Gefeliciteerd Amerika!

screenshot_145

(Door: Geert Wilders – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Gisteren waren we, in de grootste democratie ter wereld, getuige van een politieke revolutie. Het Amerikaanse volk stuurde een krachtige boodschap naar de wereld: Genoeg is genoeg, we willen weer vrij zijn, we willen weer een geweldig land zijn! Tegen de media in, tegen de gevestigde orde in, tegen de elites in, tegen alle verwachtingen in won Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen. En wat voor overwinning! Een verbijsterende en werkelijk historische prestatie, waarbij het Witte Huis, het Huis van Afgevaardigden [de Tweede Kamer] en de Senaat [de Eerste Kamer] voor het eerst sinds 1928 in Republikeinse handen zijn. 

Ik heb er nooit aan getwijfeld dat Trump zou winnen. We zijn aan beide zijden van de Atlantische Oceaan getuige van dezelfde revolte. De Patriottische Lente beweegt zich snel over de westerse wereld. De mensen staan op en bevrijden zichzelf. Gisteren heeft het Amerikaanse volk heel duidelijk gemaakt dat het niet in de voetsporen van West-Europa wil treden. Het wil zijn land niet weggeven. Het wil zijn land, zijn vrijheden, zijn welvaart behouden. Het zag in dat de tijd voor de bevrijding was gekomen. De Amerikaanse kiezers willen zich niet langer laten vertegenwoordigen door politici die hun zorgen niet serieus nemen. Ze beseften dat Donald Trump de enige is die naar hen luistert. Ze willen liever hun banen beschermen dan dat zij moeten aanzien dat die naar het buitenland verhuizen, als gevolg van de handelsovereenkomsten waarvan andere landen meer profiteren dan hun eigen land.

Ze hebben er schoon genoeg van dat hun belastinggeld wordt besteed aan buitenlandse behoeften/noden, terwijl de binnenlandse behoeften groeien. Zij verzetten zich tegen het immigratiebeleid dat massa’s mensen aantrekt, die veelal ongeschoold zijn en uit culturen komen die onverenigbaar zijn met de westerse beschaving. Ze eisen een herstel van de rechtsorde in plaats van dat ze moeten aanzien dat het geweld en de onveiligheid steeds maar groter worden.

Het is niet alleen Hillary Clinton die gisteren werd verslagen; de media en de standen van de praatjesmakers zijn allemaal verslagen. Het is geweldig om te zien hoe, zowel in Amerika als in Europa, de opinieleiders/experts van de media en de elites totaal worden verrast.

Jarenlang hebben ze koppig geweigerd om het leed, dat de gewone mensen door massa-immigratie en islamisering is aangedaan, te erkennen. De elites zijn volledig het contact met de problemen, de zorgen en de angsten van gewone mensen kwijt. Ze reageren met neerbuigendheid op de verkiezing van Donald Trump op precies dezelfde manier als zij in 1980 reageerden op de verkiezing van Ronald Reagan.

Na zijn verkiezing zou Ronald Reagan de grootste president van onze tijd worden. Hij versloeg het rijk van het kwaad, het communisme. Hij deed dat zonder geweld. Hij stond voor wat hij zei, sprak de waarheid en gaf niet op/capituleerde in niets.

Op deze manier inspireerde hij vrijheidslievende mensen in Oost-Europa om zich te bevrijden van de Sovjet-tirannie.

Mijn hoop – en verwachting – is dat Donald Trump in de voetsporen van Reagan zal treden, dat hij zal staan voor wat hij zegt, de waarheid zal spreken, geen concessies zal doen, en op die manier West-Europa zal inspireren om haar vrijheden te beschermen tegen de islamisering.

Amerika heeft zich zojuist bevrijd van de politieke correctheid. Het Amerikaanse volk heeft daarmee uiting gegeven aan haar wens om een vrij en democratisch volk te blijven. Nu is de tijd voor Europa aangebroken. Wij kunnen en zullen hetzelfde doen!

