Weigert u als goed geïnformeerd mens uw kind het bezoek aan de moskee, dan wordt u een boete opgelegd

screenshot_90

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De staat maakt u, als ouder, onmondig als u niet vrij mag beslissen,wat uw kind wèl en níet moet doen. De school is de eerste weg om uw kind zodanig te indoctrineren dat het tenslotte alleen nog maar datgene denkt wat de heersende klasse wil. U zelf heeft nog slechts beperkt de mogelijkheid om uw kind zó op het leven voor te bereiden dat het zelfstandig en zonder welke vorming door de heersers dan ook een zo vrij mogelijk leven kan leiden. Geesteszieke machthebbers beslissen wat uw kind zal leren, hoe het deze wereld zal zien en hoe het later ooit zal denken, voelen en handelen. Daarom is de school het eerste machtsinstrument waar uw kind zich naar te schikken heeft. Zij neemt de ouders, door middel van de desbetreffende vormende leerstof hun eigen wereldbeschouwingen af en vormt de kinderen zoals de staat ze wil hebben. Zo worden reeds op school de aangepaste, niet meer vrij denkende mensen opgevoed door een grondig mensen-verachtend waardesysteem.

Iedere vorm van geestelijke vrijheid wordt onderdrukt en iedere vorm van innerlijke morele gewaarwordingen geschrapt. De heersenden beslissen wat de mens als goed en wat de mens als kwaad moet beschouwen. Niet de individuele mens mag dat aan de hand van zijn innerlijke gevoelens beslissen en er dienovereenkomstig naar handelen, maar de staat dicteert hoe de mens moet voelen en handelen. Daarom werd dan ook in Duitsland de schoolplicht ingevoerd teneinde de Duitse kinderen zo heersersvriendelijk mogelijk op te voeden. Deze schoolplicht geldt verder alleen nog voor Zweden en Turkije. Alle andere landen over de hele wereld hebben geen schoolplicht.*)

Zo is men er in geslaagd de kinderen van Duitsland en Zweden zodanig te vormen dat zij wat betreft hun moraal en geestelijke instelling beantwoorden aan de verwachtingen van de heersenden. De schoolplicht is aldus de grootste beïnvloeding van een volk die er bestaat. Hier wordt een heel volk reeds in de kinderleeftijd opgefokt tot een gehoorzaam, bereidwillig leger voor de heersende klasse. Binnen één tot twee generaties kan men zo de wereldbeschouwing en de mening over bepaalde maatschappelijke thema’s van een hele natie vervormen. De Duitsers en de Zweden zijn zo veranderd in zombies, die elke vorm van vrij denken en voelen werd afgeleerd.

Daarom is het ook geen wonder dat de Duitse staat het niet graag ziet als mensen in dit land een andere mening vertegenwoordigen dan de heersende klasse voor de Duitsers beoogt. Duitse ouders mogen en moeten niet langer beslissen wat goed is voor hun kind en wat niet, want deze inschatting wordt thans door de staat overgenomen. Zo komt het dat ouders die hun kind om morele redenen niet naar een moskee willen laten gaan, omdat daar een vrouwen-onderdrukker, kinder-ontmaagder, mensen-afslachter en Joden-onthoofder als profeet wordt verheerlijkt, van de Duitse staat een geldboete krijgen voor hun ongehoorzaamheid. Als reden voert de Duitse staat aan dat “het bezoek aan een Moskee hier met de fundamentele pedagogische doelstelling volgens paragraaf 4 regel 6 stelling 1 schoolwet Sleeswijk-Holstein in overeenstemming was: de school moet de openheid van de jonge mens tegenover culturele en religieuze veelzijdigheid, de wil tot toenadering tussen de volkeren en de vredesbekwaamheid bevorderen”, heet het.

Dat wil men als heersende klasse de Duitse ouders aanpraten, maar in werkelijkheid is het precies omgekeerd. De islam bevordert de religieuze veelzijdigheid niet, maar vernietigt haar systematisch. Binnen de islam gelden alle mensen die de islam niet als religie volgen als ongelovigen die men moet vernietigen. Hier wordt dus geen toenadering tussen de volkeren en vredesbekwaamheid, maar fascisme en onderdrukking geleerd. Willen ouders hun kinderen tegen zo’n ideologie beschermen, dan bestraft de Duitse staat ze met een geldboete.

