“Gedateerd ritueel”: Groenen willen kerstboom voor raadhuis van Düsseldorf afschaffen

screenshot_108

De dennenboom voor het raadhuis van Düsseldorf

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Bij Kerstmis hoort ook een versierde kerstboom? Als het aan de Groenen ligt, moet de kerstboom voor het raadhuis van Düsseldorf afgeschaft worden, per slot van rekening zou de boom geveld en al dood zijn. In plaats daarvan moet er een levende dennenboom op het terrein aan de oever van de Rijn in de buurt van de Reuter-kazerne geplant en ieder jaar versierd te worden.

politikstube

Daarover zegt de fractiechef van de Groenen, Norbert Czerwinski, tegen de “Bild-Zeitung”: “De kans om afscheid te nemen van dit gedateerde ritueel is nu bijzonder gunstig”. Hieraan was voorafgegaan dat de Noorse stad Lillehammer vanwege de kosten de dennenboom-deal met Düsseldorf opzegde.

Waarom besluipt je hier het gevoel dat dit slechts een voorwendsel van de Groenen is om een christelijk gebruik midden in de stad te verdringen? Dus waarom niet gewoon de “levende boom” voor het raadhuis planten?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Gedateerd ritueel”: Groenen willen kerstboom voor raadhuis van Düsseldorf afschaffen

 1. elisah zegt:

  Dat ze heel Düsseldorf maar meteen afschaffen en Mekka noemen…

  Like

 2. Alex Delarge zegt:

  Ik vrees dat na het zwarte piet gedonder dit het volgende gezeik wordt in Nederland.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Alex Delarge: 20.57. uur. Dat zal zeker zijn. Alles om het “herrenvolk”, der moslims terwille te zijn. Links en de Groenen, willen de hele christelijke, en westerse cultuur kapot maken, om hun “vrienden”, de volgers van MO, terwille te zijn. Zo lopen de hazen.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Deze klootzakken van Groenen daar in Düsseldorf, die een kerstboom willen afschaffen voor het raadhuis, lijken zich haast bijna te gedragen als de eekhoorns uit een Nederlandse fabel die flessendoppen met eksters wilden ruilen voor nootjes. Anni de vos bezat een hele voorraad flessendoppen en de eekhoorntjes meenden dat ze door haar goede raad meer nootjes konden krijgen voor een paar flessendoppen bij de eksters. Op een gegeven moment zaten al de eekhoorns elkaar zo op te stoken met de zogenaamde waarde van de flessendoppen dat iedereen tureluurs werd en zij allen raad gingen vragen bij een wijze uil. Deze las daarop de eekhoorns geduchtig de les dat ze allemaal elkaar opjoegen met de “waarde” van de flessendoppen dat zelfs de eksters niets meer wilden hebben en de doppen bleken waardeloos geworden voor de eekhoorns zodat ze beter weer gewoon nootjes konden gaan zoeken.
    Moraal: de eekhoorns lijken de Groenen te symboliseren die hun eigen cultuur willen inruilen met de eksters (moslims, asielzoekers etc.) voor zogenaamde waardevolle dingen waarover de valse multiculturele samenleving. De Groenen stoken elkaar op een gegeven moment zo op dat ze totaal niet meer weten wat nou exact waardevol is (in elk geval NOOIT de gehate islam!) en zijn het partijen zoals de AfD of Pegida (de uil) die hen hierover geduchtig de les ging lezen over hoe verschrikkelijk eigenwijs en stom deze hersenloze Groenen zijn.
    ik zou haast willen dat de Groenen eens naar het raadhuis in Düsseldorf gaan en zij daar een
    gereïncarneerde Peter Kürten ontmoeten die hen allemaal deze Rijnstad uit jaagt met ijzeren staven, bijlen, messen, scharen en een pistool opdat ze eindelijk weten wat voor een soort akelige cultuurbarbaren deze blauwe jakhalzen zijn! Ze zijn namelijk ware meesters in (zelf)verloochening, (zelf)bedrog en (zelf)gekhouderij en gewoon valse herders die je nooit meer serieus moet nemen of naar moet luisteren!

    Liked by 1 persoon

 3. Ron zegt:

  Het is geen gevoel hoor, de groenen hebben weer een argument verzonnen om het kerstfeest naar de marge te kunnen dringen.
  Ik verwacht niet anders dan dat bijvoorbeeld een islamitisch feest pontificaal voor het stadhuis zal worden gevierd.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Als we het dan toch over een “gedateerd ritueel” hebben, dan weet ik wel een paar zéér gedateerde rituelen, die onmiddellijk afgeschaft moeten worden.

  Like

 5. SeeMore zegt:

  Respect voor de (R)overheid vind ik óók zo’n gedateerde “traditie”…
  Hoe laat start nu eindelijk eens de Revolutie!??
  Wil die gore regenten koppen wel zien rollen 🙂

  Like

 6. Zijn er echt geen belangrijker onderwerpen om je mee bezig te houden.?

  Like

 7. ildiko zegt:

  de christelijke wereld met Trump zal overwinnen, HOERA TRUMP HOERA AMERICA!

  Like

 8. Astrid zegt:

  De vele, schadelijk blinde vlekken waar die linkse ratten toch aan lijden, je blijft je verbazen over hun gemankeerde focus in het leven. Schadelijker dan een atoombom, die vuile moslimknuffelaars!

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Groen denken, een gedateerde en zeer foute denkwijze!

  Like

 10. SeeMore zegt:

  “Jullie bevuilen ons met dit niet-islamitische feest.”
  Vraag me écht af hoe je een moslim nóg verder zou kunnen bevuilen!??

  Like

 11. koddebeier zegt:

  We kunnen beter links afschaffen, door dat tuig allemaal op te hangen !

  Like

 12. Fred zegt:

  De grootste massamoordenaars van de afgelopen 100 jaar waren allemaal zonder uitzondering links georiënteerd.
  Links staat voor onverdraagzaamheid.
  Ben je het niet met links eens dan moet je maar dood.
  Welke ideologie huldigd dit credo ook al weer?

  Like

 13. Saskia Dubbeldam zegt:

  Op zich kan ik me wel vinden in het plaatsen van een vaste boom die versierd wordt, want er worden naar mijn mening wel erg veel bomen omgehakt voor ons duizendjaar oude ritueel. Ik ben ook voorstander van het enkel nog verkopen van bomen met kluit die dan in een nieuw ritueel terug in de natuur worden geplaatst. Het gaat tenslotte om het vieren van het begin van nieuw leven, onder andere.
  Maar als dit een opmaat is voor nog meer anti eigen bevolking en anti eigen cultuur dan ga ik heel veel stennis schoppen.

  Like

  • elisah zegt:

   Die bomen worden speciaal gekweekt voor Kerst, die zouden anders nooit geplant zijn, wat dat betreft valt het wel mee. Toch gebruik een mooie kunstboom, omdat ik geen stervende dennenboom in huis wil hebben wanneer wij een feest vieren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s