Duitsland bevindt zich in een oorlog

screenshot_142

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De Duitsers bevinden zich in een oorlog en wel in een oorlog tegen hun hele natie. Alleen merken ze het grotendeels niet, omdat ze te zeer worden opgeslokt door het werk. Ze hebben helemaal geen tijd om zich met hun huidige situatie bezig te houden en de weinige tijd die ze nog hebben, worden ze beïnvloed met propaganda vanuit de school, de universiteiten, de tv, de kranten en de bioscoop. Daardoor hebben ze vaak genoeg helemaal niet meer de mogelijkheid om überhaupt helder te denken.

Velen van hen geloven, dat wat in hun land gebeurt allemaal maar normaal is, maar dat is het niet. Duitsland bevindt zich sinds de Tweede Wereldoorlog in handen van de mannen, die ook de Amerikaanse regering onder hun hoede hebben. Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn de Duitsers niet langer een vrije natie, maar wordt alles, maar dan ook werkelijk alles wat er in Duitsland gebeurt, hetzij de leerstof op de scholen, het lesmateriaal op de universiteiten, de propaganda door de openbare media, de bevordering van de partijgetrouwe kunst en cultuur, alles, maar dan ook alles door de CIA en de geheime diensten in Duitsland zó gestuurd dat het de Duitsers van begin af aan al niet meer opvalt hoezeer ze worden gemanipuleerd, uitgebuit en van hun land beroofd.

Aan de top der wereldheerschappij zetelen niet de meest edele en zuivere vertegenwoordigers der mensheid, maar de meest verdorven, ontaarde en mens-verachtende. Dezen houden voor Duitsland de touwtjes in handen. Hun vooropgezette doel is het om Duitsland en de Duitsers één voor één te vernietigen. Aangezien dit door de Tweede Wereldoorlog nog niet tot het gewenste doel geleid heeft, hoewel ze de Duitsers bij miljoenen hebben vernietigd, gaan ze thans nog woedender en gewetenlozer tegen het Duitse volk tekeer.

Ze gebruiken het Duitse belastinggeld, opdat zich in Duitsland de meest onderontwikkelde en gewelddadige volkeren van over de hele wereld kunnen vestigen. Tegelijkertijd beperken ze de gelden voor de Duitsers steeds meer. Duitsers hebben in Duitsland amper nog genoeg geld om voor zichzelf een waardevol leven op te bouwen, om gezinnen te stichten en hun toekomst veilig te stellen. Dat werd hen allemaal afgenomen door de geïnfiltreerde politiek. Duitsland bedrijft de politiek voor andere volkeren, tegen de Duitsers.

De vijand zit aldus in de regering van het land, die alle wetten wijzigt ten laste van de Duitsers, of ze niet naleeft. Dat leidt ertoe dat de Duitsers op deze planeet geen plek meer zullen hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen. Hen werd hun van God gegeven recht afgenomen door de laagste elementen op deze planeet. Die doen dat om de ontwikkeling der mensheid te stagneren, opdat zij daarin voortaan als diens “God” kunnen fungeren.

Terwijl men miljoenen Duitsers van hun bestaan berooft en hen zelfs de lage Hartz-IV uitkering betwist, laat men bij miljoenen buitenlanders het land binnen, die zelfs in Duitsland niet door middel van hun inzet voor zichzelf kunnen zorgen en betaalt alles voor hen. Er zijn vluchtelingen, aan wie door de Duitse belastingbetaler jarenlang zomaar € 40,- per dag werd gespendeerd, zodat ze in een pension met drie maaltijden per dag konden wonen, tot ze dan, na 7 of 8 jaar, door de Duitse belastingbetaler een eigen woning in Duitsland krijgen gefinancierd, echter zonder tot dan toe in Duitsland ook maar één hand te hebben uitgestoken!