Zo worden in Duitsland al diegenen bestraft die nog zelfstandig kunnen denken en voelen, want dat is namelijk het grote gevaar voor al degenen die mensen door middel van geweld willen vormen naar hún wil. Daarom moeten de Duitse kinderen dan ook een moskee bezoeken, omdat daar met de kinderen precies hetzelfde gebeurt. De kinderen worden ook daar voortijdig omgevormd tot soldaten, die zo zelf onderdrukkers worden. Precies om deze reden worden de Duitse politici het dan ook niet moe om te beweren dat de islam bij Duitsland hoort, omdat ze daarin per saldo absoluut gelijk hebben. De islam voldoet namelijk aan exact dezelfde ideologie die Duitsland regeert.

*) De auteur bedoelt hiermee te zeggen dat de “schoolplicht,” zoals die in Duitsland, Zweden en Turkije geldt, strenger gereguleerd is dan de “leerplicht” in nagenoeg alle andere landen ter wereld, en wel in die zin dat het onderwijs slechts genoten mag worden op scholen die het van staatswege goedgekeurde programma hanteren. Elke daarvan afwijkende vorm wordt als ongeldig beschouwd. (noot van vertaler.)

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Weigert u als goed geïnformeerd mens uw kind het bezoek aan de moskee, dan wordt u een boete opgelegd

 1. Guardiacivil zegt:

  Werp de ivoren toren van de elite omver en gebruik hiervoor alle middelen zoals zij alle middelen gebruiken tegen ons.

  Geliked door 3 people

 2. Joop Sigaar zegt:

  Ja ,je moet en zal die vergiftige islamitische lucht opsnuiven .
  Maar 98 % doet het gewoon hoor want ja het zijn toch hartstikke aardige mensen………
  2% gaat in geen geval ,want dat zijn Bronners.

  Geliked door 3 people

 3. Sijbren Jan Marinus zegt:

  Een (burger) oorlogs verklaring!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN, want de meeste bestuurders en regenten zijn roden/linksen, laten hun ware tronie zien. Precies als in het boek “1984”, spelen ze nu over ONS de baas. Met behulp van de politiek-correcte bende, te weten; de liberalen en christendemocraten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, Adolf Hitler, zou zeer tevreden zijn geweest met deze verraders van links, en hun schoothondjes, de liberalen en christendemocraten. Bah, wat een wereld!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik heb het idee dqt het om dit bericht gaat::::
  ////////////////////

  HET BEZOEK AAN EEN KERK IS VERBODEN IN DUITSLAND, MAAR DIE AAN DE MOSKEE IS VERPLICHT…………
  ………………
  Een derde klas wordt verboden om een Katholieke Kerk te bezoeken tijdens een “excursie”.
  Maar tegelijkertijd worden de ouders van een leerling die weigert om een moskee te bezoeken beboet.
  VRIJHEID VAN RELIGIE ANNO 2016 ?

  Het is al jaren een traditie dat leerlingen uit de 3e klas een bezoek brengen aan de plaatselijke Katholieke Kerk van Ebersberg.
  Een traditie die bij de gemeenschap van Ebersberg in ere wordt gehouden.
  Maar, nu, bij de komende lente wordt deze excursie ge-annuleerd.
  De directeur van de school verbiedt het om dit tijdens de lesuren te doen met als argument dat men leerlingen van ouders die niet KATHOLIEK ZIJN NIET KAN DWINGEN een R.K. Kerk te bezoeken.
  En door dit bezoek hen een dilemma te bezorgen door ze in “gewetensnood” te brengen als gevolg van zo,n bezoek.

  Maar dit hele gedoe is absurd omdat een school in het Noorden van Duitsland, Rensburg, een dergelijk bezoek aan een moskee afdwingt.
  Ze doen dit in het Kader van ,t vak “Aardrijkskunde”.
  Een leerling van 13 jaar heeft geweigerd aan dit bezoek mee te doen uit “ideologische” overwegingen.
  Zijn ouders hebben niet toegegeven aan de pressie die de schooldirectie op hen uitoefende.
  ZIJ VREZEN EEN RELIGIEUZE INDOCTRINATIE VAN HUN KIND.
  Ze weigeren ook de boete van 300 Euros te betalen.

  BOVENDIEN; deze moskee heeft banden met een instelling die door de Duitse Inlichtingen Diensten in de gaten wordt gehouden.
  Vertaald uit Duits naar Frans,
  BRON:
  http://www.freiewelt.net/nachricht/kirchenbesuch-wird-verboten-moscheebesuch-erzwungen-10069027/

  Geliked door 1 persoon

 7. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ok dan gaat mijn kind volbehangen met christelijke symbolen naar de moskee en ik ga mee als toezicht ouder. GOD of allah helpe diegene die dit probeert te verhinderen. Alle ouders zouden dit unaniem moeten doen. Ik bepaal zelf waar mijn kinderen naar toe gaan als het dingen betreft buiten de school om en niet een of andere groen linkse leerkracht en al helemaal niet de inspectie

  Geliked door 2 people

 8. Ongelovige zegt:

  Benieuwd wanneer het eerste moslimkind gaat gestraft worden omdat hij een kerkbezoek weigert met de klas.

