Brekend onderzoek; Boze Blanke Man achter Trump mediahoax!

screenshot_153

(Door: Joost Niemöller)

Al twee dagen worden we via de media murw gebeukt met het beeld dat de aanhang van Trump bestaat uit boze, werkloze, blanke mannen uit de Amerikaanse industriegebieden. Domme, racistische blanke mannen, die bang zijn voor vernieuwing, minderheden enz. enz. Vrouwen, latino’s, zwarten, zouden allemaal op Clinton stemmen.

Er is inmiddels onderzoek gedaan naar de exit polls, waarbij gevraagd is waar men op stemde en wie men was. Het beeld van de Boze Blanke Man met de lage opleiding moet danig bijgesteld worden. Ik ga hier maar even wat verder op in, want zoals gewoonlijk zult u hierover via de media niets horen. Die houden het liever bij hun vooroordelen.

Het onderzoek is zeer interessant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Brekend onderzoek; Boze Blanke Man achter Trump mediahoax!

 1. Ongelovige zegt:

  tja, weer zo’n poll, in hoeverre is die juist? Ik zie toch vooral jonge vrouwen die protesteren tegen Trump.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wie voor wie gestemd heeft is onbelangrijk, dat de juiste persoon verkozen is is belangrijk en dat heel dat islamitisch barbaars gespuis moet teruggestuurd worden naar die grote zandbak in Afrika is “heel belangrijk” want wij westerlingen zullen NOOIT die barbaarse smeerlapperij tolereren noch respecteren.
  Onze strijd zal steeds heftiger worden tot de export ervan start.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Ik word zo langzamerhand doodziek van dat gemanipuleer van politiek-correct.

  Liegen en bedriegen en desnoods geweld gebruiken om hun zin te krijgen..

  Zou het niet geweldig zijn als BRexit en de verkiezing van Trump het begin van het einde zou betekenen van de globalisten?

  Wat een mooie wereld zullen we krijgen zonder dit tuig.

  Bert, had je nog een foto liggen van toen je nog jong was? 😀

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   I K meen me er nog wel één te herinneren, die hier ooit eens gepubliceerd werd, nog ergens in 2013:
   Naar ik meen op een topic, gewijd aan “poepbroek-jihadi’s”: Dat ging in feite over een Nederlandse tiener van 16 of zoiets, die zich door ronselaars tot de islam had laten bekeren, zich mee had laten tronen naar Irak voor de Jihad, en die dat toen zó was tegengevallen, dat hij zijn ouders had weten te bellen, die hem gauw waren komen ophalen.
   Nog mogelijk, dat ik me vergis, maar er staat me echt iets van bij, dat onze webmaster op dàt topic en passant nog een foto plaatste van een schattige baby/peuter. Jij maakte een opmerking,dat dat kind je ergens zo bekend voorkwam of iets in die richting, waarop hij, bezwerend: “Ssssssssst.”
   Ja, sommige dingen blijven je ècht bij.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar links – de democraten in Amerika- leren helemaal niets. Ze blijven drammen, dat Trump geen President mag worden, en dat hij de winst te danken heeft aan ” de boze blanke man”. Nou, uit het onderzoek is dus duidelijk gebleken, dat het niet enkel “boze blanke mannen”, waren die op Trump stemden. Geheel LINKS in de USA, en in Europa, zijn slechte verliezers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s