FOTOSHOPPER Sylvana . . .

silly-syl

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, Rotzakken, socialisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op FOTOSHOPPER Sylvana . . .

 1. Thom zegt:

  Een beetje buiten de orde van het artikel, maar bekijk deze video eens.
  Asylzoeker doet net of hij dood is. Als er auto’s stoppen springt hij snel in zo’n lege auto en rijdt erin weg.

  http://www.pi-news.net/2016/11/bautzen-syrer-stellt-sich-tot-und-klaut-auto/

  .

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Het zou inderdaad geweldig zijn maar Ik zie dat nog niet direct gebeuren want ondanks Trumps gezever over alle illegalen eruit flikkeren en geen moslims meer binnen zal hij dat nooit waar kunnen maken omdat hij nou eenmaal met de internationale politiek te maken krijgt.
  Hirsch Ali is door bijna de hele moslimwereld als afvallige beschouwd wat zoiets betekend als een ketter bij ons maar dan laat ons zeggen 600 jaar terug en dus ter dood veroordeeld.
  Dan zou zij als Ambassadeur bij de Verenigde Nazi’s de belangen van de USA moeten gaan verdedigen, vertegenwoordigen en bepleiten, waarbij Trump’s eigen woorden feitelijk al zijn zonder de Arabieren terwijl de Arabieren het grootste blok bij de Verenigde Nazi’s hebben.
  Kan politiek gezien niet en zou hij het proberen Hirsch Ali daar te plaatsen zal hij zeker bij de Marxisten aldaar niet meer voor vol aangezien worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Klopt: Je hebt nog steeds met alle denkbare richtingen te maken, of we dat nu leuk vinden, of niet.
   De overwinning van Trump is zó’n onverwachte meevaller, dat we geneigd zijn, ons te verbeelden, dat we er daarmee al z i j n en dat alle obstakels daarmee uit de weg zijn geruimd. Dat is natuurlijk niet zo.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    @Theresa Geissler

    De overwinning van Trump is zó’n onverwachte meevaller, dat we geneigd zijn, ons te verbeelden, dat we er daarmee al z i j n en dat alle obstakels daarmee uit de weg zijn geruimd. Dat is natuurlijk niet zo.

    Inderdaad Theresa was me dat ook opgevallen.
    Hier op de site is al veel geopperd dat dit de kans is voor Geert Wilders om verkozen te worden.
    Nu Trump verkozen is nemen velen hier aan dat de kans dat Wilders een serieuze gooi naar het premierschap zou kunnen doen, maar dat is voorlopig een totale onmogelijkheid, want zelfs al zou de PVV een klinkende overwinning behalen dan nog zou hij een coalitie moeten gaan vormen en daar geen enkele partij met hem in de regering wil zal het weer een gedoogconstructie worden.
    Nmm zal het nog wel een paar regeringen duren voordat de PVV of gelijkgestemde partij aan de macht zal komen.

    In NL word niet gesproken over een cordon sanitaire maar het is er wel degelijk en wel onder druk van de grote partijen die momenteel de dienst uit maken in NL want die zien hun macht dan slinken en de banencarrousel tot stilstand komen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Henk der Niederlander.
   Jij ben ook het zonnetje in huis hè…?

   Zou je nou niet eens ’n tijdje gewoon afwachten, i.p.v. altijd maar zo negatief uit de hoek te komen? Lijkt me beter voor je maagzuur.
   Wat heb jij eigenlijk al die maanden geroepen van af het moment dat Trump met zijn verkiezingscampagne begon…? Ach, laat ook maar…
   Nou hij dan WEL gekozen is als President schakelen we dus maar over op het volgende planmatig gezeik, het generaal afkeuren van alles wat maar van Trumps plannen vermoed en of voorzichtig bekend gemaakt wordt…
   En met dat doemdenken doodt je in feite, voor je zelf, maar ook voor anderen het ontzettend belangrijke positieve gevoel dat we nu eindelijk uit het slop kunnen zijn…
   Hou daar mee op.

