Het einde van het establishment

trump-eagle

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Norbert Geroldinger – Vertaling: E.J. Bron)

Leedvermaak is altijd nog het mooiste vermaak: het razende “goedmenschendom”, de links-linkse jetset, het complete politiek-correcte establishment in de politiek en de media bevindt zich in een shocktoestand. Donald Trump werd daadwerkelijk gekozen tot president van Amerika!

blick

Dat verheugt niet alleen de patriottische en waarden-conservatieve mensen aan deze en de andere kant van de Atlantische Oceaan, het vormt ook een revolutionair keerpunt. “De wereld IS al een andere”, stelt de “Kronen Zeitung” vanmorgen al vast.

 “Wochenblick” liet Trump aan het woord komen

 Niet per se omdat Trump gekozen werd, maar omdat zijn verkiezing door de macht-kartels van de elite niet verhinderd kon worden. Wat gingen de mainstream media ook in Oostenrijk de afgelopen maanden toch tekeer tegen de boze, boze Donald Trump. Er was praktisch geen enkel Duitstalig massamedium dat niet heeft meegedaan aan de ongedifferentieerde hetze tegen Trump. De “Wochenblick” was vermoedelijk het enige medium in Oostenrijk überhaupt dat een fundamentele rede van Trump volledig heeft geplaatst.

Alle anderen stroomden over van partijdigheid tegen de Republikein, die gewoonweg als de incarnatie van het kwaad werd voorgesteld – als “moderne fascist”, zoals de links-linkse Duitse krant uit Hamburg, “Zeit”, schreef. Fascist, vrouwen-vijandig, populist, racist, proleet, idioot, enz. Komen deze etiketten ons niet bekend voor?

De trucs van het establishment helpen niet meer

Ja, klopt – iedereen die niet in de smaak valt bij de machtigen, wordt gedemoniseerd: dit verouderde, aanmatigende establishment, dat ons graag zou willen voorschrijven wat we moeten denken, moeten doen en niet moeten doen, heeft nu blijkbaar een eindpunt bereikt. Want ondanks al zijn machtsmiddelen en financiële middelen, evenals zijn mediale en meningsdictatuur, lukt het systeem het niet meer om de mensen naar believen te manipuleren.

Dat is de vrolijke boodschap die verbonden is aan de verkiezing van Trump tot Amerikaans president: de macht van het establishment neigt naar zijn einde en steeds vaker doen de burgers datgene dat in hun belang is – en niet in dat van de onbekwame elites. Of en hoeveel Trump van zijn beloftes kan en wil uitvoeren, is op dit moment van minder belang. Beslissend daarentegen is het besef dat hij gekozen werd voor de juiste eisen en ideeën.

FPÖ feliciteert Trump

Zo ziet de leider van de FPÖ, Heinz-Christian Strache dat ook, die als eerste Oostenrijkse politicus Trump met zijn verkiezingsoverwinning feliciteerde: “Politiek links en het onrealistische en verstrengelde establishment wordt stap voor stap door de kiezers afgestraft en verwijderd uit diverse beslissende functies. Dat is goed, want het recht gaat uit van het volk.” In Opper-Oostenrijk nam tot nu toe alleen de plaatsvervangende leider van de deelstaat en leider van de FPÖ, Manfred Haimbucher, het woord met een felicitatie voor Trump en een waarschuwing aan de media: De Amerikaanse verkiezingen zouden het “antwoord op de geconcentreerde pogingen tot manipulatie van de gevestigde bonzen en de gevestigde media” zijn geweest. Ook Oostenrijkse journalisten zouden geen uitzondering vormen op deze kritiek.

De immigratie, die ook de Amerikaanse verkiezingen besliste, is niet in het belang van de autochtonen en zij willen ook niet op hun kosten de vreemdelingen vetmesten en hun land aan hen uitleveren. Dat zal in Oostenrijk en in heel Europa de alles beslissende vraag van de komende jaren worden. Het is de spreekwoordelijke “kleine man” die Trump aan de zege heeft geholpen en die ook bij ons zijn gehoorzaamheid aan het establishment heeft opgezegd. Deze “kleine man” heeft het nu in de hand om weer baas in eigen huis te worden: We gaan spannende tijden tegemoet!

