Ondergrondse ISIS-gevangenis: Irakezen ontdekken bijna duizend uitgehongerde mensen

screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Irakese strijdkrachten hebben 961 gevangenen in een ondergrondse gevangenis van de terreurmilitie ISIS in een district van Mosul ontdekt. Dit deelde de Hoge Commissaris voor Vluchtelingen van de VN mee.

nieuws-spoetnik

De gevangenis bevond zich in het district Shura.

“Irakese veiligheidstroepen ontdekten een ondergrondse gevangenis, waarin zich 961 mensen bevonden, allemaal soennieten, velen van hen zijn voormalige leden van de Irakese veiligheidstroepen of leden van de Islamitische Partij van Irak”, staat er in de verklaring. De gevangenen zouden afgelopen maandag gevonden zijn.

Volgens de verklaring waren de gevangenen uitgehongerd, hun lichamen zouden sporen van marteling bezitten. De mensen zouden gevangen zijn gehouden in kleine kooien.

Op 9 november hadden Irakese soldaten een massagraf met honderden onthoofde slachtoffers van de ISIS-terroristen in de buurt van Mosul ontdekt., Diezelfde dag werd bekend dat de terroristen 30 burgers terechtstelden op een elektrische stoel in het stadscentrum.

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, Moslims, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ondergrondse ISIS-gevangenis: Irakezen ontdekken bijna duizend uitgehongerde mensen

 1. Golden Girl zegt:

  o o wat een volk is dat toch, nu zelfs elektrische stoel gebruiken, en ex IS strijders lopen gewoon los op straat bij ons in Europa

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoe zou je als mens nu op zulke monsters moeten reageren. Zelf ben ik tegen de doodstraf. Maar voor dit soort monsters maak ik een uitzondering. Hetzelfde laten ondergaan wat zij andere hebben aangedaan. Als je voor Isis hebt gevochten, Ben je net zo schuldig. Alleen in Nederland denken ze hier anders over.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Als het bericht echt waar is, waarom hebben we dat dan niet in alle msm en kranten en internet zien staan????? Of heeft het te maken met propaganda???

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   @Exmarineman.
   Nou ga je wel echt te ver natuurlijk.
   Wat je daar vraagt is wel vragen naar een MSM die echt nieuws en de waarheid zouden moeten melden.
   Veel kan natuurlijk wel in NL maar dit gaat toch echt te ver.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 13.14. uur. Natuurlijk daar niet, beste exmarineman. De hele “linkse kerk”, en de goedmensen, beheersen de kranten, en de omroepen. En de islam volgers zijn voor deze de “betere mensen”. Kots.

   Like

 4. Peterdm zegt:

  Maar goed dat deze soennieten uit Mosul slechts uitgehongerd werden door hun soennitische islamitische geloofsgenoten van de IS, de sjiitische afdeling van Mosul (duizenden) zijn allemaal een sharia kopje kleiner geworden. En deze haat/liefde verhouding bestaat al sinds het jaar 632 toen hun profeet mohamed de slachter zijn laatste adem uitblies en elke sekte een opvolger koos!
  Zeg maar Obama laat zijn laatste adem als president en Clinton en Trump strijden om de opvolger van Obama te zijn. Trump wint en de tegenpartij komt in opstand. Hoe simpel.
  Zowel soennieten als sjiieten komen met hordes richting EU, eerst hebben zij elkaars huizen de grond ingeboord en krijgen ze te horen dat in de EU een gratis huisje+geld staat te wachten als vluchteling. Hoeven ze hun huisje thuis niet op te metselen. Op moment staan Mosul, Raqqa en Allepo aan het instorten met als gevolg dat de inwoners weer aan het gratis huisje+geld in de EU denken. Miljoenen islamieten vooral de verslagen IS strijders en hun familie zullen er alles aan doen de EU te bereiken, zijn hebben geen toekomst meer als terreur uitvoerders en kunnen dan in hun gratis huisje+geld wonden likken om dan vervolgens hun islamitische sharia strijd een vervolg te geven. Islamitische vluchtelingen zijn niet dankbaar omdat bv. Nederland hun asiel geeft, Nee het is de wil van Allah die Nederland verplicht hun op te nemen. Dat is hun jihadistische geloof!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s