Opmerkelijk: New York Times belooft onpartijdige berichten over Trump

screenshot_19

The New York Times heeft zijn abonnees een opmerkelijke e-mail over de berichtgeving over Donald Trump gestuurd. In het schrijven aan zijn lezers verzekerde de krant voortaan onpartijdig en fair over de aankomende president te zullen berichten.

hln-be

De grootste krant van de Verenigde Staten toonde zich in de aanloop naar de presidentsverkiezingen een duidelijke fan van de Democratische kandidaat, Hillary Clinton. The New York Times benoemde Clinton al snel tot favoriet voor de overwinning.

De antipathie jegens de Republikein Trump werd in de kolommen niet bepaald onder stoelen of banken gestoken. De e-mail aan de lezers was ondertekend door Arthur O. Sulzberger jr., de uitgever van de krant. De conservatieve rivaal New York Post deed de mail van de Times onmiddellijk af als ‘een schuldbekentenis over eenzijdige en partijdige berichtgeving’.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, establishment, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Opmerkelijk: New York Times belooft onpartijdige berichten over Trump

 1. Harry zegt:

  Ze zijn vast en zeker overtuigd van het feit dat ie ze gaat slopen , als ie eenmaal in het witte huis zit .
  Opportunistische smeerlappen !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   Amerika is gewoon één groot bedrijf dat ’n groot zakenman als leider nodig heeft en die hebben ze nu.
   Die krant weet dat beter dan wij en verzet gewoon z’n bakens.
   Er is ’n markt en die heeft zo zijn behoeftes. Die behoeftes zijn nu zo zoals ze gebleken zijn te zijn, en daar aan zullen ze voldoen.
   Zo is het, en daar is niks mis mee. Vandaar dat we Trump hebben gekregen.

   Like

 2. elisah zegt:

  Bla di bla, nu ineens wel onpartijdig?
  Realiseren ze zich nu misschien dat ze zich niet alleen ongeloofwaardig gemaakt hebben, maar ook, dat ze medeverantwoordelijk zijn voor de rellen en demonstraties die er nu zijn?
  Ik denk het niet, ze zijn alleen maar bang voor verlies van omzet.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Eigenaar Bataclan weigert Eagles of Death Metal bandleden bij heropening
  Bandlid uitte kritiek op moslim-medewerkers van Parijs podium.
  De bandleden uitten later commentaar op de moslims, de samenleving in Frankrijk en de nu geweigerde Hughes suggereerde eerder dat moslim-medewerkers van het podium mogelijk een rol speelden bij de aanslagen.

  De Engelse zanger Sting opende vandaag het theater Bataclan in Parijs een jaar na de bloedige aanslagen. Het optreden begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de mensen die hun leven in de zaal verloren. Sting zong ook een nummer Inch’allah, een nieuw nummer over de tocht van vluchtelingen over de Middellandse Zee.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/11/12/eigenaar-bataclan-weigert-eagles-death-metal-bandleden-heropening/

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik had het ook gelezen Bert.
   Ziekmakend want als je goed nagaat is het een geweldige slag in het gezicht voor de nabestaanden van de slachtoffers dat die schoft daar ook maar iets mag zingen wat met de moslims te maken heeft.
   Wat moet die idioot de import van moslims min of meer verheerlijken na de ellende die ze daar aangericht hebben.
   Daarbij dat EODM geweerd worden omdat ze zich hebben uitgelaten over de negatieve kant van het hele moslimgebeuren in Frankrijk Europa en de rest van de wereld

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Ach, we hebben in Nederland ook van dat soort.
    Job de theedrinker en Beatrix. Beiden gingen na grwuweldaden door mislims gepleegd niet naar de familie van slachtoffers, maar naar soortgenoten van de daders.
    Links denken is een psychologische stoornis. Je moet je inmiddles afvragen of je het die mensen eigenlijk wel kwalijk kunt nemen. Wel of niet maar ze in ieder geval buiten spel zetten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Bataclan is dus islamitisch geworden wanneer sting daar staat te zingen, als allah het wil.
    En dat ten midden waar een slachtpartij heeft plaats gevonden.