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “vederso” en “Fenixx”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Donald Trump, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, Patriottisme, political correctness, PVV, soevereiniteit, Vrijheid, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Gefeliciteerd Amerika!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is huiswerk voor ons want het komt niet vanzelf !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Treintrien zegt:

  Based Geert! Dit wordt een feestje, iemand de wikileaks gevolgd hier?

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Gefeliciteerd Amerika, dat wel maar… Waar Trump mee te maken gaat krijgen is hetzelfde waar Wilders mee te maken heeft. Namelijk een niet aflatende dagelijkse stroom negatieve berichten over de partij of haar aanhang.
  Je ziet het nu al in onze lugenpers, de Trump stemmers voelen zich misplaats, het merendeel is witte laag opgeleide Amerikaan, termen als fascisme, racisme wisselen elkaar af.
  Wereldwijde aandacht voor een enkele linkse demonstrant die een Amerikaanse vlag verbrand.
  Kijk maar eens in de grootste leugenkrant van ons land, de Volkskrant, sinds de naam Trump viel heeft de VK er alles aan gedaan om de opinie te beïnvloeden, alleen negatief natuurlijk.
  Je ziet het ook terug in de verslagen reacties van de gutmenschen, dit kan niet waar zijn, demonstraties, vechtpartijen, nu zijn ze ineens niet meer democratisch, nu heeft Hillery de meeste stemmen van het volk en Trump alleen van de kiesmannen, de verkeizingen zijn ongeldig…
  We gaan het meemaken, maar de berichten in de leugen-media zijn nu alweer tenenkrommend.
  Ik hoop dat we het euforische gevoel vast kunnen houden tot 17 maart als wij af gaan rekenen met de gutmenschen die onze identiteit en cultuur te grabbel gooien om één sociaal democratische dictatuur van Europa te maken.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een rede, zoals alleen Geert kan houden: Ieder woord ervan is WAAR!
  Mr. President, U heeft aan de overzijde van de Oceaan waardevolle bondgenoten, waaraan U nog veel zult hebben. Met ónze Geert in de voorste gelederen!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De uitslaggevende videoscreen !
  Niet bei de openbare medien te zien !

  Geliked door 1 persoon

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat glashelder weer geformuleerd,
  door…hoe kan het anders… Geert !!!
  .

  Like

 7. Guus Janssen zegt:

  EMAIL ID 59125: SOROS-PODESTA MASTER PLAN – HOW TO TAKE OVER AMERICA – 2008 AND BEYOND!
  THIS DOCUMENT PROVES PODESTA HAS BEEN THE DE FACTO LEADER AND POLICY MAKER OF THIS COUNTRY SINCE 2008
  EMAIL:
  https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/59125
  HERE IT IS PEOPLE – THE WHOLE SCHEME – TANKING THE ECONOMY, PROTRACTED WAR, DIVIDING AMERICANS, CONTROLLING THE MEDIA – IT’S ALL HERE!!!
  BRON https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/5c4hsv/email_id_59125_sorospodesta_master_plan_how_to/

  Like

 8. Jan zegt:

  Linksmensen zijn zijn huilbaby’s, kunnen niet tegen verlies. Net als de verliezers in GB willen zij niets met de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen te maken hebben en de regels achteraf weer aanpassen:

  500,000 People Sign Petition Asking Electoral College to Pick Clinton as President Instead of Trump

  A petition on Change.org calling for the Electoral College to elect Hillary Clinton as President has earned over half of the signatures needed for it to be sent to the governing body.

  The petition, launched on Wednesday after Donald Trump was elected President, calls for the Electoral College to “ignore their states’ votes and cast their ballots for Secretary Clinton.”

  Although Trump won over the 270 necessary electoral votes to secure the Presidency, Clinton narrowly earned the nation’s popular vote.
  …..

