Hamm: Geen uitlevering – gevangeniscel te klein

screenshot_77

(Vertaling: E.J. Bron)

In het vervolg zullen we waarschijnlijk alle Roemeense criminelen, en vermoedelijk ook die uit talrijke andere landen, moeten houden. Een Roemeen, die in zijn vaderland vanwege bedrog tot een gevangenisstraf van meerdere jaren werd veroordeeld, mag op grond van een vonnis van het hoogste gerechtshof van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen in Hamm nu ondanks een rechtsgeldig arrestatiebesluit van zijn vrijheid in Duitsland genieten en hier gewoon zijn gang gaan. Want een gevangenisstraf in Roemenië kan men hem niet aandoen – de gevangeniscellen zijn te klein.

pi-news

De man werd via een Europees arrestatiebevel gezocht en in het Roergebied, waar hij zich had genesteld, gevonden. Hij zou uitgeleverd worden aan Roemenië. Omdat hij echter in Duitsland werd opgepakt, heeft hij nu de Duitse idiotenstaat als machtige bondgenoot in de strijd tegen het recht in zijn vaderland.

Het gerechtshof in Hamm wees een uitlevering af, omdat de te verwachten gevangenisomstandigheden niet zouden overeenkomen met de minimale standaarden van het volkerenrecht, staat er in het op 4 november gepubliceerde vonnis.

In Roemenië zouden de arrestant slechts twee tot drie vierkante meter ruimte ter beschikking staan. Volgens het Europees Gerechtshof voor Mensenrechten is echter een onderbrenging in een cel onder de vier vierkante meter mensonwaardig. Het Duitse constitutionele gerechtshof zou zelfs de in Duitsland gebruikelijke ongeveer zes vierkante meter beschouwen als de ondergrens van het acceptabele.

De uitlevering van een vervolgde aan Roemenië om zijn straf uit te zitten, is op dit moment ontoelaatbaar. Er wordt in deze zaak opdracht gegeven om de vervolgde onmiddellijk in vrijheid te stellen,

staat er in het vonnis.

Voor ons betekent dat waarschijnlijk dat iedere crimineel uit een land met kleine gevangeniscellen, en daarvan zullen er niet weinigen zijn, nu zal proberen om snel naar Duitsland te vluchten, waar de staat handelt als vluchthelper tegen justitie in zijn vaderland. En omdat in Duitsland de politie en de autoriteiten sowieso overbelast zijn, kan hij hier dan ook veel gemakkelijker nog meer misdaden plegen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, EUSSR, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Roemenië, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hamm: Geen uitlevering – gevangeniscel te klein

 1. Steven zegt:

  Ik weet een betere oplossing….ALLE CRIMINELEN OVER DE HELE WERELD MOETEN NAAR EUROPA KOMEN om gevangenisstraf in eigen land te ontlopen, want wie weet worden ze daar wel SLECHT behandelt.
  We zouden deze figuren dan ook van hun VRIJHEID hier moeten laten genieten.
  Misschien een leuk wetsvoorstel voor de PVDA en GROEN SLINX.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Dit is toch vele malen zieliger? Die onschuldige vogeltjes…

  Geliked door 1 persoon

 3. Thom zegt:

  Ik dacht dat om te lachen je jezelf zou moeten kietelen, maar dit artikel hierboven is hoe zwaar gestoord het ook is toch wel komisch. Compleet gestoorden worden als rechter benoemd en denken dat ze rechtspreken door criminelen te beschermen. Een drol heeft meer verstand.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het wordt met de dag gekker, in dit door LINKS kapot gemaakte Europa!

  Geliked door 1 persoon

 5. cefas zegt:

  Welkomst-cultuur voor criminelen uit het oostblok. Hoe krankzinnig kun je het bedenken als rechter. Dit is het totale failliet ven de rechtstaat. Duitsland: Je laat je eigen ondergang gebeuren en je doet er niets tegen, wat een grenzeloze passiviteit.

  Like

 6. Jan Wittebrood zegt:

  De gemiddelde Kamer- woning is in Duitsland niet veel groter

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mmmja…..Afgaande op wat Petra Raab er ooit in één van haar artikeltjes over liet vallen besloeg haar huurwoning ergens in het Frankenland exact 27 vierkante meter, alles inbegrepen.

   Like

 7. Sjaak zegt:

  Heden morgen om 7 uur verassend bezoek van meneer bimbo !
  Duitsland 6/11/2016 !

  Like

 8. Ongelovige zegt:

  Hij heeft tenminste een heel groot raam met uitzicht op de gang…Je voelt je dan veel minder opgesloten als met een klein doorgeefraampje in een deur.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Ah, ik begrijp nu ook waarom merkel’s Duitsland zoveel Fürchterlingen wil opnemen. Die krijgen in hun thuisland slechts een minimale uitkering die ver onder de grens van het menselijke geacht moet worden, of ze krijgen zelfs helemaal geen uitkering. Daar moet gewoon geholpen worden.
  Ik heb een idee voor een goedkopere hulp: alle mannen in die apenlanden met twee flinke bakstenen “helpen”.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Alle regels die Europese commissies samen hebben bedacht voor de burgers om het “nog beter” te hebben hebben ook geleid tot dit soort uitspraken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s