Keerpunt in Syrië: VS en Rusland vallen samen huurlingen aan

screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

De VS en Rusland hebben huurlingen in de Syrische provincie Idlib gebombardeerd. Het einde van het Al-Nusra-Front lijkt nabij te zijn. De aanwijzing van de Amerikaanse president Barack Obama aan het Pentagon om met onmiddellijke ingang ook het Al-Nusra-Front aan te vallen, heeft effect.

dwn

Huurlingen van het Al-Nusra-Front hebben woensdag in een mededeling over een aanval van de Amerikaanse luchtmacht in de Syrische provincie Idlib geklaagd. De Amerikaanse luchtmacht zou daarbij tien leden van het al-Nusra-Front gedood hebben, aldus Al-Masdar News. Onder de slachtoffers zouden zich ook twee commandanten van het Al-Nusra-Front bevonden hebben. Daarvoor had de Amerikaanse luchtmacht geen noemenswaardige luchtaanvallen tegen het Al-Nusra-Front uitgevoerd.

De Russische luchtmacht heeft de afgelopen 24 uur grote luchtaanvallen op de aanvoerroutes van de huurlingen tussen Idlib en Aleppo (M-5) uitgevoerd. De aanvallen waren gericht tegen de groepering Jaysh Al Fateh. Bovendien zou de Russische luchtmacht de stad Sarakeb 25 keer gebombardeerd hebben, Sarakeb geldt als “sleutelstad” langs de aanvoerroute, aldus Al-Masdar News. Het Russische ministerie van Defensie had woensdag aangekondigd raketten van de Russische marine tegen de huurlingen in Syrië te willen inzetten, bericht “The Daily Mail”.

De Syrische president Bashar al-Assad is bereid om samen te werken met de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Dat zei Assad´s adviseur Bouthania Shaaban donderdag tegen de zender NPR. “Ik denk dat het Amerikaanse volk een geweldige en belangrijke boodschap aan de wereld heeft gestuurd”, citeert “The Independent” Shaaban. Darvoor had Trump gezegd dat Regime-Change alleen maar voor instabiliteit in het Nabije Oosten gezorgd zou hebben. De regering in Damascus zou ondersteund moeten worden om het extremisme, dat Syrië in de chaos heeft gestort, te bestrijden, aldus Trump. Trimp had gezegd dat hij de ondersteuning aan de huurlingen in Syrië, die vooral actief zijn in Idlib en de zuidelijke gebieden van het land, zou stopzetten.

Woensdag hadden de huurlingen in Syrië bezorgd gereageerd op de Amerikaanse verkiezingen. Hun situatie zou slechter worden, zei Sakaria Malahifdzji, een vertegenwoordiger van een huurlingengroepering in Aleppo, woensdag tegen Reuters. Hij wees erop dat Trump een grotere prioriteit zou hebben gegeven aan het neerslaan van de terreurmilitie ISIS dan aan de val van Assad. In een televisiedebat had Trump gezegd geen fan van Assad te zijn, maar dat hij samen met Rusland en Iran de terreurmilitie ISIS zou doden.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, ISIS, Obama, Rusland, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Keerpunt in Syrië: VS en Rusland vallen samen huurlingen aan

 1. Jan zegt:

  Eerst zoveel mogelijk christenen laten afslachten en nu het tij tegen zit doen alsof de situatie hem iets interesseert. Het varken Obama dient vervolgt te worden zodra Trump president is

  Russia Accuses Obama of Supporting Al Qaeda in Syria

  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2016/05/07/russia-accuses-obama-of-supporting

  Like

 2. Harry zegt:

  Ineens is er cumulatief goed nieuws ! Trump werkt nu al !
  Jammer dat er eerst een enorme stok achter de deur moet staan wil een neger iets begrijpen .
  En hij is nog niet eens zo HEEL erg zwart . Dus er zit nog het nodige menselijks in hem .

  Desondanks :
  8 jaar verknoeid !
  Het terrorisme enorm uitgedijd .
  Al ons geld over de balk gedonderd .
  Wij bedolven onder een lawine van moslims en ( heel erge ) zwarten .
  Het linkse tuig moet anno 2016 nog BEGINNEN om het te snappen .

  In wat voor maatschappij zijn we toch verzeild geraakt ?

  Liked by 2 people

  • Ron zegt:

   Ik kwam in een commentaar bij Russia Today tegen dat de vader van Obama helemaal niet die Keniaan is, maar journalist Frank Marshall Davis.
   Aangezien Davis in die tijd getrouw was zou hij buiten-echtelijk met de moeder van Obama gerollebold hebben. Aangezien mevrouw Dunham in een tijd leefde waarin men blijkbaar van het ene in het andere bed kroop kwam de Keniaan die nu als vader van Obama te boek staat ook al snel langs en kon hij voor de vader van het kind doorgaan.
   De gelijkenis tussen Obama en Davis zijn erg groot.
   Het gedoe met het niet echte geboortecertificaat kan ook nog daarmee verband houden.

   Proof that Obama’s birth certificate is a forgery – an impeachable felony
   http://m.liveleak.com/view?i=dda_1478350665

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   In een maatschappij waarin de rechtse geest uit de fles is en waarin geen enkele linkse actie hem terug kan drijven.

   Vanaf nu gaan we daadwerkelijk leuke tijden tegemoet.
   Zie de fossiele Europese groot-verraders hysterisch proberen te redden wat er gered kan worden!
   Een EU-verdelgingsleger moet nu onmiddellijk uit de grond worden gestampt.
   Een EU-belasting wordt ijlings ingevoerd om het benodigde oorlogskapitaal, bloedgeld en afkoopsommen uit de EU-burger, die al in de vuilnisbakken naar eten zoekt, te dampen.
   Het zal ze niet lukken….het kan ze niet meer redden…!

