Moslims zijn weer bezig Europa over te nemen!

screenshot_74

(Door: “Balkanske priče”)

Sinds de komst van de islam is deze in oorlog met de mensheid. Volkeren zijn afgeslacht, bibliotheken vol met kennis zijn afgebrand. Vredige religies van het Midden-Oosten zoals het zoroastrisme en het Manisme van de Koerden en de Perzen zijn vernietigd. De lijst van enorme agressie en geweld is zeer lang. Het “Beleg van Wenen” staat bekend als de tweede keer dat de islam aan de poorten van Europa stond en er is veel bloed vergoten om hem  te verjagen.

Het derde islamitisch offensief tegen Europa is volop bezig! Anders dan in de 8e en in de 17e  eeuw wil de islam Europa deze keer niet veroveren met het kromzwaard, maar via demografische groei, via bekering en missionering en via immigratie. Nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd. De immigratie heeft de voorbije decennia gezorgd voor de toevloed van meer dan 30 miljoen moslims in Europa. Na 14 eeuwen durende vergeefse aanvalsoorlogen tegen Europa zien we nu de meest succesvolle aanval dankzij de medewerking van Amerika en Europa zelf….

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moslims zijn weer bezig Europa over te nemen!

 1. Ja. dat wisten we al. Vaak genoegd gezegd dat het geen vluchtelingen zijn, maar volksverhuizers op zoek naar een nieuw land. Dan komt het volgende, laat je dit gebeuren of rot je ze er gewoon uit naar het land van herkomst. Want hier vreten en schijten ze ons alleen maar uit. Zelfs hun faces is door ons belasting geld betaalt. zou zeggen Opgerot met ze, geen medelijden hebben meer. Nederland is ook ons land.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Ja is zo en dat alles georganiseerd door de VS/EU en aardig wat andere clubjes. Maar zolang de mensen het werkelijke verhaal hierachter niet kennen en de leugen fabriek als waarheid krijgen voorgeschoteld met de mainstream media als voornaamste informatie bron kun je ook geen grote opstand verwachten, weet een ieder wat er werkelijk gaande is zal een opstand snel plaatsvinden. Daarnaast worden mensen natuurlijk al jaren gedemoniseerd door de overheid, justitie, media etc.als men zelfs maar zegt dat diezelfde alles verwoestende Islam geen vredelievende religie is maar een totalitair regime wat niet zal stoppen totdat alles verwoest is wat geen Islam is. Zodra een Islamiet het woord discriminatie roept staat het totale apparaat klaar (geïnstrueerd en wel) om partij voor deze agressor te kiezen en de autochtone inwoners onder uit te halen. Dus of grote groepen gaan zich formeren en die regering er uit gooien of men kan het alleen doen via stem gedrag. Zoals die griezel Junker zei “wij zijn niet te stoppen tenzij alle mensen de straat op gaan”, en dat is nu precies wat de regering op allerlei mogelijke manieren probeert te blokken door het in de kiem te smoren.

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Een correcte analyse van de situatie. Als de autochtone Europeaan, Europeaan wil blijven in plaats inwoner van Eurabië, dan zal hij echt wakker moeten worden en in verzet moeten komen.
  Als we vriendelijk vragen of de moslims weer terug willen keren naar hun zandbak, zullen ze ons in ons gezicht uitlachen. Ze zullen niet voor onze rede vatbaar zijn.
  Er zit dus niets anders om de massa indringers te dwingen òf terug te keren naar hun oorsprongsgebieden òf hun ideologie van islamiet af te zweren en te integreren en te assimileren. Dat laatste zullen ze nooit goedschiks doen dus blijft er maar één ding over en dat is ze met geweld uit onze samenleving verwijderen. Hoe langer we daar mee wachten hoe moeilijker het zal worden om Europa en meer specifiek Nederland nog voor ons te behouden.
  Dat zullen we alleen samen kunnen. Het zal nodig zijn om ons daarop voor te bereiden en ons te verenigen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 4. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met het artikel.
  Hopelijk wordt Trump president.
  Hij zal zeer waarschijnlijk beginnen met het opruimen van die islamisering.
  Merkel zal ook geen zin hebben om met Trump als president samen te werken en gaat dus oprotten.
  Rusland zal veel meer betrokken worden in het wereldgebeuren.
  Als Clinton president wordt probeert Merkel opnieuw.
  Het zal dan in Europa zover komen dat er niet meer genoeg gewerkt en dus verdient wordt om de economie aan de gang te houden.
  Het drukken van geld zoals nu gebeurt gaat dan zo hard dat het niets meer waard word zoals we nu al een vooral sicialistische landen kunnen zien.
  De franse revolutie begon ook zo met waardeloos geld.
  Idd. zijn de amerikaanse verkiezingen de meest belangrijke gebeurtenis van de laatste jaren en voor de toekomst.

  Geliked door 2 people

 5. Tom Hendrix zegt:

  En de moslims, weten dat ze in Nederland hun gang kunnen gaan, met veroveren, omdat dat mogelijk is gemaakt door verraders van de volgende partijen: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,SP,PvdD. Alle verraders die VOOR de MOTIE Halsema hebben gestemd. Het zijn lakeien van: Bilderberg, de EUSSR,Soros, de NWO en de Illuminati. Het is een groot duivels complot!

  Geliked door 3 people

 6. Jean zegt:

  Het is onze verdomde plicht onze pijlen te richten op de lafaards en verraders onder eigen volk die deze zwijnerij naar hier halen puur voor eigen belang.
  Die rotzooi zullen wij bestrijden “met alle middelen” want wij houden van onze vrouwen en kinderen en wij willen een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen en dat “zonder barbaars pervers geweld” want dat is het enige wat uit Afrika en het midden oosten afzakt naar hier.
  Nooit aan wal laten komen, grenzen sluiten en starten met het afvoeren van de aanwezige barbaarse troep.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s