CITAAT Donald Trump

screenshot_147

“Voor het geld dat Hillary graag zou willen uitgeven aan vluchtelingen zouden we iedere binnenstad in Amerika kunnen opknappen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op CITAAT Donald Trump

 1. Thomasson zegt:

  Geweldige slagzin van Donald Trump. Het zal nog vele jaren door anderen worden gebruikt.

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Mooi citaat. De structuur ervan kan op veel manieren benut worden, ook in de Nederlandse situatie.
  Laat ik eens iets proberen…..’Voor het geld dat het kabinet uitgeeft aan nep-vluchtelingen zouden bewoners van verzorgingshuizen minimaal tachtig keer per dag naar het toilet kunnen worden geholpen’.

  De strekking moge duidelijk zijn. Serieuzere voorbeelden zijn er te over aan te wijzen.

  Like

 3. Elena zegt:

  Deze woorden kunnen wij ook gebruiken, met de namen van Merkel, Juncker, Verhofstadt en OpRutte.
  Wat deze parasieten en de nepvluchtelingen de samenleving kosten…kunnen alle grote steden in Europa opgeknapt worden….bovendien houden we geld over zodat alle bejaarden meer dan 3 keer per dag naar het toilet kunnen.

  Like

 4. Dat zal de Amerikanen goed doen, want ze zijn trots op hun land.

  Like

 5. Mary zegt:

  Het lijkt wel of ik Wilders hoor spreken, hoe vaak heeft hij de afgelopen 10 jaar precies dezelfde uitspraken al niet gedaan t.a.v. de vermogens (uw zuur betaalde belastinggeld) die Rutte en Co naar diezelfde uitvreters wegsluizen in binnen en buitenland. Zullen Rutte en Co, net zoals ze Wilders altijd afschilderen, Trump nu ook een racist, xenofoob, nazi etc. noemen en weghonen of zullen de nitwits (de “Nijenrode” jongetjes) dit bij de gouden zakenman en President van Amerika toch niet durven, met het risico te lopen dat ze te horen krijgen wat een achterlijk idioten ze zijn en beslist ongeschikt om wat dan ook te leiden, zonder dat ze de machtsmiddelen zoals een Islamitisch gezinde OM en de Nederlandse sharia rechters achter hem aan kunnen laten gaan zoals bij Wilders, ik weet zeker van niet de achterbakse GLUIPERDS!!!!.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  voor het geld wat onze teletubbies in Den-Haag aan vluchtelingen besteden zou ook eens aan de Nederlanders gedacht kunnen worden, ouderen die maar 3 x per dag naar het toilet mogen, jaren op de wachtlijst voor een woning, wel 10 jaar, wij het eigen risico betalen, nog 3 maanden langer tot je aow krijgt, een filmpje gezien in Engeland, liep een soort burgerwacht en die hadden genoeg van vluchtelingen, komt er zo n vriendelijke niet van oorsprong Engels=allochtoon, dit is mijn land ging hij schreeuwen, de dame zei dit in ons land, van die groep dus, opeens groep allochtonen erbij, die vent zie wij nemen jullie land over, ja dat vermoeden hebben wij dus al

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  https://www.rt.com/usa/366206-trump-ptotests-us-arrests/

  Anti-Trump rellen en anarchistische toestanden in Amerika,daardoor straks misschien de noodtoestand uitgeroepen door Obama!?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Daar was en is de Obummer op uit. De voorbereidingen hiertoe zijn al meer dan een jaar, als niet jaren eerder begonnen. De UN troepen staan klaar, goed verdeeld over de VS en buitengewoon goed bewapend. De UN soldaten zijn huurlingen. Bovendien zijn de FEMA kampen geopend en bevoorraad. Daar kan dus de lastige bevolking van de VS opgesloten worden, zoals de VS toentertijd tijdens ww2 met alle in de VS woonachtige Japanners heeft gedaan, die voor het grootste deel gewoon de VS nationaliteit had.
   Zou Mr. O dit werkelijk realiseren dan breekt dus echt de pleuris uit. Dat wordt een tweede burgeroorlog. De Amerikanen hebben zich de laatste tijd van nog meer wapens voorzien.

   Like

 8. koos zegt:

  Dit geldt in nog veel sterkere mate voor Nederland. Zonder immigranten zou Nederland een paradijs zijn geweest. Wanneer worden de verraders, de linksidioten, eindelijk eens ter verantwoording geroepen?
  Ons streven zal de komende jaren moeten zijn: de verantwoordelijken te beschuldigen, te demoniseren, te berechten, en ze zo mogelijk op te sluiten. Zoals zij zelf altijd hebben gedaan.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Dezelfde hulpvluchtelingen syndroom ziekte hebben we ook in Europa !

  Like

 10. volksrechter zegt:

  Great,
  thats the way the people want it Donald !

  Like

 11. “Voor het geld dat Hillary graag zou willen uitgeven aan vluchtelingen zouden we iedere binnenstad in Amerika kunnen opknappen.” Ja natuurlijk heeft Trump hiermee een punt, Nederland zou met dit statement, mits omgezet in daadwerkelijk beleid hiermee uitermate ook gebaad zijn. Maar net zoals aan alle sprookjes komt een eind, Nederland en Europa worden overwegend door linksmenschen en policoristen geregeerd, en aan deze vorm van macht zie ik helaas nog niet snel een einde aankomen.

  Like

 12. Ildiko zegt:

  Ik hou echt van hem, hij is BRILJANT!

  Like

 13. Sjaak zegt:

  En de smerige linkse ratten profeten worden op staande voet afgestraft !
  De beurs blijft stabiel en gaat aan verscheidene punten door het dak !

  Like

 14. Jean zegt:

  Beste Donald please laat die bitch arresteren en opsluiten voor de rest van haar leven want het is een monster.

  Like

 15. Bij ons stikt ’t anders ook de moord van de Hillary’s (m/v/x) en we zijn iedereen ook nog eens mijlenver vooruit met een echte Ministerin van Uitdeling die als Sinterklaas de hele wereld rondtrekt maar alleen bij de arme negertjes, met bijpassende gebarsten stem van het janken en zeuren of ze toch ons geld willen aannemen, staat te strooien. #liliannestrooit #poenvandeander

  Liked by 1 persoon

 16. Tom Hendrix zegt:

  Dat zou inderdaad zomaar waar kunnen zijn.

  Like

 17. volksrechter zegt:

  Geduld mensen, hier in Europa met de linkse dictatuur gaat ook veel veranderen,
  in die zin dat er veel kiezers rechts gaan stemmen zoals in de US bij de komende verkiezingen in verschillende landen van Europa, en wees gerust de linkse, katholieken en liberale dictatuur zal onderdrukt worden en in de toekomst zullen hun idealen en politiek verboden worden als zijnde fascistisch. EIGEN VOLK EERST !!!!

  Like

 18. Als er wat bij ons overblijft, doordat er minder vlu, ahum parasieten zijn werd gisteravond in het debat gezegd gaat dat geld naar Afrika toe. In een woord schandalig !!!!!

  Like

 19. Cathja zegt:

  Schitterende opmerking van Trump. Hij slaat de spijker recht op zijn kop! Ik hoop dat we nog heel veel van die prachtige uitspraken van hem mogen horen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s