    Like

   • BertG. zegt:

    ” Links denken is een psychologische stoornis. ”
    Dat is nog steeds geen excuus om je dan maar te gedragen zo als het hun het beste uitkomt in al hun gestoorde hersens kronkels.
    Dit soort mensen zouden opgesloten moeten worden omdat ze niet eens meer door hebben dat ze een gevaar zijn voor zichzelf en hun nakomelingen.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik begrijp sowieso die hele nagedachtenis daar in dat theater, op die plek niet.

    Voor mij is het weer van dezelfde soort als het kaarsjes branden etc. gedoe.
    Ze zullen, denk ik, het ook niet nalaten schelfjes te maken met in de omgeving wonende moslims.

    Oké, wat dan… zullen veel mensen zich afvragen…
    Nou, als we die tent nou eens helemaal slopen, beton storten, asfalteren en dan een eenvoudig gedenkteken plaatsen wat rust, waardigheid en stilte uitstraalt in een rumoerige wereldstad.

    Dat zou voor altijd eeuwige herdenking uitstralen en niet voor één dag..,.,
    Om Hollande ’n politieke opsteker te geven.

    Er zijn daar meer dan 90 mensen uit het leven weggerukt…

    Like

 4. Mary zegt:

  The New York Times zal nooit onpartijdige en fair over de aankomende president berichten, de illuminatie krant. http://www.whatdoesitmean.com/index2099.htm

  Like

 5. rony stokart zegt:

  Onze media zijn nog met vereende krachten bezig hun “oprechte” voornemens te formuleren (vraagt inspiratie en vooral doorzettingsvermogen).

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Triest. Jaar na aanslag Bataclan mogen slachtoffers EODM niet naar binnen, maar Sting speelt er ‘Inshallah’

  Het is een jaar na de bloederige aanslagen in Parijs, maar helaas lijken ze er niet bijzonder veel van geleerd te hebben in Frankrijk… Slachtoffers Eagles of Death Metal mogen niet naar binnen bij de Bataclan, maar Sting mag er wel een islamofiel liedje spelen..

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/triest-jaar-na-aanslag-bataclan-mogen-slachtoffers-eodm-niet-naar-binnen-maar-sting-speelt-er-inshallah/

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Een journalist en vooral een vooraanstaand dagblad, maar vooral de totale media zou gewoon altijd onpartijdig moeten zijn, hoe ze er ook zelf over mogen denken. Opportunisten zijn er in dit leven zat. Dit is iets om zich voor te schamen en ze staan onverbiddelijk voor schut en geven hiermee toe dat ze volkomen ongeloofwaardig zijn. Het enige positieve is, dát ze het toegeven, maar natuurlijk is dit ook weer een opportunistische manier om hun grote verval tegen te gaan, want ze weten wat ze hebben gedaan en de toekomstig president tegen je te hebben betekent ondergang.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Alhoewel je goed moet weten hoe het zit hou je toch vast aan iets wat niet bestaat.

   Liked by 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Ik hou nergens aan vast, Paul, en al helemaal niet aan wat niet bestaat. Ik weet dondersgoed dat de wereld is zoals hij is. Dat opportunisten en hielenlikkers er altijd zullen zijn en ik begrijp dan ook dat dit weer een typisch voorbeeld is van dit ‘soort’. Konten kruipen is tegenwoordig dé manier om vooruit te komen in het leven. De waarden en normen die men eerst zou moeten hanteren, liggen in de ijskast en zijn langzamerhand ‘over tijd’. De regeringen hebben dit ‘gedrag’ getolereerd en gepromoot, dus dit is wat het resultaat is. Het zal er altijd zijn, dit gedrag, maar men moet het gewoon niet meer als normaal zien. ZIJ weten hoe het zit, maar doen het bewust. Géén moraal.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam. Wat ik bedoel staat in je eerste zin.
    “de totale media zou onpartijdig moeten zijn…”.
    En je mag (moet zelfs) van mij je best ergens aan vasthouden want zonder enig houvast zweef je in een oneindige ruimte in de moederschoot.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Wel Paul, ik blijf in het goede geloven, ook als lijkt het misschien onmogelijk. Misschien dat het ooit nog gebeurt dat de pers gewoon eerlijk is…

