Verkiezingen in Amerika – Wat er op de achtergrond gebeurde

screenshot_162

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Eén ding is duidelijk: Hillary Clinton zou glansrijk de verkiezingen gewonnen hebben, als alles zou zijn verlopen volgens de plannen van de elites, maar dat is het niet. De elites hebben zich in één zeer beslissend punt vergist. De vredelievenden leren bij. Men kan de vredelievenden lange tijd bij de neus nemen, omdat ze niet zo doortrapt zijn, zo verzot op macht, zo manipulatief en zo bereid tot geweld, maar op den duur leren ze steeds meer bij, tot ze niet alleen met meer geest, nee, ook met meer bezíeling de gewelddadigen een schop onder hun kont verkopen, die hen uit hun oh zo veilige betrekkingen slingert! Precies dat is er thans in Amerika bij de presidentsverkiezingen gebeurd. Volkomen zeker van de overwinning wegens de domheid der vredelievenden hebben die de elites voor eens en voor altijd van tafel geveegd! Zij hebben namelijk bijgeleerd.

Zij hebben de beste computerfreaks die er in de wereld te vinden zijn aan hun kant gekregen en er op de achtergrond in een strijd op leven en dood voor gezorgd dat de elites de verkiezingen niet ten eigen gunste konden manipuleren. Terwijl de vredelievenden decennialang niet één maal op het idee gekomen zijn dat de elites de verkiezingen konden manipuleren, waren zij deze keer iets slimmer. Ze hebben precies dezelfde middelen, die de elites gebruiken om de verkiezingen te manipuleren, gebruikt ter handhaving van de juistheid der verkiezingen. Het geheel was één veldslag op de achtergrond van computergiganten.

De vertegenwoordigers van de media, die eigenlijk de voorgeprogrammeerde overwinning van Hillary Clinton wereldkundig moesten maken, geloofden hun eigen ogen niet toen de uitslagen zo bij hen op de beeldschermen verschenen. Ze moesten zich echter goed houden, want alles was immers live. Tegelijkertijd hoorden de kiesmannen op de achtergrond in hun hoofd een stem, die ze hun beslissing voor de juiste kandidaat deed nemen.

De elites hebben namelijk met één ding geen rekening gehouden: dat er in het Universum nog iets groters bestaat dan zij. Dat hebben ze nu pijnlijk moeten ervaren. Iets dat, als het er echt op aankomt, de plooien recht trekt. Dat is precies wat er bij deze verkiezingen gebeurd is. Ik schreef één dag voor de verkiezingen een tweet, die luidde: “Als Trump president wordt, dan alleen doordat buitenaardse krachten zijn verkiezingsuitslag beschermd hebben.” Dat wil zeggen, zelfs als het de computerfreaks niet zou zijn gelukt de manipulatie door de elites te stoppen, door middel van de hulp van een Hogere Macht, namelijk, door de kiesmannen zelf een geestelijke en bezielde zet te geven, geschiedde het wonder.

Het was de Hemel-zelf, die hier ingreep. Óf met hulp van buitenaardsen óf met die van engelen! In principe is het mij om het even wie van de twee; ik geloof in allebei, of beter gezegd, ik weet dat ze allebei bestaan. Hier heeft de mensheid wèrkelijk hulp van Bovenaf gekregen. Anders was deze uitslag nooit mogelijk geweest!

(N.B.: Vertaler laat hierbij weten weliswaar de ‘new age’ opinie van auteur Petra Raab niet voor de volle 100% te delen, maar zich niettemin volledig te kunnen inleven in haar euforie betreffende dit ‘verkiezingswonder,’ evenals, naar aangenomen kan worden, de lezer.)

