Monasch stapt uit PvdA

screenshot_87

PvdA-Kamerlid Jacques Monasch stapt uit de fractie en zegt zijn PvdA-lidmaatschap op. Monasch heeft zijn besluit maandagmiddag aangekondigd. 

“Ik doe dat met heel veel verdriet. Ik ben vanaf mijn 16e lid van de Partij van de Arbeid. Ik heb in alle hoeken van het land voor die partij gewerkt. Maar ik vind dat de Partij van de Arbeid trouw moet zijn aan zichzelf en aan zichzelf respect moet tonen. Ze gaat nu een kant op die ik niet langer kan dragen omdat ik vind dat we een open partij moeten zijn, zeker nu het zo moeilijk gaat”, aldus Monasch.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PvdA. Bookmark de permalink .

23 reacties op Monasch stapt uit PvdA

 1. carthago zegt:

  Bij Jakkes monasch gaan wel erg laat de oogkleppen af. Hij had al veel eerder met een dergelijke stellingname de pvdachterlijken kunnen fileren, hypocriet zo vlak voor de “verkiezingen”. Even een kereltje wezen jakkes monasch, en achter Geert gaan staan, dan stel je nog eens wat voor!

  Liked by 1 persoon

 2. hslot4 zegt:

  Uhoh daar gaat de eerste rat overboard .
  Wat is er loos Monash zit er een gaatje in het schip ? of is de hele bodem al er onderuit ?

  Like

 3. Bas zegt:

  Deze partij is verkokerd naar een soortement DENK partij i.p.v nadenk partij.
  Een partij ook van ”weg met de leden”, en ”weg met Nederland”.
  Monasch doet er goed aan om weg te gaan, dan krijgt de PvdA rustig de gelegenheid om leeg te bloeden.

  Like

 4. wauso zegt:

  PvdA is een BAANTJES CARROUSEL Partij ! En daar komt Monasch pas na 40 dienstjaren Achter ! Misschien dat dit de Titel wordt van een verhaaltje: De PvdA en het Schildpad !
  Hier een oud verhaaltje van mij over Monasch
  .
  Goedendag Kamermannetje (j.monasch@tweedekamer.nl) PvdA

  Ik heb net Uw artikel gelezen bij TPO. Mijn vraag is, heeft U ook het bijbehorende commentaar gelezen. Nou, dat liegt er niet om ! U wordt daar eigenlijk voor totale idioot uitgemaakt, correctie PvdA-idioot !
  Hier een klein deel van het commentaar op U:
  “Even arrogant als b.v. Pechtold, denkt hij de kiezer voor te kunnen schrijven hoe te denken en wat vervolgens goed voor diezelfde burger is. Handig gebruikmakend van mistige speelvelden als Compromispolitiek, Polderoverleg en Economie hebben regeringspartijen sinds Paars hun beloftes kunnen breken en de kiezer het bos in gestuurd.”
  .
  U bent gedoemd Monasch met uw arbeider-verraderspartij, U heeft Uw authentieke electoraat dood laten vallen, ze in de steek gelaten in de volkswijken waar ze getreiterd worden door Uw nieuwe electoraat. Er is geen hoop meer voor de gladde regenten zoals Dijsselbloem, Samsom, Asscher en ook Monasch. Maar er is nog hoop en dat zijn de nieuwe hordes moslims die zodra ze mogen stemmen, wellicht u nog kunnen redden, ik hoop het niet.
  .
  Hier staat in feite dat U een ‘Allochtonenhoer’ bent. Iemand die bezig is met de uitroeiing van Autochtonen voor zijn Eigen Baantje te redden. De Baantjescarrousel van de AllochtonenClub is van groot Eigen Belang. Eigen Belang het devies van Hr. Monasch daar bedanken wij feestelijk voor.
  Hier het betreffende artikel
  http://politiek.tpo.nl/column/de-sociaaldemocratie-zal-progressief-en-conservatief-moeten-durven-zijn/

  Wauso

  Liked by 1 persoon

 5. OphEUffen zegt:

  OT: Mis het nieuws over die Hollander die een Belg beide ogen heeft uitgestoken. Het goede nieuws, beide ogen en het steekwapen zijn in de buurt van het incident teruggevonden. Het slechte nieuws mag u zelf invullen. Als hint geef ik ‘verrijking’ mee.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Niet goed snik die vent.

