VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het antisemitisme

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het antisemitisme

 1. wim zegt:

  Daar kan Rutte nog wat van leren met zijn slap gekwezel over ‘onderhuids’ antisemitisme…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met Dr. Fest!

  Like

 3. fleckie zegt:

  ……….’BESPOTTELIJK’……….Nieuw ISR. WEEKBLAD: ..11 nov. 2016……. : .R.van.der.Wieken.
  JAARLIJKS..probeert het Platform Stop Racisme en Uitsluiting een rel te forceren., in een uiterste poging om publieke aandacht te genereren. VOrig jaar werd daartoe HANEEN Zoabi uitgenodigd als spreekster bij de Kristallnachtherdenking van het Platform….Zoabi is een Arabisch-Israelisch parlementslid en voorvechtster van..opheffing..van de staat Israel in zijn huidige,Joodse vorm. ..Zij heeft in 2014, om maar een enkel wapenfeit te noemen haar grote bewondering uitgesproken voor de Palestijnen die drie Joodse tieners vermoordden,hetgeen de directe anleiding van de Gazaoorlog werd. Bij die Kristallnachtherdenking in 2015 ,bij het Joodse Verzetsmonument aan de Amstel,was ook Ibrahim al-Baz aanwezig,hij werd ooit gearresteerd vanwege het smokkelen van explosieven voor de palestijnse zaak. ……….En dit jaar is er de Uilenburgersjoel-rel. .Het Platform, een kongsi van treife organisaties als ..INTERNATIONALE SOCIALISTEN en Nederland Bekent Kleur, en supporters als Anja Meulenbelt, maakt stamping over de Stichting Uilenburgersjoel,die bij nader inzien liever geen onderdak verschaft aan de Kristallnachtherdenking van het Platform,met zijn minachting voor Israel en Jodendom.Die sjoel was ooit,in het hart van de Jodenbuurt een plaats voor gebed voor velen die omgebracht zijn. Begrijpelijk dus van het bestuur.Jammer dat het daar pas op kwam Adat er een contract met het Platform was gesloten.Het Platform dwingt de sjoel nu met hulp van advocaten tot naleving van dat contract. Niet erg gevoelig,maar Joodse gevoelens spelen dan ook geenenkele rol voor het Platform. ……….Begeerde plek……….Interessant is het persbericht van het Platform.De schuld van alles wat het Platform overkomt, blijkt bij ‘rechts’ en ‘ultrarechts ‘ te liggen. ‘Rechtse organisaties’ zoals het CJO proberen elk jaar-zegt het Platform-de herdenking te verhinderen,en dit jaar heeft een andere organisatie , namelijk TIME to STAND UP FOR ISRAEL, de begeerde plek bij het Joods Verzetsmonument aan de Amstel als eerste geclaimd bij het stadsbesrptuur voor een Kristallnachtherdenking,waardoor het Platform naar elders moest uitwijken.Het spreek vanzelf dat Time to stand UP dor Israel een ‘ ultrarechtse gelegenheidsorganisatie ‘ blijkt te zijn. ………………..
  Het Platform schrijft:’ Het zijn pogingen die ons doen denken aan het monddood maken van het linkse verzet tegen de opkomst van de nazi’s in de 30er jaren’. De anonieme schrijver zou een fatsoenlijk geschiedenisboek in moeten kijken. : elke vergelijking tussen de methodes van de nazl’s en wat het Platform ondervindt is dermate bespottelijk dat de schrijver zich diep zou moeten schamen. De idiote toespeling op die donkere tijd is tekenend voor de schimmelwerend waarin het Platform leeft : een wereld van goed links en slecht rechts. Joodse organisaties die allemaal rechts of ultrarechts zijn en geheimzinnige complotten smeden om nobel links van zijn gerechtvaardigde zege af te houden.In werkelijkheid is het CJO zonder enige politieke kleur en is Time to stand UP alleen maar een verdediger van Israel tegen de vele vaak uiterst onredelijke aanvallen die organisaties zoals aangesloten bij het Platform met regelmaat lanceren. ……………….
  Overigens,op het allerlaatste moment heeft de burgemeester van Amsterdam zich met de kwestie bemoeid en de vergunning aan Time tos tand UP ingetrokken.Een beslissing waarover de burgemeester nog heel wat uit te leggen heeft. Hoe verwerpelijk het Platform ook is,het vrije woord is een groot goed.De vrijheid van meningsuiting dient beschermd., ook als dat inhoudt dat Janneke Stegeman kan fantaseren over .de zionisten die meenden de oorspronkelijke bevolking uit de weg te kunnen ruimen’ en dat Jaap Hamburger voor de zoveelste keer zijn verhaal van zelfhaat laat horen.<<<<<<<<<<R.van der Wieken is voorzitter van het CJO.******************

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s