EU-leger . . .

screenshot_46

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk der Niederländer”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op EU-leger . . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  Doet mij denken aan een quasi-middeleeuwse cartoon in het grijze verleden in VK: “De tovenaar van Fop:”
  Landsknecht: Sluit de poorten! De Hunnen komen eraan!
  Ridder: Hunnen? Hoeveel?
  Landsknecht: 784.564!
  Ridder: Waarom hoor ik dat nú pas?
  Landsknecht: Weet U wel, hoe lang het duurt om 784.564 Hunnen te tellen?

  Liked by 4 people

 2. BigLJohn zegt:

  Dat E.U.leger heeft precies dezelfde intenties als de legers van Napoleon en Hitler. De Russische beer provoceren, uitdagen en aanvallen ! Ze weten niet wie ze voor zich hebben, die krankzinnigen ! En als Nederland oorlog voert; Iedere kogel moet verantwoord worden, geadministreerd. En valt er een dode, dan volgen voor Jan soldaat lange processen voor de rechtbank. Hoeveel rechtbanken zouden er nodig zijn in een oorlog waar dagelijks honderden doden vallen ? Zo’n Europees legertje, met een allegaartje van bijeen gesprokkelde nitwits, wat kunnen die nu klaarmaken. Ze kunnen nog geen kip maken, al krijgen ze de veren erbij, dan nog niet !

  Like

 3. Waar willen ze dat vandaan halen.?

  Like

 4. Fubar zegt:

  Het is best wel een ‘enge’ cartoon. Want door een EU-leger belachelijk te maken vraagt het eigenlijk om een EU-leger dat wél wat kan. En laten we dat nou net helemaal niet willen.

  Like

 5. erik crombez bogaereweg 66 2240 Zandhoven belgië zegt:

  Tja , tenzij de vijand “dood valt van het lachen ” als onze soldaten “pang pang ” roepen ;

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Soms zou ik wensen dat hier over heel Europa vluchtschriften van ‘De Witte Roos’ van Hans Scholl (1918–1943) en Sophie Scholl (1921–1943) worden uitgestrooid. Deze twee jonge Duitse studenten hadden zich tegen het nazi-regime gekeerd en vooral toen het 6de Duitse leger (dat niet niet alleen maar uit Duitsers bestond maar ook uit Roemenen, Hongaren, Kroaten en Russen) ten onder ging in Stalingrad. Zij probeerden om de Duitsers hun passieve verzet in actief verzet te veranderen en haalden zelfs grote Duitse dichters en filosofen als Johann von Goethe, Friedrich von Schiller, Heinrich Heine en Stephan George als voorbeeld die constant waarschuwden voor het Duitse militarisme of de Anti-Christ.
  Het Duitse leger, dat tijdens WO I zijn eerste nederlaag leed werd, met hulp van Pruisische officieren die bepaalde rechtse ideeën met de nazi’s deelden, weer opgebouwd en zij wilden vooral Lebensraum in het oosten van Europa en eveneens de vernietiging van talloze “Untermenschen”! Adolf Hitler wist inderdaad, na de Wehrmacht, met hulp van Heinrich Himmler de Waffen-SS op te richten en dat was een multicultureel leger dat bijna een miljoen man telde maar bijna overal weerzinwekkende oorlogsmisdaden beging!
  Om nou opnieuw een bijna soortgelijk leger op te richten zal een grote mislukking zijn en een hersenspinsel omdat talloze Europeanen niet meer in dienst willen daar linkse politici het militarisme totaal naar de knoppen hielpen, de Europeanen niet willen vechten voor de gehate EU, onderling veel te sterk zijn verdeeld en als de dood zijn dat het EU-leger tegen de eigen bevolking wordt ingezet! Laten ze daar in Brussel maar mooi opflikkeren met dit zogenaamde Europese leger dat er godzijdank toch NOOIT zal komen!

  Like

 7. Jan zegt:

  De gekken van het EP willen nieuw militair hoofdkwartier en commando over de nucleaire wapens

  http://www.breitbart.com/london/2017/03/06/european-union-considers-plan-take-french-british-nuclear-weapons-eu-defence/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s