   Besteed je energie liever aan positief en creatief denken, en probeer ook af en toe anderen daarmee te motiveren. Probeer dat nou eens op te brengen.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Deze negativiteit heb Ik niet in het leven geschopt @paulzwueste Het is meer het zien wat in het verleden is gebeurd bijv. dat Wilders gedwongen werd om een gedoogkabinet toe te laten.
    En trouwens met het maagzuur is het best in orde dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
    Je denkt misschien met de uitdrukking Planmatig gezeik dat Ik een ouwe kniesoor ben oid maar dat is toch zeker niet zo.
    Nuchter nadenken is mijn devies en eerlijk gezegd hoop Ik zelf ook dat Wilders Min Pres. wordt maar wetende wat het linkse spul in het politieke firmament klaar kan maken maakt me een zeer cryties persoon.

    Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Henk der Niederlander, het kan best zijn dat niet alles helemaal komt zoals Trump vooraf van plan was maar voorlopig heeft hij dan toch maar zojuist aangekondigd dat hij de klimaatovereenkomst van Parijs gaat opzeggen wat de linksen natuurlijk een gruwel is en bovendien heeft hij zojuist drie mensen in zijn regering benoemd, een vrouw, een homo en een zwarte, ik snap natuurlijk best dat hij dat met opzet heeft gedaan, maar hij heeft het dan toch maar gedaan en geeft daarmee aan dat hij niemand achterstelt. Het kon dus best wel eens goed uitpakken, hij is voortvarend genoeg en daar mogen we blij mee zijn en het is goed om dat eens te laten merken, dus opgewekt de toekomst in wat we vooraf niet direct hadden kunnen denken.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlander zegt:

    Ik moet toegeven dat Ik ook degene was die wist te melden dat hij de Moslims met rust zou laten omdat dat van zijn site was weggehaald maar het is later teruggezet dus Ik neem aan dat hij er toch mee door gaat.

    En zeker een goede zaak dat hij de verkiezingen gewonnen heeft maar zoals Ik al in een eerdere reactie een paar dagen terug wist te melden, hij zal op sommige punten water bij de wijn moeten doen.
    Helemaal niks mis mee natuurlijk dus maar even de eerste 100 dagen afwachten en Ik hoop dat Paul en jij voor de volle 100% gelijk krijgen daar gaat het niet om.
    Ik zal dan de eerste zijn om mijn excuses aan te bieden aan eenieder die zich aangesproken voelt door mijn comments.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Henk.

    Excuses? Natuurlijk niet.
    Je begrijpt wat ik bedoel.
    Je zult merken dat we na al die decennia, waarbij we het gevoel hadden dat we stelselmatig gewurgd werden, er nu een tijd is aangebroken waarbij het licht onbelemmerd zal doorbreken.
    We zijn nu nog pas aan het begin, maar onze bevrijdingsdrang zal door links nooit meer te stoppen zijn…

    Like

 3. ReaGluurder zegt:

  En toch vond ik de opmerking van Martin Simek ‘zwartje’ niet ok! Prima van SS dat ze daar op inging. Wedden dat SS zelf ook heftig discrimineert!!!!

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Reagluurder, je bent ervan overtuigd dat SS zelf ook heftig discrimineert, waarom vindt je de opmerking van Martin Simek van “zwartje” dan ineens niet ok. Ze krijgt dan gewoon een koekje van eigen deeg. Over Zwarte Piet waar helemaal niets discriminerends mee bedoeld is maakt ze een heleboel stampij, ik zou zeggen ga terug naar het land waar je thuishoort.

   Like

 4. Elena zegt:

  Mooi gemaakt die cartooon, die angstige kindjes onder in beeld….bij het overvliegen van de heks SS.
  Dat zou super zijn als Ayaan die functie kreeg. Ik gun het haar van harte, vond haar altijd een intelligente dappere vrouw.
  Dat ze weg moest, was door Rita Verdonk.
  Anderzijds is deze vrouw TE intelligent om in het achterlijk Nederlandje te blijven tussen de vele linkse tyfus mongeaulen..
  Moeten we nu eens zien , welk een parasieten hier te gast zijn , die levenslang aan het uitkerings infuus blijven profiteren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  Smerige parasitaire sylvana uitkeringsheks, beetje hier in NL op onze kosten de boel komen verneuken!! Wat zou je ervan denken om al je onzin eens in Suriname te gaan botvieren??
  Dat zou wel eens problematisch kunnen worden, misschien verdwijn je dan zomaar ineens en vinden ze je nooit meer terug?? Als dat zou kunnen!!!

  Like

 6. Ongelovige zegt:

  Waarom hoor je de Kerk daar nooit over? Het zou niet waar zijn bij de moslims, die ook een zwartgemaakte man laten opdraven op hun lentefeest Noroez:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Noroez

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s