  De argumenten zijn ook ‘mooi’: “Mr. Trump is unfit to serve,” the petition claimed. “His scapegoating of so many Americans, and his impulsivity, bullying, lying, admitted history of sexual assault, and utter lack of experience make him a danger to the Republic. Secretary Clinton WON THE POPULAR VOTE and should be President.”
  …..
  https://www.yahoo.com/news/500-000-people-sign-petition-203109567.html

  Duidelijk is dat voor je mag stemmen eerst een debiliteittest dient te worden afgelegd. Overigens, dit jankvolk kan zo in de heilstaat Venezuela of Noord-Korea terecht.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het volledig met Dhr. Wilders eens.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  ‘Laat mij uw KitschPaleis zien en ik zal zeggen wie u bent!!’ ‘k Hoorde iemand die de fam. Trump met kampers vergeleek. Dit zegt toch wel heel veel over deze familieClan!! Incl. de next FirstLady met haar naaktfoto’s en ‘vragende ogen’!!

  Like

 11. Anna zegt:

  Gezien de enorme tegenkrachten die nu los komen in Amerika, twijfel ik of Trump ooit geiinstalleerd zal worden op 20 januari.

  Obama zal zonder het uit te spreken er alles aan doen om de inauguratie te verhinderen. Obama zei immers dat hij volkomen ongeschikt is als president…. ( WAT DE LINKSE PARTIJEN AL NIET DOEN OM HUN ZIN TE KRIJGEN)

  Zelfs Soros financiert nu de protesten, en er lopen Amerikanen rond met demonstratie borden dat hij vermoord moet worden….. …..

  Er ontstaat een zeer grimmig klimaat weliswaar niet van velen maar de pers kan het ook behoorlijk opkloppen……. en zo de Clinton kliek mobiliseren……. Heeft Obama hier soms de FEMA kampen voor gebouwd……. Trump zal het weldra weten nu hij in de traditie periode wordt “bijgepraat”

  Ik wens Trump en zijn beveiligers veel wijsheid en sterkte toe

  Like

 12. Goed uit een gezet Geert, je kan in maart op mij rekenen. We zullen ze eens een poepje laten ruiken.

  Like

 13. Harrie Vaes zegt:

  Eens met Wilders.
  Het wordt de hoogste tijd dat wij ONS land ook weer terug veroveren van de landverraders die onze vrijheid verkwanselen aan de EU en die ons willen overleveren aan de islam en geluk zoekenden….meestal nietsnutten …..die alleen maar uit zijn op onze verworvenheden.
  Ook de instroom van vooral moslims die de zwartgallige islam mee brengen en aan ons op willen leggen moet gestopt worden.Alle politici die hieraan meewerken moeten afgestraft worden.
  Gelukkig krijgen wij daar in maart de kans voor.
  GRIJP DIE KANS.
  Ons land moet weer begrensd worden zodat we zelf weer de controle krijgen over de inrichting van ONS land.
  Citaat…..EEN LAND ZONDER GRENZEN IS GEEN LAND

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Misschien moeten de straten en staten eerst gereinigd worden van de linkse dictatuur !!

  Geliked door 1 persoon

 15. Taljaard zegt:

  Hmmm….
  De bevoegdheden en de macht van een Amerikaanse president zijn constitutioneel nogal beperkt.
  Hij of zij is bepaald geen alleenheerser en dat is maar goed ook.
  Reagan was bij zijn aantreden al een door de wol geverfde politicus en insider die 8 jaar gouverneurschap van de rijkste en dichtstbevolkte staat (Californie) achter de rug had en die precies wist hoe de hazen in Washington liepen. Een buitengewoon intelligente en tegelijk boerenslimme vent, die ook sociaal-communicatief hoogbegaafd was en die zijn tegenstanders en vijanden telkens weer schaakmat of buitenspel kon zetten voordat zij schade aan konden richten; onder het aloude motto; ”Keep your friends close, but keep your enemies closer.”
  Onder zijn vriendelijke en opgewekte buitenkant was hij staalhard en absoluut meedogenloos en daarmee heeft hij bepaalde hotemetoten in het Pentagon en bij de FBI, die hem grandioos onderschatten, eenvoudigweg aan de kant geschoven voordat zij wisten wat er gebeurde.
  Wat Nixon was overkomen zou hem niet gebeuren!
  Ook in het Kremlin dachten zij het eerst het met een makkelijk te manipuleren acteur van doen te hebben in plaats van met een tweede Johnson, wat Reagan in feite was.
  Met dat verschil dat hij niet de directe confrontatie zocht, zoals de onbehouwen Texaan Johnson met zijn uit de hand gelopen oorlog in Vietnam, maar de Sowjets in de hoek drukte met een combinatie van geavanceerde technologie en een defensie-budget wat men in Moskou absoluut niet kon bijbenen.
  Kortom; een politiek en diplomatiek genie.
  Totdat de Alzheimer deze briljante geest begon te slopen.

