Ogen van man uitgestoken in Brussel

screenshot_95

Er is een verdachte opgepakt voor de vechtpartij in Elsene waarbij een 33-jarige man van Afrikaanse origine zaterdagnacht beide ogen verloor. Dat meldt het Brusselse parket. Het gaat om een 32-jarige man, eveneens van Afrikaanse origine. Die bekende dat hij met het slachtoffer gevochten had, maar wist niet meer zeker dat hij diens ogen had uitgestoken. De man wordt vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen, foltering en onmenselijke behandeling.

“De Brusselse lokale politie werd zondagochtend omstreeks 3 uur opgeroepen omdat er op het Marsveldplein in Elsene een man lag die zwaargewond was aan het hoofd”, zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. “Ter plekke bleek dat beide ogen van het slachtoffer uitgestoken waren. De ogen werden in de buurt teruggevonden, alsook een lemmet, terwijl het slachtoffer, de 33-jarige H.M., naar het ziekenhuis werd gebracht.”

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Ogen van man uitgestoken in Brussel

 1. Flem zegt:

  Prachtig gebaar, een oog donor…..
  Nadeel, de belastingbetale draait weer op voor een blinde negert👹

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Komt er natuurlijk weer een heel leger hulpverleners (lees gutmenschen) in actie om enerzijds de kosten op de belg te verhalen en anderzijds om de dader als zielige getroumatiseerde vluchteling weg te zetten, die niet wist wat hij deed.
  Btw hij weet het al goed te brengen, kan het zich niet herinneren.

  Like

  • Anna zegt:

   Dat is toch te gek,iemand zijn ogen er uit steken,dat tuig komt hierheen het enige wat ze kennen is geweld en dat kreeg een verblijfs vergunning hier wat zal er hier nog meer rondlopen?

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Illegale Afrikaan steekt illegale landgenoot ogen uit zou de kop boven dit artikel moeten zijn.

  Like

 4. Harry zegt:

  Het gekste is niet gek genoeg , sinds we met dat islamitische , zwarte en islamitisch-zwarte geteisem opgescheept zitten .
  Ondanks mijn gevorderde leeftijd heb ik nog nooit van zoiets gehoord , iemand ont-ogen .
  En de dader , ach hij weet het niet precies meer , het is ook zó druk als je een werkloze kansenparel bent . Gewoon vergeten , door de stress .
  Misschien heb ik zijn ogen wel uitgestoken , misschien ook niet .
  Hoe moet ík dat weten ?
  Je verliest ook wel eens gewoon je portemonnee .
  Een ander verliest zijn sleutelbos .
  De derde zijn ogen wellicht .
  Ik weet het echt niet , meneer de rechter .

  Vrijspraak !

  Oh , wacht , het slachtoffer is ook allochtoon .
  Verrek , dat is een probleem , wat nu ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan houden ze ’t op het recht op verdediging omdat hij zich bedreigd voelde.
   Zo iets had ik als eens gelezen over 2 Turken die mekaar achterna zaten met pistolen.
   Gevolg, vrijspraak.

   Like

 5. hslot4 zegt:

  Zag ie niet aankomen

  Liked by 1 persoon

 6. Lekker als je zulke buren naast je hebt.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Hoezo Nederlander? Ze beledigen de Nederlander.
  De ottomanen, niet toevallig ook moslims waren ook bedreven in het uitsteken van ogen. Ze hebben dit bij hele dorpen op de balkan tegelijk gedaan bij de mannen. De vrouwen werden slaaf en de kinderen Janitsaar. Geen wonder dat men daar niet zo graag mensen die dit Satansgeloof aanhangen willen fêteren.
  Dít is de islam waar we mee te maken hebben.

  Liked by 1 persoon

 8. Pieter zegt:

  Aan de wurgpaal met de dader en zo hard draaien tot eerst zijn ogen eruit poppen.

  Like

 9. Mary zegt:

  Zolang ze elkaar afmaken prima, zijn ze gewend, is hun cultuur, echter niet de onze dus eruit allemaal.

  Like

 10. Hans zegt:

  Mensen met primitieve en grove gelaatstrekken doen primitieve en grove dingen.
  Dat mag je niet zeggen want voornamelijk ras.
  Professor Buikhuysen was een eind op weg met analyses daaromtrent maar die is door linkse gutmenschen weggehoond.

