Merkel boven Frankfurt: Geschafft! . . .

nslqkdk

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Merkel boven Frankfurt: Geschafft! . . .

 1. Steven zegt:

  Ja INDERDAAD…die zit als eerste in een vliegtuig naar het buitenland uit haar raampje te kijken als hier de PLEURIS uitbreekt voor iets wat ZIJ heeft gecreeërd!!

  Like

 2. fleckie zegt:

  Om haar’hachje te redden’ moet voorkomen worden dat zij en haar …’VOLGELINGEN’ in heel EUROPA, ervan doorgaan, om zodoende : ..de…. ONDERGANG …OOK…te …. mogen/moeten meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk zal deze madam als eerste “de hort opgaan”, als de pleuris uitbreekt. Net als Rutte,Hollande, Michel,Juncker, en het hele verraderszooitje, die zich noemen: socialisten,sociaaldemocraten,liberalen,christendemocraten, en groenen. Dat politieke zooitje heeft al gezorgd dat zij een vliegticket hebben, als het moorden en verkrachten door de islamisten begint.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ze heeft al een huis in Zuid-Amerika, Tom

   Ik las dat toen ik eens op internet keek hoe duur de huizen daar zijn. Een makelaar vertelde trots dat Merkel ook een huis had gekocht. Later werd dat op internet bevestigd.

   Like

   • fleckie zegt:

    Is in Zuid-Afrika niet de ‘NEDER-DUITSE KERK.? ( ze had toch op die foto een ‘zelfverzekerde grijnslach’ op haar tronie,, naar die protestantse? geestelijke toe?

    Like

   • fleckie zegt:

    En welke protestantse sektes zijn er ook in Zd-Amerika,? toch diverse?( ook BERUCHTE)…(als domineesdochter zal ze heus wel ‘bekend ‘zijn in ‘ DIE KRINGEN’)

    Like

 4. Jan Wittebrood zegt:

  Vreemde traditionele gewoontes om Europa met zich mee te sleuren in hun vernietigngszucht, overheersing, machtsposities enz.

  Like

 5. Elena zegt:

  Hopelijk is er dan iemand die een gezellig bommetje aan boord kan leggen…lol.

  Like

 6. Jean zegt:

  Als ik nu zou gelezen hebben “wir haben es geschaft door ze uit die helikopter te flikkeren” dan was ik nu nog bezig met het aansteken van de wenskaars.

  Like

  • Jean zegt:

   Jan, deze 2 tekeningen zeggen “alles” over Europa en dat hebben we allemaal te danken aan de EU lafaards en verraders. Oh wat zou ik die toch graag die trap willen geven midden op zee.

   Like

 7. Golden Girl zegt:

  zet Merkel, Maziere, Hollande en nog een stel die Europa naar de klo.. helpen op een vliegtuig met te weinig brandstof om hun eind bestemming te halen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s