Eerste anti-Trump protesten van linkse antidemocraten in de VS. Toestanden zoals bij de Duitse “Antifa”

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Linksen laten ook in de VS zien dat zij niet in staat zijn democratische resultaten te accepteren als deze hen niet bevallen. Overal waar de islam en linksen het voor het zeggen hebben, is sprake van gewelddadige protesten tegen resultaten die deze beide ideologieën niet bevallen. Wie de leuzen van de in de video brullende linksen met die van de Duitse “Antifa” vergelijkt, zal zien dat beide uit dezelfde pen afkomstig zijn: het weer sterker geworden socialisme/communisme in het Westen. Men zal de islam niet kunnen overwinnen zonder daarvoor de linksen overwonnen te hebben.

In Californië beginnen de eerste anti-Trump protesten

In het Californische Oakland zijn de eerste anti-Trump protesten begonnen, zoals de zender ABC7 bericht. De demonstranten trekken schreeuwend met “Niet mijn president” door de straten van Oakland. Het is ook tot brandstichtingen gekomen.

screenshot_116

Op 8 november 2016 werd de Republikein en miljardair Donald Trump tot 45e president van de Verenigde Staten gekozen. De Democratische kandidate en voormalige minister van buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, kon 215 kiesmannen op zich verenigen in 17 staten en Washington D.C., Trump 288 kiesmannen uit 26 staten. In Californië heeft 60,645 van de kiezers op Clinton gestemd.

Meer: https://de.sputniknews.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Donald Trump, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

36 reacties op Eerste anti-Trump protesten van linkse antidemocraten in de VS. Toestanden zoals bij de Duitse “Antifa”

 1. Mary zegt:

  Het blijft een zielig volk als ze niet winnen dan ga je hun ware gezicht zien, vol agressie en haat. Maar ook hier weer was het duidelijk dat het een minderheid is in alle opzichten, zielig!!!!!.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Laatste beeld dat ik zag was 290 voor Trump

  Like

 3. Nou als het al zo begint, dan staan ze in Amerika nog wat te wachten.

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  En zij die dus de Democratie zo hoog in het vaandel zeggen te hebben breken het land af als dezelfde Democratie zegt, Fuck You links getriefel we hebben met jullie niks uit te staan wij kiezen onze President zonder rekening te willen houden met jullie.
  Tja Links goed en Democratie gaat nu eenmaal niet samen.

  Like

 5. wim zegt:

  Gaat de school uit of zo?
  Zo eens met “Linksen laten ook in de VS zien dat zij niet in staat zijn democratische resultaten te accepteren als deze hen niet bevallen”.

  Like

  • Nikolaos zegt:

   Dat idee had ik ook, ik hoorde voornamelijk jonge stemmen. De progressieve studenten in de VS -en ook in de rest van het Westen- zijn behoorlijk geïndoctrineerd door hun “professoren”. Ik weet niet hoeveel het er zijn,maar ben bang dat het aantal groter is dan ik denk, zo ook hun invloed.

   Vanaf 30:30,

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Nikolaos: 18.53. uur. Dat is het kenmerk van LINKS, in de USA, maar ook in heel Europa. Krijgen ze hun zin niet, dan gebruiken ze geweld, altijd en overal!!

    Like

 6. Sjaak zegt:

  Ik beneid de USA dat ze hierop ook een passend antwoord kunnen geven !
  Knuppel uit de zak !

  Like

 7. piet travestiet zegt:

  Hetzelde als met de brexit.
  eerst stemmen en dan janken omdat ze verloren hebben.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Ja maar, in de ‘linksen’ zitten net
  zeer veel moslems op ‘dominante’ plaatsen,…als bestuursleden?)(beleidbepalers?)

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Tja, de druiven zijn zuur: Hun “Neverland” fantasiewereld is eventjes uiteen gespat!
  Bedaart ook wel weer. Of niet, dat is verder niet óns probleem.

  Like

 10. Dit zijn geen demonstranten tegen Trump maar feitelijk gestoorde masochisten, want ze laten zich liever uitroeien door de aanslagplegers van IS !

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Links is het verwende kindje van de democratie, als het de zin niet krijgt ontregeld het gezin. Ze komen weg met terruer, intimidatie, moord en poging tot moord met zwaar letsel tot gevolg, steeds ongestraft. Waar is de rechtbank als links terreur pleegt? O ja, dat is dezelfde partij. Iedere burger die de wapens opneemt tegen deze lieden doet niets andes dan opkomen voor het recht als mens te mogen leven. Zoals David tegenover Goliath, dus het is zaak goed raak te mikken op de kwestbare punten van links.
  Democrtie en stemrecht moet gerespecteerd worden, maar blijkbaar enkel als links wint. Anders word links geweldadig. Bijltjesdag, het komt eraan.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Het is gebruikelijk dat de linksen helemaal door het lint gaan als ze hun zin niet krijgen.
  Zolang je doet wat ZIJ willen en denkt zoals ZIJ “denken”, is er geen vuiltje aan de lucht, maar o wee, als jij anders over dingen denkt dan ZIJ!

