VIDEO: Weg met de EU en volksvijandige regeringen – Het verkiezingssucces van Trump bedreigt het Europese establishment

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Na de “Brexit” en de verkiezingsoverwinning van Donald Trump is de toekomst van de gevestigde Europese politieke partijen onzeker. Terwijl de voorzitters van “rechts-populistische” partijen juichen, wordt de macht van het politieke establishment in Europa meer dan ooit bedreigd. De te leren les luidt, dat ook kleine partijen met een grandioze boodschap verkiezingen kunnen winnen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Europa, EUSSR, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Weg met de EU en volksvijandige regeringen – Het verkiezingssucces van Trump bedreigt het Europese establishment

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘Brexit’ laat op zich wachten! Eerst maar even afwachten of Trump 5 miljoen nieuwe banen weet te scoren van de beloofde 25 miljoen.

  Like

 2. Witte raaf zegt:

  http://www.ninefornews.nl/nederlandse-hoogleraar-clinton-maffia/

  Nederlandse hoogleraar: blij met vertrek Clinton-kliek!!

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Op de lange duur is men verzadigd met leugens en propaganda en dan gaat de bevolking een eigen koers varen.
  Zo daalt bij ons de criminaliteit al jaren, maar niet heus.
  Is immigratie nodig tegen de vergrijzing, maar niet heus.
  Brengt de EU ons welvaart, maar niet heus.
  Woekersalarissen zijn niet aan te pakken, maar niet heus.
  Islam brengt vrede, maar niet heus.
  Op een dag is men de leugens zat en zal men zich keren tegen de overheid en de media. Dan is het stemmen voor verandering nog de meest vriendelijke manier om een andere koers in te slaan; een beetje revolutie gaat er harder aan toe.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Op zich zou dat moeten kloppen Leefbarbaar maar je zult zien dat de regeringen in Europa nu een paar toezeggingen gaan doen aan de bevolking en de hetzes tegen de zogenaamde populisten zullen worden opgevoerd.
   Vooral in Nederland en Belgie zullen de mensen hun oren laten hangen naar zulk soort onzin en daarmee dan weer op de partijen gaan stemmen aan de linkerkant van het spectrum, waarmee ik dan ook bedoel de zogenaamde rechtse partijen.
   Zolang forums zoals dit forum zich niet weten te verenigen in een Europees geheel zal de linkse kliek samen met de MSM de controle weten te behouden over het stemvee en zal er niet echt veel veranderen.
   Ik hoop zelf dat Ik het helemaal mis heb met hetgeen Ik hier nu neerschrijf maar Ik ben bang dat het zo zal gaan lopen.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Laat LINKS en de politiek-correcte elite, maar het onderspit delven! Dat is mijn diepste wens.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Lees onderstaand stuk eens: ‘Trump zal worden afgezet’

  Daarin staat dat Trump door zijn het congres zal worden afgezet met een impeachtment-procedure binnen de termijn van 4 jaar dat hij president is, waarna Pence zijn plaats zal innemen. Dit is, volgens Professor Allan Lichtman, allang het opgezet plan. Pence reist mee op de rug van Trump, zodat hij, zonder veel kosten, precies dat bereikt wat de Republikeinen willen: dat een conservatieve partijgenoot president wordt. Ze vinden, volgens deze professor, Trump zelf niet geschikt om hen te vertegenwoordigen, maar gebruiken hem dus als opstapje. Als dit waar is, dan zal Trump hen nog eens iets laten zien. Maar misschien WEET Trump dit al, het zou me niet verbazen, en tolereert hij deze slang, omdat hij anders geen voet bij de Republikeinen had gekregen/krijgt. Later vaart hij zijn eigen koers en draait hij de slang zijn nek om…

  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/632151/trump-zal-worden-afgezet-zegt-de-professor-die-voorspelde-dat-hij-president-werd.html

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Mirjam ik lees de laatste dagen vanalles uit verschillende hoeken en weet eigenlijk niet meer wat voor waar aan te nemen,wat ik bijna wel weet is dat die hele verkiezingen in de VS doorgestoken kaart is,heb zelfs nog even gedacht dat Clinton en Trump een gezamelijk spelletje aan het spelen waren,dat er dingen niet kloppen is zeker en dat we nog voor rare dingen komen te staan ,hier in NL maar ook in de VS ,daar ben ik heilig van overtuigd,dit is wel een hele bijzondere tijd om mee te maken trouwens!

