Dodentol door (islamitische!) terreur bijna verdubbeld sinds Parijs

screenshot_27

(Door: Guy Van Vlierden)

De moslimterreur heeft West-Europa niet gespaard in het jaar na Parijs. Bij 22 incidenten die op z’n minst verband lijken te houden met de (radicale) islam zijn ondertussen alweer 124 doden en 689 gewonden gevallen. Frankrijk bleef het zwaarst onder vuur met 9 gewelddaden, gevolgd door Duitsland (7), België (3), Groot-Brittannië (2) en Denemarken (1). 89 van de doden vielen in Frankrijk, 32 in België, 2 in Duitsland en 1 in Groot-Brittannië. Als ook daders meegeteld worden, dan komt het dodencijfer op 136 te staan. Er sneuvelden er 5 in Frankrijk, 4 in België, 2 in Duitsland en 1 in Denemarken. Vandaag, een jaar na de aanslagen in Parijs, maken wij een overzicht.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Islam, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Dodentol door (islamitische!) terreur bijna verdubbeld sinds Parijs

 1. Golden Girl zegt:

  vorig jaar om deze tijd wisten die onschuldige slachtoffers in Parijs niet dat ze nog een paar uur te leven hadden, ga je lekker uit eten of naar een concert , vreselijk en al de aanslagen op de lijst van dit jaar, waarom haten mensen elkaar toch zo, maar is al zo lang er mensen zijn dat ze elkaars koppen inslaan, jammer wat zou zonder geweld en oorlogen de wereld er iets beter uit zien

  Like

  • Peter zegt:

   De Islam leert de moslims de ongelovigen te haten.
   Volgens Allah en Mohammed moet een Moslim Jihad, zeg maar oorlog, voeren tegen de ongelovigen. Dit is uitgebreid beschreven in de koran en andere islamitische boeken.

   Een gematigde moslim doet dit niet, maar weet in zijn hart dat dit eigenlijk moet en keurt het dan ook goed.

   Alle deze problemen die we telkens hebben zijn komen regelrecht uit de islam. Het feit dat onze huidige leiders dit weigeren in te zien verergert dit probleem, omdat het nu niet goed aangepakt kan worden.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  En Lodewijk Asscher en de rest van de PVDA blijft maar zwammen over verbinden en samen staan we sterk. De afgelopen 30 jaar is er onder de asociaal democraten geen enkele verbetering geweest. Op 17 maart stemmen we voor partij die er voor de Nederlanders is.

  Liked by 3 people

 3. Ja, de islam is vredelievend, liever gezegd bloeddorstig. Ik mag hopen dat deze ideologie want dit is absoluut geen religie ooit totaal uitgeroeid mag worden.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Een kleine opsomming van de gruweldaden van aanhangers van de religie van vrede en nog steeds likt de linkse bende wereldwijd hun smerige ass en vervloekt het zijn eigen volk. Wanneer…wanneer zien we the grapes of wrath?

  Like

 5. Het vredelievend volkje gaat gewoon verder. het wordt eens tijd dat bij hun de strot wordt doorgesneden. Wat zou dat een verlichting geven.

  Liked by 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Hoe is het mogelijk dat deze walgelijke islamitische afgoderij nog getolereerd wordt in Nederland ?
  Begin november, tijdens de museumnacht was zelfs de moskee op de Rozengracht in Amsterdam geopend als bezienswaardigheid. Hoe durven ze, de schoften !
  Aan de ene kant tonen ze een uiterst vredelievend gezicht, aan de andere kant laten ze hun ware ik zien : het zijn bloeddorstige barbaren, die geen enkele tolerantie tonen ten aanzien van andersdenkenden.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. Nemesis zegt:

  In het bericht staat, dat het niet bewezen is, of de daders daadwerkelijk een verbinding met een islamitische terreurgroep hadden. Dat is ook niet persè noodzakelijk, ze voeren gewoon de bevelen die in de koran staan uit. Dat moet men eens leren te begrijpen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En deze ELLENDE/Islam, wordt in Nederland, mogelijk gemaakt door: de PvdA,VVD,D66,CDA,CU,GL,SP. Maar zolang het kiesvolk zo stom is, om op deze partijen te blijven stemmen, gaat de islamisering gewoon door!

  Like

 10. Jan zegt:

  Er sneuvelden er 5 in Frankrijk ………..,een moordenaar sneuvelt niet,die wordt gedood

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s