Egeïsche “hotspots” worden door “migranten” overspoeld

screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal “migranten” op de vijf eilanden in de oostelijke Egeïsche Zee, waar zogenaamde “hotspots” voor de opname van nieuwkomers uit het naburige Turkije bestaan, nam volgens informatie van de regering het afgelopen weekend naar meer dan 15.000 toe.

Volgens de officiële informatie wachten op Lesbos 6.147 “migranten” op de uitslag van hun asielaanvragen of op hun uitzetting, op Chios zijn dit 4.210, op Samos 2.707. op Kos 2.016 en op Leros 826.

Afgelopen weekend voerde de Griekse minister-president Alexis Tsipras eveneens een herstructurering van de ministeriële competenties door en maakte het ministerie van Migratie los van het toezicht tot nu toe door het ministerie van Binnenlandse Zaken; als reden voor deze maatregel werd genoemd dat het de baas worden van de vluchtelingencrisis extra aandacht zou eisen. De functie van minister van Migratie wordt nog steeds bekleed door Ioannis Mouzalas, een arts, die daarvoor wegens omstreden uitspraken politiek bestreden werd.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Egeïsche “hotspots” worden door “migranten” overspoeld

  1. Sjaak zegt:

    Zolang geen duidelijk signaal van Europa komt, blijven ze binnenstromen !

    Geliked door 1 persoon

  2. SeeMore zegt:

    Off-Topic.
    In de nacht van 8 op 9 november wordt eigenlijk beslist of wij over 6 maanden oorlog of vrede hebben met Rusland.
    Stoort mij een beetje, dat dusdanig belangrijke verkiezingen ondersneeuwen met “vluchtelingen” geneuzel. Zoveel eer verdienen die uitvreters niet 😦

    Waren die “spots” overigens maar zo “hot”, dat die parasieten ter plekke gecremeerd zouden worden.

    Geliked door 1 persoon

  3. Tom Hendrix zegt:

    Het gaat maar door. Dit alles op bevel van, de EUSSR,Bilderberg,Soros, en de NWO.

    Like

  4. Die zitten liever te trutten met onnozelheid, wanneer wordt Europa eens wat daadkrachtiger?

    Like

  5. Golden Girl zegt:

    gisteren bij Pauw 1 of andere mafklapper een kunstenares Tinkebell wil met 1000 auto s vluchtelingen in Griekenland ophalen, gestoord wijf, ik hoop dat in haar auto toevallig 4 a 5 IS strijders zitten die wel trek in een hollands hapje hebben

    Like

  6. koddebeier zegt:

    En waar hebben de EU randdebielen het over ????? Het stroom gebruik van broodroosters, koffiezetapparaten ed. Hebben deze krankzinnigen ging belangrijkere zaken, zoals de instroom van de horde parasieten, moordenaars, barbaren, verkrachters enz. enz.
    UIT DIE VERVLOEKTE EU NU !!

    Like

Plaats een reactie