Voor andere buitenlanders wordt omscholing ter hoogte van miljarden gefinancierd, in aantrekkelijke beroepen als taxichauffeur, buschauffeur, pakketdienst-rijder, om daarmee de Duitsers uit deze beroepen te verdringen. Tegelijkertijd kan zo voor hen hun rijbewijs uit het Duitse belastinggeld worden gefinancierd. Het zijn de buitenlanders die in Duitsland zonder zorgen kunnen leven, die zich om hun basisverzekering in Duitsland totaal geen zorgen hoeven te maken. Duitsers daarentegen worden door de autoriteiten op straat gegooid en krijgen helemaal niets. Noch een woning, noch een basisverzorging, noch een rijbewijs, noch een omscholing. De Duitse autoriteiten, de wetten en Justitie werken uitsluitend om de Duitsers van hun geld te beroven, ze op straat te gooien, te onteigenen en ze hun land te ontroven, bij gelijktijdige volledige financiële verzorging van andere volkeren in hun land.

Alle Duitse autoriteiten, verenigingen, vakbonden, scholen, universiteiten, politici,media, rechtbanken, sociaal werkers, onderwijskrachten, sociale fondsen, kerken en gezamenlijke organisaties doen er al het denkbaar mogelijke voor om de Duitsers in Duitsland te laten verdwijnen. Dit is een groots opgezette, doordachte, geraffineerd uitgesponnen oorlog tegen het Duitse volk, dat daardoor tenslotte zonder land en bezit zal komen te staan. Nu al is meer dan 50% van de Duitse bevolking buitenlander of Duitser met migratie-achtergrond, die op deze manier Duitsland hebben ingepikt.

Het geringste aantal migranten redt het door eigen inzet om in Duitsland überhaupt voet aan de grond te krijgen en zo, zoals het in alle andere landen over de hele wereld normaal gesproken gebruikelijk is, de oorspronkelijke bevolking tegen de invasie van de meest onderontwikkelde en gewelddadige volkeren van over de hele wereld te beschermen. In plaats daarvan heeft de Duitse regering ook nog het belastinggeld gebruikt, opdat het tot zo’n hoog aantal van buitenlandse instromers in Duitsland kon komen. Dezen zijn echter vanwege hun gewelddadigheid en on-inzetbaarheid voor Duitsland geen verrijking, maar zijn ondergang. Hier werd grondig ingegrepen in het natuurlijke verloop van een bevolkingsaanwas, daar men een volk van het eigen geld beroofd heeft, om het vervolgens te gebruiken voor zijn vernietiging. Dit alles is een absolute oorlog tegen een hele natie en heeft aldus met medemenselijkheid en naastenliefde niet in het minste te maken. Hier wordt van een volk het eigen land gestolen, op een uiterst walgelijke en mens-verachtende manier.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duitsland bevindt zich in een oorlog

 1. BertG. zegt:

  https://fenixx.org/2016/11/10/tweedeling-in-de-zorg/

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ja natuurlijk gaat de zorgpremie omhoog om alle mensen die hier binnen wandelen gratis
   alles te kunnen geven, als ze al die dames van buiten de grenzen anticonceptie geven stijgen die geboortes niet zo snel, maar nee ze moeten en zullen stel kinderen op deze aarde zetten

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Je ziet het in gemeentes al gebeuren, niet de zorgpremie maar de WOZ omhoog vanwege een gat in de bijstand uitgaven. Niemand durft te benoemen dat dit enkel komt door de honderden asielzoekers die een provincie op moet nemen.
    Er is een nijpend tekort aan sociale huurwoningen zogenaamd vanwege krapte maar u en ik weten allebei dat dit enkel komt vanwege honderden asielzoekers die recht hebben gekregen van de linkse overheid op een huis, al dan niet aangekleed op kosten van de belastingbetaler.
    Die economische vluchtelingen gaan ons de kop kosten, ze gaan nooit werken, waarom zouden ze, ze hebben geen opleiding en alles wordt vergoed toch?

    Like

 2. Cathja zegt:

  Hier word ik echt stil van. Wat een gewetenloze schurken zijn het, die het leven van talloze onschuldigen onleefbaar maken! Wat een duivelse dingen gebeuren er in ons buurland! Vele jaren achter elkaar kwam ik in Duitsland, en ik vond het Duitse volk over het algemeen heel beschaafd. Het is moeilijk voor te stellen dat Duitsland niet meer het mooie land is wat ik ken(de). Zeer, zéér triest!!

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Alleen in Duitsland of zowat in de hele westerse wereld??????

