Uw stem telt!

screenshot_165

(Door: H. Numan)

Beste mensen, binnenkort zijn er verkiezingen. Die gaan vrijwel zeker ongeveer op dezelfde manier verlopen als er net in Amerika is gebeurd. De media vertellen u dat de VVD en D66 enorm op winst staan. De hele dag hoort u zeurpieten zoals Sylvana zeiken over hun favoriete stokpaardjes: meer integratie, meer samenwerking, minder Zwarte Pieten, meer zielenpieten en boven alles minder, minder, veel minder PVV. Verder gaat u de hele dag horen hoe ongelofelijk gevaarlijk Wilders is, dat de PVV een fascistische partij is, en dat populisme niet moet, mag of kan.

Laat u niet in de maling nemen. Sylvana Cadillac Wieldopje heeft een hele grote bek, praatjes voor tien. Maar… ze heeft maar één stem. Zijne majesteit Willem-Alexander, koning der Nederlanden, prins van Oranje, graaf van Nassau, baron van Buenos Aires, enz., enz., enz., heeft een hoop titels. Maar … slechts één stem. Mark Rutte is leider van de VVD, weet alle oppositie binnen en buiten zijn partij feilloos buiten spel te zetten. Kan uren op tv aan promo regelen, belooft u koeien met gouden horens (ter waarde van 1000 euro). Maar … ook hij heeft slechts één stem.

Natuurlijk kunt u ook op andere partijen dan de PVV stemmen. Dan had u eigenlijk net zo goed thuis kunnen blijven en niet stemmen. Bespaar u de moeite. Een stem op bijvoorbeeld het CDA of desnoods de SP; dat is een stem die in de praktijk gaat naar wat ik het linkse collectief noem. Het allegaartje van VVD, D66, CDA en de PvdA. Al die partijen hebben vrijwel hetzelfde programma en kijken exact hetzelfde naar de wereld. Alle vier graaien en grabbelen ze er op los. Alle vier vinden ze het compleet normaal als een simpel schooldirecteurtje het dubbele verdient van een minister-president. Want verantwoordelijkheid, marktwerking, hij stapt anders op, en meer van dat fraais. Compleet onzin, maar zolang u die onzin slikt, graaien ze door.

U kunt, als u de PVV te grof vindt, te hard of anderszins niet ziet zitten, stemmen op bijvoorbeeld VNL. Dat zijn twee zetelrovers die een opportunist ingehuurd hebben. Heel dom als u dat zou doen, want de twee zetelrovers zitten daar enkel voor zichzelf. Dat hebben ze openlijk toegegeven toen Bram Moszkowicz opstapte. Die was het niet eens met hun idee om de doodstraf in hun programma op te nemen. “Waarom?”, vroegen de twee zetelrovers verbaasd. “Dat gaat toch nooit gebeuren. Dat vereist een grondwetswijziging, die komt nooit. En zelfs als dat zou gebeuren, dan nog is het onmogelijk. Want de EU staat het nooit of te nimmer toe. Maar de kiezers likken het op als ware het chocoladevla.” Dat ging Bram net even te ver. Hij is heel wat gewend, maar dit was zelf voor hem te gortig. De twee zetelrovers zochten toen het blanke equivalent van Sylvana Simons, en vonden die in Jan Roos. Erg jammer, want ik had meer van die man verwacht.

VNL heeft het PVV-programma wat netter verwoord, is iets politiek correcter en grenzeloos egoïstisch. Vele malen erger dan de VVD zelfs maar durft te dromen. Als je tussen de regels door leest, zie je dat VNL helemaal niet tegen de PVV concurreert, maar eng commercieel ver rechts van de VVD staat. Dat zijn de mannen die destijds tegen het kinderwetje van Van Houten stemden. VNL, dat zijn de mannen die bedrijven ongelimiteerd ontslagrecht willen geven, want ‘dat is goed voor de economie’. U had dus net zo goed direct op Mark Rutte kunnen stemmen. Want stemmen op VNL is stemmen op de VVD. Vergis u niet.