Bron:
www.wochenblick.at
Auteur: Norbert Geroldinger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordptress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Elite, establishment, Europa, gezond realisme, Linkse media, mainstream-media, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

37 reacties op Het einde van het establishment

 1. volksrechter zegt:

  Wanneer Marine Le Pen,
  Donald Trump feliciteert is alles gezegd. 
  Er breken donkere tijden aan voor links,
  het etablissement en de politiek correcten.
  Ik verheug me al op alle komende verkiezingen in Europa.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Hoe rooier ze zijn, hoe harder ze janken.
  Ik ben benieuwd of de kwaadaardige linksen nog een laatste konijn uit de hoed toveren om Trump alsnog te kunnen weren uit het Witte Huis.

  Like

 3. Johan zegt:

  Die schijnheilige BN ers met hun walgelijke normen en waarden, een ieder die voor dhr Trump is zijn altijd maar rascisten xenofoben oorloghitser en noem maar op.
  Dat Obama aanstuurde op een oorlog in Syrie en Libie waardoor de stabiliteit van die landen vergezocht is en veel meer doden zijn gevallen daar geven ze nu nog steeds Assad de schuld van.
  Tevens steunen ze indirect de IS zodat de kans bestaat dat de regering van Assad valt, de asielstroom sind de aanval in Libie en Sysrie naar Europa toe ondermijnt de EU economie en de Eigen cultuur van in Europa gelegen landen.
  Uitkomst WO 3

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Straks zal bij ons de grote schoonmaak beginnen en ik kijk alvast uit naar welke koppen zullen gaan rollen.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  vanaf vandaag is hoop weer ons kompas
  je zult het zien, ’t is een reële wens
  we gaan weer zoeken naar de medemens,
  dus niet de mens die opgedrongen was…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 6. joopklepzeiker zegt:

  Veel te voorbarige conclusie.
  Er is een beginnetje gemaakt maar meer ook niet.
  De krachten in het spel zijn ZEER groot ..

  Maar het is een prachtig begin, maar nu VERDER .

  Geliked door 2 people

 7. Mary zegt:

  Negatief draait alles altijd om, in dit geval zijn ze natuurlijk zelf de fascisten, (Hitler werkte al met de Islam) diegene die vrouw onvriendelijke Islam (op z’n zachts gezegd) binnenhaalt, Duitsland met zijn staatspropaganda en dictator Merkel die het staatsrecht zelfs de kop om heeft gedraaid en alleen heerst en niet alleen over Duitsland, allemaal macht mannetjes en vrouwtjes binnen die EU met hetzelfde doel. Waar men echter geen rekening mee houd is dat ze volk nodig hebben om macht over te hebben anders zijn ze niks en datzelfde volk onderschatten ze altijd weer. Neem een volk zijn vrijheden, stem, veiligheid, huis en haard, geld, werk, toekomst etc. af en je kunt op het einde van je macht gaan zitten wachten. In dit geval hebben ze de Islam er bij gehaald om het van binnen uit uit te kunnen hollen en angsten en chaos te zaaien en weer zullen ze falen want het volk is met meer en het volk is niet gek.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Volledig eens met de schrijver van dit artikel. Eindelijk lijkt er een doorbraak te komen, en wordt het plotseling zeer duidelijk dat het ‘gewone volk’ hun buik vol heeft van de ‘elite’.
  “Eigen volk eerst” moet weer gezegd mogen worden. Het gewone volk heeft te lang gezwegen. Met de overwinning van Donald Trump kon er wat dat betreft wel eens een frisse wind gaan waaien!

  Ik hoop het van harte!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  De trukendoos is rijk gevuld .

  Volk wint van elite: Donald Trump nieuwe president van de VS

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Volk-wint-van-elite-Donald-Trump-nieuwe-president-van-de-VS

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Obama-coup…?
   Denk dat dàt nog al mee zal vallen.
   Links weet heel goed dat de haat aan de beide kanten van het Amerikaanse volk dermate groot is dat een dergelijke actie van Obama onherroepelijk geweldige onlusten zou uitlokken die niet meer te bedwingen zullen zijn door politie en leger.
   ’n Complete burgeroorlog kan het gevolg zijn.