  Like

  • Steven zegt:

   Nou simpel..NOOIT..omdat scholen nooit excursies naar kerken gaan organiseren. en als ze dat wel gaan doen, dan krijgen die arme moslim kindjes een dag vrij omdat ze een andere religie aanhangen…of alle hassan’s en fatima’s zijn die dag ineens allemaal ZIEK…of de ouders komen verhaal halen op school en worden in het gelijk gesteld… zoiets gaat het dan worden..

   Geliked door 1 persoon

 9. Feniks.......... zegt:

  Dit is exact hoe het communisme te werk ging.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marijke zegt:

  Mijn kinderen gaan NIET naar de moskee!!! Kom maar op met die boete!

  Geliked door 3 people

 11. Pieter zegt:

  wellicht toch n plaatelijk iets.
  de scholen hier hebben ieder jaar wel iets waar ze de kerk voor ingaan.
  vanwege de grootte van de gebouwen meestal de Katholieke kerk maar ook wel de Evangelische.
  keurig netjes oecomeen, de pastoor en de dominee doen het gezamelijk.
  en de kinderen die niet mee gaan omdat ouders geen accoord geven, worden op school zinvol bezig gehouden.
  mocht het overigens zo ver komen dat moskeebezoek op het programma komt, mogen mijn kinderen zinvol bezig gehouden worden.
  word het verplicht bezoek, dan krijgen ze of vooraf al allergische klachten, of ze sturen maar n bekeuring.
  nog geen spijt van immigratie naar Duitsland, maar ben zo weer terug of nog n landje verder naar Hongarije bijv.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik zou mijn kinderen daar nooit naar toe laten gaan. Maar betaal ook geen boete. Wij hebben vrijheid van godsdienst. Dan maar naar de rechter.

  Geliked door 2 people

 13. Steven zegt:

  ken je het plaatje niet..”in vuur en vlam”? zoiets hoop ik nou eigenlijk dat er gaat gebeuren..haha

  Like

 14. Jackie2015 zegt:

  Kinderen van anders denkenden ouders verplichten om naar een moskee te gaan of anders een boete is gewoon te gek voor woorden. Wie is er op dit zotte idee gekomen.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 16. Lee zegt:

  Die boete betaal ik toch niet, over mijn lijk dat mijn kind naar zo’n haathuis gaat.

  Like

 17. hans zegt:

  EEN BOETE? De FIK ERIN, ECHT!

  Like

 18. edwin vissers zegt:

  ik heb geen kinderen want ik zag deze duivelse shit al 30 jaren geleden op ons afkomen

  Like

 19. volksrechter zegt:

  Ik zal desnoods mijn kleinkinderen les laten geven thuis privé.
  Zo kan de linkse en katholieke schijnheiligen regering de pot !!!!!!!!!!!!!!!!!
  En ze zullen ook door mij geïndoctrineerd worden dat de islam een achterlijk geloof is en alleen een fascistische beweging is om de macht te nemen en te onderdrukken.

  Like

 20. vanhetgoor zegt:

  Ik vind dat kinderen als zij een bepaalde leeftijd hebben bereikt zowel op bezoek moeten in een concentratiekamp als ook in een moskee. Ik acht een moskee en een concentratiekamp op gelijk niveau met wat betreft het kwalijke gedachtegoed wat daar geventileerd wordt. Er is maar één verschil, namelijk In een vernietigingskamp werden mensen lijflijk uitgemoord. In een moskee worden mensen geestelijk uitgemoord. Mensen die een moskee binnengaan kunnen er fysiek nog steeds uitlopen, echter de geest wordt gebroken en totaal kapot gemaakt. En dat is het verschil.

  De mensen die ik ontmoet heb die in het Nazi-kamp hebben gezeten kwamen er uit met een rechte rug, lichamelijk zwaar gehavend, maar geestelijk nog steeds sterk. Mensen die wekelijks naar een moskee gaan zijn in werkelijkheid nauwelijks een mens meer te noemen, de gedachten zijn verziekt en het hoofd zit vol met domme denkbeelden. Feitelijk zijn moslims zombies, ze lopen en ze praten, sommigen werken nog maar er zullen nooit meer gedachten uit hun hersenpan komen.