  Liked by 1 persoon

 11. Toekomst vrij uitzichtloos voor ‘m

  Liked by 1 persoon

 12. Mirjam zegt:

  De wereld wordt steeds gekker. Nu lopen er al oog-uitsteek-pieten in onze westerse landen rond. Anderen hebben te dealen met roet-vecht-pieten, wat is het volgende?

  http://www.msn.com/nl-nl/video/nieuws/tegen-roetvechtpieten/vi-AAjWuRC?refvid=BBnc8xn&ocid=ASUDHP

  Like

 13. Mirjam zegt:

  We hebben allemaal in onze westerse landen, denk ik, nooit gehoord van het fenomeen ‘oog uitsteken’. Het feit dat dit hier gebeurd en dan ‘gedaan’ door een illegale asielzoeker, die zich (wel toevallig) totaal niets kan herinneren (ja, ja…of misschien onder invloed van wat voor een verdovende middelen ook) van dit alles, zegt toch veel over hoe onze landen aan het zinken zijn in hun visies over normaal gezond gedrag. Het is nieuws en niets anders meer, één moment van aandacht, morgen zijn ze het weer vergeten. Het wordt genormaliseerd, zodat het niet wordt opgeblazen en de rapen gaar zijn van mensen die zich eraan ‘storen’ of bang zijn dat het hun ook overkomt. Buitenlanders worden met argusogen bekeken en terecht. Wij willen die duivels hier niet, wij willen ze nergens in de wereld.

  Het ‘zooitje’ zit in onze landen, toegelaten en opgedrongen door de Brusselse elite. Burgers worden bang, want van dat ‘volk’ kun je van alles verwachten, dat blijkt maar weer, want ze hebben totaal geen gevoel voor goed en kwaad, vandaar dat ze onvoorspelbaar zijn. Vindt iemand het gek dat de burgers zelf overuren maken bij de psychiaters, als de ware gekken bestaan uit de leden van de regeringen van hun landen. Welke gezworen hebben om alle burgers te beschermen tegen zulke gekken, maar ze zelfs verdedigen, pamperen en ongelimiteerd binnen laten? De kleur van zwarte Piet, een sprookje voor kinderen, is belangrijker voor hen, omdat het zogenaamd discrimineert en racistisch is, dan oog-uitsteek-pieten die echt zwart zijn, want daar kunnen ze niets aan doen, omdat ze zo geboren zijn. De criminaliteit waar deze mensen óók mee geboren zijn, die is irrelevant en ondergeschikt aan hun cultuur. We mogen ze daarmee niet confronteren, want dat werkt wederom discriminerend en traumatiserend. Dát is echter het grootste sprookje. Het grootste sprookje ooit. Gekleurd is gekleurd, crimineel is crimineel, slecht is slecht. Er zijn geen metaforen mogelijk voor en dat is met rede. Krankzinnig is krankzinnig en dat is ook, met rede, een feit dat is zoals het is. Hadden de regeringsleiders maar bij aantreden gezworen om de burgers te beschermen tegen de krankzinnigheid in henzelf, dan waren we misschien iets meer beschermd nu, dan we ooit nog zullen zijn.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Valt mij nog mee dat ie er geen oorbellen van gemaakt heeft als trofee.

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 8 november 2016 om 07:38

   Of opgevreten. Die lui nuttigen toch ook koeienogen, dacht ik?

   Like

  • Traditie onder de piraten uit de Hoorn van Afrika om iemand die op de uitkijk had gestaan bij het piraatje spelen en door diens stront in de ogen een leuke volgeladen tanker kom ontsnappen, die een paar miljoen losgeld zou hebben opgebracht, te ontogen en die hoog in een palmboom als uitkijk te hangen. Soms maakten ze er inderdaad oorbellen van voor hun Welkomstmeisje. Maar dat werd niet beschaafd gevonden want zo gingen ze niet met elkaar om.

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Het meest opvallende in deze zaak is wel de conclusie van de “onderzoeksrechter” in Brussel, die vindt dat het slachtoffer werk onbekwaam is geraakt.

    Na een aanklacht van de advocaat van de blinde wegens het bewust toebrengen van geestelijk letsel door de veronderstelling dat zijn cliënt zou moeten werken, heeft de rechter zijn excuses en een aanzienlijke schadeloosstelling aangeboden.
    Het is schokkend. Het gaat er immers om dat “als het slachtoffer zou willen werken…” hij dat niet zou kunnen door de veronderstelling dat hij werk onbekwaam zou zijn.
    De advocaat van de tegenpartij heeft hier tegenover aangevoerd dat het slachtoffer als inbreker zo wie zo het daglicht al schuwde, dus best zonder die ogen kon en heeft daarom eveneens een schadevergoeding geëist omdat zijn cliënt het slachtoffer is geworden van een misverstand.

