Italië: Dakloze zieke autochtoon moet op straat slapen, maar “vluchtelingen” worden in het hotel ondergebracht . . .

screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Gianfranco Tomé (foto) woont in Sesto San Giovanni, een voorstad van Milaan. Hij is 62 jaar en heeft een hartkwaal. Hij had al een keer een hartinfarct. Voor hem is er geen werk meer en hij heeft ook geen dak boven zijn hoofd. Maar de Italiaanse regering geeft hem ook geen enkele hulp. In plaats daarvan helpt zij liever zogenaamde “vluchtelingen”, die massaal Italië binnenstromen . . .

Het verhaal van Gianfranco Tomé zou het verhaal van veel sociaal gedevalueerde Fransen, Duitsers of andere Europeanen kunnen zijn. Het is gewoon weerzinwekkend!

Na 39 jaar eerlijk werk werd hij ontslagen. De economische crisis zorgde voor zijn ontslag. Ook zijn ziekte konden de autoriteiten er niet toe bewegen hem hulp te bieden.

“Voor de vluchtelingen zijn er hotels en gratis sociale uitkeringen van de gemeentes. Voor mij, die 39 jaar lang gewerkt en een hartkwaal heeft, blijft er niets anders over dan de straat”, aldus Gianfranco Tomé.

De man had geen andere keuze meer. De afdeling sociale zaken van Sesto, waarvan hij een onderkomen of in ieder geval een bed verwacht had, gaf hem niets! Hij had een woning, maar hij kon de huur niet meer betalen. Daarom kwam hij op straat terecht en slaapt hij op een bank in het park.

“Ik ben wanhopig, gefrustreerd en moe. Na 39 jaar gewerkt te hebben als bewaker en met een handicap van 75% kan ik in Italië geen aanspraak maken op pensioen. Ze vertellen me dat ik moet wachten tot mijn 67ste. Tot dan heb ik niet eens genoeg geld om te eten.”

Er zijn geen opnamecentra voor Italiaanse daklozen, terwijl ze in het hele land beschikbaar zijn voor “vluchtelingen”. In daklozen is blijkbaar niemand geïnteresseerd. Voor hen is er geen hulp. De regering vindt hen irrelevant.

En ook geen van de zich als humanisten voordoende “goedmenschen”, die zich met trillende stem en de hand op het hart voor de “zielige migranten” inzetten, heeft iets voor hen over.

De huidige filantropen houden zich gewoon liever met de “migranten” bezig dan met de eigen landgenoten . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.medias-presse.info
Door: Francesca de Villasmundo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Italië: Dakloze zieke autochtoon moet op straat slapen, maar “vluchtelingen” worden in het hotel ondergebracht . . .

 1. Daar moet die KUT PAUS eens na om kijken, hoeft hij nier ver voor te reizen. Het Vaticaan Is zo rijk, maar voor deze stakkers is er geen barmhartige Samaritaan te vinden. SCHANDALIG.!!!!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Misschien is de man geen katholiek, dan laten ze je vallen als een baksteen.
   Zo werkt het hier ook, ze helpen enkel mensen die bij de eigen kring horen.
   Ik heb ’t hier ook wel eens gelezen als reactie, als het een christen was dan had ik ‘m geholpen.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Marian van Cranenbroek 12 november 2016 om 15:12

   Kom kom, het is voor Zijne Heiligheid ook maar behelpen hoor.
   Hier is hij, samen met onze Mark, serieus aan het brainstormen over een oplossing voor de armen. Mark toont bij deze gelegenheid de door de EU goedgekeurde, energiebesparende kookwekker; heel belangrijk natuurlijk:

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  [bijtend sarcasme] Ja hoor eens, een land kan geen cent verspillen aan de eigen bevolking hoor. Kom nou zeg! Laten die luie bleekscheten maar eten gaan zoeken in de vuilnisbakken; de “vluchtelingen” gooien voldoende eten weg om dergelijke ziek-zwak-en-misselijke blanke nietsnutten in leven te houden. En als ze het koud hebben, gaan ze maar op zoek naar de winterkleding die de “vluchtelingen” hebben geweigerd omdat het geen merkkleding is. We kunnen natuurlijk niet heel blank Italië onderhouden, terwijl er nog zoveel goeds te doen is voor die arme “vluchtelingen”. En als die vieze blanken geen belasting meer kunnen betalen, kunnen ze wat ons betreft, helemáál de pot op! Ze kruipen maar weg op een rustig plekje waar ze lekker kunnen doodgaan. Als WIJ, de “elite” en onze teerbeminde “vluchtelingen” er maar geen last van hebben. We kunnen nu eenmaal niet aan de gang blijven met die zieke, blanke, uitvreters. [/bijtend sarcasme]

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   @Tistochwat.

   Eigenlijk is het geen bijtend sarcasme als je het bekijkt door de ogen van de globalisten.
   Die redeneren namelijk echt zo en daarvan is in elk westers land de autochtoon het slachtoffer van de mee heulende politiek.
   niet denken dat het in Nederland niet voorkomt want ook hier van hetzelfde laken een pak.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Henk der Niederlander 12 november 2016 om 18:37

    [quote] Eigenlijk is het geen bijtend sarcasme als je het bekijkt door de ogen van de globalisten. [/quote]

    [quote] ook hier van hetzelfde laken een pak. [/quote]

    Klopt.