Is de PVV een perfecte partij? Natuurlijk niet. Er bestaan geen perfecte partijen. Geen enkele partij is perfect. Je moet altijd een afweging maken en proberen de partij te vinden die het dichtst bij jouw idealen komt. Of die jouw belangen het beste behartigt. De rest moet je dan op de koop toe nemen. Het is niet anders.

Deze verkiezingen gaan spijkerhard worden. Wilders wordt op dit moment politiek monddood gemaakt in een showproces. Het heeft absoluut niets met recht te maken, integendeel. De politieke leiding van Nederland weet dondersgoed dat ze de slag om de kiezer eigenlijk al verloren hebben. Dus gaat men over van goedschiks naar kwaadschiks. De komende maanden gaat u verveeld worden met vrijwel onafgebroken propaganda. Met ‘redelijke’ oplossingen die niets anders zijn dan de vleesgeworden onredelijkheid.

Kijk naar onze wijze Salomon, minister Asscher. Hij weet dat +90% van de totale bevolking voor Zwarte Piet is. Niet voor een blauwe smurf, een kanariepiet of een schoorsteenveger. Hij weet ook dat minder dan 7% tegen die Zwarte Piet is. Even zo goed vindt hij het “redelijk” om rekening te houden met de gekwetste tere zieltjes van onze arme zielenpieten. Nee, Asscher. Dat is niet redelijk. Dat is doodeenvoudig je zin doordrijven, tegen beter weten in. Dat doen we al veertig jaar, en was tot dit jaar de standaardmethode van links om haar zin altijd door te drijven. We gaan argumenteren, debatteren, we censureren alles wat wij guur rechts vinden weg en we komen vanzelf bij een ‘redelijke’ oplossing. Die precies is wat we wilden. Maar ook minister Asscher heeft slechts één stem. Net zo veel als u heeft. Maak daar gebruik van, in maart.

U gaat heel veel horen hoe ongelofelijk onbekwaam de PVV is. Die hebben nog nooit geregeerd, dus die kunnen dat niet. Zit vol met tokkies, brievenbus-pissers en coke-snuivers. Complete onzin. De PVV zit vol met mensen die ondanks enorme publieke en sociale afkeuring, vaak regelrechte bedreiging, rechtstreekse chantage en tegenwerking van de politie toch hun rug recht weten te houden. Ga er gerust van uit dat al die ‘gemotiveerde’ PvdA/CDA/VDD/D66 politici als ze minder dan 10% van de bagger die een PVV´er te verduren krijgt al opgestapt waren.

Hoe bekwaam is een Schoevers secretaresse? Vast en zeker heel bekwaam in notuleren, want daar heeft ze voor geleerd. Of ze bekwam in defensie is, waag ik te betwijfelen. Volgens mij leer je dat niet op een Schoevers opleiding. Waarom zit die huppelkut op defensie? Precies daarom. Vanwege haar poes. We moeten politiek correct vrouwen en minderheden in de overheid plaatsen, en de tijd is nog (net) niet rijp om een Marokkaans-Nederlandse salafist minister van Defensie te maken. Een Surinaamse wethouder in Den Haag jast apartheid door de raad, zonder een centje problemen. Want in Nederland hoeven we geen rekening te houden met Nederlanders, maar met Surinamers, zeurpieten, zielenpieten, Marokkanen en god weet wat nog meer. Maar niet met Nederlanders. Waarom zouden we?

Op een paar zeer capabele Kamerleden na, en dat zijn vrijwel allemaal backbenchers, zit de volledige Kamer vol incapabele megalomane minkukels. Of glibberige sujetten die iedere week het programma van hun partij veranderen zo het hun uitkomt, zoals Alexander Pechtold. De partij die het referendum als kroonjuweel had, heeft het gedumpt bij het oud vuil.