   In ieder geval zullen ze dit risico niet durven nemen.
   Maar er zijn natuurlijk nog andere middelen.
   Amerika heeft ’n aparte portrettengalerij met portretten van vermoorde presidenten.
   Maar ook dat middel staat in deze tijden gelijk aan burgeroorlog…
   En dat willen ze absoluut niet.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Natuurlijk geen obama coup , maar er zijn tientallen manieren om het Trump bewind te kunnen frustreren.

    Wat dacht je van de de senaat het congres , de ambtenaren top, het militair complex etc .

    Dewnk je dat et mogelijk is om voor het obama bewind nog even voor 20 jabuarie een oorlogje te beginnen, moet hij wel officieel na 30 dage het congres toestemming voor vragen

    Het is een REUSACHTIGE taak die Trump op zich heeft genomen .

    Geliked door 1 persoon

 10. ildiko zegt:

  Nu ook hier nog. Weg met die volksvijandige elite !. weg er mee.

  Like

 11. Het blijkt dat Abraham Lincoln gelijk had met zijn uispraak:
  You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

  Geliked door 2 people

 12. Mirjam zegt:

  Gefeliciteerd! Hij heeft het verdiend. Trump is iemand die het zich kan veroorloven om klakkeloos te zeggen wat hij wilt en vooral wat de waarheid is en wat anderen niet willen horen of zien. Niet omdat hij miljardair is, maar omdat hij heel slim is en niemand vertrouwd. Dat is de reden waarom ook zover in leven is gekomen qua vermogen en opbouw hiervan.
  Hij zegt recht voor zijn raap wat hij denkt en dat snappen ze niet, de linkse ‘orde’, maar ze vallen hem er wel op aan. Zoals ze ook geprobeerd hebben tijdens de verkiezingscampagnes.
  Hij weet precies wat hij wil en wat hij niet wil en de linksen worden banger en banger.
  Trump zal niet de atoombommen in een woedeaanval activeren, zo dom is hij niet, want hij weet dan er zelf ook aangaat.
  Iedereen verkijkt zich op zijn intelligentie, juist ook om de uitspraken die hij doet/deed. Men ziet hem als onvoorspelbaar en een idioot en dat is het grootste understatement van alles.
  Hij zal dat doen wat hij heeft gezegd en het gegeven dat hij niet vergeet en niemand vertrouwt is juist prima. Hij vergeet niet wie hem heeft gesteund en wie hem een mes in zijn rug geprobeerd heeft te steken. Niet uit Amerika, maar ook niet uit alle andere landen. De commentaren die er zijn geweest en nu uit onze westerse landen komen op zijn electie, heeft hij al lang en breed genoteerd in zijn verstand en die vergeet hij niet. Hij vertrouwd niemand en dat is ook het beste, dat is bovendien de reden dat hij het zover heeft geschopt in zijn leven. Het zal hem behoeden voor het ‘kontenkruipen’ van diegenen die hem eerst hebben laten vallen en van allen die bang zijn dat hij hen een kopje kleiner gaat maken door hun afkeer van hem. Het zal hem behoeden voor verkeerde beslissingen, want hij is ‘one man, one word’. Watch out Brusselse elite, hij lust jullie rauw, ondanks jullie uitnodiging om eens langs te komen nu.

  Kijk eens hoe normaal en rustig hij er nu uitziet en hoor eens wat hij zei tegen zijn supporters en kiezers: quote: ‘Ik ben de president van heel het volk van Amerika en zal er ook voor heel het volk zijn. Dat zweer ik. Ik hou van ons land.’
  Hij meent dat ook, dat zie je. Ik wens hem veel succes en wijsheid. barmhartigheid voor die die het verdienen, maar ook onverbiddelijkheid voor hen die het ook verdienen. Eerlijkheid en rechtvaardigheid. Intelligentie en inzicht.