   Like

 6. Dat heb je ervan door het volk te negeren. Dat doet Mark Rutte ook, ik kan hem wel op zijn bek slaan. Die vent wil ons gewoon WO III in sturen met ze Oekraine, ze zijn weer aan het rotzooien bij de Krim. Ik ben zo bang dat hij gewoon zijn handtekening neer zet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 09.13. uur. Dat doet Pinokkio Rutte (VVD) zeker Marian. Hij heeft onze staatskas al aan de RODEN in Brussel overgedragen, door het ESM Verdrag te tekenen. Voor de baantjes en de poen, hij zal er alles voor doen.

   Like

 7. Ildiko zegt:

  De Linkse machthebbers willen een nieuwe ras , dus de vrouw moet een beetje ook man zijn de man moet een beetje ook vrouw zijn, de Nederlanders moeten multiculti zijn, oh nee EU ras, oh nee Eurabisch ras, oh nee EEN GLOBAAL RAS ! Als wij een neutrale ras worden dan wat gaat met onze kinderen de nieuwe generatie gebeuren??? NIKS EEN VERLOREN GENERATIE OMDAT VAN EEN NEUTRALE VROUW EN MAN ER GEEN NIEUWE GENERATIE KAN ONTSTAAN, OF EEN ZONDER ENIGE VORM VAN GESCHIEDENIS NORMEN EN WAARDEN PRECIES WAT DE D66 zo graag wilt. DIT MOET STOPPEN !

  Like

 8. Jan zegt:

  Myron Ebell* krijgt EPA, Environmental Protection Agency, een nachtmerrie van linksen, want hij stelt dat global warming een leugen is

  Donald Trump has selected one of the best-known climate skeptics to lead his U.S. EPA transition team, according to two sources close to the campaign.

  Myron Ebell, director of the Center for Energy and Environment at the conservative Competitive Enterprise Institute, is spearheading Trump’s transition plans for EPA, the sources said.
  ..
  http://www.redstate.com/streiff/2016/11/10/hahaha.-wont-believe-donald-trump-appointed-lead-epa-transition-team/

  * https://en.wikipedia.org/wiki/Myron_Ebell

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  NAVO is uiterst gevaarlijk; Willem Middelkoop & Karel van Wolferen XXL

  Like

 10. Jan zegt:

  Het verkiezingssucces van Trump bedreigt het Europese establishment

  Dat is te merken: Groene politicus (volgens mij is dat woord te veel eer) Dieter Janecek wil haatprediker Trump toegang tot Duitsland verbieden: “Trumps Hetztiraden gegen Minderheiten und Geflüchtete dürften den Straftatbestand der Volksverhetzung erfüllen”, aldus de Groene

  ….
  Auf der Plattform Change.org ist 35.000-mal eine Petition gezeichnet worden, die Trump die Einreise nach Deutschland verbieten will – “bis unsere Volksvertreter eindeutig geklärt haben, was zur Hölle mit dem Mann los ist”, wie es dort heißt. Allerdings ist nicht nachprüfbar, ob sich dahinter auch 35.000 Bürger verbergen.

  In Großbritannien sind es tatsächlich 500.000 Unterschriften unter der No-Trump-Petition, derentwegen sich dort nun das Parlament mit der Sache beschäftigen muss.

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/donald-trump-gruener-abgeordneter-fordert-einreiseverbot-a-1070953.html

  GB is nog even geschift als onder Cameron

  Like

  • Mirjam zegt:

   Laat die Janecek maar gif spuien zoveel hij wil en teksten van Trump overnemen om hem te weren. Trump negeert heb totaal. Hij is niet interessant, belangrijk. Duitsland moet zich heel stil houden, want de tijden gaan veranderen en Merkeltje gaat verdwijnen in de vergetelheid: sie werden noch ihr blaues Wunder erleben. Toch voel ik dat ze bezig zijn met het voorbereiden van een aanslag op Trump in Amerika. Die mensen daar worden zo gek gemaakt van de angst door de democraten, dat ze hem zien als duivel zelf.

   Taak dat hij heel goed beschermd wordt.

   Like

 11. fleckie zegt:

  TRump kent heus wel (zijn) de Duitse PAPPENHEIMERS!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s