We hebben een koning die boos is, omdat zijn onderdanen het raar vinden als dochter € 1,8 miljoen ontvangt voor haar 18e verjaardag. “Dat was de afspraak!”, zegt de bolle. Sorry, ik dacht dat de afspraak was, toen ik op mijn 18e begon met werken, dat ik op mijn 65ste met pensioen zou gaan. Dat ik daar zelf voor betaald had. Dat was toch ook een afspraak? Die opeens, zonder dat ik er iets over kan zeggen, veranderde van 65 naar 67, is nu bijna 68, en tegen de tijd (als ik dan nog leef) dat ik 70 ben, is verdwenen. Bestaat dan niet meer. Hoe zit het met die afspraak?

Maar ook die bolle en z’n leghen hebben elk één stem. Net als u. Die ene stem kunt u, en moet u gebruiken in maart. Waarschijnlijk de laatste keer dat u dat kunt doen. U hoeft de PVV geen warm hart toe te dragen. Dacht u echt dat Trump enkel door z’n fans gekozen is? Welnee. Er zijn zat mensen die Trump van twee kwaden de minste vonden. Dat is de keuze die u nu ook heeft als u persoonlijk de PVV niet ziet zitten. Stem er dan op, om uw stem op de minst slechte kandidaat uit te brengen. Want de rest, dat is veel erger. Die willen ook minder, minder, minder. Voor u.

Waarom werd Trump gekozen? Omdat – vooralsnog – uw stem geheim is. U hoeft geen PVV-posters voor uw raam te hangen of tegen uw baas te zeggen dat u D66 helemaal niet ziet zitten. Krijgt u enkel narigheid van. In Amerika net zo goed als in Nederland. Ik volg de media nauwgezet, en eerlijk gezegd komt de overwinning van Trump voor mij allesbehalve als een donderslag uit heldere hemel. Ik was helemaal niet bang dat Trump niet zo winnen. Waar ik me veel meer zorgen over maakte, was over stembusfraude. Dat Trump zou winnen, stond als een paal boven water. Dat de IJsheks de verkiezingen in haar voordeel zou gaan manipuleren, gelijk de komende Nederlandse verkiezingen, dat was mijn grote vrees. De super-linkse Michael Moore voorspelde dat Trump ging winnen. Ik was het volledig met hem eens, zij het om andere redenen.

Jan Modaal heeft deze verkiezingen gestemd op dezelfde partij als Jan met de Pet. Waarom? Omdat ze allebei met de rug tegen de muur stonden. Ze konden kiezen tussen wat ze hadden (bagger) en wat ze misschien kunnen krijgen (een betere toekomst). Ze hoefden tegen niemand te zeggen op wie ze gingen stemmen. U ook niet. En dat deden ze dan ook niet. U hoeft ook tegen niemand te zeggen waarop u gaat stemmen.

Laat u niet in de maling nemen met domme praatjes dat de PVV altijd buitenspel zal blijven staan. Dat is onmogelijk. Een coalitie vormen gaat niet makkelijk worden, maar zonder PVV-deelname gaan we langer wachten op een regering dan België destijds. Jesse “Obama” Klaver kan (k)leuteren over een linkse coalitie, maar dat is zotteklap. De drie grote linkse partijen hebben een grotere hekel aan elkaar dan aan de PVV, als dat mogelijk is. Rutte kan als een beledigd nufje zeggen dat hij niet met de PVV wil regeren. Maar dat heeft een compleet andere reden: de PVV gaat niet regeren met Rutte. Wel met de VVD. De meeste flexibele premier ooit is uitgeregeerd, en hij weet dat donders goed. Het is een kwestie van tijd voor hij het referendum verwerpt, en daarmee elke kans op een VVD-overwinning.

Neemt u van mij aan, niet alleen bij links loopt het zeven kleuren de broek uit. Ook bij Pechtold, ook bij Buma, en helemaal bij Rutte. 40 jaar liegen gaat in maart tegen de lamp lopen. De revolutie van 1968 is dan eindelijk voorbij. Er is maar één persoon voor nodig om dat voor elkaar te krijgen: uzelf. Niemand anders. In het stemhokje.

