In de vernietigingswaan: Het linkse racisme is geen oplossing

screenshot_26

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Het nieuwe links bestrijdt de vrijheid van meningsuiting en oefent zichzelf in racisme tegen het eigen volk en de eigen cultuur. Zelfvernietiging is echter geen oplossing.

contra-magazine

Terwijl het racisme van rechts zich eerder tegen andere volkeren en culturen richt, laat links een racisme zien dat tegen het eigen volk en de eigen cultuur gericht is. “Rechts” wil zijn volk in stand houden en zijn cultuur onderhouden, “links” wil dit allemaal verwoesten en een multi-etnische respectievelijk multiculturele samenleving vestigen, die echter uiteindelijk tot de schepping van een nieuwe etniciteit en cultuur leidt, waarin “gekleurd” weer “grijs” wordt, als je het zo eenvoudig wilt uitdrukken.

Op dit moment beleeft het verraad aan de eigen waarden, aan de voormalige principes van de westerse levensstijl (in al zijn verschillende vormen) hoogconjunctuur. Dit kun je bijvoorbeeld het beste zien aan het feit dat feministes en geëmancipeerde vrouwen (per se gevestigd in het linkse politieke spectrum) positief tegenover de immigratie van moslims staan, die gevormd zijn door archaïsch aandoende maatschappelijke normen. Inclusief gedwongen huwelijk, kindhuwelijk, eermoord, niqaab en minachting van alles wat “onislamitisch” is.

Waar komt al deze haat op hetgeen de westerse culturen – die van de “blanke mannen en vrouwen” – bepaalt? Welke samenlevingsvorm elders in deze wereld biedt zo´n omvangrijke (maar dankzij de linksen inmiddels weer afnemende) vrijheid van meningsuiting? Welke andere samenlevingsvorm staat het aan vrouwen toe om iedere opleiding te volgen die ze willen, ieder beroep uit te oefenen dat ze willen en zich onafhankelijk van haar man, haar vader of haar oudere broer kan kleden zoals zij wil en de mensen te ontmoeten die zij zelf wil? Deze in ieder geval theoretisch bestaande keuzevrijheid, die het mogelijk maakt huisvrouw en moeder te zijn en/of carrière te maken – waar bestaat deze elders nog buiten de westerse cultuurkring?

Heeft de “blanke man” destijds de halve wereld onderdrukt, gekolonialiseerd en geplunderd? Ja, dat heeft hij. Maar wij mensen van nu zijn niet de mensen van toen. Zelfhaat brengt geen rechtvaardigheid en in plaats van onze westerse – blanke – landen te vernietigen en in de economische ondergang te leiden door miljoenen immigranten uit allerlei landen op te nemen, kan men zich ook richten op een politiek, die het de Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Aziatische landen mogelijk maakt zich economisch te openen en eveneens iets van welvaart op te bouwen. De linkse strategie van zelfopoffering zal in ieder geval niet functioneren.

Wij blanken – Europeanen, Noord-Amerikanen, Australiërs, Nieuw-Zeelanders – zouden als hoogstaande cultuurvolkeren, die de afgelopen eeuwen waarschijnlijk de meest belangrijke uitvindingen deden en een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de geschiedenis van de mensheid leverden, zouden nog zoveel goeds kunnen doen. Maar dit zal niet het geval zijn als wij onszelf – zoals de linksen het willen – opgeven en onszelf aan stukken scheuren. Het linkse racisme tegen het eigen volk en de eigen cultuur is het absoluut verkeerde middel voor de huidige globale problemen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op In de vernietigingswaan: Het linkse racisme is geen oplossing

 1. ieznogoedh zegt:

  Als links denkt dat de westerse wereld zelf niet genoeg achterlijken, luiaards en criminelen onder hun bevolking telt, is dat natuurlijk een heel goede reden om nog meer van dat fraais te importeren.
  Maar goed, links denken is een psychologische stoornis dus er zal wel niet veel te doen zijn aan de zelfvernietigingsdrag van de linksmensch. Tenminste, die psychologische stoornis laat zich niet verhelpen. Nooit!
  De enige mogelijk is om de linksmensch volledig buiten spel te zetten bij alle belangrijke beslissingen die moeten worden genomen. En ja, er is heel veel belangrijk als het op beslissen aankomt.
  Van alle stemmers registreren of ze links stemmen of niet. Dan van alle linksstemmers 35 % van hun inkomsten, of dat nu uitkering, loon of winst is, afromen maar pas nadat belasting is betaald en dat geld gebruiken voor herstel van de schade die door links in de loop der jaren is veroorzaakt.
  En nu links zo voor afschaffing van de vrijheid van meningsuiting is, geldt dat dan in ieder geval voor henzelf.
  Wat een wensdroom.

  Liked by 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  We kunnen heel snel een streep erdoor maken met het thema refugees !
  Ieder links termineerde goedmens die zich nu nog uit in vorm van protest
  met of zonder plakaat, verplicht zich op zijn kosten twee per familie bij
  zich thuis op te nemen !
  Ik ga iedere weddenschap in, dat het in een maand tijd, het thema vluchtelingen
  van tafel is !

  Like

 3. Ik wou dat ze deze eens op hun zelf richten, het zou een opluchting geven.

  Liked by 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Een goed onderbouwd artikel, waarin de “makke”, van links duidelijk wordt gemaakt. Links is verder nog een slaaf, en horige van duivelse organisaties als: de EUSSR,Bilderberg, en de NWO. Links helpt mee aan het uitvoeren van de plannen die volgen uit: ” Het Coudenhove-Kalergi plan”, en “De Resolutie van Straatsburg”. Helaas werken ook bij ons de politiek-correcte partijen daaraan mee, zoals: de VVD, het CDA, D66,CU. En voor links natuurlijk: PvdA,GL,SP.

  Liked by 1 persoon

 5. China, Suriname en India laten nooit buitenlandse moslims toe; hoe zou dat komen?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De linksmens past niet meer in onze samenleving !

  Like

 7. volksrechter zegt:

  Volledig eens met dit artikel,
  ik verheug me al sinds de verkiezingen van ( Trump word president) op de komende verkiezingen volgend jaar in verschillende lidstaten van Europa.
  En dat Marine Le Pen (Frankrijk Front National) al heeft toegezegd op een uitnodiging vanuit Trump zijn aanhang zegt ook genoeg, links, liberaal, groen, katholieken, gaan verliezen en heel veel…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s