Clinton-sponsoren: $ 900 miljoen op het verkeerde paard gewed

screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Hillary Clinton´s nederlaag betekent voor grote sponsoren zoals George Soros, de wapenindustrie of Saoedi-Arabië het totale verlies van hun investering: Reuters bericht dat Clinton zaterdag tijdens een teleconferentie met de belangrijkste sponsoren een totaalbedrag van $ 900 miljoen noemde, dat haar campagne van 3 miljoen sponsoren ontving. Tot de grote sponsoren van Clinton behoorden in feite alle Wall Street banken, de grote internationale ondernemingen, negen van de tien Amerikaanse wapenondernemingen, politieke initiatieven zoals die van George Soros, en buitenlandse staten zoals Saoedi-Arabië, Qatar of Marokko.

dwn

Clinton deelde de sponsoren mee dat de directeur van de FBI, James Comey, schuldig zou zijn aan de nederlaag. Hij zou door zijn aankondigingen tot heropening van het onderzoek en hun relativering rechtstreeks van nut zijn geweest voor Donald Trump. Deze zou beide statements voor zichzelf hebben kunnen gebruiken. Na het eerste statement zou hij haar, Clinton, hebben aangevallen. Het tweede statement zou hij gebruikt hebben om te zeggen dat het Amerikaanse systeem gemanipuleerd zou zijn.

De beschuldiging aan het adres van Comey moet vooral gezien worden tegen de achtergrond dat de sponsoren er nu van moeten uitgaan dat hun investeringen een compleet verlies zijn. De Clinton-campagne zal niets terugbetalen.

De schenkingen werden door de verschillende sponsoren gedaan in de hoop om later toegang te krijgen tot een mogelijke presidente Clinton. Of het hierbij om “pay for play”-betalingen gaat – vroeger zou men van corruptie hebben gesproken –, is op dit moment niet bekend.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Clinton-sponsoren: $ 900 miljoen op het verkeerde paard gewed

 1. rony stokart zegt:

  Ze heeft wel op haar kommunikantenzieltje beloofd alles terug te betalen (veel beloven doet muslims in vrede leven).

  Like

 2. BertG. zegt:

  Verliezen van Donald Trump was een enorme teleurstelling, geeft Hillary Clinton toe. Bij haar zoektocht naar redenen voor het verlies komt ze niet bij zichzelf uit, maar wijst ze naar FBI-directeur James Comey.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/clinton-legt-schuld-verlies-bij-fbi-niet-bij-zichzelf-400300/

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  moet je die hielen likster zien staan, ze heeft wel trek aan haar gezicht te zien in die 2 arabieren

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Ik hoop dat dit soort manipulatoren hetzelfde nog heel dikwijls gaan meemaken.
  Ook in andere landen, want het geeft geen pas om de politiek te beinvloeden ten gunste van eigen gewin.
  Nou ben Ik natuurlijk niet zo naief om te denken dat een en ander bij deze zal stoppen maar het zou een goede zaak zijn om deze praktijken te stoppen wat de democratie ten goede zou komen.
  Hoewel Ik geen hoop heb dat deze praktijken zullen stoppen omdat de belangen te groot zijn.

  Like

 5. rightie zegt:

  Ik zou de Engelssprekende lezers op deze site dringend willen aanraden om een search te doen op Youtube naar de naam “Eric Braverman”. Deze man is al bijna drie weken zoek. Hij was de CEO van de Clinton Foundation. Er staan een twintigtal video clips over deze man op Youtube waarin haarfijn wordt uitgelegd wat Clinton allemaal uitspookte als Secretary of State. Dit gaat heel actueel worden, en u gaat erover horen in het nieuws, tenminste als de linkse media meewerkt. De FBI is druk bezig om dit allemaal uit te zoeken. Mevrouw Clinton is niet voor niets “pissed off”. Tenslotte is er nog dit artikel in de New York Times, geschreven door James Risen, Pulitzer Prijs winnaar. Hij heeft het bij het rechte eind in dit artikel maar U moet begrijpen dat de Clinton Foundation en vooral de Clinton Global Initiative hierachter zaten.
  http://www.nytimes.com/2012/12/06/world/africa/weapons-sent-to-libyan-rebels-with-us-approval-fell-into-islamist-hands.html

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De kans dat Hillary zal worden aangeklaagd voor nieuwe strafbare feiten en oude strafbare feiten die niet waar bleken te zijn, maar nu weer wel waar zouden zijn,
   is zo groot, dat het nu niet meer gaat om de vraag of ze aangeklaagd zal worden maar om wannéér ze aangeklaagd wordt.

   Hillary moest president worden omdat ze wist dat ze anders absoluut zeker in de gevangenis zou belanden…
   Mark my words. Dit gaat over enige tijd actueel nieuws worden…

   Like

 6. Claudia M. zegt:

  Gegokt & verloren!