  Geliked door 2 people

 13. Marlies zegt:

  Ik kijk zelden naar CNN – té PC – maar vannacht en vanmorgen was het een waar genoegen. Verbijstering alom. Hoe konden ze er zò naast zitten.
  Ons kiessysteem is anders en het zal nog een hele tour worden een dergelijke landslide te bewerkstelligen en de PC-maffia te elimineren. Maar we kunnen hoopvol zijn en hard werken om burgers die het niet snappen, te informeren.

  Like

 14. Saeftinghe zegt:

  Zonder stropdas en met een petje zal ook een fors aantal kiezers hebben opgeleverd die zich door uitdossing van van de “gevestigde” orde niet aangesproken voelen.
  Hij is een van hen in gedrag en uitstraling.

  Like

 15. Harry zegt:

  ” We gaan spannende tijden tegemoet ” zegt de laatste regel .
  Inderdaad , maar we zullen er keihard tegenaan moeten , want geloof maar niet dat de gutmenschelijke tuig”elite” zich hier bij neerlegt .
  Ze zullen zoveel mogelijk gaan dwarsliggen , traineren en de boel toch nog naar hun hand proberen te zetten zodat we steeds weer voor voldongen feiten staan .
  Als een vorm van legaal terrorisme .
  Het AFATUIGTEAM zal versterkt worden en wat doe je er aan ?
  Als je ze murw slaat krijg je de linkse politiegestapo op je dak .
  Er zal heel veel van onze inventiviteit en inspanning gevergd gaan worden .

  Geliked door 2 people

 16. Golden Girl zegt:

  had mijn eerste woorden wisseling er al over, die mevrouw was voor Clinton en voor madame Merkel, haha even lachen, zo n type die vluchtelingen de hemel in prijst

  Like

 17. Laat het een opstap zijn voor een geheel ander Europa, waarbij de regenten uit Brussel worden verjaagd en de Europese landen gewoon weer als in de tijden van de EEG handel met elkaar drijven. Met vrije doorgang van goederen, maar niet van hordes ons vijandig gezinde islamitische gelukzoekers.

  Like

 18. Ongelovige zegt:

  Wie stemt links? De vrouwen, de jeugd, de niet-westerlingen, de ‘elite’: van kleuterjuf tot koningin, van koster tot kardinaal, van kunstenaar tot ondernemer.
  Wie stemt rechts? De gewone blanke man.

  Like

 19. aegoliuscs zegt:

  Gaat Trump de V.S. weer tot een respectabele grootmacht maken? Zal hij het V.K. van dienst zijn na brexit?
  Geraakt Europa in zijn eigen val verstrikt en in de klem te komen met Rusland versus V.S./U.K.?
  Het worden uitdagende tijden.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Nou het zooitje in Nederland nog en dan die van Europa !!!

  Like

 21. Jan zegt:

  Ann Coulter een jaar geleden, let op de gezichten en het honend lachen van het publiek

  Ann Coulter zegt tegen Bill Maher dat Donald Trump de beste Republikeinse kandidaat is

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wie het laatst lacht, lacht het best…

   De verkiezing van Trump heeft dit soort mensen helemaal niets geleerd.
   Het volk heeft Trump gekozen en deze blinde arrogante flikkers de macht ontnomen…

   Als Trump het heel goed doet gaan ze jou later vertellen dat zij dat altijd al wisten
   en op hem gestemd hebben.

   Like

 22. paulzwueste zegt:

  Fantastisch en zo reëel geformuleerd!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben er niet gerust op. De RODEN/de Democraten, hebben nog steeds de rode moslim Obama, in “Het Witte Huis”. En deze kan zomaar een oorlog beginnen tegen Rusland, rotzooi laten trappen in Amerika zelf, of opdracht geven om Trump te vermoorden! De RODEN, de NWO,SOROS, en de ILLUMINATI, knarsen met hun tanden, en zijn overal toe in staat!

  Like

 24. Jan zegt:

  Why the United States Is a Christian Nation (David Wood)

  Like

 25. Jan zegt:

  Michel Foucault, the creater of Political Corectness

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s