  [quote] Men zal de islam niet kunnen overwinnen zonder daarvoor de linksen overwonnen te hebben. [/quote]

  Ik zeg niet voor niets altijd dat onze grootste vijand de linkse “Gutmensch” is, die de “socialist” aan de macht helpt.
  Zonder die rooie idioten was het een (blok)fluitje van een cent om de op ons parasiterende, barbaarse mohammedaan uit onze leefomgeving te verdrijven.

  Like

 13. Ongelovige zegt:

  Ik hoor vooral meiden die roepen, geen mannen. Nu kan Links ook eens ervaren hoe het is om onder beleid te leven dat tegengesteld is aan hun eigen principes.

  Like

 14. Die beelden vallen nog mee, niet te vergelijken eigenlijk met de fascistische, door Soros gefinancierde antifa zoals we die in Europa kennen.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Als er geen kogels van links komen , dan is het wel geweld !! Het zijn nou éénmaal slechte verliezers !!

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Ik hoorde vanmorgen gejank op radio 1 (van ons belastinggeld!) ; de meerderheid van de Amerikanen wil meneer Trump helemaal niet, maar alle stoute blanken hebben op hem gestemd en het is hun schuld dat hij gekozen werd.
  Men zulke debielen is het dus geen verrassing dat de linxe kerk gaat rellen, ze zijn iedere democratie onwaardig.

  Like

 17. linda bakker zegt:

  Soros spreekt, hij heeft de linkse horde in zijn macht. Dit monster zal zich niet zomaar overgeven.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @linda bakker: 16.59. uur. Goed gezien. Deze RODEN opgejut door de RODE DEMOCRATEN van Obama, zijn op bevel van deze rode elite al begonnen met rotzooi te trappen. Dit linkse schorum, is hetzelfde rode gajes, die met hun geweld tijdens de Republiek van Weimar, tenslotte Hitler aan de macht brachten. En de roden/links maken vuile zaak met de NWO, de Illuminati, en de plutocraat Soros. Ze gaan zo aan de gang, om zoveel rotzooi te trappen dat de rode moslim Obama de noodtoestand kan uitroepen. Dan kan deze verrader President blijven. Het is maar mijn mening hoor. Maar ik zie dat als een mogelijk gevolg!

   Like

 18. Elena zegt:

  Zie en hoor dat smerige linkse tuig toch gillen op de straat.
  Geen benul wat democratie inhoud.
  Wat zou de wereld mooi zijn zonder achterlijk gespuis.

  Prachtig dat Trump alles zelf heeft gedaan en geen petrodollars ontving , terwijl Hillary geholpen werd door o.a. Mobama en zijn vrouw Michelle en Jo Bidden.
  Hillary ontving miljoenen dollars van Quatar en Saoudie Arabië om campagne te voeren.
  Lachuuuh !!!

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  De gehersenspoelde lemmingen komen uit hun safes pace holen gekropen en roepen iets van “dat het hun” president niet is. Dat Donals Trump duidelijk uitgesproken heeft president te willen zijn van alle Amerikanen hebben ze niet gehoord. Nee deze weldenkenden hebben liever de door Goldman Sachs, Qatar en Saoedie-Arabië gekochte Hillary Clinton aan de macht. Dat bij hun “democratisch” recht op protest voeren auto’s in brand vliegen en ruiten aan diggelen gaan is natuurlijk logisch want als je als onvolwassen linkse geest niet dat krijgt wat je wil dan moet het maar kapot. Zij nog iemand iets over verbinden of zo. Vanavond voor het eerst sinds jaren kijk ik met plezier naar de moreel verheven en zelff benoemde moraalridders op de gekochte Nederlandse televee.

  Like

 20. Claudia M. zegt:

  Bah, slechte verliezers dat linkse klotezooitje. Als we ons zin niet krijgen, vernielen we de boel. Walgelijk volk!

  Geliked door 1 persoon

 21. Leo zegt:

  Ze noemen zich sociaaldemocraten maar kunnen democratie alleen maar met geweld om zeep helpen.

  LOOSERS !

  Like

 22. Republikein zegt:

  Het grootste schorum van de USA woont in CA.
  Nog meer schorum, en de “gematigden”, dus minder schorum, maar onkruid vergaat nooit zeg maar.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4412198/2016/11/09/Hoe-de-wereld-reageert-Assad-en-Sisi-opgelucht-oliestaten-in-paniek.dhtml

  Like

 23. Geronimo zegt:

  Oh, het is blijkbaar overal hetzelfde liedje. Al het jong volk is quasi unaniem pro Clinton en anti TRUMP, die voor hen de baarlijke duivel is. De redenen die ze hiervoor soms op geven, zijn te absurd voor woorden, maar bewijzen wel dat ze al helemaal niet snappen waar het hem juist over gaat. Maar blijkbaar staat dat goed, en voelen ze zich om deze mening gewaardeerd. Aankomende ‘gutmenschen’ in feite. The next generation ter aflossing van de wacht.