  Trump is ongetwijfeld een buitengewoon intelligente man, die mensen heel goed aan zich weet te binden en te inspireren. Maar het is nog maar de vraag of hij de Washingtonse slangenkuil net zo goed zal weten af te dichten en onschadelijk te maken als Reagan. En of hij wel opgewassen zal zijn tegen de nog veel meer doortrapte gevaarlijkere hotemetoten van de EU en regelrechte hyena’s als Wolfgang Schauble, die zelfs Putin nog een loer hebben kunnen draaien.
  Merkel is een omhooggevallen Pruisische schooljuffrouw, maar Schauble is in feite en achter de schermen de baas in de BRD, die Merkel in zijn zak heeft en nagenoeg het hele Duitse bedrijfsleven aan zich heeft weten te binden door de vakbonden effectief onschadelijk te maken. Trump is er weliswaar in geslaagd om hen hun bondgenoot Hillary af te pakken, maar daarmee heeft hij het pleit nog lang niet gewonnen.

  Wilders gebruikt grote woorden.
  Dat zijn we wel van hem gewend.
  Maar ook hij heeft zich destijds door de Roomse Jezuieten-club van het CDA, Verhagen en Lubbers, in de onmogelijke positie van een gedoogconstructie laten rommelen, die onvermijdelijk moest uitmonden in een val van Rutte 1, waar hij dan de schuld van zou krijgen.
  Daarmee heeft men de PVV niet kunnen uitschakelen, zoals men gehoopt had, maar het kostte hem in de TK-verkiezingen van 2012 wel 14 zetels en meer dan 4 jaar oppositie.

  Enfin, we zullen wel zien.
  In ieder geval is het roer in de VS voorlopig om.
  Maar in hoeverre Trump en de Republikeinen erin zullen slagen om daarmee een beslissende koerswending te kunnen bewerken is nog maar de vraag.

  Like

 16. Jan zegt:

  Mick Jagger Hints at Playing Donald Trump Inauguration

  Mick Jagger, the legendary front man for the Rolling Stones, hinted Wednesday that he might perform at Donald Trump’s inauguration, after Trump closed out his victory speech with the song: “You Can’t Always Get What You Want.”

  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/09/mick-jagger-hints-playing-donald-trump-inauguration/

  Linksvolk explodeert dan helemaal

  Like

 17. Steven zegt:

  Ook gefeliciteerd!! zag gisteren een zwarte op het nieuws in America..hij zei..nu dat Trump is gekozen ben ik bang voor mijn familie.
  Ik neem dan ook maar aan dat hij bedoelde…omdat het merendeel crimineel is en bang is door trump te worden aangepakt.
  Maar ja..dat mag ook wel eens TIJD worden vindt je niet. Dat zouden ze hier ook moeten doen.
  Hier zie je ook elke week niks anders dan zwart & booslims die ze zoeken voor misdaad op TV.
  Hoop dat daar snel een eind aan komt en dat ze al die teringlijers 25 jaar opsluiten met gedwongen arbeid waar ze van OPFRISSEN!
  Daarom stemde al die allochtonen op Killary..want dan verandert er NIKS!! Nu zijn ze BOOS..hahaha..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s