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Verkiezingen in Amerika – Wat er op de achtergrond gebeurde

 1. Steven zegt:

  Laat die KUT SOCIALISTEN maar lekker JANKEN..en ik hoop dat ze er nog héééél lang last van zullen hebben. Ik hoop dat er zoveel gaat veranderen waar al dat LINKSE TUIG paars en groen van gaan uitslaan!!!.
  Ik ZEIK al in mijn broek bij de gedachte…haha

  Geliked door 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Nog even geduld, onze tijd komt nog. Op 17 maart rekenen ook wij af met de elite.
  Vertel het tegen iedereen die het wil horen of niet. Het wordt de hoogste tijd dat men uit de schaduw stapt en een vuist maakt tegen het kankergezwel van links die niet alleen ons land, onze normen en waarden, onze cultuur maar zelfs onze sekse te grabbel gooit.
  In de ogen van links is ieder mens gelijk, even dom en maakt het zelfs niet meer uit welk geslacht je wil hebben. Nou, fuck you links, op 17 maart pakken we jullie terug. Dan laten ook wij zien dat we de kots hebben van die islamitische opvreters uit Afrika en al die leugens dat het zo goed gaat met ons land. Dat de culturele waarden in ons land afgebroken wordt en dat we moeten dansen naar de pijpen van de EU.
  Vanaf 17 maart bepalen WIJ zelf weer of Zwarte Piet zwart is en of we een kerstboom op het dorpsplein willen daar hebben we dat handjevol idioten van links niet meer voor nodig.
  Op 17 maart kiezen we een regering die er voor ONS is.

  Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sabeltant: 20.40. uur, op 11/11. Ik hoop het ook, Sabeltant. Maar dan moet de kiezer in Nederland om te beginnen, niet stemmen op deze 4: VVD,PvdA,CDA,D66. Het zal mij benieuwen op 17 Maart 2017.

   Like

 3. Marlies zegt:

  Ik ben het met de vertaler eens. Waar was “het universum” tijdens de Holocaust bijvoorbeeld; waar waren de engelen tijdens de Beeldenstorm. Zo maar een paar voorbeeldjes…
  Wat ik wel interessant vind is de uitleg van Icke:

  Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Een verschil van mening levert je een mishandeling op. Dat krijg je met een totaal gedegenereerd schoolsysteem. Debatteren is er niet meer bij; te moeilijk zonder feitenkennis. Slavernij was zo gek nog niet.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak: 21.15. uur, op 11/11. Zo vreedzaam zijn dus de linksen, de zogenaamde democraten! En het was dus een zwarte mafklapper die sloeg!

    Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Mensen die geloven dat de wereldheersers buitenaardse reptielen zijn van de planeet Niburu neem ik niet serieus, hoe redelijk zijn andere stellingen ook lijken te zijn.

   Like

   • Marlies zegt:

    “Onderzoekt alles, behoudt het goede” – dat “goede” is natuurlijk niet objectief. Niburu/reptielen: laat maar. Wat mij zorgen baart is de “buitenaardse” euforie m.b.t. Trump. Als ik lees, dat hij een CEO van JPMorganChase als Secretary of the Treasury wil aanstellen, dan krijg ik toch een oncomfortabel gevoel.

    Like

 4. Cathja zegt:

  Ik vind de uitslag ook ‘een wonder’.
  Als een kandidaat zó wordt tegengewerkt, en als er sprake is van stemfraude, en de halve wereld is er van overtuigd dat Hillary Clinton de verkiezingen zal winnen, maar de werkelijkheid pakt totaal anders uit, dan is er toch ‘iets aan de hand’.
  Hoe het ook zij, door dit ‘wonder’ lijkt het mogelijk dat de betrekkingen met Rusland weer genormaliseerd kunnen worden.
  Maar ik ben er toch niet helemaal gerust op wat de Clinton-aanhangers nog voor gemene rotstreken kunnen leveren.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Het wonder was eigenlijk geen wonder als de mainstraem media in hun berichtgevinhg eerlijk waren geweest en de overvolle rally’s van Donals Trump eerlijk hadden bericht en de halfvolle tot een kwart gevulde bijeenkomsten van bedriegster Hillary Clinton onbevangen hadden laten zien inplaats van sugestief manipulatief in te zoomen op spaarzame aanwezigen te suggereren dat de bijeenkomst hal bomvol zat.