  De mensen die het vernietigingskamp hebben overleefd zijn beter af dan de mensen die de moskee frequenteren! De lichamelijke dood of de geestelijke dood.

  Overigens ben ik van mening dat kinderen op school ook verteld moet worden wat de islam feitelijk inhoudt, namelijk een intens slecht en verdorven systeem om domme mensen tot slaaf te maken. Als kinderen verteld wordt dat de islam oplichting is dan lachen zij de moskee-gangers uit of hebben zij medelijden met hen, maar dan zal er geen kind meer later vervallen tot de islam. En dat is iets waar voor gevochten moet worden. De vrijheid voor iedereen.

  Geliked door 2 people

 21. dutchdl zegt:

  Ik heb natuurlijk geen kleine kinderen, maar zou ik ze hebben dan nooit, en nooit te nimmer naar een Moskee. Ik heb in mijn jeugd zelf alles gezien wat dit doet. Via mijn vader, die Moslim was (al overleden), heb ik waargenomen dat van jongs af kinderen te vergiftigen met het kwaad (LEES ISLAM !!) later zal resulteren in HAAT en nogmaals HAAT tegen het vrije Westen. Bah!

  Geliked door 3 people

 22. Tistochwat zegt:

  Islam… sinister, somber, donker, vreugdeloos, macaber, angstaanjagend, dood:

  Geliked door 2 people

 23. Guardiacivil zegt:

  Ik hoop en wens dat buiten ons hier allemaal er nog héél veel mensen de komende tijd hier E.J.Bron gaan lezen.
  Ik kan niets anders doen dan schrijven wat ik er van vind, artikelen op mijn nieuwsblogg plaatsen van Facebook zolang ze het goed vinden daar, comments plaatsen en doorverwijzen naar div.sites als Bron, Fubar en Fenix. Alle kleine beetjes helpen en ik ben een klein radartje in het grotere geheel.
  Fijne avond iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 24. Guardiacivil zegt:

  En ik vergeet nog dit, sommige artikelen plaats door naar New York Times waar ze worden geplaatst. Zodat de Yanken weten hoe wij ons voelen en hoe wij denken over Europa en Brussel en onze regeringen. Want een ding is zeker, daar hebben ze een totaal verkeerd beeld over ons dat we dit bijvoorbeeld toelaten en passief zijn. Ik vertel en leg uit dat het de elite is, de normale Europese burgers totaal genegeerd worden. Er een paar Euro-leiders zijn die de boel opblazen zodat Europa totaal stuk gemaakt is, dit alles ondersteund met onze artikelen hier en van Eunmask, Fubar, Fenix etc.

  Like

 25. BM Fidel zegt:

  Die Duitse kinderen worden in de moskee overgehaald om Arabische teksten te brabbelen. Zij weten niet dat het om de islamitische geloofsbelijdenis gaat. Hebben zij die eenmaal uitgesproken, met de kont omhoog en met een imam als getuige, dan zijn zij voor eeuwig moslim..

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Er is geen probleem! De shahada van een moslim is niets rechtsgeldig om de dood-eenvoudige reden dat het bestaat uit twee zaken die aanwijsbaar onjuist zijn. De geloofsbelijdenis van de moslim behelst de bezwering dat er maar één Allah is en dat Mohammed zijn profeet is. En dat is bullshit want er is niet één god (geen hoofdletter, het is hier geen eigennaam maar een soortnaam) maar meerder! Ik kan bewijzen dat de shahada daarom onjuist is, namelijk Woensdag is vernoemd naar Wodan, Donderdag is vernoemd naar de Noorse god Donar en Vrijdag is vernoemd naar de eveneen noordelijke godin Frija. Bij Toutas, als dat geen overtuigend bewijs is dat er drie goden in onze week zitten dan moeten die goden toch wel bestaan!. De tweede aanwijsbare onjuistheid in de shahada van de moslims is de stelling dat Mohammed de profeet van Allah is. Dat is namelijk niet correct omdat Allah fictief is, èn Mohammed is al zo dood als een pier. Mohammed is verleden tijd, en de shahada stelt dat Mohammed nog steeds profeet van Allah is, maar dat is niet meer zo, als dat al eens geweest was.

   Kinderen die per ongeluk een satanistische spreuk uitspreken worden echt geen slachtoffer van die spreuk, want de spreuk werkt niet. En de spreuk is door de opstapeling van onzin niet rechtsgeldig. (Overigens geldt dit overal ter wereld en niet alleen in NL) Een moslim is niet iemand die de shahada heeft uitgesproken maar iemand die de zelfde misdaden gepleegd heeft als de andere misdadigers die zich óók moslim noemen. De shahada is totaal irrelevant.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s