  Opvallend ook het aantal leraren op school dat hun lessen op woensdag al in het teken van de overwinning van Clinton had voorbereid. Moesten ze op het laatste ogenblik nog veranderen. Ze hadden de overwinning van TRUMP niet zien aan komen, zo luidde hun commentaar, want de peilingen hadden dat toch zo voorzien. Dat de peilingen bewust werden opgesmukt in het voordeel van Clinton vanwege de verenigde corrupte media, dat was blijkbaar voor hen een brug te ver. En dat staat san in het onderwijs. Zo zie je meteen waarom links, net als alle dictators, overal uit is op het sit departement.

  Zelfs gehoord dat een jonge dame graag naar Amerika zou zijn getrokken om zelf het kwaad TRUMP fysiek uit te schakelen. Zo ver heeft de linkse indoctrinatie hen al gebracht. En niemand die daar precies over valt, want ja, het doelwit TRUMP behoort nu eenmaal niet tot het linkse kamp. De corrupte en volledig gepolitiseerde media dragen hierin ook een verpletterende verantwoordelijkheid door hun stelselmatig en ongenuanceerd diaboliseren van een politieke tegenstander, waardoor de eerste de beste onnozelaar kan denken dat hij een goede daad verricht bij het vermoorden ervan.

  Like

 24. Jan zegt:

  Socialisten, net als moslims een vijfde colonne: duizenden protesteren in Chicago (ergste criminele stad en bovendien ligt het bij wijze van spreken op een steenworp afstand van Canada) tegen Trump, schreeuwen ‘Val dood’ en zwaaien met MEXICAANSE vlaggen

  Hundreds of anti-#MAGA protesters march with Mexican flag chanting “not my president!” In Chicago. @Cernovich @gatewaypundit pic.twitter.com/j8ArZI9iy7

  — Andrew Marcus (@ImAndrewMarcus) November 10, 2016

  Like

 25. Jan zegt:

  Mooi: Beroepsimbeciel Nancy Pelosi wil Minority Leader blijven

  Pelosi holds onto leadership

  House Democratic Leader Nancy Pelosi (D-Calif.) on Wednesday fended off a challenge to her long leadership reign, defeating Rep. Tim Ryan (D-Ohio) in a closed-door vote prompted largely by Donald Trump’s unlikely ascension to the White House.

  Pelosi got 134 votes to Ryan’s 63 — winning 68 percent of the votes after declaring before the election that she had the support of two-thirds of the caucus.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/democrats-learned-nothing-vote-keep-nancy-pelosi-house-minority-leader/

  Like

 26. Jan zegt:

  .@newtgingrich: #Democrats are living in “La La Land” http://fxn.ws/2fzYZ2v

  video/1

  (Keith Ellison haat Joden, blanken en wil een deel van Amerika alleen voor zwarten)

  Like

 27. Jan zegt:

  Broodje-Aap-verhalen tegen Trump van geschifte en criminele Democraten

  Like

 28. Jan zegt:

  Meer stompzin uit de koker van de Amerikaanse socialisten/communisten, ook wel ‘democraten’ genoemd

  Gemeentebestuur van Los Angeles wil Trump uit ambt verwijderen omdat zij hem niet kunnen uitstaan

  The Los Angeles City Council passed a resolution Friday stating that President Donald Trump should be investigated for any high crime or misdemeanor sufficient to warrant impeachment proceedings.

  http://mynewsla.com/government/2017/05/05/impeach-trump-la-city-council-demands-high-crimes-probe-that-could-end-presidency/

  Hahahahaha, een gemeentebestuur kan dat niet eens, achterlijke roden.

  Like

 29. Jan zegt:

  Onbenullige cabaretière komt met afgehakt hoofd van Trump op toneel en krijgt vervolgens afzeggen van haar programma, zelfs CNN wil niets meer met haar te maken hebben. Typische reactie van linksmens volgt: Ik ben slachtoffer van de terreur van Trump, huilie, huilie.

  Like

 30. Jan zegt:

  Linksvolk laat ravage achter na ‘protest’ tegen wapengeweld, moorden aan scholen (die echter uitgevoerd worden door psychisch gestoorden losgelaten door socialisten)

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/little-hoggs-marchforourlives-student-protesters-leave-their-trash-for-someone-else-to-clean-up/

  Linksvolk en milieu, hahahahahaha!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s