U financiert de “geheime oorlog” van de VS mee!

screenshot_68

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Ongelooflijk: U als Duits staatsburger betaalt nog altijd bezettingskosten en financiert ook nog de “geheime oorlog” van de VS mee! We zijn nog steeds door een van de voormalige geallieerden in de Tweede Wereldoorlog, de VS, bezet. Wat officieel als niet politiek correct en als een samenzweringstheorie geldt, bewijst de staatsbegroting. Want daarin zijn de “bezettingskosten” in de letterlijke zin van het woord “verstopt”.

Onder “Einzelplan 08” (ministerie van financiën, hoofdstuk 0802) ontdek ik op het gebied “Zakelijke bestuursuitgaven” (titelnummer 51701) het punt: “Lasten in verband met het verblijf respectievelijk de aftocht van buitenlandse strijdkrachten”. Hierin staan keurig netjes de kosten van de bezetting, die de Duitse belastingbetaler tot op de dag van vandaag moet betalen.

Deze bezettingskosten moet u tot op de dag van vandaag betalen!

Daarover staat op bladzijde 11 van het staatsbegrotingsplan van 2015 slechts summier: “De staat draagt bepaalde voortgezette defensiekosten, die in verband met het verblijf van de buitenlandse strijdkrachten in de Bondsrepubliek Duitsland ontstaan”.

Maar u betaalt ook voor de “vergoeding van de uitgezonden strijdkrachten veroorzaakte schade”. Daarbij gaat het om personen- en zaakschade betreffende verkeersongevallen, manoeuvreschade, en schade aan door de strijdkrachten gebruikte onroerende goederen.

Het schandaal: “De geallieerde strijdkrachten hebben volgens de volkenrechtelijke verdragen aanspraak op vergoeding van de waarde van de investeringen die zij uit eigen middelen in het onroerend goed hebben gestoken, en die de waarde van het onroerend goed duurzaam verhogen.”

In duidelijke taal: De VS en Rusland krijgen er nog steeds geld voor dat zij op ons Duits grondgebied, als bezettingsmachten, kazernes gebouwd hebben, die na hun vertrek vergoed werden!

Dit alles is gebaseerd op het NAVO-troepenstatuut en de speciale overeenkomst betreffende het NAVO-troepenstatuut evenals op het Duits-Sovjet-Russische verblijf- en vertrekverdrag (AAV), die nog steeds geldig zijn en van Duitsland in feite een bezette staat maken.

Volgens het begrotingsplan zijn wij nog steeds een land onder bezetting!

In het jaar 2015 bedroegen deze kosten € 7 miljoen. In de afgelopen tien jaar was dit bijna € 1 miljard: ongeveer € 600 miljoen voor Amerikaanse gebouwen (vliegtuighangars, Amerikaanse kleuterscholen op de steunpunt enz.), ongeveer € 350 miljoen waarmee schade werd vergoed die door Amerikaanse soldaten was veroorzaakt en waarmee sociale uitkeringen betaald werden dat door de Amerikanen ontslagen burgerpersoneel ontvangt. Daarbij Duitse subsidies voor de verhuizing van de Amerikaanse luchtmacht van Frankfurt naar Ramstein en Spangdahlem, evenals belasting- en douanevoordelen in onbekende hoogte. De komende jaren zullen de kosten van de verstopte bezetting verder toenemen.

Een voorbeeld is het nieuwe militaire hospitaal in Weilerbach, dat de Amerikanen tot 2018 willen bouwen. Het moet het tot nu toe grootste Amerikaanse militaire hospitaal in Landstuhl vervangen. Volgens informatie van de Duitse regering zullen de Amerikanen voor de bouw- en planningskosten ongeveer € 43 miljoen betalen. Maar de reële kosten bedragen € 170 miljoen. De staat, dus u als belastingbetaler – en niemand anders – betaalt het verschil van € 127 miljoen voor het nieuwe Amerikaanse militaire hospitaal.

U betaalt mee aan de “geheime” Amerikaanse oorlog

Maar u draagt er, ook al is het onvrijwillig, aan bij om de militaire infrastructuur voor de geheime oorlogen van de VS op te bouwen.

Want: Vanuit de Amerikaanse steunpunten hier in Duitsland worden o.a. drone-aanvallen in Afrika gecoördineerd. Inclusief: de Amerikaanse geheime diensten. En alles gesubsidieerd en mede gefinancierd door de brave Duitser, keurig verstopt in een begrotingsplan van 3000 pagina´s. . .

Overigens: De Duitse regering ziet “op dit moment geen pogingen” het verdrag te veranderen.

Bron:
www.watergate.tv
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op U financiert de “geheime oorlog” van de VS mee!

 1. hslot4 zegt:

  Joh dat is altijd al geweest tijdens dutchbat sebrenicia werd er door locale boeren gewoon gevraagd aan soldaten die op bv tanks redden of ze niet door de stallen woningen en andere objecten konden rijden.
  Want zo kregen ze een schadevergoeding die torenhoog was

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Lang geleden reden tanks door boerenakkers voor het maken van schade omdat het erop leek dat het budget van dat legeronderdeel niet op was voor het einde van het jaar.
   En niks erger dan dat er van een budget geld overblijft want dat gaat er voor volgende jaren vanaf.

