meningsvorming te maken. Maar ik maak me ernstig, heel ernstig zorgen.
  Individueel zijn het over het algemeen best aardige kinderen. Ze hebben dromen over een mooie toekomst, komen voor zichzelf op en dat is het dan wel.
  Vraag ze hoe ze hun droom gaan nastreven en er komen totaal verstoorde verwachtingen op tafel. Verwachtingen aangaande inkomen, aanzien, functies. Meiden denken dat ze met hun flut-diploma aan de slag kunnen als advocaat of maatschappelijk werkster. Jongens zien zichzelf met hun flut-diploma al als succesvolle ondernemer, aan het hoofd van een multinational of (eigenlijk de meest realistische…) als internationaal voetbal-ster.
  Maar zet twee of meer van deze kinderen bij elkaar en je ziet een groep slecht Nederlands sprekende, baldadige, agressieve primaten die voortdurend al hun negatieve ervaringen afwentelen op hun Nederlandse omgeving. Het ligt altijd aan de docent. Aan de stof die geleerd moest worden. Of aan de school. Het gebouw. De conciërge.
  Wat ook opvalt is het boemerang effect; als ik individueel een leerling aanspreek op een feit, bevestigt hij dit feit om er direct (!) een maar achter aan te plakken, gevolgd door een drogreden die iemand anders erbij betrekt, bij voorkeur een docent.
  En dit is niet één leerling, dit zijn er honderden. Al deze kinderen worden voorbereid voor een vervolgopleiding, voor een baan die over drie tot vijf jaar waarschijnlijk niet meer bestaat.
  Deze generatie moet over 20 jaar uw AOW gaan verdienen, geld storten in de pensioenpot, netjes belastingen betalen en in de verzorgingstehuizen u gaan verzorgen.
  Ik zie dit niet gebeuren.
  Deze generatie uit de vierde klas (en de volgende is nog erger) is egocentrisch. Ze hebben niet de verstandelijke vermogens om een realistische kijk op hun omgeving te hebben en volgen slaafs wat hen door de imam wordt vertelt.
  Hun nabije toekomst is er één van doormodderen op school tot ze met een papier de straat op worden geschopt. Het papier, een flut-diploma, is nauwelijks de waarde van het papier waard. Iedereen (‘en zijn moeder’) weet dat de scholen geen kant op kunnen.
  Je mag als school geen leerling van school sturen. Alhoewel de wijkagenten dagelijks langs komen (ze kennen notabene de voornamen van alle docenten, zo vaak komen ze langs), moeten we met lede ogen aanzien dat onze Mohammeds, Youssefs en Adbels nauwelijks leren, vaak moe zijn omdat ze ’s nachts op straat ‘werken’, de nieuwste telefoons en duurste kleding hebben en zelfs rustig aangeven dat ook hun vader ‘in de handel zit, je weet!’. Als zo’n entrepreneur dan slechte cijfers haalt, barst de bom. Er moeten voor het thuisfront immers goede cijfers komen. Dus komen de bedreigingen en vechtpartijen. Helaas mag je als school daar verder niets mee, behalve een halfslachtig project starten om ‘ze op het rechte pad te helpen’. En na een weekje sporten of kamperen krijgen we de uitwassen weer terug.
  Om van zo’n figurr af te komen, en daar gaat het helemaal wringen, mag je niks, kan je eigenlijk niks.Ja, de cijfers opkrikken. Zo verschuiven we het probleem naar de volgende school. Tot Mo, Appie of Youssef 18 jaar oud zijn en ze met een stukje papier met hun naam erop, de straat op wordt gezet. Niet langer ons probleem, blij dat we er van af zijn.
  En bijkomend voordeel is dat we een extra geslaagd kind hebben. En dat spagingspercentage is waar het de scholen om is te doen.
  Het gaat niet om uw kind.
  Het gaat niet om ons land.
  Het gaat niet om goed onderwijs.
  Het gaat nieet om de toekomst.
  Het gaat niet om wetenschap.
  Het draait om de slagingscijfers.
  Als u een kind op een middelbare school hebt zitten, sterkte.
  .
  En voor diegene die schrijft dat dit kenmerkend voor pubers zou zijn… U bent van harte uitgenodigd een keer bij ‘mijn’ pubers te komen kijken om vervolgens naar een VO school in den lande te gaan kijken. Dat zouden er meer moeten doen.
  EEnzame SchizofrEEN | 06-11-16 | 12:50
  +++
  EEnzame SchizofrEEN | 06-11-16 | 12:50
  precies mijn ervaring toen ik (gelukkig al weer lang geleden) in het onderwijs werkte. Totaal onrealistische opvattingen over eigen kunnen (vmbo grietjes die nauwelijks konden schrijven maar toch advocaat, arts etc willen worden) en ook geen enkel benul van wat Nederland eigenlijk is; geschiedenis, ontwikkelingen, hoe de samenleving in elkaar zit, hoe je je moet gedragen als jij bij een arts, werkgever, vereniging etc op bezoek komt. Alles slaan ze plat met een soort stompzinnige houding alsof dat ze allemaal niet raakt. En nog erger; ook niet doorhebben dat ze dus ook niet ‘aangeraakt’ worden door hun attitude. Ze leven in een parallelle samenleving waarin het geld wel van de k*t nederlanders komt.
  Risingson | 06-11-16 | 13:05
  +++
  EEnzame SchizofrEEN | 06-11-16 | 12:50
  Om deze redenen ben ik 15 jaar geleden al gestopt met lesgeven. En om nog een paar dingetjes, zoals:
  – niets van een vrouwelijke docent willen aannemen (het ‘je bent mijn moeder niet’-argument)
  – de niet meer in te halen taalachterstand, gekoppeld aan de onrealistische toekomstverwachtingen die jij beschrijft, maar ook aan de eis/wens niet te verwesteren
  – de explosieve toename van agressie, diefstallen en geweld op school, waar tegenover de ‘stevige gesprekken’ met leerlingen en heel soms met ouders geen enkel effect hadden
  – de terreur aan het privé-adres van docenten: zoals bijlen en bakstenen door de ruiten of bekladde en lek gestoken auto’s
  – de toename van geweld van ouders naar docenten.