  Like

  • Republikein zegt:

   Jacques Monasch wil tegen de associatie stemmen, mocht de regering toch willen associëren. Het is een dapper standpunt. Maar wat deed Monasch in December 2013 op Maidan, met zijn opzwepende “heel Europa staat achter jullie” speech?
   https://jdreport.com/associatie-met-oekraine-opdat-we-niet-vergeten-ook-monasch-pvda-zweepte-de-maidan-menigte-aan/

   Liked by 2 people

   • Hij had volkszanger moeten worden, kijk ‘m deinen. Bij een revolutie adviseer ik dan ook altijd om eerst de zittenden op te hangen, dan de deinenden en vervolgens iedereen die dan nog een microfoon in de klauw pakt of op een zeepkist gaat staan. Dan heb je de meeste beroepsuitvreters en andere gevaarlijke mafklappers wel te pakken. De mensen die je daarna de macht geeft kun je voorlopig even vertrouwen. Binnen 5 jaar is het zover, zo voorspel ik u, los uit de pols. Dus heb goede hoop. Tip: Als ’t geen lekker wijf of knappe kapper is die deint moet je oppassen. Wist ik niet, is ie begonnen als kapper?

    Liked by 2 people

 7. Tom Hendrix zegt:

  Prachtig nieuws! Laten er hem nog veel volgen.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Heeft wel 40 jaar geduurd, maar ineens besefte hij dat hij geen moslim is en toch bij een moslimpartij in de kamer zat. Veel succes dan maar met uw nieuwe inzicht en ga eens proberen te herstellen wat je kapot hebt gemaakt in die 40 jaar. Zoals uw stem voor de motie Halsema.

  Liked by 2 people

 9. A.J. de Koning zegt:

  Er is er weer een wakker geworden nu de rest nog.

  Like

 10. Harry zegt:

  Een eigen partij is ook geen optie voor die vent .
  Hij is dikke maatjes met Aboutaleb .
  We willen toch niet nóg een geitenneukerpartij er bij ?
  Hoe vaak zie je tegenwoordig niet een politicus of politikut van allochtone komaf op tv ?
  Bij het CDA , bij D66 , bij de sp , bij de VVD , groen links , PvdA !

  Ga gewoon wat anders doen , Monas(ch)bak , begin een schoenenwinkel of zo .
  Maar niet meer in de politiek !

  Ondanks dat je mogelijk nog een paar zetels van de PvdA af zou kunnen snoepen , d’as nou eigenlijk wel weer jammer .
  Was je nou maar niet behept met dat rooie virus .

  Adieu Jacques !

  Liked by 1 persoon

 11. Sjaak zegt:

  Ratten verlaten altijd als eerste het zinkende schip !

  Like

 12. Giny zegt:

  Weet eigenlijk niet wat ik er van zeggen
  moet en heb er een naar gevoel bij!

  Like

 13. Jan zegt:

  Huisneger van AD, Özcan Akyol (met vieze arogante smoel en dom gezichtshaar), laat weer een scheet.

  Het gaat in onze media al een poos over de Boze Witte Man. Ik kom regelmatig van die slechtgehumeurde gasten tegen – soms in de kroeg, vaak op internet – maar een archetype zou ik niet kunnen aanwijzen. Toch is deze categorie burgers voor veel politici een interessant onderdeel van het electoraat geworden.

  Bijster origineel is het allemaal niet. Sterker nog, met partijen als PVV, VNL, Forum voor de Democratie en de VVD is er zelfs sprake van een inflatie van het rechtse gedachtegoed: allemaal willen ze die arme Boze Witte Man bereiken, simpelweg omdat deze groep zich flink in de samenleving roert, niet altijd op een fijnbesnaarde manier.

  http://www.ad.nl/nieuws/boze-witte-monasch~a685797d/

  Ik zag een stupide, over het paard getilde, grootbekkerige, arrogante, niet luisterende en schreeuwerige negerin, genaamd Simons van de fascistische en antisemitische DENK in de Balie die alleen maar kon blaten en meent dat heel Nederland bestaat uit fascisten, nazi’s, racisten, seksisten enz. Maar daarover geen woord van huisneger Akyol.
  Wat wil AD bewijzen met dit linkse aapje, om Derksen te citeren? Eindhovens Dagblad heeft ook al zo’n onbenul, een kopsvod

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s