Complete fatsoensmeltdown Geert Mak wegens Trump ‘= soort van Hitler’

screenshot_12

(Door: Bert Brussen)

‘De elite die zich in het stof moet wentelen, ik ben dat verhaal strontzat’

“Bovendien was dit een rigged election, in Trumps voordeel. De Republikeinen hebben in sommige staten alles uit de kast gehaald om de opkomst van de traditionele Democratische kiezers – met name de zwarte bevolking – te belemmeren. Als de EU waarnemers had gestuurd naar Pennsylvania, North Carolina en Ohio, zouden ze met ernstige rapporten zijn teruggekeerd. En dan zwijg ik nog over de grove interventie van de FBI en van Poetin.

Mijn vrouw heeft gehuild toen ze het nieuws vernam. Ik kon haar niet geruststellen. Wie woensdag moest huilen, schat dit juist in.

‘U doet hem bijna lijken op de Adolf Hitler uit de film Der Untergang.’

Je moet daar heel voorzichtig mee zijn, maar er zijn gelijkenissen. De gevaarlijke figuren uit de jaren 30, Mussolini, Hitler, Stalin, hadden alvast één ding gemeen met Trump: hun tijdgenoten konden hen moeilijk plaatsen, maar veel mensen beseften wel dat ze heel gevaarlijk waren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", Communisme, democratie, demoniseren, Donald Trump, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Complete fatsoensmeltdown Geert Mak wegens Trump ‘= soort van Hitler’

 1. Steven zegt:

  Je ziet ze overal ZEIKEN..die LINKSE RATTEN kunnen niet tegen hun VERLIES!!
  Mag hopen dat ze er allemaal 4 jaar FLINK last van zullen hebben

  Like

 2. rightie zegt:

  The De man is GETROUWD? Echt? Geen wonder dat zijn vrouw huilt.

  Geliked door 1 persoon

  • pete zegt:

   Onze huilende dominee wordt ook regelmatig in Thailand gesignaleerd, samen met journalist en praktiserend homo John H….
   Op jacht naar ‘goedkope’ en ‘minderjarige’ jongens, vooral in de jungle van/en noordelijke provincies van Thailand ?

   Like

 3. Thom zegt:

  Rustig maar Meneer Mak. Neem voortaan op tijd uw pilletjes in dan komt het wel goed.
  Straks komt de zuster op tijd langs om de luier te verschonen.

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Zal het nog even herhalen moest (ge)mak dit toch lezen. ” ‘De elite die zich in het stof moet wentelen. “

  Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wat een stomme uitspraak van een man die geacht wordt om de geschiedenis te kennen.
  En dan over een jaar gaat hij zeggen dat hij zich toch vergist heeft, want dan gaat hij zien wat TRUMP doet. Dus Geert hou je gewoon eens MAK!!!!!! PS. Bij mij ben je door deze uitspraak zwaar door de mand gevallen.

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Je kon erop wachten.
  Zo voorspelbaar als regen in maart en mist in november.
  Geert Mak.
  Een vriend van mij herinnert hem nog van lang geleden, toen hij op de VU als enige in een destijds ”te gekke” Aghaanse schapenvachtjas met een getinte John Lennon bril en lang haar rond banjerde en zelfs wel eens ”stuff” scheen te roken.
  Een soort van onbegrijpelijke halfgod dus voor de meeste studenten in dit toen nog door en door gereformeerde bolwerk. En wat genoot hij daarvan!
  Theologie is een moeilijk vak om te studeren, dus switchte hij na 2 jaar maar naar het veel makkelijkere Nederlands, waar ook zijn maat Freek de Jonge al naar toe was gegaan.
  Wanneer je je best deed duurde zo’n studie in voltijd (deeltijd bestond toen nog niet) hoogstens 4 jaar. Maar flierefluitende hippie Geert deed er bijna 8 jaar over. Kostte toch niks toen.
  Voerde actie voor de PSP, demonstreerde tegen het Vietnam-beleid van 2 opeenvolgende Amerikaanse presidenten, zoop en blowde tegen de klippen op en dook met ieder beschikbaar wezen van het vrouwelijke geslacht de koffer in. Begeleid door het gitaargeweld van Jimmy Hendrix en Keith Richards.
  Ja Geert, dat waren nog eens tijden.
  Of niet dan?

  Maar nu is hij oud en grijs.
  En zuur.
  Bijzonder zuur.
  Want hij ziet alles waar hij zijn hele identiteit op heeft gebouwd om hem heen in elkaar storten.
  De pendule van de tijdgeest zwaait namelijk terug.
  Recht in zijn verwaten en zelfgenoegzame smoelwerk.