  Like

 4. Jade zegt:

  Merkel gaat voor een tweede Coudenhove-Kalergi prijs.
  By de way, markje kan het maar wat goed vinden met angela.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Ik geloof mevrouw Raab in deze in haar verhaal toch niet zo erg. Het is echt de politieke linkse correctheid die in Amerika en Europa heerst die de ellende veroorzaakt. De totale ondergang van Duitsland is toch echt zelf veroorzaakt door Mutti met Wir schaffen das.
  Amerika heeft wel invloed maar Duitsland kan gewoon zeggen tegen Amerika: “De boom in en dan gebeurt dat ook”. Nee de ondergang van Duitsland is veroorzaakt door politieke correcte Duitsers en versneld door Mutti Tutti Frutti.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Petra Raab slaat inderdaad volledig door in dit complotverhaal.
   Ze is besmet met het moslimvirus; die zien ook overal complotten en tegenstanders.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Nee beste Thom, dat kunnen zij helaas helemaal niet. Duitsland is een protectoraat van de overwinnars van WW2. Duitsland wordt bestuurd door een naamkoze vennootschap, BRD geheten. De CEO is Merkel. Alle ooit openbare diensten, zoals politie, belastingen, de vroegere ambtenaren in steden en gemeenten zijn allemaal ingeschreven als een bij de Duitse KvK, zo dus ook de BRD. In Duitsland geldt noch altijd het oorlogsrecht. Het wordt zo dus verhinderd dat er met andere landen vrede gesloten wordt. Het oude Deutsche Reich bestaat echter nog wel, alleen heeft het geen regering of verstandige mensen die het herstellen zoals al een paar keer een vonnis is gewezen bij het gerechtshof in Den Haag.

   Ja, Duitsland was een mooi land. Dat is het nog als je er eens een keertje komt. Maar als je hier woont en weet en ziet welke verschrikkelijke dingen er hier gebeuren, tot zelfs in de kleinste gemeentes en dorpen dan piep je wel anders. Zelfs nu in de gemeente waar wij wonen zit het volgepropt met de geluksridders en bijna alle mensen zijn Gutmenschen. Hier is net nog te weinig gebeurd. Maar dat zal niet lang meer duren. In ieder geval houden onze woedend blaffende herdershonden en die van de wederzijdse buren, de nachtelijke en ook die van overdag rondsluipende gasten van Merkel ons van het lijf.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel. En de rol van het politieke gajes moet vernoemd worden. Om te beginnen de linkse STASI madam Merkel, de laffe politieke kliek, bekend onder de naam, CDU/CSU, geheel de LINKSE troep, te weten;SPD,Die Linke, en B90/Die Grünen. Zolang het Duitse volk, de leugens van dit leugenvolk blijft slikken, gaat de uitverkoop van Duitsland gewoon door. Maar in Nederland, is het absoluut niet veel beter gesteld, dankzij verraders van: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,SP.

  Geliked door 2 people

 7. Sijbren j Marinus zegt:

  Helaas moet ik je gelijk geven,het is zo!!! Wanneer,Wanneer komt het volk van Europa in opstand!!!!!! Ik denk dat het begin is gemaakt door Trump,nu wij nog!

  Like

 8. ik zie het, ELKE dag maar ik kan er niets aan of tegen doen1 want DAN ben `k een Nazi cq rassist of op z´n minst een bruinhemd! Uitzichtloos en kansloos!! DIEP DIEP treurig is het!…….

  Like

  • Nemesis zegt:

   Zie het als geuzen namen. Wij zijn ook al uitgescholden voor nazi e.d. vleiende benamingen. Doet me helemaal niets.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb precies hetzelfde, Tien: Zeker als ik vanuit een bepaalde hoek word uitgemaakt voor nazi, beschouw ik het eerder als een compliment.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Juist. Ik bedank altijd vriendelijk voor het compliment. Moet je ze, na eerst de shellshock verwerkt te hebben, eens horen schelden. Prachtig.

