Nigel Farage aast op post van ‘VS-ambassadeur bij de EU’

screenshot_150

Nigel Farage, de man die een hoofdrol speelde in de Britse beslissing om de EU te verlaten en die in de dagen volgend op de Brexit ontslag nam als voorzitter van zijn UKIP, aast nu op een postje in de regering Trump.

Farage vliegt vrijdag naar Miami en hoopt tijdens het weekeinde een afspraak te versieren met president-elect Donald Trump, voor wie hij sinds de Republikeinse conventie in Mississippi als adviseur optrad.

Farage denkt in aanmerking te komen als ‘Amerikaans ambassadeur bij de EU’, zei hij woensdagochtend op de zender ITV:

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
express-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, EUSSR, Nigel Farage, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nigel Farage aast op post van ‘VS-ambassadeur bij de EU’

 1. volksrechter zegt:

  Meer moet dat niet zijn Nigel…goed bezig man.

  Like

 2. Ik denk dat hij wel bij de club van Trump past. Een aanwinst dus voor Trump.

  Like

 3. Duchesne zegt:

  Geweldig ! Passende beloning voor iemand die zijn eigen land van de ondergang heeft gered. We gaan hier roerige tijden tegemoed, want bij een winst van de PVV zal links ongetwijfeld terreur gaan uitoefenen, ik denk specifiek gericht tegen de PVV mensen op de kieslijst. Het zal misschien al voorde verkiezingenbeginnen, maar ik vermoed erna, als de kieslijst is ingediend en de stemmen zijn geteld. De PVV zal een tekort aan mensen krijgen om de zetels te vullen, wat men dan ongeacht de reden kiezersbedrog noemt. Maart of April 2017 zal het begin worden van terruer zoals Nederland nog niet eerder heeft gezien. Zeer waarschijnlijk met hulp van staatsveiligheid, net als in 1994. Democratie is dood, links regerrd al jaren op basis van terreur maar er is geen oppositie om dit te stoppen. En zo is democratie een leugen geworden. Maar ach, links heeft de wijsheid in pacht en rechts is xenofoob. Zo werkt democratie toch?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] ‘Dat ik een buitenlander ben betekent niet dat ik niet in aanmerking kom. Als we de EU maar ten val kunnen brengen, hoe dat gebeurt maakt niet uit.’ [/quote]

  Als dat je doel is Nigel, wens ik je heel veel succes! Ik hoop dat het je lukt om ons te bevrijden van die afgrijselijke EU “communisten” met hun waterkokers!

  Je hebt in ieder geval een machtige vriend aan je zijde: Donald Trump (tenzij er iets gebeurt waardoor Trump alsnog buiten spel wordt gezet).

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Nigel is een héél goede aanwinst voor Trump, hij is zelf gemaakt van de stof van president. Hij kan Trump veel leren over de politiek. Trump zou gek zijn als hij hem niet in zijn regering liet.

  Like

 6. Peterdm zegt:

  Als Nigel echt de VS ambassadeur wordt dan is mijn feest compleet. Naast het feit dat 53% van de USA.vrouwen op Donald hebben gestemd. Hoe heet zij alweer dat kippetje van Denk die in “De wereld graait door” of “Jeroen PAUW, (welke al 400 vrouwen bij de poes heeft gegrepen)” haar een podium geven om haar blinde haat tegen Trump met een tweet poster van Donald te etaleren, ze tokkelde verder “ik heb ook de bewegende beelden gezien van de poster” . Nou dat kippetje was rijp om in de oven te schuiven en Jeroen Pauw deed dat door te vertellen dat zijn redactie net vertelde dat het plaatje met een uitspraak van Trump fake was, Je had haar smoelwerk toen moeten zien,lol Ohja Silvana heet ze, en nu weten wij ook dat zij hallucineert, er zijn geen bewegende beelden.lol . Ik ga verder met wereldwijd online genieten van de overwinning Donald Trump, daarna ga ik mij voorbereiden op de aanstaande overwinning op 17 maart 2017 van gekozen minister-president Geert Wilders. Meld je aan als vrijwilleger bij http://www.pvv.nl. Samen zijn wij sterk, samen zullen wij winnen net zoals Donald Trump. En gooi de graaiers de wereld uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s