Weet u waarom uw ene stem zoveel verschil maakt? Omdat u niet de enige bent die de politieke correctheid spuugzat is. Met u zijn er vier miljoen andere Nederlanders die er meer dan genoeg van hebben. Er zijn 150.000 opiniemakers die voor u beslist hebben dat Nederland geen cultuur heeft, dat we helemaal geen grenzen nodig hebben, dat de AOW afgeschaft moet worden (want dat is wat er gebeurt, zonder het zo te noemen), dat mohammedanen en Afrikanen van harte welkom zijn, elk een Miele en € 10.000 de man krijgen, en niet hoeven te werken. Maar die ene stem van u, die bepaalt of Wilders premier wordt, of dat u straks in armoede gaat sterven. Niet wat Sylvana loopt te blèren. Niet wat Rutte glibbert, Buma zalft of Obama Klaver raaskalt. Die ene stem van u maakt het verschil.

In Amerika vingen de opiniemakers bot. Niemand verwachtte het. De opiniemakers hadden bepaald dat Clinton president moest worden. En het gewone volk verwachtte dat de verkiezingen geregeld zouden worden. Dat is (waarschijnlijk) geprobeerd, maar mislukt. Nu is Trump president. In Nederland moeten de opiniemakers nog ontdekken dat 4 miljoen stemmen van arme en modale Nederlanders 3.850.000 meer stemmen zijn dan hun 150.000. In maart kunt u ze bot laten vangen.

Nog nooit was het zo eenvoudig om een contrarevolutie op gang te brengen!

pvv-nieuwDoor:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Linkse Kerk, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

41 reacties op Uw stem telt!

 1. Waarom koos de uit belastinggeld gefinancierde publieke omroep – die geacht wordt neutraal te zijn – nadrukkelijk partij voor de corrupte (miljoenen olie dollars uit Saudi Arabie) Hillary Clinton en president Obama, die beiden massamoord plegen in Lybie, Syrie, Irak en Afghanistan?
  Alphons Mantel

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Als er ooit een artikel is geschreven hier waar Ik het 100% mee eens ben dan is het dit schrijven wel, waarin je ook duidelijk naar voren laat komen dat het echte rechtse blok niet een echte kans heeft om in de regering te komen (althans voorlopig niet wegens het onmogelijk maken van een coalitie)

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Zeer goed stuk !!!!!! Nou maar hopen dat de Nederlanders op tijd uit hun links/liberale/christelijke coma ontwaken en inzien dat de politiekcorrecte pluche klevers het land naar de kloten helpen !!

  Geliked door 2 people

 4. Sjoe! zegt:

  Wie is eigentlijk Sylvana??

  Like

 5. Guus Derksen zegt:

  Je hoort veel mensen zeggen dat ze niet gaan stemmen omdat het toch niet helpt.
  Bij een beetje nadenken kun je dat vertalen met ‘ik ga niet stemmen want … achteraf zal blijken dat ik niet heb gestemd’.
  Vergelijk met
  -de gedachtegang bij de thuisblijvers bij het Oekraïnereferendum,
  – de (door velen) niet verwachtte verkiezing van Trump,
  – de niet verwachtte uitslag bij de Brexit-verkiezing.

  Kortom, èlke stem telt.

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Oh wat vind ik het erg dat ik niet kan stemmen voor Geert Wilders, hij zou de beste president van de republiek Nederland worden die hel snel een einde maakt aan dat getetter van die vreemdelingen.
  Ze de EXIT wijzen en zeggen dat ze in die grote zandbak maar gaan tetteren, veel van die zandbakwijven hebben al de juiste vodden aan vodden waar wij van walgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Nog een paar van deze artikelen en alle Rooje Rotzakken kruipen van pure ellende weer blèrend en stampvoetend onder hun onderste steen. Nee, niet meteen, daar zijn ze veels te veel zombie voor maar op de avond van de verkiezingen, als de stemmen geteld zijn. En heb vertrouwen mense, nooit zullen de totalitairen de verkiezingen zoveel kunnen manipuleren en beflikkeren als dat er woedende burgers zijn, die desnoods met tegenzin dan maar op de minst slechte stemmen. Applaus, @H.Numan !