   Liked by 1 persoon

 8. Dat zal je maar eerst weer eens af moeten wachten, ik geloof daar nooit zo in.

  Like

 9. Duchesne zegt:

  De Nederlandse pers hoeft niet met eenzelfde boodschap te komen want eerst leigen en als de schoenen te nauw zijn geworden excuus maken, dat werkt misschien in de VS maar niet hier. Bijltjesdag, ik kan niet wachten.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Rare mededeling. Hiermee maakt de krant zichzelf al bij voorbaat verdacht.
  Zoiets als een kind met snode plannen, dat van tevoren zo onhandig is om ongevraagd mede te delen, dat hij ze níet heeft…..waardoor hij zichzelf verraadt.

  Liked by 1 persoon

 11. Jade zegt:

  Inderdaad opmerkelijk, om maar niet te zeggen:
  “Deze zaak stinkt.”

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Ze hebben elkaar al “informeel” gezien………….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trump voedt zich met de geweldige spirituele energie van Farrage.
   Een heel erg geslaagd koppel.
   Daar gaan we nog veel van horen…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Vergeet het intellect van Farage niet, déze man is zelf uit het presidentshout gesneden. HIJ zou president van Engeland moeten zijn.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik vergeet niks.
    Farrage wil helemaal geen President van Engeland zijn.
    Hij is een toerist die en passant ook even bij Trump langs ging.

    Waarom moeten Engelse mensen, die gezellig even bij Trump langs gaan, gelijk president van Engeland worden?
    Ik zie daar het nut niet van in. Trouwens Engeland heeft al ’n president.
    Stel je voor, jij gaat even op bezoek bij Poetin en dan schrijf ik dat je koningin van Nederland moet worden. Zou jij dat willen?
    Nou weet ik toevallig dat jij dat graag wil, maar ik schrijf het niet. Zie je?

    Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Hoe triest dat een kwaliteitskrant toegeeft pulp te maken.
  En toch zijn ze de Nederlandse kranten nog een eind voor, want die zeggen ten onrechte nog steeds objectief te zijn en correct nieuws te brengen.
  Kranten hier verliezen lezers omdat ze propaganda drukken en zelf niks meer onderzoeken en worden ook daardoor steeds afhankelijker van subsidie van de overheid. En drukken nog vaker onzin.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  De Burgermeester is medepartijgenood en heeft alvast de New York Times
  laten zien waar de klok hangt hoe laat het is !

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ach, praatjes voor de vaak. Bladibla, van dat linkse vod, genaamd de NYT. En bij ons was het “de Telegraaf”, wat na de winst van Trump, op de voorpagina meende te moeten melden, dat Trump won door: ” de stem van de witte boze man”. Hier zijn de kranten allemaal zo links als een kwartje. Ik koop er nooit meer een. LEUGENPERS!

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Trump is Persoon van het Jaar

  Het is de negentigste keer dat het blad de prijs toekent aan een invloedrijke figuur.
  Op de cover van de volgende editie noemt het tijdschrift hem ,,president van de verdeelde staten van Amerika”.
  Onder de genomineerden voor de titel waren Trumps tegenstander Hillary Clinton, de wetenschappers die achter de CRISPR-techniek zitten om DNA te wijzigen, de Turkse president Erdogan, zijn Russische ambtgenoot Poetin en Facebook-topman Mark Zuckerberg.
  De titel is niet zozeer bedoeld als steunbetuiging, maar gaat naar degene die het meest zijn stempel op het afgelopen jaar heeft gedrukt.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27180986/__Trump_is_Persoon_v_h_Jaar__.html?state=loggedout

  In het wereldgebeuren van het actuele jaar 2016 zal Erdogan zijn politieke status nog even wat bij moeten schaven………. In 2017.

  Like

 17. Jan zegt:

  De zogenaamde onpartijdige houding van NYT

  NY Times Crank Links PEOTUS Trump to Hitler
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/disgusting-ny-times-crank-links-peotus-trump-hitler/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s