AfD eist stop op familiehereniging – angst voor verdubbeling van het aantal “vluchtelingen” en kosten

screenshot_96

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD legt in een beginselverklaring haar actuele standpunten met betrekking tot de asiel- en vluchtelingenpolitiek in Duitsland uit. Een wezenlijke verandering betreft de eis naar een stop op de familiehereniging. Asielprocedures dienen buiten de EU in “Offshore-kampen” uitgevoerd te worden.

epoch-times

De AfD spreekt zich uit voor een “duurzame onderbreking van de familiehereniging”. Dit punt in het door het AfD-bestuurslid Georg Pazderski samengevatte beginselverklaring is een duidelijke verscherping van het standpunt van de AfD. Zo zou de wettelijk gegarandeerde mogelijkheid voor zich in Duitsland bevindende “vluchtelingen” om hun familie en kinderen hier naartoe te halen, komen te vervallen, bericht de “Welt”.

Pazderski voert in de verklaring een economische kostenberekening uit, volgens welke door de opname van 1,5 miljoen “vluchtelingen” in de jaren 2015 en 2016 jaarlijks ongeveer € 65 miljard aan kosten ontstaan. Wanneer gemiddeld per persoon één familielid hier naartoe zou komen, dan verdubbelen de kosten naar € 126 miljard per jaar. Dit zou onverantwoord zijn, aldus het standpunt van de AfD.

Uitsluitend verstrekking in natura – geen geld voor “asielzoekers”

De AfD eist nog meer beperkingen: “asielzoekers” moeten uitsluitend in natura en niet in geld betaald worden. Eveneens zonder uitzondering moeten “asielzoekers” slechts aanspraak kunnen maken op medische zorg in noodsituaties. Iedere verzorging buiten acuut bedreigende situaties dient in de toekomst te vervallen.

De AfD wil eveneens een streep zetten door de proceskostenhulp voor “asielzoekers”, die in hoger beroep gaan tegen hun uitzetting. Als er sprake is van gezondheidsredenen waardoor men niet gerepatrieerd kan worden, moeten deze door officiële artsen onderzocht worden. De uitzetting dient volgens de AfD in het vervolg niet meer door de 16 deelstaten, maar centraal in vier landelijke uitzetcentra geregeld te worden.

Vluchtroutes sluiten – “Offshore-kampen” voor registratie

Asielaanvragen moeten vooral buiten de EU in “Offshore-kampen” afgewikkeld worden, eist de AfD. Deze moeten in Libië, in Noord-Afrika, West-Syrië en Turkije een “uitvoering van asielprocedures dicht bij huis” mogelijk maken.

Tegelijkertijd moeten de EU-buitengrenzen strenger bewaakt en de vluchtroutes gesloten te worden. Met de landen van herkomst dient onderhandeld te worden over repatriëringsverdragen.

Met betrekking tot gecompliceerde gevallen zoals Libië, West-Syrië of Turkije zegt Pazderski tegenover de “Welt” dat hij hier een taak weggelegd zou zien voor de EU om met de desbetreffende landen bilaterale overeenkomsten te sluiten. De kosten zouden door de “EU en de Verenigde Naties in eigen interesse en in afspraak met het gastland” overgenomen moeten worden.”

“Bootvluchtelingen” direct naar het land van herkomst terug – niet naar Italië

Een explosief punt behandelt de omgang met “bootvluchtelingen”. Deze zouden na hun redding uit zee niet naar Italië gebracht moeten worden, maar naar de plaatsen van waaruit ze vertrokken zijn. De asielaanvraag dient in een “Offshore-kamp” plaats te vinden. Daar dienen de mensen ondergebracht en geregistreerd te worden. Hun asielaanvraag moet daar, en niet in Europa onderzocht worden, eist de AfD.

De verklaring voorziet zelfs in een verandering van de grondwet. In plaats van de individuele asielaanspraak volgens artikel 16a dienen procedurewetten in werking te treden. Deze regelingen zouden alleen maar in landelijke wetten vastgelegd en gemakkelijker te veranderen zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

16 reacties op AfD eist stop op familiehereniging – angst voor verdubbeling van het aantal “vluchtelingen” en kosten

 1. Ongelovige zegt:

  Familiehereniging in het land van herkomst!

  Like

 2. Zo is dat, meteen alles opgerot.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Komen ze toch fijntjes naar Nederland, Belgie, of Zweden, in het laatste land zijn ze helemaal verzot op criminelen en verkrachters naar het er naar uit ziet en Rutte en Co vind het ook allemaal uitstekend zoals het nu gaat, die ziet geen noodzaak tot beperkingen, die zevert over tolerantie en een samenleving anno 1600…….., maar laten we hopen dat AfD haar standpunten voor Duitsland kan uitvoeren.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ach, al die getraumatiseerde Fürchterlingen komen enkel en alleen maar om te werken, verder niet.
   De reden dat ze niet naar Oost-Europa willen is omdat daar geen werk voor ze is. Het heeft absoluut niets met uitkeringen te maken.

   Like

 4. Bandiet zegt:

  Doen ze hier ook mee in April?

  Like

 5. Mirjam zegt:

  En dan ook een scherpe controle in de landen, zodat de asielprocedures niet corrupt gebeuren, maar dat er scherpe toezicht is op alles. Bovendien, asielzoekers waarvan men weet dat ze kansloos zijn, ook geen procedures laten doorlopen, maar meteen afwijzen. Mensen zonder paspoort of papieren al überhaupt niet in asielprocedures laten. Opvang in de eigen regio en niet in Europa.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 00.02. uur. Juist, opvang in de eigen regio! Dat is de enige en werkbare oplossing, tegen de massa-immigratie.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Er is geen enkele reden te bedenken waarom Europa opvang waar dan ook moet regelen. In ieder geval als het economische “vluchtelingen” betreft.
    Bootjes direkt terugslepen en na het uitdelen van zwembandjes compleet vernietigen.

    Like

 6. Golden Girl zegt:

  die familie hereninging zal er heus wel komen, en 1 familielid dat worden 4 a 5 per persoon bij
  even weer een uitroep om het volk rustig te houden

  Like

 7. Steven zegt:

  Die zullen nu wel weer ‘racist’ naar de hoofd gegooid krijgen zoals gewoonlijk…en taal zoals ‘onmenselijk en barbaars’ (dan moeten ze maar eens onder de bruggen in eigen land gaan kijken hoe barbaars men is)

  Like

 8. elisah zegt:

  Zeer verstandige standpunten, die voor heel Europa ingevoerd zouden moeten worden, de onmiddellijke uitzetting van criminele en ongewenste migranten zou ook in het rijtje passen.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Met de landen van herkomst dient onderhandeld te worden over repatriëringsverdragen.

  Niet dus. Gewoon 100 meter voor de kust in zee dumpen met een zwembandje van € 1,- van Zeeman en het laatste stukje: zwemmen maar!!!

  Dat onderhandelen leidt alleen maar tot hoge kosten en het niet kwijtraken van die parasieten.

  Like

 11. Henk der Niederlander zegt:

  @ Mirjam.

  En dan ook een scherpe controle in de landen, zodat de asielprocedures niet corrupt gebeuren, maar dat er scherpe toezicht is op alles.
  Even ter verduidelijking, het hele asielgebeuren berust op corruptie, dus daar zullen de directeuren en allerlei andere zakkenvullers wel blijven profiteren van allerlei subsidies.
  Ten tweede wie moet deze controles uitoefenen. want op dit moment word de controle uitgeoefend door hetzelfde soort profiteurs.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Familiehereniging uitsluitend in het hiernamaals…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s