  Like

 7. Jade zegt:

  ” iet wiet geld kwiet ”
  Wat Trump betreft, ik moet het allemaal nog zien.
  Wat voor vlees hebben we in de kuip?
  Leeft hij 20 januari nog?
  Clinton had een half miljoen stemmen meer
  door de gemanipuleerde stemcomputers van Soros.
  Blijven de kiesmannen dankzij dit feit bij hun keuze?
  Of blijft obama gewoon zitten via de martial law
  Nog niks is zeker…

  Liked by 2 people

 8. Mirjam zegt:

  Alleen het feit al dat bijna héél de wereld een aandeel heeft in de electie tot president van iemand van het belangrijkste land in de wereld, is toch al een angstaanjagend iets. Terugbetaling bij aantreding, maar dan niet in geld mét rente, maar in medezeggenschap.
  De Amerikanen mogen van geluk spreken dat dit hele ‘plan’ niet door is gegaan en zouden zich daarvan heel bewust moeten worden. Vooral diegenen die nu aan het huilen en demonstreren zijn. Trump heeft hen nu al misschien behoed voor een gevangenschap, waar zij zichzelf geen voorstelling van kunnen maken. Ze zouden gijzelaars zijn van de ‘investeerders’ van Clinton, overgeleverd aan elke gril en wil van deze ‘duivels’ en Clinton zou alleen maar moeten leveren om haar ‘schuld’ in te lossen. God weet wat er Amerika zou gebeurd zijn als deze vrouw president was geworden.

  Niemand van buitenaf het land zelf, zou in het land zelf bij machte mogen zijn om geld te doneren voor campagnes van verkiezingen in het land. Want dat is verraad ten top.

  Like

 9. Jean zegt:

  Wanneer worden gangsters van het crapuleus niveau soros en co nu eens eindelijk opgesloten?
  Wanneer worden nu eens voor eeuwig en altijd alle banden met moslimstaten verbroken?
  Wanneer wordt nu eens definitief de toegang tot onze westerse wereld voor moslims verboden en de reeds aanwezige verwijderd?
  Het kan zelfs poepsimpel : Stem enkel voor het Vlaams Belang en Vlaanderen zal heel snel een republiek worden, stem enkel voor de PVV en Nederland heel snel een republiek worden, enz.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Een groot Afscheids-spandoek voor Obama opgehangen onder brug Washington………
  Activists hang anti-Obama banner on the Arlington Memorial Bridge in DC

  Liked by 1 persoon

 11. Fred zegt:

  Benieuwd hoe lang Comey nog op deze wereld rondloopt.
  De wraak van dat mens zou wel eens genadeloos kunnen zijn.
  Of zou Assange eerder aan de beurt zijn?

  Like

  • Marlies zegt:

   Wat Comey betreft volledig mee eens. Nu moet Wikileaks ALLES naar buiten brengen over de Clinton mob in één laatste kill-off.
   Volgens mij is al eerder geprobeerd Assange uit te schakelen, maar hij heeft nog wel een paar dingetjes” achter de hand die geopenbaard worden mocht hij worden vermoord. Dat moet men weten, anders was hij al veel eerder geëlimineerd.

   Liked by 1 persoon

 12. Peter Blok zegt:

  Het is corruptie of je het nu pay for
  play noemt of niet. Er wordt betaald met als doel eigen gewin. De ontvanger is daarom op voorhand corrupt. Deze sponsering is een bedreiging van het democratisch systeem en een schande voor Amerika.

  Like

 13. carthago zegt:

  Kijk ze eens poseren, de drie van Breda. Twee saudische geitenneukers met een lame duck in het midden. Armageddon is de mensheid voorlopig gespaard.

  Liked by 1 persoon

 14. nick zegt:

  Verbijsterend! Wat te denken van onze eigen postcodeloterij die een druppel, maar wel zijnde 25.000,00 euro, heeft gedoneerd!
  Dat terwijl ieder had kunnen weten hoe corrupt, gevaarlijk en misdadig deze Clinton club is.

  Like

 15. Gert Jan Reitsma zegt:

  De enige vraag die nu nog rechtop blijft staan: Wat gebeurt er met die 900 miljoen? H.C lacht zich een puist zolang zij en haar man kunnen bepalen wat er mee gebeurt. Wanneer gaat iemand haar over dat geld verantwoording vragen?

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Corruptie vierde hoogtij, bij de madam Clinton, en haar rode socialistische partij.

  Like

 17. Henk der Niederlander zegt:

  Vraag me af of dat doneren van de Postcodeloterij geen vorm van deviesensmokkel is.

  Like

 18. tinekevanschagen zegt:

  ~@ Bert G
  Nee, ik heb het niet eens opgehaald.
  ik wist toen niet eens dat ze doneerde voor haar campagne.
  Inmiddels ben ik geen lid meer van de postcodeloterij

  Liked by 1 persoon

 19. Flem zegt:

  Als ze nu bij die baarden met jurken was, werd ze gestenigd….

  Like

 20. Metten zegt:

  Marokko ontvangt ontwikkelingsgeld van België, sponsort de Clinton-campagne en de Belgische media zwijgen daar zedig over…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s