Wilders over Trump: politiek zal nooit meer hetzelfde zijn (video!)

screenshot_121

PVV-leider Wilders zegt dat de “historische overwinning” van Donald Trump grote invloed zal hebben. “De politiek zal nooit meer hetzelfde zijn, neemt u dat van mij aan.” Volgens Wilders zullen nu ook kiezers in Nederland en Europa zich tegen de gevestigde politiek uitspreken. “Mijn boodschap is: kijk het kan.”

nos

Hoe meer mensen genegeerd of in een hoek gezet worden, hoe meer ze geneigd zijn op de PVV te stemmen, zegt Wilders. Hij steunde als enige Nederlandse partijleider de Trump-campagne. “Ondanks het grote verzet van de gevestigde politiek en de media heeft Trump een klinkende overwinning behaald. Mensen willen patriotten zijn en daar is niets mis mee.”

Volgens hem hebben D66-leider Pechtold en GroenLinks-leider Klaver, die kritiek hebben op Trump, er niets van geleerd. “We kunnen in Nederland ook opkomen voor onze eigen banen, onze eigen pensioenen. De politiek neemt nu de verkeerde beslissingen.”

Nederlandse kiezers

De andere partijleiders en lijsttrekkers zien net als Wilders een verband tussen wat de Amerikaanse kiezers vinden en wat de Nederlandse kiezers bezighoudt. Ook zij zeggen dat de politiek met oplossingen moet komen voor zorgen van burgers over hun geld, hun baan en hun veiligheid. Op 15 maart 2017 zijn er Tweede Kamerverkiezingen.

Bekijk HIER de video

Bron:
http://nos.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Linkse Kerk, Nederland, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wilders over Trump: politiek zal nooit meer hetzelfde zijn (video!)

 1. Jean zegt:

  De doodsteek voor de huidige politiek heeft 3 oorzaken:
  1) de corrupte politiekers
  2) de massa import vreemdelingen
  3) de massa illegalen
  De burgers trekken zich geen ballen meer aan van de linkse propaganda en van de misleidende peilingen, de burgers geloven de huichelaars, lullers en zakkenvullers en beschadigers van onze samenleving niet meer en EISEN veiligheid, die veiligheid zal er nooit komen met die massa islamieten en islamtieten, die smeerlapperij moet verboden en verdreven worden en dat heeeeeeeel snel.
  Dhr Donald Trump zal de start geven, gelukkig hebben de Amerikaanse burgers hem de macht gegeven om dat startschot te geven, EINDELIJK.

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  De andere partijleiders en lijsttrekkers zien net als Wilders een verband tussen wat de Amerikaanse kiezers vinden en wat de Nederlandse kiezers bezighoudt. Ook zij zeggen dat de politiek met oplossingen moet komen voor zorgen van burgers over hun geld, hun baan en hun veiligheid. Op 15 maart 2017 zijn er Tweede Kamerverkiezingen.
  Ineens moet er een oplossing komen.
  Het lijkt me eerder dat men zich in de NL politiek rot geschrokken is omdat het wel eens zou kunnen zijn dat de gevestigde politiek waarschijnlijk een fikse trap onder hun reet gaan krijgen.

  Like

 3. John Schaap zegt:

  Dit is een grote dikke middelvinger tegen de elite.
  Nu Europa nog.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hier ben ik het geheel mee eens. Maar dan zal de zombie kiezer, wel wakker moeten worden, en om te beginnen moeten afrekenen met: VVD,PvdA,D66,CDA,GL,CU, om de grootste verraderskliek te noemen. We zullen zien op 15 Maart 2017.

  Like

 5. Trump zal neem ik aan een heel andere koers varen, het zal spannend worden hoe anderen daarop zullen reageren.

  Like

 6. Peter Rissing zegt:

  Obama is gelukkig ‘gone’, maar “yes we can” blijft.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  On Topic. Op DDS, las ik dat de verraders van de Tweede Kamer, Rutte (VVD) toestemming heeft gegeven ons NEEN, in Brussel te gaan omtoveren in JA. Wat een vies zooitje. De enige tegenstemmen kwamen van: PVV,SP,VNL,Bontes, en een weifelend CDA. Tot zover onze zogenaamde democratie!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau Geert !!!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Nou ik denk dat Pechtholt een ernstige vinger zal opheffen om iedereen te waarschuwen tegen Trump.
  En ik ben echt benieuwd of Trump zich daar iets van aan zal trekken…

  (Oh wat zou Pechtholt kruipen voor Trump…. als dat zou kunnen, net zoals hij voor Poroshenko kroop…!)

  Dat vind ik nog het meest hilarische.
  Al die stomme klootpolitici hier en in de andere Europese landen die met ernstige smoelen waarschuwen voor de moeilijke tijden die nu door de extreemrechtse onmenselijke en oh zo onfatsoenlijke Trump zullen aanbreken.

  Nèt alsof zij enige macht hebben om Trump te weren… De gedachte alléén al !

  Like

 10. Anna zegt:

  Met dezeverkiezings uitslag wordt Wilders ” zijn gelijk ” bevestigd en tegelijk het journaille zijn ongelijk bevestigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s