    Like

 3. Steven zegt:

  Tja..TRIEST…maar ook in ‘sociaal’ Nederland gaat het helaas zo.

  Like

 4. cefas zegt:

  linkse zinsbegoocheling om dit niet te kunnen zien, Wat een wandaad.

  Like

 5. Mary zegt:

  Schandalig!!!!, daar was het toch voor bedoeld al die sloten geld die er betaald zijn door belastingbetalers aan “sociale zekerheden” maar net zo als met de Nederlandse pensioenen geeft Rutte het doodleuk weg aan de EU, schandalig, schandalig, schandalig of het liefst nog direct aan de uitvreters, ook hier mensen die hun huis niet meer kunnen betalen en er uit moeten komt de gemeente even het meubilair uitzoeken voor de aso uitvreters. Gewoon zo doorgaan het werkt allemaal prima mee om Wilders zo snel mogelijk als premier te mogen verwelkomen, een heel groot deel van het volk is doodziek van socialisme, alleen het woord al socialisme, het meest asociale soort wat er op deze aardbol leeft.

  Geliked door 2 people

 6. Golden Girl zegt:

  dit is onbegrijpelijk, is er nergens een vrijwilliger die deze man in huis haalt? Nee dan liever paar Afrikaantjes in huis halen want die zijn zo lief !! stond hier pas dat een gezin zo n leuk mannetje in huis had, en die deed als of hij een tiener was (ja die kennen we) en hij moest weg van die mensen, ze waren bang van hem geworden, maar een zieke man van 62 jaar laten ze met deze kou gewoon doodvriezen op straat, de paus kon wel een stel van die leuke mensen mee naar Italie nemen na een reis

  Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat de walgelijke rode partijen, en de lafaards in de politiek, van partijen als de liberalen, links -liberalen en christendemocraten hun eigen volk aandoen. En dat alles op bevel van de rode Führer der EUSSR, Juncker, de Bilderbergbende, de plutocraten onder leiding van Soros, en de NWO. Eigen volk mag barsten, ja en ook in Nederland. Dankzij Rutte, met zijn boevenbende van VVD en PvdA, geholpen door CDA,D66,CU,GL. Zo gaat dat!

  Geliked door 1 persoon

 8. Elena zegt:

  Zo gaat het in ons landje ook.
  In Italië lopen de Italianen( vooral ouderen) op de markt nadat de marktkramen weg zijn gehaald… in de hoop nog iets eetbaars ( afval) te vinden.

  Na de aardbevingen mochten de bewoners in tenten bivakkeren…maar de buitenlandse zwarte parasieten mochten in hotels verblijven.
  Eens komt de dag dat er afgerekend wordt met de “elite” bende.
  Altijd moet ik zulke gevallen denken aan de uitvreters fam. Ceausescu, die door het volk gedood zijn.
  Heerlijk toch?

  Geliked door 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  De Brexit en Trump’s presidentschap heeft dingen en situaties opengebroken. Dat zal ook hier in Europa gebeuren, vóóral in Europa. De burgers pikken het hele paternalisme van de elite niet meer. We gaan overal tegenin. Zelfbestemming heet dat. Door de Amerikaanse verkiezingen wordt Europa met het feit geconfronteerd, hoe belabberd alles hier is en hoe het verloederd. De mensen zijn niet blind en ook niet doof. De hele dwang die men ons probeert op te leggen, roept steeds meer weerstand op. Het gaat nu nog geleidelijk, maar het komt tot een uitbarsting. Voornamelijk door de angst en de paniek die is ontstaan en groter en groter wordt.

  Italië heeft ook genoeg van het ‘gehoorzamen’ en klakkeloos maar doen wat Brussel zegt. Al dat ‘volk’ maar binnenlaten, terwijl de mensen, de burgers van Italié, moeten wijken en ondergaan. Duitsland heeft er ook genoeg van, trouwens elk land heeft er genoeg van en de elite probeert te redden, met dwang, wat er te redden valt. Ze zijn zich kapot geschrokken van de ‘keus’ van Trump door Amerika. Wie had dat nu gedacht, maar vooral, wat nu?!
  Ze beseffen het nog niet ten volle, maar het wordt alleen maar erger en sterker: de angst en het gevoel bedreigd te worden. Europa is Europa niet meer, en wat met onze veiligheid als Trump ons laat vallen. We worden losgelaten wild voor wie dan ook die Europa wilt onderwerpen.

  ‘Spoedberaad, paniek, maatregelen…snel, snel, snel, we moeten iets bedenken zodat we de meute hier in Europa rustig houden, géén paniek, want dat kunnen we niet gebruiken. Cool blijven, dan blijft alles ook rustig. Poker face opzetten. Vriendelijk zijn tegen Trump. Hem meteen uitnodigen voor beraad…. etc. etc…’ Ik hoor het ze denken.

  Trump laat Europa niet vallen, want Europa behoort tot Amerika, maar hij laat zich niet door Europa neerdrukken en beheersen. Hij wilt de ‘constructie’ hervormen en gezond maken. Wég met alle idiote, linksgerichte, halvegare profiteurs en collaborateurs, die de hele wereld de hel in willen drukken voor eigen gewin en glorie. Het zal ze niet lukken. De OMWENTELING is begonnen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Heeft altijd op de verkeerden gestemd, nou niet janken.
  Zo is het hier ook, komen terug op hun blinde vlek.
  De fontanel sluit zich bij geboorte, niet altijd echter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s