    Inmiddels is het hele dorp van het slachtoffer per boot in Calais gearriveerd om geestelijke steun te geven.
    Hulpverleners stonden reeds klaar met ingevulde papieren en de burgemeester deelde paspoorten uit.
    Burgers van Calais die hiertegen demonstreerden werden terecht uiteen geslagen en in busjes afgevoerd door de politie. Beelden van deze woelingen gingen de hele wereld over. Het nieuws hierover overschaduwde zelfs de verkiezingsstrijd in Amerika.
    Trump verklaarde dat blinde negers in Europa een opleiding als geleidehond zouden moeten krijgen.
    Volgens recente peilingen zou Trump nu ook al voor de volgende termijn zijn gekozen…

    Liked by 1 persoon

   • Ik kan best met Trump door 1 (één) deur maar om nu hullie blinde negers hier tot blindegeleidehond op te leiden gaat me wel erg ver omdat dit helemaal niet nodig is. Ook blindegeleidehonden zonder opleiding worden in dit land door onze Welkomstmeisjes tot op het bot vertroeteld en er zijn zelfs gristenmeisjes (als Hij ’t maar niet ziet) die hun hele hebben en houden vrij toegankelijk maken voor blindepaardengeleidehonden van 32 cm. Nee Trump, stuur ze maar zoals ze zijn, onze Welkomstmeisjes kantklossen ze wel zoals ze zijn.

    Liked by 1 persoon

 15. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, een man met de Nederlandse nationaliteit. Zeker een vriend van Rutte(VVD) en Samsom(PvdA). Deze man staat als hij moslim is, dus “boven de wet”. Dit hebben we nu te danken aan links en de politiek-correcte partijen.

  Like

 16. Abeja zegt:

  Je kan een Afrikaan wel uit de jungle halen maar de jungle niet uit de Afrikaan.

  Liked by 1 persoon

 17. Golden Girl zegt:

  het is zielig voor deze “meneer”, op Europesche bodem haten ze elkaar ook, in hun thuislanden
  gunnen ze elkaar het licht in hun ogen niet, o jee hij heeft geen ogen meer, maar gelukkig wel zijn handen nog, kan hij toch nog vrouwen, meisjes en misschien per ongeluk een man betasten

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dan moeten ze eerst een blinde geleiden piet voor ‘m opzoeken.
   Misschien vast ketenen aan z’n dader als straf, want die wordt er toch niet uit geflikkerd.

   Liked by 1 persoon

   • Afrikanen houden niet van honden. Omdat ..[uitgegumd – uitgegumd – etc.]

    Ja, ik had er een heleboel opnderbouwing bij geschreven maar die moeten jullie helaas missen want toen ik het her- en nogmaals doorlas zag ik met mijn juridische brilleke een hoop strafbaarheid staan waar de honden geen brood van lusten.

    Like

 18. Anna zegt:

  Wat een verrijking voor ons land

  Kunnen we nog veel van leren; zulke middel eeuwse folteringen….

  Like

 19. koddebeier zegt:

  En zoals gewoonlijk spraken de verraderlijke linkse kranten media over Nederlander !!
  Telkens weer wordt de autochtone Nederlander geschoffeerd door deze linkse verraders !!
  Ik kots op dat soort kranten !

  Like

 20. Sjaak zegt:

  Drukken we maar een oogje toe ?

  Like

 21. fleckie zegt:

  Een ding begrijp ik niet: waarom wordt dit bericht zo ‘uitbundig’ benadrukt, want het is onze zaak NIET, dat is toch HUN CULTUUR, ::WAAR de nadruk op gelegd moet worden, gebeurt niet! ( of is het met voorbedachte rade, dat de interesse ”verlegd’ moet worden? Afleidingsmanoeuvre??!!

  Like

 22. Stel eerst één ding voorop dat ik in de verste verte geen gevoel van compassie kan opbrengen voor het slachtoffer, maar wat ik eigenlijk wel vreemd zou moeten vinden dat de dader’s zijn etniciteit weer eens niet genoemd wordt door de reguliere media. Dan ben ik er zeker van dat het weer om een werkeloze asielparasiet gaat die ballistisch werd, omdat die zwarte blindganger “toevallig” op de dader z’n zwarte slurf trapte.

  Like

 23. Leo zegt:

  wel jammer voor hem, om zo je baan te verliezen, kan ie niet meer op de uitkijk staan bij een inbraak of overval.

  Like

 24. Wij, in onze cultuur kunnen we de son in de see sien sinke. Maar er zijn culturen waar ze elkaar het licht in de ogen nog niet gunnen en die dus maar uitsteken. In hun eigen cultuur worden dan hun eigen ogen ontnomen en naast hun eveneens ontnomen (volgens eigen zeggen) enorme zaadballen in de eerste de beste palmboom gehangen als vraat voor de bonobono’s waar men deze traditie van heeft afgekeken (niet helemaal want die bijten de meuk er uit en er af).

  Vooral als ze in een gebied verzeild raken waar in de participatiesamenleving hooguit een goed gesprek met de uitflapper wordt gehouden van dat we zo niet met elkaar om gaan, en zeker niet met een mes, zie je ze opgelucht ademhalen, voorzover ze het niet al in de reisgids hadden gelezen, en een vers mes slijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s