Verkeersvliegers boos op Koninklijke familie

screenshot_123

Pilotenvakbond VNV is boos op koning Willem-Alexander en koningin Máxima omdat zij voor hun staatsbezoek naar Australië met Emirates vliegen en niet met de KLM. Dat stellen zij woensdag in een radioprogramma.

de-telegraaf

VNV-voorzitter Steven Verhagen noemt het bij Nieuws & Co “onbegrijpelijk en onbestaanbaar” dat de koninklijke familie met een “vijand” vliegt die “zich bedient van enorme staatssubsidies om de Europese luchtvaart grote schade aan te doen.” De VNV vindt dat niet kunnen in een tijd waarin wordt gediscussieerd over het voortbestaan van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

screenshot_122“We zijn in Nederland belastingbetaler, wij financieren het koningshuis, dan zou je ook mogen verwachten dat hij een stukje promotie voor de nationale airline zou doen en niet voor een airline die KLM juist kapot probeert te maken”, voegt Verhagen daar aan toe. Bovendien zou Willem-Alexander loyaal moeten zijn aan de luchtvaartmaatschappij omdat KLM hem als gastvlieger de kans bood vlieguren te maken om zijn brevet te behouden.

De vakbond vindt ook dat het kabinet erop toe zou moeten zien dat de Nederlandse luchtvaart ook bij handelsmissies en officiële bezoeken de eerste keuze is voor de Oranjes.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verkeersvliegers boos op Koninklijke familie

  1. Je eigen land verloochenen. Maar WEL vlieguren bij de KLM doen ? Laat hij dat dan maar doen bij de Emirates of anders is Poch…………..er ook nog.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Wat kan dat die BOLLE schelen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar mijn beste verkeersvliegersvakbond, bent U nu echt zó naïef om te denken dat die bolle overbodige en zijn Argentijnse golddigger aka Madame Décifit dat soort argumenten ook maar één seconde in overweging nemen?
    Wat kan hen deze of welke Nederlandse aangelegenheid dan ook nou schelen? De Nederlander bestáát immers niet eens!
    Emirates is de luchtvaartmaatschappij van DUBAI; dát is het elangrijkste voor zulke KoHo’s! Daar zitten hun connecties, de oliesheiks, daar zit hún wereld, de Groten der Aarde, weet U wel, waar ze oh zo graag bij willen horen.
    De KLM is iets….eh….Néderlands. Laat dat hele Nederland toch lekker in de strónt zakken, met die KLM erbij; wat hebben z i j daar nou voor boodschap aan?!
    Heren, ik geloof eerlijk gezegd, om het eens ronduit vast te stellen, dat het eens tijd wordt om de guillotine uit het vet te halen, dacht U ook niet?

    Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      De koninklijke familie is ALTIJD en ALLÉÉn maar met hun eigen zakelijke belangen bezig.
      Ze verbergen zich trouwens achter het verbod om zich officieel met politiek te bemoeien. Zo dus, gaan ze hun gang en op kosten van de belastingbetaler graaien ze alles bij elkaar wat mogelijk is….
      De vuile gore inteelt-dieven…!!!

      Like

  4. Landverrader, juist nu de K.L.M. het net zo hard nodig heeft.

    Like

  5. Karen zegt:

    Een grof schandaal is het, het zoveelste. Weg met die grote overbodige en zijn familie!

    Like

  6. Sjaak zegt:

    Wat will je ook verlangen ? Van Bea Fatima van Shell !

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Dus niet loyaal aan Nederland en z’n bevolking !!

    Like

  8. Claudia M. zegt:

    Het zou inderdaad beste prettig zijn als er van onze centen nog iets terug vloeit in onze economie ja…

    Like

  9. Cathja zegt:

    Hier ben ik het helemaal mee eens. De KLM, ooit onze nationale trots, zou de eerste en de meest logische keuze moeten zijn van het Koninklijk Huis en Kamerleden.
    Door met Emirates te vliegen steken ze een vette middelvinger op naar onze eigen luchtvaartmaatschappij, én naar Nederland.

    Like

  10. tjonge zegt:

    zie “onze” monarchie liever helemaal niet vliegen…
    .
    .
    wel neerstorten als het ff kan…..

    Geliked door 1 persoon

  11. carthago zegt:

    Bij emirates kost een biertje niks aan boord, ook al is het kamelenzeik,vandaar deze keus van de zuipgeus.

    Like

  12. Jan zegt:

    Verwacht niks van een gekloonde Bernhard

    Like

Plaats een reactie