Donald Trump wil drie miljoen criminele illegalen deporteren

screenshot_44

‘Ze gaan eruit, ze zijn hier illegaal’

Donald Trump wil, zodra hij als president is aangetreden, immigranten zonder papieren het land uitzetten. Het gaat om twee tot drie miljoen mensen, zo zei hij zondag in een interview met het CBS-programma 60 Minutes.

“Wat we gaan doen, is de mensen die crimineel zijn of een crimineel verleden hebben, de bendeleden en de drugshandelaren, het land uitzetten of achter slot en grendel plaatsen. Ze gaan eruit. Ze zijn hier illegaal”, aldus de aankomende Republikeinse president. De aanpak van illegale immigranten was een van de speerpunten van zijn campagne.

post-online

Nadat de grenzen zijn beveiligd, gaan de immigratieautoriteiten direct aan het werk om te bepalen wat er met de aanwezige immigranten zonder papieren in de Verenigde Staten moet gebeuren. Maar voor alles, dat is erg belangrijk, moeten eerst de grenzen van de VS worden beveiligd, aldus Trump.

Op de vraag of hij daadwerkelijk een muur aan de grens met Mexico laat optrekken, ook een speerpunt uit zijn verkiezingscampagne, antwoordde Trump: “Yes”. Mexico heeft laten weten dat het niet zal meebetalen aan de bouw van een muur. Het maakt Trump niet uit.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

29 reacties op Donald Trump wil drie miljoen criminele illegalen deporteren

 1. Daar kan Rutte nog een hoop van leren!

  Like

 2. Jan zegt:

  Lt. Gen. Thomas McInerney: Merkel heeft zich niet met ons te bemoeien wat wij in Amerika moeten doen. Zij niet eens in staat haar eigen land te besturen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die natte vaatdoek was na Hitler de grootste fout die de Duitsers konden maken.
   En het kwaad is nog niet geschied. Het grote kwaad zal nog moeten komen…

   Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Rutte is geen staatsman maar een boekhouder in dienst van Brussel en tot sinds kort Washington.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Boekhouder” is uitstekend getypeerd: Ik vond ‘m altijd al geen vlees en geen vis,politiek gezien.
   Illustere politieke voorgangers als de19de Eeuwse Thorbecke (Liberaal) en de 18de Eeuwse Willem Bentinck (man van de verlichting), beide als staatsman een legènde, zouden zich in hun graf omdraaien, als ze weet zouden hebben van dít “pracht-exemplaar.”

   Like

 4. D. G. Neree zegt:

  Dat zal een hoop banen vrijmaken voor legale Amerikanen. Van schoonmakers tot restaurantpersoneel en landbouwpersoneel.

  Like

  • anna zegt:

   daarna gaan er weer een horde zendelingen naar Mexico en moeten wij zilverpapiertjes sparen voor de arme zieltjes

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Je hebt gelijk maar voorlopig hebben we toch weer ’n paar jaren van grijze vuilniszakken aan de achterdeur zetten, standrechtelijke executies, heropvoedingskampen,
    gedwongen hersenoperaties, oog-om-oog-tand-om-tand-op en uitvoeringen, levenslange wegkwijnstrafkamp-gevangenissen, geheime doodseskaders, gedwongen afstaan van orgaan-activiteiten enz, etc, enzoverders.

    Wat ’n ruimte en rust zal dat geven…na al die jaren.

    Like

 5. Sabeltant zegt:

  Verzamel ze en trap ze het land uit. En dat zouden we in Europa ook moeten doen.
  Ik zou nog een stap verder gaan, ALLES wat zich hier niet gedraagt kan er ook uit.

  Like

 6. Heer M zegt:

  Juncker wordt ook al bang voor Trump! Gaat de goede kant op!

  Like

 7. Geen geknuffel meer, gewoon oprotten. Dat is pas goed werk.

  Like

 8. Juan Pan Blanco zegt:

  Mijn moeder heeft me net gebeld om te zeggen dat ze dit nieuws walgelijk vond. Ik heb het haar redelijke proberen uit te leggen. Ze kon niet begrijpen dat de media alles verdraait, en dat Trump goed bezig is. Conclusie: Zolang in het vergrijsde Europa de klassieke media-kanalen zoals tv en krant in handen blijven van de “elite politici” hebben we de publieke opinie van de oudere meerderheid (maar wél stemgerechtigd, en in België zelfs verplicht) altijd in het voordeel van de EU verraders.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Juan Pan Blanco: 22.05. uur, op 13/11. Dat ben ik met U volkomen eens.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik niet.
    Wij zijn óók oud, zo niet ouder… en wij staan allemaal als een man òf vrouw achter…
    Vrouw òf man mag ook….of was het nou toch Man… Nee, het was Vrouw…
    Of toch man?
    Maar wil ik dat wel?… Nee we doen vrouw maar dan met geen hoofdletter V!
    Je bedoeld zonder… ‘met geen’ kan helemaal niet.
    Nou ja, ik kan er ook niks aan doen dat alle vrouwen hier mij wel weer op mijn …zullen vallen. Trouwens ga jullie gang ik vind dat wel leuk.

    Waar hadden we het ook weer over…?
    Oh ja, nou bekijk het maar. Geen mening.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Nou vergeet dat maar.Deze vergrijsde (wel met een verfje weer opgeleukt) Heeft net als heel veel ouderen van mijn leeftijd, jaren lang met een PC gewerkt en doen dat nu nog steeds. Ook velen van het oudere semester die dat niet hebben gedaan of hoefden te doen, zijn daar wel mee begonnen en vinden het veel te leuk. Ze weten ondertussen ook de weg om zich te informeren. Neemt niet weg, dat ze op de oude elite politici en partijen blijven stemmen, zoals ze altijd al deden.
   Toen ik stemgerechtigd werd ging mijn eerste stem ook naar de verguisde Janmaat, daarna op de partijen die na hem kwamen, Fortuyn, LPF (die zo nodig elkaar de tent uit moesten vechten, heel jammer) en toen Geert Wilders en dat blijft wel zo.