  http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4182/2666/original.jpg?w=800&h

  Like

 6. Thom zegt:

  Ik denk dat mevrouw Raab nog een beetje redeneert op de manier zoals tijdens het Rijke Roomse leven in de vijftiger jaren gedacht werd. Toen zouden haar ideeën niet misstaan hebben. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan het halen van een askruisje op woensdagmorgen na carnaval waar je zo zat als een toeter toch maar diende te zijn omdat dat moest van je ouders. Zo was er ook een dag dat je hubkes at (hubertusbrood), Dat waren een soort krentenbroodjes die werden gegeten op de feestdag van Sint Hubertus en die dienden als bescherming tegen hondsdolheid.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  ‘Het was de Hemel-zelf, die hier ingreep’:

  Ik ben ook sceptisch over New Age-achtige opvattingen, maar heel merkwaardig vond ik het dat ik wist dat Trump zou gaan winnen en ik zag ook verbanden met BRexit. Daarbij kwam dat het voor mij zeker is dat dit het begin van iets wordt, dat de situatie zal; veranderen: Een bovenaardse ingreep, zo ervaarde ik dat ook.

  Eén ding is zo goed als zeker, van de Clintons zijn we nog niet af. Ik kreeg net het volgende bericht:

  Report: Chelsea Clinton Could Extend Family Dynasty With Congressional Bid

  According to the New York Post’s unnamed source, the former secretary of state’s daughter, Chelsea Clinton, is getting prepared for a possible congressional bid.

  Chesa wil het touwtje overnemen.

  Specifically, the report indicates the former first daughter has her eye on New York’s 17th Congressional District, which is currently represented by Democratic U.S. Rep. Nita Lowey.

  http://www.westernjournalism.com/report-chelsea-clinton-could-extend-family-dynasty-with-congressional-bid/?utm_source=Email&utm_medium=PostUp&utm_campaign=WJDailyEmail&utm_content=2016-11-11

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Ik heb met heel veel correspondentie tussen mijn Amerikaanse vrienden over en weer contact gehad. Ik heb stukken uit WikiLeaks gepubliceerd op hun sites dat de FBI niet openbaar wou maken over de Clintons, o.a. over Irak en de opdrachten tot het manipuleren van de stemmachines. Daar waren de families Clinton, Podesta en Obama bij betrokken.

  Like

 9. Ik denk dat het gewoon zo moest zijn en daar ben ik erg blij. Er moest gewoon een grote verandering komen. Pech voor de huichelaars in Brussel.

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Het was echt niet de hemel die ingreep, maar gewoon mensenwerk. Julian Assange en anderen legden de corruptie van Clinton bloot. Clinton beledigde de kiezers door ze deplorables en is onder FBI-onderzoek.
  Trump is een echte kerel, die een zakenimperium heeft opgebouwd en die het goed voor heeft met Amerika en de Amerikanen. Hij heeft de Amerikanen in hun hart geraakt en die hebben gezien dat hij oprecht is, in tegenstelling tot Clinton die er slechts voor zichzelf is en haar sponsors.

  Als dit een ingrijpen van “God” was, waar was god dan toen Lybië werd verwoest en Syrië in ellende werd gestort? Is god zo machteloos?

  Ik denk dat het beter is om een analyse te maken van de menselijke omstandigheden. “De hemel” is een menselijk idee en inderdaad appeleerde Trump aan “de hemel in de mens”, door te beloven om te strijden voor een betere toekomst en de politiek correcte “hel” waar ze in zitten te verjagen. In die zin was het een ingreep, niet van de hemel, maar mogelijkheid om dichter bij de hemel te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s