   Like

 2. Daar had Merkel zich eens druk om moeten maken. Ik neem aan dat de burgers in Duitsland daar niet of maar beperkt van op de hoogte zijn?

  Like

 3. fleckie zegt:

  En hoeveel ‘buitenlandse’ bases, zijn er eigenlijk in NEDERLAND, ( zo als bij voorbeeld ‘AFCENT’ BRUNSSUM!?.. ,zuid Limburg( bekend, door de voormalige (kolenstaatsmijn) …HENDRIK)

  Like

  • fleckie zegt:

   Wij financieren zeker de geheime oorlog mee: als men alleen maar kijkt wie er allemaal belang heeft bij het’bezit’ van de OEKRAINE, met zijn waardevolle gronden, EN de enorme voorraad delfstoffen!, plus nog de grootte van dat gebied. ( … het bezit ervan, zou wel eens over onze hoofden ‘uitgevochten’..kunnen.. worden, met een kernoorlog)

   Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Ik denk/begin begrip te ontwikkelen voor de Reichsbürger. Een verzetsgroep die de Duitse grondwet in 1948 niet erkent als zijnde een V.S. tractaat.

  Like

 5. Pilgrim zegt:

  Dat is natuurlijk geen echte bezetting want de Amerikanen zijn niet de baas in Duitsland. Bovendien kan de Duitse regering zo’n verdrag opzeggen wanneer het wil. Eigenlijk heb ik er niet zo’n probleem mee dat er wat Amerikaanse troepen in Europa achter blijven, ook i.v.m. de slechte staat van onze Europese legers vanwege de bezuinigingen. Trump wil die troepen uit Europa weg hebben als hij president wordt, maar ik vraag me af of dit echt zo verstandig is. Overigens ben ik natuurlijk pro-Trump.

  Like

 6. Onno zegt:

  Ook Nederland is een vazalstaat van de USA/GB. Ze zitten hier heel leep, in op gezamelijke verraderlijke horror-criminaliteit gebaseerde nauwe soortgenoot samenwerking met de pragmatische SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld, onder (eigenlijk in 1940 gescheurde) Oranje dekmantel. Reeds Anne Frank schrijft in haar dagboek, dat de Nederlanders tamelijk massaal de Britten en de Amerikanen hier na de oorlog NIET blijvend willen. Ze voegt er echter aan toe, dat geen land ter wereld zijn mannen en jongens zomaar gratis opoffert.
  Om in die omstandigheden een naoorlogse opstand tegen een OPVALLENDE USA/GB bezetting te voorkomen, Nederland was door de ongrondwettelijke vlucht van het staatshoofd -daartoe kenmerkend gebrainfuckt door wie o wie- immers ONDERDEEL geworden van Nazi-Duitsland, hebben ze de Nederlanders zand in de ogen gestrooid door via Bernhard de Oranje dekmantel in te zetten.

  In Duitsland lag de situatie in 1945 voor de bevolking duidelijker en kon men dus meer openlijk tewerk gaan met de bezetting en overname van het bestuur via de BRD.

  Zo is de situatie nog steeds en wat de USA/GB aangaat blijvend. ‘Besiegt’ is ‘Besiegt’. Terecht merken Amerikaanse klokkenluiders dus op, dat de Nederlandse veiligheidsdiensten e.d. hun OPDRACHTEN van NSA, CIA e.d. krijgen. Op dat aan het zicht van de burger (en wellicht ook van vele poppenkast- parlementsleden) onttrokken ‘deep state’ niveau speelt zich dat af, met verraderlijke psychopathische (= ijskoude) verraders als Bernhard, Joseph Luns, Max van der Stoel, de Daaldertjes en dergelijke huidige naargeestige figuren als ingewijden.

  Want het probleem is:
  Die machtige USA ‘deep state’ bestaat uit intelligente ‘adapted compensated psychopaths’ = op totale perverse wereldse macht en controle uit zijnde “optelsom van ware, duivelse krankzinnigheid”.

  WE ZITTEN DUS PER SALDO NIET GOED

  Like

 7. Onno zegt:

  Aanvulling op mijn vorige reactie: Voor de USA bevolking is een ‘deep state’ van ‘adapted compensated psychopaths’ (denk aan fundamentele leugenaars als Kerry, Albright, Clinton, Brzezinski, Kissinger, Rumsfeld, Powell, Wolfowitz, Rice etc.) ook niet goed.

  Psychopaten draaien (de menselijkheid ontbreekt en in plaats daarvan bevindt zich een ‘black hole’ in de diepte van het instinctief substraat) namelijk alles in de soep en veroorzaken kenmerkend overal GRUWELEN EN ROKENDE PUINHOPEN.

  Like

 8. Bas zegt:

  Volgens het artikel, quote: ”De Duitse regering ziet “op dit moment geen pogingen” het verdrag te veranderen.”
  Logisch, dan zou de Duitse regering in feite zichzelf amputeren.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Intelligentie en ziekelijke waanzin zit in één hoofd samen van vele grote leiders en de uitvoerders zijn de psychopaten van de huidige maatschappij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s