Oostenrijk: Ongeveer 1000 “minderjarige asielzoekers” ontmaskerd als volwassenen

screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Oostenrijkse Rijkskantoor voor Vreemdelingenwezen en Asiel (BFA) heeft samen met de Oostenrijkse politie 951 zogenaamde minderjarige asielzoekers als volwassenen ontmaskerd. Dankzij medische testen kon de ware leeftijd van de asielzoekers achterhaald worden. In 2015 werden er in totaal 2.200 personen van verdacht een valse leeftijd te hebben opgegeven. Als reden worden uitbuiting van de welvaartsstaat en betere kansen in de asielprocedure vermoedt.

duits-zuerst

“Het is deels absurd. Wij zitten tegenover mannen met een volle baard en grijs wordend haar, die beweren dat ze 17 jaar oud zijn”, schetste een politieman tegenover de Oostenrijkse krant “Kurier”. Daarbij zouden de Oostenrijkse wetten ook voor problemen zorgen bij de agenten. Zelfs bij een heel duidelijke zwendel mag de overduidelijke leugenaar volgens de wet niet als volwassene worden gekwalificeerd. Daarvoor zijn meerdere medische onderzoeken nodig en een afsluitend deskundig advies, wat samen ongeveer € 1000,- kost.

Het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken reageerde niet op hervormingsvoorstellen van de bestaande regelingen, daar verwacht men een daling van het aantal gevallen van bedrog met de daling van de asielaanvragen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Oostenrijk: Ongeveer 1000 “minderjarige asielzoekers” ontmaskerd als volwassenen

 1. Golden Girl zegt:

  zelfs een slecht ziende of de man zonder ogen in Belgie zien van 100 meter afstand nog dat deze bedriegers geen kinderen zijn, wel ja en ook nog eens € 1000,= voor deskundig advies, het mag wat kosten hoor, daar moeten sommige mensen een maand van leven, de autochtoon dus

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Awel, op de foto zien we gewoon een hele groep jonge kinderen van tussen de 10 en 16 jaar hahahahahaha, het kan altijd gekker in de EU. Waarschijnlijk komen ze voor jongeren pensioen, ssort van AJW. Afknallen al die teringrukkers met hun hondsbrutale rotkoppen!!!

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken reageerde niet op hervormingsvoorstellen van de bestaande regelingen, daar verwacht men een daling van het aantal gevallen van bedrog met de daling van de asielaanvragen.

  Het zal natuurlijk geen moeilijke rekensom zijn dat 30% van 1000 minder is dan 30% van 1500

  Zou het Oostenrijkse volk nou echt zo dom zijn om zulks niet te begrijpen, of is het Oostenrijkse Min. v Biza zo dom dat de gemiddelde Oostenrijker dit toch wel een beetje al te doorzichtig vind.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Worden we niet door Brussel verneukt of de media dan wel door gelukzoekers.

  Like

 5. Steven zegt:

  Neem het ze eens kwalijk..het zijn toch de westerlingen die DEBIEL gedrag vertonen en iedereen die niet blank is op z’n woord geloofd.
  Het is immers ook het volk die je het minst zou moeten vertrouwen. Maar in het westen doen ze net alles andersom. Wat zou moeten doen ze NIET….en wat ze NIET moeten doen, doen ze juist WEL.
  Die DEBIELE Europeanen laten zich door iedereen MISBRUIKEN, maar weten wel de EIGEN bevolking een POOT uit te rukken!

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Ze Hadden ze gewoon minder eten minder geld en minder onderdak moeten geven, want een kind heeft nog niet zoveel nodig.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ze zijn zó vertederend hè, die mohammedaanse kindjes met zo’n schattig gebreid babymutsje op:

  En dit mohammedaanse jongetje is z’n tandjes aan het wisselen:

  Like

  • elisah zegt:

   Hoe heet die aandoening ook alweer…..dat kleine kinderen er bejaard uit zien….oh ja, progeria, zielig hoor voor die kleintjes.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Tja, daar kun je wel mee spotten, @Tistochwat, maar er zal wel een officiele medische controle moeten komen, voordat we er zeker van zijn. 😀

   Dat is tweeduizend Euro voor die twee sexy mannetjes.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Bedrog mag nooit lonen. Daarom moeten al degenen die gelogen hebben over hun leeftijd terug naar eigen land. Daar kunnen ze dan vertellen wat Europa doet met leugenaars.

