München bouwt muur tegen “vluchtelingen” (+ video!)

screenshot_91

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het stadsdeel Neuperlach in München moet rijk worden. Rijk aan dringend benodigde talenten. Dat klinkt als een sprookje, en dat is het ook. Neuperlach wordt gedwongen verblijd met eerst 160 minderjarige onbegeleide “vluchtelingen”. De buurtbewoners van de plaats van de verrijking hebben een klacht ingediend tegen het geplande onderkomen. Als compromis kwam er een 4 meter hoge en 100 meter lange “muur tegen geluidshinder” uit. In werkelijkheid gaat het echter uiteraard veel minder om lawaai dan om een in ieder geval bedrieglijk gevoel van veiligheid. 160 cultuur- en empathie-loze jongeren beangstigen volledig terecht de buurtbewoners. Ook omdat er genoeg ervaringen met deze talentengroep bestaan.

pi-news

Wat voor de een echter geldt als een in ieder geval geloofde veiligheid, zorgt voor verontwaardiging bij de teddyberen-gooiers en en integratiegelovigen. Ondersteund door de regimegetrouwe lynchpers is er sprake van een “afgedwongen bouwwerk” ten gunste van de op rust en recreatie gestelde klagers. Guido Bucholtz (Groenen), een onbelangrijke stadsdeelpoliticus, heeft zelfs een bijna tolerantie-hysterisch filmpje gemaakt, waarin hij de muur met de 40 cm lagere Berlijnse Muur vergelijkt. Deze “monstrueus” overkomende muur zou het tegendeel van integratie en een symbool van de afgrenzing zijn, jammert de kleurrijke idiote politicus.

Op grond van persberichten gingen afgelopen weekend talrijke mensen naar Neuperlach om de muur te bekijken. Velen hadden begrip voor de angsten van de buurtbewoners. De BR (Bayerische Rundfunk) echter citeert een echtpaar met de woorden: “Trump wil een muur naar Mexico bouwen, en wij inwoners van München bouwen er eentje in Neuperlach!”. Als je zelf geen gedupeerde bent, is het heel gemakkelijk om zulke enorme domme dingen te zeggen.

We feliciteren de succesvolle klagers, ook al zal de muur vermoedelijk alleen maar een gevoelde veiligheid brengen. De beste “muur” zou een onmiddellijke immigratiestop zijn en wel voor iedereen die niet over het benodigde kapitaal of een bewijsbaar arbeidscontract beschikt en die zich zelf op eigen kracht niet kan onderhouden. Duitsland heeft genoeg ellende binnengelaten dat het nooit meer kwijt raakt.

Wij willen ook geen muren midden door het land, wij willen onze vrijheid en de veiligheid van een geciviliseerde samenleving terug.

Video (tip – “joopklepzeiker”):

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op München bouwt muur tegen “vluchtelingen” (+ video!)

 1. Ongelovige zegt:

  Een varkensboerderij had beter in het landschap gepast…

  Like

 2. Hans zegt:

  Wilde beesten hoor je achter een muur te houden. Een dierentuin heeft toch ook hekken?
  Wat is precies het probleem?

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Het is ironisch dat mensen om hun vrijheid te behouden en zich te beschermen, muren moeten bouwen, tegen volk dat zogenaamd hulp komt zoeken tegen overheersing en geweld, terwijl ze het juist praktiseren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 08.58. uur. En deze Turken, mogen dat allemaal doen, omdat de RODEN, en het zooitje verraders te weten: SPD, B90/Die Grünen, Die Linke, FDP, CDU en CSU, dat mogelijk maken! De islam staat “boven de wet”, alles op bevel van: Bilderberg, Soros, de NWO en de Illuminati! Het is een goor duivels complot!

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Mirjam, het is idd te gek dat wij in Europa ons onveilig voelen door deze mensen, maar helaas laten de regeringen alles toe, heb je het filmpje van die lieve vluchteling in Zweden gezien dat hij zei ik pis op je hoer, en die andere kerels lachen, zo behandelen ze mensen in landen die dit geteisem hebben binnen gehaald, ik merk het sinds kort ook in mijn omgeving

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Een moslim ontkent de ‘geboden’ en ‘verboden’ van de koran en ontkent dat het in de islam uitgevoerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s