  De schoolleiding was vooral bezig met verdoezelen van de feiten in verband met de reputatie van de school. Aan collega’s werd eerst gevraagd of zij eens goed naar hun eigen didactische vaardigheden wilden kijken en daarna of ze hun nare ervaringen voor zichzelf wilden houden.
  Leraren en docenten die het wel volhouden zijn helden! Nee, superhelden! Heel veel sterkte en ik denk aan je.
  Poesmobiel | 06-11-16 | 13:38
  +++
  Poesmobiel | 06-11-16 | 13:38
  Uw verhaal is mij uit het hart gegrepen,werk zelf 30 jaar in het VO onderwijs op diverse scholen in Gouda.
  Ook in de beruchte wijk… dus leerlingen met een strafblad, management die wegkijkt en vol inzetten op slagingspercentages.
  Verder schrijf ik hier niets ik wil rustig over de Kleiweg kunnen lopen.
  polderaar | 06-11-16 | 13:48
  +++
  EEnzame SchizofrEEN | 06-11-16 | 12:50
  Dank voor uw verhaal. Deel deze ervaring zoveel als mogelijk, u schetst de lemen voeten waar onze maatschappij meer-en-meer op komt te staan. Toen wij ons hier oriënteerden op de middelbare school voor onze oudste dochter zijn er een aantal afgevallen omdat de populatie die wij daar tegenkwamen tot ernstig nadenken zette. Complimenten voor alle docenten die deze taak elke dag weer op zich nemen, maar wij hebben gepast en kozen voor een overwegend blanke school met oude tradities en principes. En zijn wij blij daarmee? Jazeker! Beide dochters volgen inmiddels beta-studies op een universiteit en zijn kritische zelfstandige vrouwen geworden. Een enkeling daargelaten zie ik de meeste jonge mensen doorgroeien naar mooie opleidingen, wetende dat zij die kansen hebben, deze ook aanpakken. Maar ik moet er niet aan denken, de enorme meute kansloze monden die u schetst straks ook gevoed moeten worden met de arbeid van die beter gesitueerden. Waar gaat dat eindigen?
  sickworld | 06-11-16 | 13:52
  +++
  +++

  Geliked door 4 people

  • ongesgoolde zegt:

   Aardig interview :

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Geachte Jan Wandelaar,

   Dank voor uw uitgebreide verslag over uw leerkracht/schoolervaring! Bij Bron kunt u het kwijt en worden uw klemmend gestelde vragen begrepen.

   Neen, ik ga niet extrapoleren maar in de dop geeft u een zeer waarschijnlijke ontwikkeling aan in ons landje.

   Met hartelijke groet,

   Aegolius cs.

   Like

  • Karen zegt:

   Jan Wandelaar, heel herkenbaar en ontzettend beangstigend. Uw commentaar zou verplicht gelezen moeten worden door niet alleen de politiek maar ook door alle Nederlandse wegkijkers.
   De ouders en voorouders van deze kinderen zijn opvreters. Dit zijn geen kinderen die door te leren/studeren en later hard te werken ooit iets zullen opbouwen.
   Behalve dat wij ze levenslang zullen moeten onderhouden zullen we ook moeten toezien hoe ze onze maatschappij die vrij en sociaal was zullen vernietigen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik liet zojuist deze reactie [ een artikel op zich ], aan m,n vrouw lezen.
   Meestal weigert ze pertinent iets te lezen over onderwijs als ,t woordje “Marokaan[tjes] erin voorkomt.
   Nu wel gelezen.!
   Of ,t een openbaring voor haar is ????????? NEE
   Meer dan 15 jaren geleden vertelde ze al dergelijke dingen, misschien minder extreem, maar toch.
   Ook het eeuwig ontkennen van “ondeugende-dingetjes”, die soms onder je neus konden gebeuren.
   NOOIT HADDEN ZE HET GEDAAN………….
   Vrouwelijke docenten ?, die werden worden als minder[waardig] behandeld.
   HET IS ALLEEN MAAR ERGER GEWORDEN.
   Ze heeft gelijk gekregen…………..
   Waar moet dat heen
   (( p.s. We hoeven echt niet naar Uw’ pubers komen kijken, geloven het voor de volle 100 % ))

   Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Primaten hebben een soortgelijke reactie als ze iets niet kunnen begrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s