Trump is een verademing

screenshot_130

(Door: Ebru Umar)

Een blinde zag het aankomen maar half journalistiek Nederland moest per se naar Amerika afreizen om het feestje van Clinton te vieren. Dat Trump zou winnen, ging er bij al die lieden niet in. Ja journalistiek, het was ooit een vak. In plaats daarvan spatte het moralisme en de indoctrinatie de afgelopen maanden van de beeldschermen: Trump is bad, very very bad! Hillary is een vrouw, very very good!

Gejuich door lieden die allemaal tegen het vrouwenquotum zijn maar juist die vrouw, die zich haar hele leven heeft laten piepelen door haar overspelige man gelijk een afhankelijke huisvrouw zonder baan uit een arbeiderswijk, moet opeens President van the free world worden?!

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trump is een verademing

 1. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met de strekking van het artikel. Goed gedaan Ebru!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zó is het, Ebru! Maar dan neem ik in mijn argeloosheid toch aan, dat je ná 17 Maart 2017 net zo enthousiast zou zijn over een vergelijkbaar succes voor Geert en de PVV…..
  Of zijn dàt dan opeens weer allemaal “PVV-gekkies?”
  Want die uitspraak had ik nog steeds graag even nader uitgelegd gezien, beste meid; tot op heden kan ik die nog steeds niet goed plaatsen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Iedereen moet zich ontwikkelen en ontwikkeling komt je niet zo maar aanwaaien.
   Ze heeft de laatste tijd veel meegemaakt… wat haar niet in haar kouwe kleren is gaan zitten.
   Overigens heb ik altijd wel gedacht dat ze hèt in zich zou hebben.
   Haar ouders zijn denk ik, ook moslim, net als Ebru overigens…
   Vandaar wellicht haar aversie tegen Wilders…?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ebru staat op goede voet met haar ouders, dus mag je aannemen, dat die qua opvattingen op dezelfde lijn liggen als zij, of daarvan in ieder geval niet te veel afwijken.
    Martien Pennings, toen hij nog hier schreef en reageerde, kwalificeerde dat soort moslims ooit als “Vrijzinnige moslims…..géén moslims dus. Behalve, dat ze zich nog steeds zo nóemen, vanwege de druk en de dreiging vanuit de islam.”
    En daar zit ‘m net de kneep, want dat kon, als puntje bij paaltje komt, tóch nog wel eens resulteren in een plotseling ‘wegkijken’ als radicalere elementen binnen de islam hier in ernst hun snode praktijken zouden gaan realiseren.
    Onvoorstelbaar, als men Ebru’s kernachtige taal hier leest, en wij kunnen dat verschijnsel hier ook niet goed bevatten, maar die flinterdunne grens blijft iets om rekening mee te houden.
    Persoonlijk vind ik verbaal net zulke opvattingen koesteren als een gemiddelde PVV’er, maar niettemin plotseling over “PVV-gekkies” spreken zo’n opmerkelijk teken aan de wand, dat ik nog steeds nader doorgesproken zou willen hebben. Al was het maar vanwege de duidelijkheid.
    “Finally, the kingdom was lost, because of one horse shoe nail” is en blijft een wijsheid om te onthouden.
    (Over types als bv. Aboutaleb hoeft men in dit verband al helemáál niet te twijfelen: Díe vertrouw ik so wie so voor geen cènt!)

    Like

 3. tommiehendriks zegt:

  Wat is onze Nederturkse schattebout weer heerlijk villein.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  TOP Ebru ! De nagel op de kop !
  De Nato oorlogsaandrijver EU en hun overbodige ratten zitten in de val !
  Ze zitten nu al met diaree in hun zetels die ze na de verkiezingen niet meer hebben !
  USA heeft ons nu laten zien dat de macht van het Volk uitgaat !
  De miskraam EU is ook van deze paar linkse klootzakken rattefizeert zonder dat ze
  middels referendum het Volk gevraagt hebben !

  Like

 5. Niet alleen een verademing, maar ook een verlichting.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Goed stuk maar was het nu niet leuker geweest als we dat een week geleden van haar hadden mogen lezen , nu is het wat te gemakkelijk .

  Like

 7. Pieter zegt:

  Twan Huys (Nieuwsuur) die een boek over Hillary heeft geschreven en dat in Amerika aan het promoten was, moet ontslag nemen wegens ergerlijke vooringenomenheid. Een typisch Hollands voorbeeld van links lullen en rechts vullen. Wat een kwijl deze man.

  Gelukkig bestaat de Slegte niet meer dus zijn boek kan nu rechtstreeks bij het oud papier, geen hond is er nog in geinteresseerd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Twan Huys is inderdaad een grote kwijl, en wat een ergerlijke stem heeft die kerel.
   Slijmerd, heeft bijvoorbeeld dat Persdiner met Rutte georganiseerd om Rutte te promoten.
   Vindt zichzelf héél belangrijk.

