Policorwatch: ontzettend verwarde Amsterdammers leggen bloemen bij consulaat VS

screenshot_138

(Door: Annabel Nanninga)

Heel raar, net alsof hun mening over de president van een ander land er toe doet of zo

Megalomane special snowflakes die gaan drammen en stampvoeten als zij hun zin niet krijgen, hebben bloemen gelegd bij het Amerikaanse consulaat in Amsterdam. Zij doen zo merkwaardig, omdat zij denken dat hun mening over de democratisch verkozen president van een ander, democratisch land er toe doet.

Onder een pathetische steunbetuiging liggen wat bloemen, dat zal die stoute, gemene Amerikanen léren om er zomaar een ander wereldbeeld op na te houden dan een handvol antidemocratische wereldvreemden uit Amsterdam.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Amsterdam, democratie, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Policorwatch: ontzettend verwarde Amsterdammers leggen bloemen bij consulaat VS

 1. Tom Hendrix zegt:

  Whoehahahahaha! Heb ik toch gelijk, LINKS is een afwijking, en wel een psychiatrische van het ergste soort. Debiel LINKS laat zich kennen, maar ja, Rood Amsterdam, dan weet je het wel!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De linkse hebben altijd last van waandenkbeelden !!

  Like

 3. Pieter zegt:

  De wereld wordt steeds gekker (gemaakt). Kleine kindertjes huilen met mama mee als Clinton geen president wordt.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Hahahahha ik geniet echt van al dat debiele volk wow wat zijn die lui ziek in hun hoofd .

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik heb hierbij echt last van plaatsvervangende schaamte…

  I am with complete stupid!

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Heel dat Amsterdam is een grote verwarde ongelofelijke pleurisstad met heul veul politiek correcte gebrainwaste uitkerings-afa-idioten!! Ik zou zeggen, hek erom heen en sleutel van de poort weggooien!!
  K ben echt benieuwd als Wilders volgend jaar 80 zetels gaat halen wat ze daar dan gaan doen?? Misschien dan de fik erin of zoiets??

  Like

 7. Er is toch niemand overleden?

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Ook dit zijn de Clintons

  Hillary Clinton has Forgotten Her Flirtation with “Blatant Anti-Semitism”
  http://www.frontpagemag.com/point/263398/hillary-clinton-has-forgotten-her-flirtation-daniel-greenfield

  Anti-Semitism charged against … Hillary Clinton!
  http://www.wnd.com/2016/07/anti-semitism-charged-against-hillary-clinton/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, dat is die mafkees die met plastic molentjes loopt en daarbij een jojo karretje achter zich aantrekt.
   Zelfs een dagbesteding in een minder validen inrichting kun je deze mensen niet aandoen.

   Like

 9. abouneenee zegt:

  De socialistische kliek moet gezamenlijk van de schik bekomen, zij zullen hun wereldvisie moeten bijstellen, helemaal nu The Donald zal kunnen bewijzen dat hij niet de satan is waar hij voor is uitgemaakt. Het zal wat tijd kosten voordat hen dat lukt. De linkse luitjes willen niet accepteren dat hun verkeerde wereldbeeld nu toch echt anders moet, al was het alleen al omdat de president van de VS meer te zeggen heeft dan ieder ander staatshoofd. Links sluit alles buiten, van rokers tot PVV-stemmers. Links wil niet. Links staat voor stilstand (= achteruitgang), terwijl ze roepen progressief te zijn! Van SP tot Groenlinks, van PvdA tot VVD. Links is zo dom dat ze in hun eigen sop gaarkoken, hun negatieve energie (a la Sylvana) niet aanwenden om iets moois te scheppen, maar af te breken. Het volgende obstakel voor de niet-realisten onder ons zal de 2e kamerverkiezing in maart 2017 zijn, alwaar Nederland een kans heeft zichzelf te bevrijden van de elite die hen onderdrukt door op de juiste persoon te stemmen. Lingo time: G**rt W**de*s

  Like

 10. Flo zegt:

  En dan godbetere ook nog zo n lullig bosje! Linkse sloebers!!!

  Like

 11. Onno zegt:

  Psychopaten kunnen KENMERKEND grote groepen geesteszwakke lieden die er gevoelig voor zijn dusdanig diep brainfucken, dat ze glimlachend hun eigen been gaan zitten afzagen of andere abjecte dingen doen.

  Dat is een belangrijk aspect van het driedimensionale gevaar dat deze ‘dead inside’ vreesloze optelsom van ware krankzinnigheid uitmaakt.

  Voor je het weet sta je compleet/ziekelijk idolaat met vlaggetjes te zwaaien naar een (bewezen) gedeserteerde (bewezen) hoogverraderlijke (bewezen) SS (99,99999% wetenschappelijk geïndiceerde) extreem gladde en rete-glibberig leugen op leugen stapelende ‘corporate’ psychopaat (en zijn opvolgend nageslacht) die Nederland nogmaals heeft verkocht en verraden aan de USA/GB.

  Like

 12. Onno zegt:

  Ja en dat Jesse Klaver niet geschikt en bekwaam is voor landsbestuur en hem de toegang daartoe ontzegd zou moeten worden als legitieme zelfverdedigingsmaatregel tegen lege hulzen, bewijst hij weer eens, door als een blok te vallen voor glibbergladde psychopate Hillary (en door het monolitische van de ‘alien mindset’ van psychopaten, gaat Jesse Klaver dus STEEDS altijd en overal volledig met zijn billen bloot voor alle psychopaten).

  Like

 13. Wilma Grunn. zegt:

  Haha, ik stik hier bijna in mijn broodje kroket! Wat een idioten. Ben zeer benieuwd wat we op 15 maart aan gekkigheid kunnen verwachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s