  Als Oostenrijk deze bedriegers met rust laat, zullen er nog veel meer hun kans schoon zien, en liegen over hun leeftijd.
  Is het niet triest eigenlijk, dat dit alles gebeurt zonder keiharde maatregelen te nemen?
  Is er wel eens nagedacht over hoe die bedriegers ‘ons’ zien?

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Ik denk dat ze ze willen registreren via medische onderzoeken zoals DNA en vingerafdrukken. Het vastleggen van lichamelijke kenmerken, maakt dat het makkelijker wordt om ze te herkennen, zouden ze het in hun hoofd krijgen om herhaaldelijk asiel aan te vragen in andere steden en/of andere landen. De Europese landen kunnen dan samenwerken en gegevens onderling opvragen, zodat het ‘geen papieren bij zich’ en het ‘beweren dat ze minderjarige asielzoekers zijn’ dan niet meer opgaat. Bespaart geld en tijd en vooral opvang. Terug naar hun landen, wegwezen hier.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dan is het eerst nodig dat de landen alles goed op elkaar afstemmen en hier is juist een groot manekment, zie het resultaatsonderzoek na de aanslag van Parijs. Frankrijk, België en naderhand ook Nederland bakkeleien over de samenwerking van veiligheidsdiensten en het uitwisselen van urgente gegevens.

   Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ik hoorde dat men nog het meeste last heeft van asielaanvragers die tijdens de ondervraging wegens ouderdom de geest geven…

  De hoofdcommissaris:
  Ze komen al rochelend en kwijlend binnen en klagen over de hedendaagse jeugd die geen respect meer heeft voor ouderen. Nou dan weet je het wel.
  We laten ze eerst eens goed schrikken en als ze dan nog leven draaien we ’n seksfilmpje met een jong schaap.

  Dat werkt altijd.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Je vewacht het niet hé! De werkelijke debielen zijn de linksgekkies en de gutmenschen, die de hele wereld Europa willen binnen halen. En helaas deze krijgen het dankzij de eussr en Merkel ook nog klaar, om ze binnen te halen.

  Like

 12. Republikein zegt:

  In Oostenrijk is een boek verschenen dat de vraag opwerpt of Jörg Haider die vorig jaar op 58-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk om het leven kwam, soms is vermoord.
  Haider was gouverneur van Karinthie en bovendien een mondain levende populist die bij uiterst rechtse Oostenrijkers de harten sneller deed kloppen.
  Volgens de auteur is het ‘zeer waarschijnlijk dat Haider het slachtoffer is geworden van een politiek gemotiveerde aanslag.’ Er zijn allerlei onopgehelderde vragen, zegt Gerhard Wisnewski, en menigeen vindt dat het onderzoek naar de dood van de playboy moet worden overgedaan.

  De Oostenrijkse overheid reageert niet enthousiast op een nieuw onderzoek naar de dood van Haider. Er zijn geen nieuwe feiten, beweert ze.

  http://www.welingelichtekringen.nl/gezond/630309/van-veel-drinken-wordt-je-ook-lelijk.html

  Like

 13. fleckie zegt:

  Waarom gaan mensen nog op vakantie in Oostenrijk? Als ze daar wegblijven, …..RAAKT MEN OOSTENRIJK in DE…ECONOMIE!, ( dan zullen er heus wel…’ STRENGERE MAATREGELEN’ ..getroffen worden!!)

  Like

 14. Ja, boycotte met vakanties, zomers en s’winters.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 16. Als je een plaat voor je kop hebt, stink je erin.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Liegen, bedriegen, oplichten, stelen, verkrachten, mishandelen enz.wordt ze tijdens hun jeugd al met de couscous naar binnen gegoten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s