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Voor z’n gemak vergeet dit linkse fossiel dat al zijn gevaarlijke figuren LINKS waren !!!
  Maar ja, dat snapt z’n ene linksdraaiende hersencel niet !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 19.48. uur. Dat is waar. Juist deze RODE, en de andere socialisten, hebben sinds 1968 alle normaliteit, naar de kloten geholpen! RODEN kunnen niet anders, dan alles vernielen, en kapotmaken, wat niet overeenkomt met hun linkse debiliteit.

   Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geert Mak:

  “Mijn vrouw heeft gehuild toen ze het nieuws vernam.”

  Zoek professionele hulp voor haar. Misschien kun je er zelf ook een graantje van meepikken. Het lijkt me niet geheel en al overbodig.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Eric zegt:

  Als hij het gejank van zijn vrouw er nu al bijhaalt lijkt het me dat Mak zijn tijd heeft gehad.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Commentaar, MEIN KAMPF, van CIDI-directrice H.L……’Een geannoteerde Nederlandse uitgave van HITLERS MEIN KAMPF vindt CIDI een goed idee. Waarom?…..Het ‘gewone’Mein Kampf’ is op internet makkelijk verkrijgbaar,en nu de auteursrechten zijn vervallen,kunnen we meer herdrukken verwachten. In RAMALLAH troffen we het boek op straat ,en dit is het geval in veel Arabische steden.De invloed op de beeldvorming behoeft geen uitleg………..Het CIDI pleit al jaren voor een ‘geannoteerde versie’ , waarin de lezer specifieke uitleg krijgt. Daarmee wordt de kennis vergroot en verdiept.Over de verwoestende invloed van extreme ideologieën,over het nazisme en van de gevolgen van de ideologieën en haar uitwerking.Gevolgen voor de vele minderheidsgroepen die de nazi’s niet zinden, maar ook voor individuen,voor volkeren en staten. Met de hoop dat mensen hiervan leren en zich inzetten voor en betere wereld voor onszelf en voor onze kinderen. …………….Het ..BELANG..van HISTORISCHE kennis kunnen we niet genoeg benadrukken. CIDI signaleert al jaren problemen met en lacunes in het onderwijs over de zwartste periode in onze geschiedenis. …HET EFFECT is in onze samenleving pijnlijk zichtbaar. Het ONTKENNEN van de HOLOCAUST, of het relativeren ervan,wat het risico van herhaling van systematische genocides vergroot omdat men de aard en omvang van het probleem niet begrijpt. Goed bedoelende ondernemers,die ‘een dagje uit’ naar een ‘escaperoom’ organiseren met het thema Anne Frank; of het bekijken van schilderijen van een enthiousaste naI-aanhanger,louter op hun artistieke’ kwaliteit’, zijn hier voorbeelden van. ……….De Tweede Wereldoorlog lijkt actueler dan ooit,maar dit lijkt gepaard te gaan met een groot GEBREK AAN HISTORISCHE KENNIS.
  Vervolgens zien we een toename van antisemitische incidenten in de sport en op scholen,en horen we steeds vaker dat docenten onder druk van leerlingen de Holocaust liever niet behandelen. ……….MINACHTING voor de GESCHIEDENIS neemt absurde vormen aan, zoals onlangs bij UNESCO, waar een resolutie werd aangenomen die de fundamentele HISTORISCHE BAND TUSSEN JODEN en JERUSALEM..ONTKENT….Niet alleen is dat een historische ABSURDITEIT, het ondermijnt het gezag van de VN,met als gevolg dat serieuze mensen UNESCO eigenlijk niet meer serieus(kunnen) nemen. …..Een ander gevolg is een nog groter wantrouwen van de Israëli’s ten opzichte van de VN in het algemeen, en met hen vele anderen. ..En de vrede? daar lijkt niemand zich om te bekommeren…* H.L.<<<<<<<<<<

  Like

 11. Jan zegt:

  Michael Moron (niveau Mak) bezoekt Trump Tower: “Trump heeft niet de stem van het volk”

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De stem van het volk bestaat helemaal niet…

   Er bestaat alléén maar de stem van de leider die wordt gehoord en gehoorzaamd door datzelfde volk dat meent dat het de stem van het volk is.
   En zo is het.

   De stem van het volk is het verzinsel van linkse leiders die hun stem inruilden voor een niet bestaande stem zodat het volk geleidelijk aan ging geloven aan haar eigen stem en daardoor afstand ging nemen van de stem van de linkse leiders….
   Begrijpt u het nog…? Knap.

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  In eigen land hielden veel gemeente de helft of meer van de stembureaus gesloten tijdens het Oekrainereferendum. Met instemming van meneer Mak. Want daar heb ik hem niet over gehoord, terwijl hij toch de troetelleugenaar is van de VARA.
  Ik stel voor dat familie Mak zelfmoord pleegt vanwege de uitslag van de verkiezingen in Amerika. Dat toont mooi hun betrokkenheid en het ruimt ook fijn op.