   Als je de mensen hier vraagt waarom ze Trump walgelijk vinden, krijg je alleen maar te horen wat de MSM ze voor gekakeld heeft. Zelfs de dingen die hem verweten worden, daar heeft hij niks mee van doen. Dat was het verhaal van mr. Clinton. Kijk, hoewel ze dus de kans hadden zich goed te informeren, er werd genoeg over geschreven, hebben ze alleen naar de avond van de verkiezingen gekeken. Dat is wel een beetje erg dom. Goed, ik ben het er mee eens, dat hij zijn gezicht nu direct niet mee heeft. en in veel gevallen ook de manier van spreken. Het zou geen rol mogen spelen. Zeker niet hier in Europa. Gezien de massa’s die hij op de been heeft gekregen tijdens zijn toespraken, was de zwijgende meerheid het wel met hem eens.

   En als er iemand aan de regering komt wiens tronie en uitspraken je niet aanstaan, hoef je nog altijd niet te gaan rellen op de manier waarop het in de VS gebeurt. Als Geert zijn 80 zetels niet gaat halen, gaan wij dan ook rellen of dealen wij ermee?

   Like

 9. Steven zegt:

  Geen wonder dat veel zwarten zich zorgen maken..die zien de BUI al hangen!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, nou leuk hoor.
   Heb je er wel eens aan gedacht dat die zwarten dan allemaal weer naar hier komen?
   Ik kreeg gisteren het bericht dat de aardas al helemaal scheef hangt…
   Nog even en we krijgen al dat water over ons heen dat uit de Noordzee gaat lopen.
   Dat zal op zich wel lekker opruimen maar toch, al die drijvende lijken om je heen.
   Ik vind dat toch geen fris idee.
   Stel je ligt net in bed slaan er zich ’n paar van die lijkwitte armen om je heen,
   terwijl je het idee krijgt dat je alweer in je bed hebt geplast.

   Like

 10. fleckie zegt:

  Hoe zou Trump denken over de INDIANEN( oorspronkelijke bewoners van AMERICA( door de ( vroeger) …’ geïmporteerde’Europeanen, : ” nomaden”, genoemd, en in veraf gelegen streken woonachtig,( ARIZONA?)( na verplichte bevalling in een ziekenhuis,na tweede kind! automatisch gesteriliseerd worden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laten we héél eerlijk zijn: Dat is niet het enige voorbeeld van stompzinnige wreedheid, die wordt begaan in verder afgelegen streken van Amerika door plaatselijke autoriteiten met een ‘redneck’ mentaliteit, meestal gericht tegen ethnische minderheden, maar nu en dan ook tegen hun ‘eigen’ mensen, die zich in hun ogen niet genoeg aan de blanke normen en waarden conformeren. De geschiedenis leert, dat Washington dat soort misstanden meestal weer recht trekt, echter, pas nádat ze er nadrukkelijk door deze of gene op gewezen zijn.
   Aan deze of gene dus, om een duidelijke klacht hiertegen bij Trump neer te leggen en dan kijken, of Washington dit adequaat aanpakt. Zo is het eigenlijk nooit anders gegaan.

   Like

  • elisah zegt:

   Dat meen je niet fleckie, is dat echt waar?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik kijk er totaal niet van op.
    Weet jij wel wat met name, die Amerikanen in de zuidelijke ‘mid-west’ staten elkaar niet allemaal áán kunnen doen, uit pure, kortzichtige stompzinnigheid en de daarbij behorende hysterie en Rücksichtlosigkeit? (Germanisme, @BertG., sorry; betekent zoveel als hardvochtigheid.)
    Google anders maar eens op “the Catherine Messenger story,”@Elisah, dat is een mooi voorbeeld. En: Het is er slechts één.
    Helaas is ook dàt Amerika.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Trump zag het en vond dat het héél goed was.

   Voordat bepaalde personen die het niet eens zijn met Trump, in een veloeren geraaktheid geraken, moet ik de geachte lezer er op wijzen dat het wild in het rond spuiten maar niet dáár waar het hoort, zoöok het gebruik van elastische beperkingsmiddelen,
   dit naast de ook door dames ingebrachte spiralen etc, enz, enzoverder,
   precies eender zijn en net zo hetzelfde effect sorteren als de onderhavige geestelijk zo ver verworpen zg. bar en boze sterilisatiemethode.

   Als wij spreken over stompzinnige wreedheden (alweer begaan door louter mannen natuurlijk), die teveel op hun buik in de zon hebben gelegen, louter om esthetische of etherische minderheden met hun lage moorddadige lusten te kwellen, wijs ik derhalve op
   bovenstaande praktische handleiding… die na lezing de nodige geestelijke rust zal verschaffen om Trump zonder enige beperking en volledig als totale leider van de vrije wereld te erkennen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Daarbij het is ook véél goedkoper.
    Wat op zich al een overtuigend argument is…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk overigens dat de paus als geestelijk raadsman van veel esthetische minderheden in veel in het wild groeiende indianenlanden het echter wel met de dames eens zal zijn…
    Braafjes zo.

    Like

 11. Lijkt me een uitstekend idee van Trump !

  Like

 12. elisah zegt:

  Dat ruimt lekker op!
  Hij heeft het over criminele illegalen, dan kan je nagaan uit wat voor een milieu die demonstranten komen, die er hysterisch en agressief tegen tekeer gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s