  Geliked door 3 people

 8. Jade zegt:

  Goed artikel, stem gewoon PVV…
  Een stem op een splinterpartij is
  een stem in de vuilnisbak.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Helder en to the point, daar hou ik van!

  Geliked door 1 persoon

 10. sophie zegt:

  Geweldig H. Numan. Ik ga dit doorsturen naar al mijn bekenden. Zegt het voort, zegt het voort!!!

  Geliked door 3 people

 11. Henk der Niederlander zegt:

  Maar op de valreep zal het linkse hobby tuig de mensen nog even flink in hun zakken gaan zitten want de banencarrousel moet blijven draaien nietwaar.
  Later kunnen we zien wie het meest zijn zakken gaan vullen over de rug van zowat iedereen.

  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/27011141/___Duitsland_wil_Autobahn_privatiseren___.html

  Like

 12. troubadour zegt:

  Voer voor de staatsmediaroeptoetersv didd,pauw,nieuwsuur etc.

  Like

 13. Altijd stemmen op de PVV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 14. Fred zegt:

  Geweldig stuk.
  Vooral die opmerking over “die bolle en zijn leghen” deed mij schateren.
  De media en de meesten van het politieke zootje hebben er niet het flauwste vermoeden van dat het politieke proces tegen Wilders averechts gaat werken.
  Net als die zure gezichten na de overwinning van Trump zullen de zure gezichten (tronies) na de verkiezingen in maart 2017 niet te beschrijven zijn.
  Ik verheug me daar nu al op.
  En ze hebben het nog steeds niet door.
  Zij die denken de wijsheid in pacht te hebben.

  Geliked door 3 people

 15. Tom Hendrix zegt:

  Kan goed leven met dit artikel. Voor mij is het al heel lang duidelijk, welke klootzakken mijn stem absoluut niet krijgen, en dat zijn deze 4: PvdA,CDA,VVD,D66. Deze partijen hebben sinds 1972, geregeerd, in wisselende samenstelling, en Nederland, naar de kloten geholpen. En links, in dit geval de PvdA, en D66, zijn de meest verraderlijke partijen van Nederland.

  Like

 16. Klippie 72 zegt:

  Geweldig geschreven,

  Geliked door 1 persoon

 17. John Taling zegt:

  Ik stem al jaren pvv , al moet ik er wel bij zeggen dat ik ook weleens andere problemen opgelost zien worden die eigelijk net zo belangrijk als het islamitische gevaar waaronder de zorgkosten het geplunder van onze ouderen en steiging van kosten van levensonderhoud , autorijden enz.enz.

  Geliked door 1 persoon

 18. jungleelephant zegt:

  Duidelijk en helaas nodig,om de mensen wakker te schudden!Zoveel mogelijk delen dit artikel!

  Like

 19. Harry zegt:

  Ben niet zo van de complimenten , maar dit is een prima verhaal .
  Alleen tegen ons onnodig te vertellen , we weten het allemaal wel .
  Maar hoe krijgen we de anderen zo ver ?

  Typisch dat de PVV nu ineens twee zetels stijgt terwijl er hier niks gebeurd is .
  Zou de overwinning van Trump sommige oesters uit hun schelp helpen te kruipen ?
  Durven ze nu ineens ?
  Zijn dat er een aantal die toch nog nét achter de mogelijke winnaar gaan staan , want verliezen is niet leuk , daar wil je liever niet bij horen ? En links gáát verliezen !
  Of die nu de moed hebben tussen de gordijnen vandaan te komen ?

  Kom op , laffe rotzakken uit het onderwijs en ambtenarij , jullie zijn toch niet állemaal stékeblind ?

  Like

 20. Henk der Niederlander zegt:

  Ik herinner me nog van vroeger op de Irandraad Hehehehe

  Like

 21. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb een gruwelijke hekel aan Facebook. Ik maak er zelf ook geen gebruik van. Maar ….
  Dit artikel is het waard om in zoveel mogelijk huiskamers te komen. Dus alle Bron-lezers die wel op Facebook zitten neem de moeite om dit artikel de Facebook-wereld in te gooien.
  Delen !!!!!!!! Kan alleen maar winst opleveren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s