    Like

 9. Thomasson zegt:

  De toekomst van Duitsland wordt nu opgebouwd volgens de 3de Wet van Newton genaamd: The Law of Motion. Iedere actie wordt vervolgd door een reactie en hoe heviger de actie is, wordt de reactie in dezelfde mate beantwoordt. Deze natuurkundige wet, geldt ook voor de politiek. Wij hebben het bij de Amerikaanse verkiezingen van paar dagen geleden gezien. Wij waren voor 100% ervan overtuigd dat Hillary Clinton zou winnen. De hele media (behalve Fox News), grote namen uit Hollywood en toppers zoals Bill Gates, Google en Mark Zuckerberg (Facebook) stonden achter de Democraten. Maar de hele bende van The Bold & The Beautifull kon de Amerikaanse stemmer niet overtuigen. Ze hadden van de elitaire Politiek-Correcte regime genoeg en hun reactie was onverwacht en heftig. Nog heftiger zal binnenkort zijn de reactie van de autochtone Duitse bevolking. Ik denk dat de toestand in Duitsland gevaarlijke vormen kan ontwikkelen; waaronder ook fysiek geweld. De PC leiding van dit land kan alvast beter beginnen met het inpakken van hun koffers en gereed staan om te vertrekken. Hetzelfde geldt ook voor de hele zunami van zgn. vluchtelingen die het land de laatste jaren had overspoeld. Het is niet aangenaam in een land te leven waar iedereen je haat. De Kristalnacht van 9 -10 november 1938 was niet de laatste.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik ben bang dat u gelijk heeft, wanneer je daar door een grote stad loopt zie je amper nog Duitsers, de mensen die je wel veel tegenkomt, hebben een negatieve uitstraling en kijken dwars door je heen van minachting en haat. Het hangt daar in de lucht, dat er iets verschrikkelijk fout is, je kan letterlijk voelen en zien dat dit onnatuurlijk en gevaarlijk is.

   Like

 10. Ach, Leon daar ben ik ook al voor uitgescholden. Dit is land wat hoog in zijn vaandel heeft vrije meningsuiting, maar je moet wel in de pas blijven lopen. In Duitsland zijn ze nu gelukkig hoe langer hoe meer wakker aan het worden.

  Like

 11. reageerbuis zegt:

  De omvolking is in volle gang. Laat dit woord goed tot ieder doordringen. Het woord “Umvolkung” is naar ik meen voor het eerst gebruikt in verband met de Nazi-Duitse Ostpolitik, maar geeft precies aan wat Richard Coudenhove-Kalergi bedoelde om een Europees volk te scheppen: massa-immigratie van Aziaten en Afrikanen. Zie zijn boek “Praktischer Idealismus” uit 1925, volledig te vinden op internet.

  Geliked door 1 persoon

 12. Onno zegt:

  Ja een grove psychopaat van Stalin- of (gladder, intelligenter en verholener) Churchill kaliber als opperste leider over de gehele wereld en de rest in één grote eendenkooi als gechipte, dwaas gemanipuleerde lijfeigenen…….Het is een naargeestig vooruitzicht.

  Maar ja, cultuur, menselijkheid, ridderlijkheid e.d. is aan psychopaten niet besteed. Ga je gegarandeerd verliezen, want die kennen (ook in oorlogen) geen juridische en morele grenzen: GEEN. Achteraf schrijft de overwinnaar toch de geschiedenis aldus (kenmerkend griezelig ijskoud pragmatische en verbale) fundamentele leugenaar/psychopaat Winston Churchill.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat we een jaar verder waren. Dan hebben we kunnen zien wat Trump (nog steeds onder voorbehoud, zoals ik het voel) heeft bereikt en wie er hier dan aan de touwtjes trekt.

  Mochten de kwaadaardige “sociaiisten” het dan nog stééds voor het zeggen hebben, zodat het leven voor ons nóg duurder wordt met al die “leefboetes” (belastingen) om de mohammedaanse parasiet te laven en op zijn wenken te bedienen, dan is de strijd verloren.
  Waarom? Omdat het barst van de “Gutmenschen” met een ijzeren dwingeland-kracht om hun zin door te drijven.

  Het is dan een ramp om oud en hulpeloos te zijn, met die eigen-volk-haters aan de macht.
  Zoals eerder gezegd, trek ik de deur achter me dicht als ik 70 ben omdat ik doodsbang ben voor de ouderdom in deze wereld. Ik wil niet als een straathond in de goot creperen.

  Like

 14. tom zegt:

  Trump zal het zo gaan als Kennedy ,ben ik bang voor !.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s