  Like

 13. Ach, zeikers heb je nu eenmaal overal.

  Like

 14. Jan zegt:

  Mak zet zich traditioneel voor schut. Hier het overgangsteam van Trump:

  https://theconservativetreehouse.com/2016/11/12/the-donald-trump-presidential-transition-team/

  Will Donald Trump be the FIrst President to Appoint an Openly Gay Cabinet Member?

  Back in 2000 Donald Trump was interviewed by the gay Advocate magazine.
  This was after eight years of Bill and Hillary Clinton in the White House.
  Donald Trump in 2000 defended gays from the Clintons.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/will-donald-trump-first-president-appoint-openly-gay-cabinet-member/

  Like

 15. Jan zegt:

  Orwell’s gelijk bevestigd. Herhaal de leugen en uiteindelijk gelooft men het

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Iedereen weet dat je het volk alles wijs kunt maken, als je datgene wat men niet begrijpt maar vaak genoeg herhaald.
   Omdat dat dus oud nieuws is zal het volk altijd datgene geloven wat wordt herhaald omdat ze daarmee denken te bewijzen dat zij niet ontvankelijk zijn voor onwaarheden die zij niet geloven…

   U snapt het nog…?

   Like

 16. bedonderde burger zegt:

  Deze mislukte kabouter is zelf een fascist die zo stupide is dat hij dit niet eens kan inzien met zijn beperkte denkvermogen en absolute zekerheid dat hij en alleen hij goed is. Dat is precies wat de fascisten ook van zichzelf vonden, alleen zij deugden de rest moest worden afgevoerd. Precies als die politiecommissaris Joop van R, , Geert Wilders moest worden gemold en zijn aanhang het land uitgezet. Dat zijn de democraten voor je.

  Like

 17. Jan zegt:

  De racisten van Geert Mak: Latino Trumpstemmers

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Voor de volledigheid ook maar die video bekeken waarin hij te gast is in dat studenten-praatprogramma. Wat moet je ervan zeggen? Die man is volledig achterhaald: Eén van de laatsten der Mohikanen, een Mei ’68-klant, die z’n oude opstandigheid nooit achter zich heeft kunnen laten en die nu, op z’n ouwe dag, nóg droomt van een onhaalbare Utopie! Ja, dat daar geen Wilders, geen Trump en geen Oriana Fallaci in past, is duidelijk, maar juist daarom moet je blij zijn, dat dit oude fossiel het in concrete zin nooit voor het zeggen gekregen heeft, want men moet niet dènken aan de onherstelbare schade, die hij zou hebben aangericht! -zoals veel van zijn soortgenoten, trouwens. Daarnaast is hij op en top “Grachtengordel:” Beveelt die studentjes in alle ernst aan, om nieuwsgierig te blijven en VEEL TE REIZEN! Heeft, gvd, totaal geen oog voor die groep in de samenleving, die economisch zó in de knel zit, dat reizen voor hen
  überhaupt ets onhaalbaars (geworden) is, die volkomen vastzit binnen haar eigen grenzen, overgeleverd aan de door hem aanbeden multikul, voor wier aspecten hij voor driekwart geen oog wenst te hebben, de gore egoïst! Sartre en de Beauvoir hadden het hem niet verbeterd! Wie knoopt dit pracht-exemplaar even aan de lantaarn? Tijdens de Franse Revolutie gebeurde dat als eerste met Foulon, een 18de Eeuwse uitvoering- èn leeftijdgenoot van dit pracht-exemplaar! Nut voor de samenleving hebben ze toch niet, tenminste niet voor diegenen, die ondersteuning behoeven. Als spreekbuis van de elite, oh ja, dáár deugt hij dan nog wel voor, de ingebeelde ouwe knar! Maar díe hun dagen behoren geteld te zijn!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Och laat die heel oude man toch.

   Hij ziet er zo sympathiek uit met zijn wollige grijze haardos, alwaar reeds zoveel reumatische vrouwenhanden tevergeefs in woelden op zoek naar enig werkelijk substantie die/dat als brein geschikt zou zijn om aardige gedachten te produceren…

   Laat staan heldere.

   Like

 19. rony stokart zegt:

  Ik word oud en al een beetje seniel. Ik weet en voel dat van mezelf. Mak is dat stadium reeds voorbij. Zielig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Een makke man.
   Verbitterd en verbaasd nu, en op het einde van zijn laatste levensjaren, zoekt hij nog steeds zichzelf.

   Een vreemdeling te midden van zijn eigen volk, zo zonder eigenheid en liefde kiest hij tegen beter weten in, nog steeds voor het behoud der dingen om zaken die vernieuwend zijn te offeren aan zelfbehoud.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s