   Na 60 jaar linkse afbraak en terreur gaat er nu een periode komen waarin massaal orde op zaken zal worden gesteld! Nog even geduld…

   Like

 3. Manna zegt:

  obama is getuigen aan het opruimen.

  Like

 4. Fred zegt:

  **Woensdag hadden de huurlingen in Syrië bezorgd gereageerd op de Amerikaanse verkiezingen. Hun situatie zou slechter worden, zei Sakaria Malahifdzji**
  ###
  Hier kun je eigenlijk lezen dat Amerika altijd al die huurmoordenaars gesteund heeft.
  Gelukkig is er nu Trump.
  Die zal naar mijn stellige overtuiging rap een einde maken aan de ellende in Syrië.
  Samen met Rusland.

  Like

 5. Alex Delarge zegt:

  Uitstekend. Zolang die oorlog maar door gaat is alles prima.

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het werd zo eens langzaamaan tijd dat er enige vorm van samenwerking kwam want de ellende met IS schijnt nog lang niet ten einde gekomen te zijn.
  Ondertussen radicaliseren de terroristen in de gevangenissen steeds verder en lopen de politiediensten en verdere veiligheidsdiensten te janken, maar over uitzetting durft niemand zijn bek open te doen.
  De doodstraf is niet van toepassing in Europa maar het moet niet moeilijk zijn om ze ontoerekeningsvatbaar te verklaren en ze vast te houden totdat die gekken de pijp aan Maarten geven.

  Wat me ook altijd opvalt is wel dat niemand enig verband legt tussen inteelt en psychische aandoening, want in de meeste zo niet alle westerse landen is het verboden om in een bepaalt familieverband te trouwen maar in de moslimwereld is het de gewoonste zaak dat Neef en Nicht met elkaar trouwen met alle medische en psychische gevolgen van dien.
  Het benoemen van dit probleem zou een deel van de ellende met de moslimgemeenschap al gedeeltelijk opheffen.
  Als het probleem namelijk benoemd word kan er iets aan gedaan worden, maar zolang dat niet gebeurd zal de rekening op het westerse bord gelegd worden.

  Liked by 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Dit is echt volop bekend, maar met de allhtonenknuffelmentaliteit wordt er niet meer over gesproken.
   De mislims worden dubbel geplaagd wat dat betreft. Ze hebben niet alleen alle negative gevolgen van inteelt te dragen, maar zijn ook nog een behept met een”religie” die bepaald niet garant staat voor geestelijke ontwikkeling.
   Daar waar een negatief en een positief elkaar opheffen, hebben twee negatieven tot gevolg dat ze elkaar versterken.
   Zie dagelijks het jammerlijke resultaat.
   Maar goed, geestelijk gestoorden begrijpen elkaar kennelijk en voelen zelfs een voor normale mensen onbegrijpelijke liefde voor elkaar. Daarom is links zo gelukkig met mislims. Mislims echter, die wat politiek betreft toch nog iets slimmer dan linksmenschen zijn. Zodra ze daar zijn waar ze heen wilden zullen mislims de linksmenschen als eerste te pakken nemen. Die mislims begrijpen namelijk nog wel dat je verraders nooit kunt vertrouwen, ook niet als ze aan jouw kant staan. Immers, verraders kunnen morgen wel ineens tegenover je staan, dus beter wegwerken als je je doel hebt bereikt.

   Like

 7. GT zegt:

  Europa en Amerika hebben al die huurmoordenaars gesteund, ISIS in het zadel geholpen om Assad te vernietigen, Brussel heeft zijn hand overspeelt en zullen de gordijnen invliegen van pure wanhoop, wel nu met jullie boycotten met jullie grote waffel het linkse denigreerde gedachten goed je gaan voor de bijl reken maar eens kijken wat Rusland zal doen?
  En nu moet die Obama zich niet van de domme houden, er zal nog wel wat boven water komen!

  Like

 8. Mary zegt:

  Hij zal wel moeten Obama nu Trump de macht overneemt iedereen weet van de samenwerking Obama/ISIS. Putin en Trump walsen daar straks over heen, geweldig!!!!, daar staan de EU idioten dan met hun Obama/Islamisering. Rutte begon al te zeveren over de langdurige vriendschap tussen Amerika en Nederland, nee Rutte je hebt jezelf verkocht aan de Obama vriendjes de EU, daar ben je vol voor gegaan, Rutte en Co lieten bij uitstek het Nederlandse volk barsten, je kan dus niks met de Trump administratie, daar sta je loodrecht tegenover.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Als dit het gevolg is van de verkiezing van Donald Trump, juich ik dat volledig toe. Hoopvol is ook het gegeven, dat hij bereid is met Dhr. Putin te praten. Heel positief in mijn optiek, en dat geeft hoop voor de toekomst. Het enige obstakel kunnen nog de “kiesmannen”, zijn. Als er kiesmannen zijn, die in December laf niet voor Trump stemmen, dan hebben we echt een probleem!

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 13 november 2016 om 16:03

   Laten we hopen dat al die jankende ‘geshockeerden’ geen negatieve invloed op die kiesmannen zullen gaan uitoefenen. Trump is juist al zo lekker op dreef.

   En waar kunnen WIJ dan gaan huilen en begrip vinden, mocht het alsnog fout gaan?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s