   Overigens vond iedereen vond dat Rutte op die avond zulke intelligente grappen debiteerde.
   Later bleek dat ze allemaal voor hem geschreven waren…
   Past natuurlijk wel in het plaatje dat het volk van Rutte heeft.
   Die hoeft dus ook nooit meer terug te komen, en bij de EU kan ook niet meer want die wordt binnenkort door Trump opgeheven.

   Ik bedoel maar. Er is nog hoop.

   Like

 8. Jan zegt:

  Hoogmoedswaan van Hillary:

  Hubris: Hillary Clinton Signed Newsweek ‘Madam President’ Cover On Election Eve

  This @sullyfoto pic from Monday- @HillaryClinton signs an early @Newsweek Madam President cover pic.twitter.com/B9NpR1YsVD

  — Cecilia Vega (@CeciliaVegaABC) November 9, 2016

  Like

  • elisah zegt:

   Deze misdruk wordt ooit nog eens geld waard, haha.
   Praktisch de hele wereld en alle media schreeuwden het uit dat Trump geen enkele kans maakte en Hillary president zou worden, daardoor is ze het zelf heilig gaan geloven en heeft ze zelfs nooit enige twijfel gehad aan haar overwinning.

   Like

 9. Jan zegt:

  Hillary in tranen, reageert socialistisch: De ander is schuldig

  Hillary Clinton Couldn’t Stop Crying, Blamed Comey and Obama for Her Stunning Loss (VIDEO)

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/report-hillary-clinton-couldnt-stop-crying-blamed-comey-obama-stunning-loss-video/

  Like

 10. Jan zegt:

  Afgelopen is het met de Clintons en hun stichting. Ben benieuwd wie maakt dat hij wegkomt en wie allemaal achter de tralies verdwijnen

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het geef ook het niveau aan van journalistiek Nederland !!!

  Like

 12. MareJane zegt:

  Zo en nu oppakken die hele Clintonkliek en voor het gerecht dagen. Samen met die satanische vrienden. Comey was gewoon bedreigd indien hij verder zou gaan met het uitzoeken van die mails. Gelukkig zijn er bij de FBI en CIA mensen die graag die Clintonkliek en consorten achter de tralies zien.

  Like

 13. Henk der Niederlander zegt:

  Wat me elke keer weer opnieuw verbaasd is wel dat menigeen hier denkt dat Clinton zo maar even opgepakt word en achter de tralies gegooid gaat worden.
  Even nuchter blijven denken mensen, want de Clintons zijn nou toevallig niet even een gemiddelde Amerikaans stel burgers maar nogal machtig volk die gesteund worden door een niet onaanzienlijk deel van de superrijken in de USA, met het gevolg dat ze de rechtsgang danig kunnen beinvloeden.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  De superrijken in Amerika zullen zich te barsten rennen, om zich achter Trump (zij het in de ogenschijn) te gaan scharen. Ze maakten deel uit van de Clinton-pro-kliek, zoals de wind waait, waait hun jasje. Nu is Clinton ‘verleden tijd’ en zijn ze bang voor hun status, toekomst en vooral hun hachje. Want geld heeft Trump in overvloed en dat zal alleen maar meer worden, nu hij ook macht in overvloed heeft.

  Eerlijkheid en oprechtheid kan men niet veinzen. Je hebt het, je uit het, je bent het, of niet. Er is géén tussenweg. De waarheid is een statuut op zich en allen die het in de genen hebben, zullen zich daarop kunnen beroepen. Liegen is makkelijk, de waarheid spreken is miljarden keren zwaarder, omdat de wereld uit leugenaars bestaat, die de waarheid verwerpen en ontkennen. Iedereen liegt weleens van tijd tot tijd, de reden is altijd persoonlijk, maar het gaat er in de wereld om hoe je met de waarheid omgaat. Respecteer je die en onderhoudt je die, uit je die, LEEF je die?
  Of dat je een oneindige recidivist bent als pathologische leugenaar. Als je die kunt LEVEN, dan heb je de genen in jezelf die je daarin sturen, dan ben je er mee geboren. Dan kun je niet anders, dan de waarheid ZIJN, want anders gaat het bij jezelf mis.

  Soort zoek soort en KENT soort. Daarom scharen zich zoveel mensen achter de voorlopers van de waarheid, Wilders, Strache, Petry, Farage, Condel en nu Trump. Maar ook nog meer achter de ‘leugenkliek’. NIemand is een heilige en Trump dus ook niet, maar iets in mijzelf zegt dat hij zich inzet voor wat hij zegt. We zullen zien. Ik denk van wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s